Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріусе, от Ви поставили мені "тупо" стосовно моїх міркувань на теми фінансів.
    Може Ви підкажете, на скільки пунктів треба підняти або знизити облікову ставку Нацбанку в нинішній кризовій ситуації?
    Під який відсоток видавати кредити малому і середньому бізнесу? Якою має бути шкала податку з доходів: простою, прогресивною чи регресивною? Чи потрібно утримувати податок на додану вартість, і якщо так, то який відсоток? Чи може, оподатковувати лише валовий дохід підприємства? Що таке роялті? (У Вас це асоціюється з грою на сцені Зеленського, коли він виступав як артист, але запевняю, що це - дещо інше)
    Що таке перша подія в плані відрахування ПДВ в бюджет, і що краще: відраховувати ПДВ у фонди по першій події, чи другій?
    І багато інших питань, на які, я думаю, Ви легко дасте відповідь.
    Я чекаю на роз"яснення.

• Тупо Тупо x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ведмедоід,у Вас немає більш нічим зайнятися, крім як вилизувати анус нинішньої влади?

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Blaberus

Розумію. Всі ображають ніжних зебуїнів. Добре що я не зебуїн.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як на мене, лизоблюдством займаються якраз порохоботи.
    Особисто я, Зеленського не хвалю, але не обхаркую монітор зі злості і не обзиваю останніми словами тих, хто думає інакше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Blaberus

Дивно. Бо анус владі вилизують саме зебуїни.
    Мій монітор в нормі.
    А що стосується "останніх слів", якшо маєте бажання, можу Вас навчіти.

6. Lanktocha

??? "навчіти", а не "навчити"? Опечатка чи не "грамацєям" когось вчити!
    І хто тут такий? Я таких не бачив. Не розумію такого вибору і не всі дії Зеленського розумію та одобрюю. Але справжній "патріот" має кричати "Порошенко цар і Бог" та обзивати і проклинати всіх хто думає інакше?

• Тупо Тупо x 1
  7. Dred

Dred Well-Known Member

8. Blaberus

Вважайте що це діалект Харківщіни.
    Можливо, видизування ануса Ви вважаєте за норму. Таке буває. Кожен має свою норму.
    Процитуйте мене, будь ласка, де я писав що "Порошенко цар і Бог". Може Ви брехло?
    Але як показує практика, дикі зебуїни з люттю та ненавистю кидаються на тих, хто критикує їхнього боженку.
    Це зрозуміло, бо вони розумово неповноцінні люди. "Неякісні діти", як казала Фашистка.

• Подобається Подобається x 1
  9. Lanktocha

Знову опечатка чи тремтіння в руках?
    Порошенка може офіційно не представляєте, як Бога, але кумиром, незамінним, безальтернативним і постійне нагадування, яка погана влада тепер і який хороший ідеальний був Порошенко?
    Не ідеалізую Зеленського, що я не його прихильник - знають всі горобці на плоті, але не знають затяті порохоботи.

• Тупо Тупо x 1
  10. Blaberus

Опечатка. Стосовно тремтіння, Ви маєте забагато високу думку про себе.
    Тобто Ви визнаєте себе брехлом?
    Влада тепер погана. Ви це не заперечуєте?
    Що стосується ідеалу, порівняно зі Шмарклею навіть Овоч був ідеальний.
    Чому Ви тоді не наїзжаєте на зебуїнів?

11. Lanktocha

Не вважаю. Не ідеалізуєте і не робите Порошенка безальтернативним? Я писав, що з Порошенка робите якогось ідола своєю ідеалізацією. Як називаєте і як думаєте - ваша справа.
    А тут такі є?
    З чимось незгідний - аргументоване доведення, а не обхаркування монітора зі злості, гівнометання та обзивання, хто у чомусь незгідний. Демократія - повага до інших та розуміння інших. Ваша поведінка, як колись казав Нікулін "Дичь".

• Тупо Тупо x 1
  12. Dred

Dred Well-Known Member

13. Blaberus

Я вже писав, що в порівнянні з падлокловуном навіть Овоч ідеальний.
    Так.
    Дуже багато поваги до опонентів мають зебуїни. Неміряно.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. prius

prius Well-Known Member

Бо ти тупий зелебобік обхарканий сидиш

• Тупо Тупо x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кстати, Медведо насчет Смолия писал "а может".Не может, Медведо.

Председатель Национального банка Украины Яков Смолий с трибуны Верховной Рады:

"В течение последнего года на совещаниях с участием народных депутатов, представителей Кабинета Министров, премьер-министра, президента, неоднократно в сторону Национального банка звучали призывы залить экономику деньгами, отменить базовые принципы регулирования банковской системы, установить курс, чтобы экспортерам было лучше, поставить инфляцию 11% и курс 30 грн, потому что такие параметры заложены в государственный бюджет. Эти основания, эти лозунги, заставили меня принять это решение"

16. MayorMayor

Интересно, бубачька просто подпишет, или еще и отсмокчет у Ху@ла в прямом эфире?

После последнего саммита по восточноукраинскому конфликту советники Путина, Макрона, Зеленского и канцлера Меркель встречаются в Берлине. По информации Der Spiegel, Россия настаивает на уступках со стороны Киева".
    "В переговорах о конфликте на востоке Украины Москва настаивает на быстром правовом урегулировании статуса сепаратистских территорий Донецка и Луганска. Это следует из неофициального рабочего документа российской делегации, которая в эту пятницу и субботу встретится в Берлине с представителями Украины, Германии и Франции. Лондонский центр "Досье" получил документ из правительственных кругов России и поделился им с Der Spiegel", - говорится в статье.
    "Согласно документу, российская сторона требует, чтобы Киев до 6 июля представил в Минской контактной группе проект изменения украинской конституции. Она должна определить путь для будущего особого статуса сепаратистских регионов в составе Украины", - передает издание.
    "Сепаратистскими территориями управляют промосковские и контролируемые Кремлем правители. Благодаря особому статусу территорий Россия рассчитывает на влияние на украинскую политику после возможного окончания конфликта. В документе Москва ставит дальнейшие шаги к такому статусу в зависимость от представления Украиной требуемого проекта изменения конституции".
    "Согласно документу, Россия также требует, чтобы Киев предпринимал больше усилий для реализации так называемой "формулы Штайнмайера", определяющей, что сепаратистские территории автоматически получат долговременный особый статус, как только ОБСЕ признает проводимые там выборы честными и свободными. Киев еще раз одобрил эту формулу на последней встрече глав государств и правительств в "нормандском формате", которая прошла в декабре в Париже. Но конкретная ее реализация по-прежнему вызывает вопросы".
    "На парижском саммите также был закреплен режим прекращения огня на востоке Украины, согласованы дальнейший развод войск и новый обширный обмен пленными".
    "Согласно неофициальному рабочему документу, российская делегация и в этих пунктах настаивает на дальнейших шагах со стороны Киева. Так, Украина до 6 июля должна "без дополнительных условий" составить в определенном формате список пленных, освобождения которых она требует от сепаратистов. Последние взамен также должны представить соответствующий список пленных", - передает Der Spiegel.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бляберусь, я Вас відправляю в ігнор. Переходити на особистості і займатися срачем не маю ні найменшого бажання.
    У Вас лексика дурної людини, яка не проявляє бажання порозумнішати.
    Коли я кажу, що час покаже, добре чи погано буде, коли на чолі НБУ стане інший керівник, то це означає, що зараз в час кризи потрібні нестандартні підходи, навіть ризик.

А для Вас усе ясно: Зеленський - клоун, а ті, хто його вибрав - зебуїни.

Ред"яда Кіплінга коли-небудь читали? Ну, не Мауглі, це зрозуміло. А наприклад, "If" ("Якщо", "Если") Даю Вам переклад на російську, яка Вам більш зрозуміла.

Останнє редагування: 4 лип 2020
  18. MayorMayor

З життя виборців Зеленського
    [​IMG]luk_aa
    3 июля, 23:49
    Знаєте цей голлівудський штамп, коли пара в ресторані роздивляється інших людей і обговорює свої фантазії про те, хто з тих людей ким є, які у них відносини, чим вони живуть і про що думають?
    От і у мене зараз майже таке саме, бо кожного дня я уявляю як на вечерю збирається родина виборців Зеленського, накладають собі там їжу, жеруть перед телевізором на кухні, і мене просто мучить одне питання - зізнаються вони один одному у в тім, що відчувають?
    Каже ота жіночка своєму чуловіку - Коля, какіє же ми с табою далбайоби, чи просто мовчки їсть?
    Mykhaylo Guba

19. Lanktocha

Є ярі фанати Зеленського? Хто і в чому проявляється їхня дія?
    Бе-бе-бе-бе... Окрім ліплення значків, обзивання, хто у дечому незгідний, підгавкування іншим... Що ще? На що ще здатен КоронаПРІУС?
    На розведення срачу здатні не тільки ватні тролі.

20. MayorMayor

А знаете, я уже не паникую
    [​IMG]У меня прошли уже все стадии, ну может слегка не закончилась депрессия еще. Но факт того, что пиздец близенько уже мною принят.

Это вот как пазлы собирать, на каждом клаптике какая-то неведомая хрень, каляки-маляки. Соединяешь коплементарные клаптики и картинка становится понятной.

Почти одновременно случилось несколько таких вот, комплементарных, событий.

Ротом скуластой Люси Бурмистер, Слуги народа, начали народу пропихивать тезис об очень клёвой эмиссии. Включаем станок, допечатываем охулиард фантиков, получаем прибыль в 23 ляма с каждой копейки. Трускавецкая двухнедельная школа экономики одобряет, электорат ликует. Что может быть проще, чем нарисовать купюры в необходимом количестве?

Почти сразу после этого вылазит ВовАчка и начинает Песнь Халявы и Алчности. Говорит, увеличим минималку, и не просто увеличим, а вдвое. Увеличивать что-либо, основанное на бюджетном бабле, когда этого самого бабла тупо нет, - это по умолчанию нереально. Ну вот вообще. Если только…. не включить печатный станок. Ведь на нём можно напечатать увеличение минималки даже в четверо, говно вопрос.

Два кусочка слиплись: Вове надо оживить рейтинги перед местными - закинуть в хавальник электората немножечко свежеотпечатанных купюр, которые эта почтенная публика сжует с чавканьем и хрустом.

А потом случилось заявление об отставке главы НБУ, вследствие ПРЯМОГО ДАВЛЕНИЯ президента Зеленского, т.е. классический кидок через *** МВФа. Уже бакс вырос на 60 копеек и отменена сделка по размещению евробондов на почти 2 млрд долларов. Прилепился ещё кусочек пазла. И уже картинка совершенно очевидна - пошел обратный отсчет, где на другом конце – девяностые во всей красе.

Я это уже приняла. Причем, я даже не хочу, что щас вот так вжух – и снова у власти Порох и вся его команда, к которой у всех было дохуя вопросов. Не хочу.

Я хочу пиздеца. Такого, чтоб все взвыли. Чтоб нажрались по самые гланды. Что снова кубик Галина-Бланка был вполне себе пристойной едой, а регулярная зарплата – сказочной роскошью. Чтоб все эти, сука, голые и босые наконец-то реально проголодались.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)