Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені от цікаво (і, думаю, багатьом).
    От якби Мухоголового привалило в будинку після вибуху газу, а потім його витягли з-під панелей, а через два-три дні Зеленський вручив йому ключі від нової квартири, то чи продовжував би Мухоголовий і далі називати Президента "падлокловуном" і догрябуватися, "за чий рахунок банкет"?
    І чи став би в горду позу зі словами: "Я від пархатих нічого не беру!"

Запитання - риторичне, і відповіді не потребує.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Я ж казав що вона обригана синька-алкоголічка, щей під столом як шмата лежить

• Тупо Тупо x 3
  3. medwedo berlogsoni

Найбільшими скотиняками є ті скотиняки, які безпричинно ображають жінок. А якщо образи робляться одними і тими ж словами-штампами, то такі скотиняки - тупі скотиняки.
    Тут лише причина незрозуміла: Чому скотиняка так ображена на весь світ, що знаходить єдину втіху в регулярному плюванні жовччю.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я навіть знаю реакцію таких... е...е... во! активістів
    Я щось подібне в реалі запитав у сім"ї ярих порохоботів-підприємців. Бо ніби КМ нараховує малому бізнесу по кілька тисяч за вимушений простій в березні-квітні-травні.

Так от, кажу:
    - Ну і як ви будете брати ці гроші у влади клоунів, соросят і зрадників ідей? Відмовтеся, хай за них Лєнка собі купить нові білі тапки / бо то в них тепер така фішка - "Лєні на білі тапки бракує"/

В порохоботів з"явилася піна, побіліли очі і вони заявили, що це кошти з їхніх податків, тому вони мають моральне право їх взяти)))

/а очі (райдужка, роговиця) у пані реально біліють. Я такого досі ніколи не бачив. І та пані під час суперечок аж підскакує від азарту. Реально підскакує, як на батуті. Гаряча... ;) :blush:/

)))

Останнє редагування: 28 чер 2020
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Так і є ти тупа кацапска скотиняка, а ця твоя подруга не жінка а тупа алкашка окупантка

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

Пріусе, ласкаво просимо в Україну - виганяти окупантів. Чи Ви вважаєте, що це за Вас хтось інший виконає?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Накінець відкрилось справжнє обличчя тролів. Як закінчились аргументии - гівнометання та наїзд на тих. хто думає інакше, бачу, панове порохоботи, ви брати по розуму і товариші по нещастю тролів-ватників.

• Тупо Тупо x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви не виляйте хвостом, там є документ і все там чітко вказано.

Будете ту мені казочки розповідати.

Чому срані зелені патріоти москалям маски продали?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, то всі успіхи? Не густо.

10. Lanktocha

Тільки хто з чимось незгідний, критикує Зеленського, але і з Порошенка не зробив ідола, жовчю не плюється і гівнометанням не займається, на відміну від вас.

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лактоша,
    знаю, любиш побздіти. Але що доброго зробив Зе?

• Тупо Тупо x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

Окупантів виганяти треба разом з такими гнидами як ти гандоша алкаш і обригана алкашка

• Тупо Тупо x 2
  13. medwedo berlogsoni

Та я вже зрозумів, не треба по десять раз одне і те ж. У мене питання, Пріусе: коли Ви заявитеся в Україну, щоб ми встигли зібратися?
    Бо я вже в принципі готовий: щойно побачу когось із пір"ям на голові, так сам вийду, щоб двері не ламали. А інші можуть бути і не в курсі справи. Василь, наприклад. Відпочиває собі десь в окопах під Донецьком, а тут раптом - чота пріусів пре, пір"я настовбурчила. Кукурікає, лапками землю гребе. Василь може такого страху і не витримати.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Cудя по тому, что Васян на форуме каждый день- от "окопов" он далеко.В окопах с интернетом напряг.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Нічого-нічого, Пріус його і там дістане. Пріус порожняк не гонить.

До речі, майори, Вам також приготуватися. Ви весь час пишете кацапською,а у Пріуса з цим дуже строго.

• Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Вже, хто насмілився критикувати Порошенка - окупант, янукоїди до такого не додумувались, був випадок, один ватнік, кричав, що все руССкоє, мене назвав окупантом, дійсно, брат по розуму і товариш по нещастю чуда в пірях.

Не видавайте бажаного за дійсне, фанатом Зеленського ніколи не був.

• Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

але привів його своєю бездіяльністю.

18. Lanktocha

Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову...
    Нема за що мені оправдовуватись і нема перед ким, закономірну ситуацію пояснював не раз.

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От вам смішно, а людина своєю ощадливістю скопила на третє місце по Україні у Форбс. Копієчка до копієчки- буде гривня)).

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)