Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Добре, Пріусе, я спробую над Вами не знущатися.
    Дай Вам Боже здоров"я і подальших творчих успіхів у читанні соціальних мереж із смартфона!

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

Пріусе, у Вас гальма - як у хури з причепом. Пісня писалася рік тому, коли ще тільки вибори проходили.
    Крім того, Зеленський показав, що ніякий він не "злобний", а веселий і іронічний. А злобні ті придурні, які вже другий рік обсирають законно обраного Президента. (Вас не стосується - Ви там за океаном не голосували).

А скотиняки-дальнобійники розбивають дороги в хлам. Я, коли приїжджаю в село, не можу заїхати автомобілем у ворота, як колись заїжджав - ями перед воротами по коліно. Дальнобійники спочатку розбили асфальт, наробили ям, а потім стали їздити по обочині і вибили колію, також по коліна.
    Але довбням цього по-доброму не поясниш.

Розбили одну дорогу, починають їздити по іншій, довшій, але не розбитій. Наприклад, не можна їхати із Заходу на Схід через Черкаси, бо дорогу Умань-Черкаси розбили, починают їздити через Кіровоград. Там розбивають.
    Розбивають польові дороги. Люди їздили через поле в сусіднє село на Жигулях, була грунтова дорога, пішли фури - убили дорогу, що на тракторі не проїдеш.

А вони там по америках, блін, за українських дальнобійників турбуються.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Пріусе, якось не хотілося називати Вас лайном, але доводиться.
    Тій картинці, яку Ви перепостили, майже два роки. Жодним чином Зеленського не стосується, бо Зеленський сказав, що йде в Президенти лише в кінці 2018 року, тобто, більше ніж через місяць. Вперше з"явилася вона в кацапських Однокласниках ("одноглазниках") Не виключаю, що мова йде взагалі не про українських президентів, хоча, можливо, мався на увазі Порошенко, якого обрали більшістю.
    Даю скрін-шот пошуку. Зверніть увагу на нік одноглазника - латинською написано "шотамухохлов". Дуже вже "патріот України", не сумнівайтесь
    А Ви вже самі думайте, чи Ви всяке лайно сюди перепощуєте і чи не заважає Вам мозок думати.
    Девочка.JPG

• Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

КоронаПРІУС вміє не тільки "тупо" ліпити.
    Які ваше кодло розумне, доводив не раз. Якщо не копіпаста, то помилка на помилці.

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

Пріусе, я випадково знайшов Ваше фото зі смартфоном, з якого Ви перепощуєте

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

Ну що, Пріусе - обісралися з перепостом картинки з кацапських однокласників? Не маєте чого сказати, крім виставляння "тупо"?

Ну-ну. Прийде кацап Гудман - погладить Вас по голівці. Притримайте рукою пір"я, щоб не розтрусилось.

• Тупо Тупо x 1
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Когда кто-то обкакался с Лукаш и Бондаренко, то это ничего не значит. А тут вдруг решил меня вспомнить. Вспомни, как я тебя в лужу сажал на основе твоих же слов.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та зараз так багато кажуть, встидаютсі.....:)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну нічого не вдієш, в Україні в голові ватників завжди хтось когось водить, при тому, що вони самі ходять на вибори і голосують.

Для них Ющенко привів Яника, Зеленського привів Порох. Совок так і не навчився брати відповідальність за СВІЙ вибір, постійно шукають стрєлочніка.

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Стратегія - Засранців закрити на відстійниках, а всі вантажі перевозити Українською Залізницею.
    Бо з
    @Мих, пийте Розену і вам попустить)))

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мышебратья с лугандонами поиздержались.Помочь надо бы.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі треба знайти винного?
    Як продажний мєнт, лиш би закрити злочин, а посадять невинного - то таке. Я не тішив себе ілюзіями вже після І туру.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як з цим:

"Хабарника Балоня було призначено головою ОДА в жовтні 2019 року за особистим проханням президента Зеленського"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)