Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бушує і тріпається чудо в пірях, любитель кольору, під яким "дєди ваєвалє", де поділися серп і молот, пятикутна зірка, портрет чЛєніна? Комуняга.

Для чого приховувати віросповідання та національність? Як в анекдоті "Я па паспагту гусский".

• Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Ты считаешь происходящее сейчас в США майданом? Или чем-то иным? Скажи мнение с высоты своего велосипеда.

• Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

парочка.JPG
    То він зі мною - солодка парочка (в усякому випадку, Ви так стверджували раніше). Я починаю ревнуати. Пріусе, Вам слід попити чогось для покращення пам"яті. Якого-небудь дусту в гомеопатичних дозах.

Нагадаю, якщо забули арифметику: парочка - це два. Сподіваюся, до двох Ви вмієте рахувати. Це зовсім нескладно: один, два.

Останнє редагування: 16 чер 2020
    Reason for edit: довантажив скріншот
    • Смішно Смішно x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

Бачиш який ти тупий тількі до двох навчився рахувати

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Зелебобік не тріпайся а то серце встане, і паспорт тобі кацапу не допоможе

• Тупо Тупо x 1
  6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Мы, милостию божией, король Хахляндии,...."Бггггггг:

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це Ви про бидлокловуна?

8. Lanktocha

Від Зеленського було колись якесь приховування, щодо приналежність до юдеїв?

• Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Я вас умоляю, Планктоша. А то, как он выбрался в президенты, разве это не лучшая попытка косить под православного? А? Шо ты молчишь? Кофе будешь пить?

10. prius

prius Well-Known Member

11. prius

prius Well-Known Member

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

13. Lanktocha

Порохоботи нагадують по поведінці, як не капризних дітей, то примітивних ватних тролів, так само стараються розвести срач, ліплять примітивні тупі картинки... Ще не дійшло, якщо не подобається Зеленський, ще не значить, що іншої альтернативи й іншого президента крім Порошенка не хочу і чекаю, не дочекаюся майдану проти Зеленського з Порошенком на бульдозері. Є й інші варіанти.

• Тупо Тупо x 1
  14. Dred

Dred Well-Known Member

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Dred

Dred Well-Known Member

О найвеличніший :)
    Clipboard02.jpg

16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якщо я не відповідаю на ваші дурниці, то це не значить, що я їх не бачу. Та я бачу, що ви зовсім не бажаєте виправлятися (
    Можете продовжувати і далі, але як настане час підсумків, то щоб не скавучало, падло...

17. Dred

Dred Well-Known Member

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

19. prius

prius Well-Known Member

Комунарець зовсім здичавів без гандоші, напевно той перекинувся на кацалапого, от кобилянець і виє

20. Lanktocha

КоронаПРІУС

Припускаю, при іншій ситуації, при інших обставинах, Зленський дружив би із Росією, при інших обставинах, що Порошенко не хотів би вільно володіти фабрикою у Липецьку, продавти на російський ринок свою продукцію...? Народ не додзволив.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)