Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я чекаю, коли на захист Петра виступить Новіков. Причому почне зі слів "Ваша честь!"

Останнє редагування: 13 чер 2020
    • Смішно Смішно x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Пащеку на замок!
    Свою тупість і примітивність чудо в пірях показало, як не ліплення "тупо", то ще якийсь коротенький тупий коментар, ймовірно, сподіваючись розвести срач.
    А ще стандартні обзивання, старання вивести опонента з рівноваги, розведення срачу і харкання жовчю.

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Lanktocha , не звертайте на дурня уваги. Все це марно. Він нічого толкового сказати не може. Колись критикував тих, хто лизав дупу Порошенку, зараз сам ту дупу облизує. Причому коли вказуєш на це, у безсилій люті тільки гарчить.
    "Він гарчить, він гарчить, клацає зубами.
    Я не люблю, - каже, - тих, хто їсть суп з грибами!"
    Мелодію всі знають. На фуярці можуть виконати.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вчора бахнув грім в Дрогобичі,шторм і град був,а шляк (шлябан) в Трускавци в 5 км.від Дрогобича трафив в санаторій,так що пожар був.Недалеко я маю маленьку дачку з садиком...треба поїхати сину подивитись,чи все там в нормі і покосити траву,якщо позарастало.Отаке.:mocking:

upload_2020-6-13_21-7-7.png

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Що за дивне припущення в червні і при таких дощах - якщо позарастало?

Я через три дні кошу )))

зі

от цікаво, шо там з заміським будинком Адміна? Помилка | Львівський Форум
    Чи хоч покошено?

Я чось так переживаю, шо капєц...

6. Юрко НОТОЦО

Я за могилу батьків в Самборі переживаю...Там так заростає...

!!!!8h7.jpg

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачу, Лактоша, що ти дрейфуєш у своєму розумі десь так між одною ізвіліною і двома - не більше, бо повторюєш слова клоуна, а ще тут розповідаєш, що не голосував за нього. Клоун вже рік президент, а йому мариться, що президент і далі Порошенко, видно ніяк йому та роль не підходить, а відступати нема куди.

• Подобається Подобається x 1
  8. Gyppsy

Смішний Ви хлоп - за могилу батьків в Самборі переживаєте, бо там так заростає... )))
    Щоб могила не заростала, треба частіше туди ходити ;)

Коли Ви востаннє були на могилі своїх батьків?
    /я на могилі своїх батьків був 21.05.20/

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Та воно то так...Тільки я вже не часто виходжу з дому .Син приїде авто з Ужгорода,то й завезе в Самбір,та й покосить. 2 місяці автобуси не ходили - коронвірус.То, Ігорку,називає-сі хвороба і старість.Йой,кіко того життє!:))):drinks:

10. Gyppsy

Вам видніше...

Але ж Ви не лежачий, шо нє?
    Скіко там від Дрогобича до Самбора - можна і на ґаліресі привезтися, хай сини везуть ;)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Видно, Лактоша, зайшов в тупик.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хозяйственный суд Киева удовлетворил заявления Приватбанка о закрытии производств по двум делам по искам бывших акционеров банка о признании недействительными договоров купли-продажи акций банка.

Это первое реальное применение банковского закона 590-IX украинскими судами. Об этом сообщает НВ-БИЗНЕС со ссылкой на пресс-службу ПриватБанка.
    Суд удовлетворил ходатайство АО КБ ПриватБанк и закрыл производство по обоим делам.

Итак закон вступил в силу и уже применяется судами.
    Уже и подарок Гройсмана - администрация Коломойского в Центрэнерго- ликвидирована клоуном.

А теперь это доказывает, что Зе все же не кукла Коломойского?
    Или доказательств пока недостаточно - разумеется доказательства в пользу того, что кукла куда сильней - об этом все боты Порошенко написали. А Порошенко безусловно честный человек и ему нельзя не верить))

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де був Портнов? Де був Коломойський? Де був Єфремов?
    Де вони є зараз?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і вишенька на торті.

Те, що Коломойський переховувався при Порошенку і спокійно приїхав в Україну при Зеленському, що доказує?

15. Gyppsy

Портнов був у відрядженні)))
    І тих п"ять років йому рахуються як прожиті в Україні ;)

Коломойський був губером в Дніпрі, потім гуляв Європою в своє задоволення;

Хто такий Ємельянов?

зі

@Мих, а чому Ви нічо не кажете за Пєтькіного біографа і касира Онищенка? ;

16. Gyppsy

Це доказує, що Порошенко за своє препризденство поставив суддями гідних юристів і моральних сапієнсів.
    Бєня ж все робить через суди)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

бздьож.

19. Gyppsy

1 - Коломойський не був губером в Дніпрі?

2 - «Я полетів до Амстердаму на медичну діагностику. Гуляв центром міста, випадково зустрів Коломойського», - сказав генпрокурор. Більше читайте тут: Луценко розповів про зустріч із Коломойським у Європі - Політика - TCH.ua

20. Good man

Good man Обычный человек

А потом она обижается, когда я её борщеварочкой называю. Глупышка, должна благодарить мужчину за вежливость и воспитание.
    Тебе уже раз десять было сказано, ключевым является вопрос возврата 97% всех своих корпоративных кредитов, выданных приватом структурам Коломойского. Но все суды топчутся несколько месяцев, не могут очевидное решение принять. Попробуй взять кредит и не отдавать его годами. Я посмотрю, как у тебя это получится. А потом суд ещё не сможет принять решение, должна ты банку или нет.
    Подтвердить очевидный долг Коломойского - вот это решение, которое однозначно докажет, что Зеленский не марионетка Коломойского. Но этого решения до сих пор нет.

Тебя за подробный идиотизм надо не борщеварочкой, а полуматерными словами называть. Цени моё воспитание.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)