Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Кому і як?
    Свої думки не можу висловлювати?
    Як використовувалось у совковій пропаганді: Ми найкращі, тільки КПРС - інші вороги народу, рядянський народ найкращий, інші нам заздрять і хочуть знищити. Хто тепер пропагує такі самі принципи, тільки під іншим соусом?

2. prius

prius Well-Known Member

Як хто , зелебобікі і кацапикі

• Тупо Тупо x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Катрен-мрія для Васі

Васі в Лугандонії також миру хочеться,
    та скупить за копійки земельку лоскочеться
    й стать багатим,як Петрусь ,з-полями де міни
    й галичанам показать язик й бізнес-зміни.
    Мов,що зєлєбобік він,та і не дурний -
    обкрадай Донбасію,пий горілку...і не ний!
    :tongue::crazy::tongue::))):tongue::rock::drinks:

• Подобається Подобається x 2
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Шо воно меле та куре?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думка любителів спиртного нікого не цікавить.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріус своїми дописами справив на Хомчина та Бляберуся таке незабутнє враження, що у них випало перо з рук, і вони припинили безглузду (в порівнянні з його глибокими думками) писанину.

• Смішно Смішно x 3
    • Тупо Тупо x 1
  8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Блін, виглядає так, що я щось пропустив... о_О:scratch_one-s_head:
    @medwedo berlogsoni, якщо можна, скажіть, будь ласка - Бляберусь це шо таке?

9. Good man

Good man Обычный человек

Во-первых, Зеленский никогда бы не стал нынешним Зеленским без Маслякова. Можно как угодно относиться к Маслякову, но не признавать этот факт нельзя. Мы все были студентами и подобные Зеленскому балагуров были в каждом вузе. Знало о них три двора, две скамейки. Можно даже примерно оценить уровень дохода Зеленского без Маслякова. Он сам в интервью Гордону (странно, что тут выгораживали Гордона за интервью с другими, а интервью с Зеленским не помнят, избирательная память) рассказывал, что бегал уговаривать Елену Кравец (их женщина на сцене) принять участие в репетициях, а она на это отвечала - мне некогда, у меня такая хорошая работа в Макдональдс за 100 долларов.
    100 долларов в середине 2000-х умножаем на коэффициент роста зарплат, добавляем карьерный рост. В общем, никаких оманов, оплаченных женой ему близко не снилось бы.

10. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, я же тебе на цифрах доказывал, что твои оценки Зеленского отличаются от реального порядка вещей в пять раз. Это классическая позиция сторонников Зеленского.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

12. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, если ты весь такой из себя патриот Украины, то почему не можешь ответить на важнейшие для безопасности Украины вопросы? И ты не просто не отвечаешь, а тут же переводишь диалог на личности. А потом заходишь в тему и обвиняешь приуса в том, что он переходит на личности. Подсказываю для идиотов: ты в беседах со мной занимаешься тем же самым, в чём обвиняешь других. И я говорил и буду говорить тебе, Планктоше, борщеварочке и другим членам фракции Зеленского на форуме - вы справедливо заслуживаете то отношение, которое имеете.

13. medwedo berlogsoni

Млинець, блін!
    А ще є такі, що сумніваються, що я - поліглот нашого форуму
    Це - @Blaberus

Я інколи просто лінуюся перемикати регістр, тому пишу кирилицею.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Це інша тема розмови, не треба зациклюватись на КВН, якщо комусь і вдячний за нинішню посаду, то був у ІІ турі вигідний спаринг-партнер, для багатьох "менше зло", порівняно із Порошенком.

• Тупо Тупо x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,а мені шось подумалось,же Ви,той-во, е-е-е...сіамський близнюк якогось там мудреця з сіонських мудрегелів,що почав Протоколи турецькою перекладати:haha:
    Вибачайте,за догадки...

upload_2020-6-10_13-50-39.png upload_2020-6-10_14-5-19.png

Останнє редагування: 10 чер 2020
  16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ой, точно - млинець! Блін...

Ти диви, як у Вас гарно получається писати кирилицею - в цій назві Бляберусь є щось показове, реальне і сакральне )))

Видно, тотой Бляберусь і дальше дурниці постить)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Без "протекции" Маслякова никакого Зеленского миллионера, а значит и президента, не было бы. Кстати, путинский товарищ.:)))

18. medwedo berlogsoni

Але його вже другий день не видко - Пріус інтелектом задавив.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

Тепер ти тут з гандошею зірки, солодка парочка тупий і ще тупіший

• Тупо Тупо x 1
  20. Lanktocha

Любителям копіпастити, гуляє і така інформація:
    Пороходрочери! А як ви поясните те, що вашого баригу захищають адвокати з російським громадянством, і які мешкають в московії ?

Обєктивно, придумані судові процеси, спроби викликати Порошенка на допит - піднімає рейтинг переслідуваному та не додає - Зеленському. Бушування та гівнометання порохоботів - викликає тільки нелюбов до політ.сили Порошенка. Хто незгідний?

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)