Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Як нєхорошо! Всі на коліна перед бубочкою! Хто проти-в табори!

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дивно... Хіба зебуїни не в захваті від Шарія?

4. prius

prius Well-Known Member

Не так страшні московські воші, як страшні свої українські гниди , такі як гандоша,васька алкоголик, ти і обриганна прохфесорка

• Не подобається Не подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви вже там у Харкові вибрали зека, який здав Україну і через це пролилося багато крові, через вашу самовпевнену дурість.

ВСУ заборонили вогонь по російським військовим на Донбасі: воїн ООС розповів, що почали творити росіяни Головна / военное обозрение 8 червня 2020 року, 13:33 Солдати української армії зізнаються, що ситуація на фронті для них є дуже важкою: керівництво ВСУ ввело сувора заборона на вогонь у відповідь по російським найманцям і бойовикам "Л / ДНР", що змушує солдатів ВСУ просто ховатися по окопах, уникаючи обстрілів. Бійці української армії незадоволені ситуацією на фронті через розпорядження військового керівництва, яке забороняє відкривати вогонь по російським найманцям і бойовикам "Л / ДНР" на передовій. Один з військовослужбовців з ім'ям Євген розповів журналістам " Радіо Свобода ", що ситуація для українських воїнів на передовій дуже складна, оскільки бойовики накривають українські позиції вогнем, а відповідати зустрічним обстрілом вони не можуть. Солдат повідомив, що вони змушені бігати по окопах і ховатися від російських обстрілів: При цьому бойовики відкривають вогонь регулярно, кожні 15 хвилин. Більш того, російські найманці використовують важкі види озброєнь. "Коли по тобі стріляють, а тобі заборонено відстрілюватися, це вже не війна, а якісь хованки. Ховаєшся, щоб за тобою не потрапили. Бігаєш, як в хованки. Вони хочуть, щоб ми повелися на їх провокацію, хочуть, щоб нас покарали, адже останнім часом вони нас не провокували. Бої були, але вони тривали годину. А зараз кожні 10-15 стріляють вже з найсильніших видів озброєння: ПКМ, ДШК. Трошки почекають і знову провокують " , - розповів він. Солдат української армії підкреслив, що зверху надійшло розпорядження, суворо забороняє відкривати вогонь по російським найманцям, зберігаючи режим тиші. Як повідомлялося раніше, за минулу добу бойовики вісім разів обстріляли позиції української армії. Тим часом екс-глава МЗС попередив про можливість загострення ситуації на фронті восени.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": ВСУ запретили ответный огонь по российским военным на Донбассе: воин ООС рассказал, что начали творить россияне - | Диалог.UA

А тому, не я, а вашим улюбленцем:

View: https://youtu.be/F56EQxWdHas

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

У постачальниках – половина російського форбс-списку.

А українським шахтарям, зокрема і через це – перестали платити зарплату

Через засилля імпортованого вугілля з Росії – почалася криза із українським вугіллям

5.UA

Коломойський змусив державну "Центренерго" перейти на російське вугілля – Bihus.Info

Хто доведе, що це просто страшилка?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дурню, читай:

❗️ Здача України іде повним ходом!
    Крізь місто Запоріжжя пройшло судно з російським прапором. За деякими даними корабель привіз вантаж на державне підприємство «Зірка».
    ▪️Ми вже давно не бачили тих часів, коли по українських водах плавали під прапорами держави-агресора. Проте, видно часи змінились. Реваншисти підняли голови. П‘ята колона кремля плює на Украіну. Дожилися.

Андрій Смолій

Ну бздни щось по суті питання.

• Подобається Подобається x 2
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Зараза до зарази не пристане

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сказано, звичайно, гарно, хоча автор цього виразу - не Ви.
    А од Вас я хотів би почути пояснення, чому саме московська воша саме Вас вихваляє?
    Є цьому якесь обгрунтування?
    Чи Вам просто приємно, коли Вас хвалять, приємний самий факт похвали?

10. prius

prius Well-Known Member

Мені по цимбалам що ти там викручуєш і вимучуєш,а ось вас зелебобіків хоч вираз і не мій ,українськіх підкацапних гнид на кацапію першим потягом разом з усією зеленою шоблою

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. medwedo berlogsoni

У Вас, Пірусе, в голові повний водевіль. Хто буде садити в потяг, коли, який: СВ, купе, плацкарта чи товарняк?
    А по-друге, повторюю, це кацап Вас вихваляє, а не мене. Тому Ви більше тягнете на підкацапнинський потяг.
    Ви там, у випадку чого, будете тихенько як мишка в нірці сидіти в своєму Чикаго і тільки далі "тупо" ставити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. prius

prius Well-Known Member

Здрисни зелебобік, зашквар тобі навіть відповідати

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

16. medwedo berlogsoni

Люди уже перстали дивуватися, що Ви пишете. Не виключаю, що велика заслуга в тому, що "собачка - говорящая", належить мені.
    Але Ви повинні якось відповідати за свої слова, якщо Ви - не балабол (втім, я схиляюся до думки, що Ви все-таки балабол(.

Так от, мені цікаво, хто буде "зелених" садити на потяги, що йдуть в кацапію? Чи не Ви часом? З собачкою приїдете чи як? Бо ми можемо розбігтися. Ружо собі купіть, щоб стріляти по тих, хто тікати захоче.
    Бойове опєрєніє не забудьте прихватити - Ви в ньому будете такий красивий, такий геройський!

• Тупо Тупо x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гарно сказав тільки-но що на ZIK Олег Ляшко: Радикальна партія і я ніколи не допустимо ,щоб МВФ і Зелені "карасі" тримали Українців в-дурнях!
    Молодець!

upload_2020-6-9_20-16-1.png
    Катрен-заклик про об'єднання

Ну,і що тут говорить:- Ляшка а Президенти!
    Обєднуймося ВСІ навколо - Усі елементи:
    Радикали,Правий сектор,Свобода,військові...
    Всі,хто хоче Правди в Краю.Будьмо однакові!
    :uanew::bandera::bandera::uanew::uanew::bandera::uanew::uanew:

Last edited: Jun 9, 2020
    • Смішно Смішно x 1
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це не страшилка. Брехун вкотре розповсюджує брехню.
    Ось короткий зміст:
    ...які редакція вважає, який може бути, якого вважають, кілька нікому не відомих, взагалі незрозумілого походження, міг заробити...
    Слава Вальцману, Брехло!

• Тупо Тупо x 2
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Виходить чудо в пірях вже канонізоване, таке ідеальне, від всіх правильніше, може інших критикувати та осуджувати? Та саме то, на який патріотизм, окрім ліплення значків, як мавпа, підгавкування лизоблюдам здатне?
    Не аж так. Майдан проти Зеленського зараз мало ймовірний. Я більше розраховую, спокійно переобрати Зеленського, Порошенко при вагомих справах - минуле, урок для інших - поганих справ не пробачать, чим би не покривався, нема чого всіх обзивати і винити Кремль. Грошей для інтернет-ботів ще достатньо.

• Тупо Тупо x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

Гандоша ти ти підгавкуєш зелебобікам,то ти теж зелебобік

• Безграмотно Безграмотно x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)