Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ровер - то є сила! Ровер то є фест!

View: https://youtu.be/Zk0tzupn6RI

Вован, давай-давай-давай... :rock:

Останнє редагування: 8 чер 2020
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Расстояние от Киева до Мальдив- 6600 км.Расстояние от Киева до Омана- 3900.Не намного меньше.Как я понимаю- Бубачька не должен летать ни в США, ни еще куда дальше, чем час езды на велосипеде?

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тоді запитайте дитинку про те, як швидко дядя добереться в разі потреби до Штабу з Оману, та якшо цей дядя так любить вєлікі, чому він має такий довгий кортеж?

Останнє редагування: 8 чер 2020
  4. Blaberus

Разумеется не должен. Єто позорище вообще никуда нельзя вьіпускать.

5. MayorMayor

Послушаем нашего "начальника транспортного цеха".

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Blaberus

І отримав диплом в цьому ВУЗі. Напевне без допомоги татуся.
    Татусь, напевне, пропонував йому диплом, але бубочка з гордістю плюв йому в жидівську пику і з гордістю промовив: "Нєт! Я всєго добьюсь в жізні сам! Я буду вєсєлїть бидло в кавеенє і одноврємєнно гризть граніт юріспундєнціі!"

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко совісті немає. Скрізь пхається з своєю допомогою медикам. А що робити власникам Епіцентру які незнають як продати свій товар????

:))):))):)))

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви не бачите навіть, як Ви самі собі протирічите. Зеленський пробив собі дорогу в житті самостійно, а не прилаштувався де-небудь по протекції батька в лабораторії інституту.
    Це - по-перше.
    По-друге, Ви бачите свою головну заслугу в тому, що Ви - не "жидівська пика". Але це все залежало не від Вас. Зеленський - Президент великої країни (не можу зайвий раз не нагадати, що велика заслуга в цьому саме в діях Порошенка на посту Президента), а Ви вбиваєте своє єдине і неповторне життя, розводячи срачі по соціальних мережах.

Багато людей починали доросле життя з вивчення технічних наук, а згодом ставали талановитими артистами, політиками високого рівня.

Крім того, до таких як Ви звертається Мюнгхаузен в чудовому виконанні Янковського.
    У Вас, панове, дуже серйозні морди. І в цьому ваше порохоботяче нещастя.
    Я пояснив, чому поставив оцінку "тупо".

View: https://www.youtube.com/watch?v=dySMJ0XRCS0

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. MayorMayor

10. MayorMayor

Зелебобики, даю подсказку отмазки: "это весь офис президента приехал, а Зелю, как самого молодого шныря, отправили на всех закупаться".

11. MayorMayor

Ледь в законе:

12. MayorMayor

Гарний Закон.Тільки попросив би уточнити окремою Статтею Закону чим по чому має тарабанити перша леді, якщо президент тарабанить хуєм по роялю?

• Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

І ще маленьке уточнення: Надати шльопкам статусу офіційного взуття першої леді! І то негайно!

14. Blaberus

Я розумію що більшість зебуїнів люди малописьменні, без вищої освіти. Тому Ви, як представник даної соціальної групи, навіть уявити невзмозі, яке тупе бидло отримує дипломи, маючі родичів серед співробітників.
    Ось ваш бубочка класичний приклад. Пам" ятаєте, як воно заявило про "вбивць" Шеремета? Без рішення суду, навіть без слідства. Про що це говорить? Про те що кловун не має ніякого розуміння про юриспунденцію та про його низький інтелект.
    Найбільш сумна деталь в цієї історії це те, що дуркуватий мажор зайняв чієсь місце.
    Ну що ви! Це, як казав один дегенерат, "на двадцятому місці".
    А Ви що, за бубочку образилились? Я можу ще обхаяти "маму Рімму".
    Слід перепустити, що Ви готові жерти лайно будь якої потвори, аби вона займала посаду.
    Це велика заслуга Бені, який профінансував серіал для дебілів, і вищезгаданних дебілів, в яких не вистачає розуму відрізнити кіно від реального життя.
    А хіба Ви займаєтесь не тим самим? Турецьку вчить!
    Напишіть щє про "одного з найвеличнійших світових лідерів".
    Зате морди зебуїнів дурні та веселі.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це гаркання, харкання жовчю від порохоботів - поведінка капризної дитини, забрав цукерку - значить останніми словами треба його обзивати, так і у вас - усунули Порошенка, обрали іншого, вже харкання жовчю "зебуїни", "зебобіки"... нічого ще не сталося, майте розуміння до інших, з такою поведінкою, прихильників у Порошенка не додасться. Існують думки, чому не сильно впав рейтинг Зеленського, нехай порохоботи не видають бажане за дійсне, альтернативи зараз реальної немає, Зеленський нікого не дістав проплаченими політОЛУХАМИ та нарваними ботами.

• Тупо Тупо x 2
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Порохоботам, для яких був, той "рука Кремля", той "агент Москви", "погань", "зебуїн"... Яке ставлення до когось, таке буде і до вас:
    Котусю-батечку! Куди ж мені поткнуться?..
    — Проси мерщій Степана,
    Він добрий чоловік,— Кіт Вовкові сказав.
    — Так у його я вкрав барана.
    — Ну, так навідайсь до Дем’яна.
    — Е, і Дем’яна я боюсь: Як тільки навернусь,
    Він і згадає поросятко.
    — Біжи ж, аж ген живе Трохим!
    — Трохим? Боюсь зійтися з ним:
    З весни ще злий він за ягнятко!
    — Погано ж!.. Ну… а чи не прийме Клим?
    — Ох, братику! Теля я в його звів!
    — Так ти, бачу, усім тут добре надоїв,—
    Кіт Вовкові сказав,—
    Чого ж ти, братику, сюди і забігав?
    Ні, наші козаки ще з розуму не спали,
    Щоб Вовка од біди сховали!
    І так-таки ти сам себе вини:
    Що, братику, посіяв, те й пожни!

• Тупо Тупо x 1
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ось у Дроздова тільки що показали. Це багато чого пояснює.
    Брехливі шавки Свинорилого відробляють гроші, а наші тупорилі вальцманоїди їм задурно підгавнують... :)))

• Тупо Тупо x 1
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2020-6-8_20-41-51.png

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. medwedo berlogsoni

Я навіть заради точності зелений смайлик переніс.
    От скажіть на милість, Пріусе, як це воно так сталося, що натуральний кацап-провокатор @Good man (пише з Росії, української мови - ні взуб ногою, займається в основному тим, що сіє розбрат на форумі) Вам ставить лайки і вихваляє, а "тупого підкацапника медведьо" обсирає, як тільки може, навіть фотожабу намалював? Якою я, між іншим, горжусь, бо лише я удостоївся такої честі.

У Вас там із логікою все гаразд?

• Тупо Тупо x 2
  20. medwedo berlogsoni

@VasMT, там ще стосовно "партії" Шарія велике питання...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)