Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелебобики, как вам "рехвормы"?Бггггг:

2. MayorMayor

"Божа роса".

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:dirol::)))
    Йой!Ви не розумієте троллінгу? Це приклад тролінгу всього порошенківського старопердочіства, бо тільки вони можуть за чисту воду брати чистий тролінг. :)

Останнє редагування: 4 вер 2019
    • Тупо Тупо x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ага...далі лазні-бані без перегородок,гей-клуби,Хрещатик «красних фонарей»...і пішло-о-о «політичне б’ятство».гАмерика-голі-баби ,свободная і відкритая!Діти бавляться в гАмериканшьку демократію,о-о!:haha:

Останнє редагування: 4 вер 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. MayorMayor

Вот еще немного "чистого тролинга":

• Інформативно Інформативно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  6. MayorMayor

"Божа роса".

7. MayorMayor

"Главноеперестатьстрилять"

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із добиранням на велосипеді - не той випадок, ніяких насмішок чи приниження зі сторони Лукашенка не бачу.

Пріус вже виліз з якоїсь барлоги і далі поводиться як шавка, вкусити не може, буде гавкати, так і він, аргументовано заперечити не може, хоч якихось значків поналіплює.

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

"Мирні плани" були не тільки у Зеленського.

• Тупо Тупо x 1
  10. MayorMayor

И все эти мирные планы были заточены на капитуляцию Украины?

• Подобається Подобається x 1
  11. Lanktocha

Взяти до уваги останніх президентів, при яких йде війна, не було у Порошенка "режимів тиші", при яких наші військові не відстрілювалися, чи як відкривали вогонь, то по хто-зна яких додзволах? Які думки, що план капітуляції саме у Зеленського, які його дії, яких не було у Порошенка свідчать про це?

• Тупо Тупо x 1
  12. MayorMayor

Что-то у меня с памятью- я запамятовал, сколько населенных пунктов и километров "серой зоны" было занято ВСУ за время власти гидранта?Напомните, пжалста.

13. Розказуєш бudлу, що йдеш до влади щоб був один закон для всіх, щоб Порошенко не перетворився на путіна, але законом тепер стають рішення Баришівського і Печерського судів, а ти підгрібаєш під себе відомства як путін з янеком, наївно думаючи що тобі то поможе.

Розказуєш бudлу, що йдеш останавлівать войну, нормандський формат + сша, але своїми "перемир'ями" вбиваєш своїх солдат і здаєш ворогу українські території, де дрібні маріонетки хйла принципово і показово вивішують свої шмати, показуючи тобі, мамкіному диктатору в трьохуголці, хто ти є насправді.

Розказуєш бudлу про жижиталізацію, прозорі рішення, але твої безграмотні пупсики проводять колуарні корупційні рішення кабміну за закритими дверями, а всі призначення проводяться без конкурсів, не те щоби за погодження з людьми.

Розказуєш бudлу за народовладдя, нарот рішає, вводиш в Конституцію популістські правки, але звільняєш обраного КИЯНАМИ мера, призначаючи туди свого смотрящого. Як там індекс корупції, гівноїди?

Розказуєш бudлу за розвиток економіки, бізнес, невтручання влади, інвестиційний клімат, але твої ручні песики обшукують приватний іноземний респектабельний бізнес.
    Та блть навіть янек собі такого не дозволяв!

Розказуєш бudлу за розвиток ІТ і відміну податків для галузі, але з першого ж дня вводиш додаткові в 2-3 рази більші податки. Для людей, які їх платять.
    Натомість контрабандисти, які ніколи нічого не платили, отримують додаткові 3 місяці щоб порушувати закон, який один для всіх.

Розказуєш бudлу за зняття недоторканості, але знімаєш її з порушенням процедури і тільки для того, аби контролювати голосування своєї зеленої біомасм, щоб вона справно голосувала за підтримку контрабандистів, збільшення податків, пресування бізнесу і здачу територій.

Розказуєш бudлу за скорочення кількості депутатів заради економії грошей і вводиш представників ВР, консультативні і дорадчі органи, створюєш регуляторні органи, в сотні разів більше дармоїдів.

І щиро віриш, що ти царь.
    Сцарь.

І я тебе не ненавиджу. Я тобою гидую.
    Mason Lemberg

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Були і вони нічого не дали. Навіщо це робити знову?

15. Представники партії регіоналів “Опозиційна платформа — За життя” (ОПЗЖ) та “Батьківщина” намагаються нанести непоправну шкоду життям мільйонів українців. Для цього у Верховній Раді України вони зареєстрували відповідні законопроекти.

Перший законопроект “Про визнання таким, що втратив чинність, Закону “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування” номер 1114 від 29.08.2019 року. Серед його авторів — Королевська, Шуфрич та Рабінович.

Закон, який хочуть скасувати, є ключовим у трансформації системи охорони здоров‘я. Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення Саме з його прийняття розпочалося системне впровадження змін у медицині. Його скасування означатиме скасування змін для 28 мільйонів українців, які підписали декларації, для десятків тисяч лікарів і медсестер, які почали працювати в нових умовах з гідною оплатою праці, знищення незалежної Національної служби здоров’я України.

Для агентів Кремля і регіоналів головною ціллю є підрив національної безпеки та збереження можливості вручну контролювати потоки коштів платників податків. Тому будувати в Україні ефективну модель на зразок британської не можна в жодному разі.

Другий законопроект “Про фінансове забезпечення охорони здоров‘я та загальнообов‘язкове медичне страхування в Україні” номер 1178 від 29.08.2019. Серед авторів — Юлія Тимошенко та Валерій Дубіль (який давно і серйозно користується послугами радників Богатирьової).

Закон пропонує впровадження обов‘язкового медичного страхування. Ми неодноразово пояснювали, що обіцянки “страхової медицини” — це популізм, спроба створити ілюзію турботи про здоров‘я українців та зберегти контроль над коштами платників податків. Більше про те, “страхова медицина” — це #політичнагомеопатія тут: Уляна Супрун, Уляна Супрун

Дивним чином ідеї українських борців за “страхову медицину” збігаються саме з російською моделлю. Моделлю, де немає ринку, вибору та конкуренції, тому й немає якості послуг. Змінивши систему фінансування охорони здоров‘я на “страхову“, Росія лишила “совок” там, де пацієнт отримує послуги. Уляна Супрун Таку систему хочуть розвинути і в Україні.

Спроби створити прозору систему з однаковими правилами і чіткими гарантіями для всіх учасників зустрічають потужний опір. Вони будуть діяти оперативно та рішуче.

Те, що називають “вікном можливостей” щодо законодавчих ініціатив у парламенті 9-го скликання може дуже легко перетворитись у “вікно можливостей для покидьків”.

Депутати, які підтримають ці законопроекти, фактично підпишуть угоду про знищення чітких та прозорих гарантій у системі охорони здоров‘я, а отже свідомо нанесуть шкоду здоров’ю українців.

У політичного керівництва держави і представників монобільшості має вистачити розуму цього не допустити. Адже добре відомо, що законопроекти ОПЗЖ і Батьківщини не варті навіть паперу, на якому вони написані.
    Уляна Супрун

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Всі обурюються ветуванням ВОЗом закону про Пласт і майже ніхто не звертає уваги на те, що термін (15 днів) для ветування цього закону давно вийшов. Якщо наш криворізький екс- піонер має таку відразу до буржуазного Пласту, він мав, згідно закону, накласти вето до 15 червня і повернути до ВР на переголосування. А недодержання цієї норми - грубе порушення закону і зловживання владою.
    До речі, із законом про ТСК та імпічмент - та сама ситуація. І я боюся, що ці неприховані зловживання будуть, крім усього іншого, причиною, чому Зеленський уже не зможе добровільно і мирно передати владу, коли прийде час. А значить, кров неминуча

18. Давайте я вам дещо нагадаю. В минулій Раді голосування про кандидатуру аудитора НАБУ (всього-навсього одного із трьох людей, котрі мали перевірити, згідно закону, ефективність цього органу) зі скандалом провалювали декілька разів - в першу чергу, завдяки зусиллям грантоїдів, єврооптимістів, медіа і посольств. Умови щодо непроведення аудиту прописувалися навіть у меморандуми МВФ, через що нам затримували транші кредитування.
    Сьогодні, коли Зеленський присвоює собі право САМОМУ ФОРМУВАТИ вищий антикорупцій орган країни, створений спеціально без можливостей впливу політиків, уся грантоїдська погань як гімна в рота набрала. А шабунінська юристка, яка нині очолює антикорупційний Комітет ВР, навіть голосує за таку зміну до Конституції, бо не бачить у цьому жодної проблеми. Ну, з грантоїдами мені все давно ясно. А от що сталося з нашими кредиторами-менторами - невже питання збереження демократії в Україні їх більше не цікавить?
    Думаю, в них є наразі два інших, важливіших, завдання. Перше - перестати втрачати гроші на антиросійських санкціях (для чого українська влада має замиритися з Путіним, здавши йому суверенітет і змінивши політичний вектор). Друге - створити ринок землі без суттєвих обмежень для іноземців, внаслідок чого транснаціональні корпорації і фонди викуплять все за копійки і до клаптика. І за це наші західні партнери пробачать новій владі все - навіть якщо вона почне розстрілювати людей на вулицях.
    Ріал-політік, курва
    Карл Волох

19. З рубрики # СорокаНаХвості#: новою владою взято курс на повне згортання децентралізації. Основний посил: територіям дали занадто багато повноважень, свобод і грошей - треба повертати все на Київ.

Один з маркерів - простежте за долею законопроекту про використання земель за межами населених пунктів. Це був один з ключових моментів децентралізації в сільській місцевості.

Крива усмішка долі - найсильніше заморозка децентралізації відчує Дніпропетровська область.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)