Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Найбільше "шкода" Міхо. Перестали платити - перестав квакати і боротися з олігархами, з корупцією.

Нету бабок - нету шоу.:)))

• Подобається Подобається x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Божа роса"

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. MayorMayor

Это правильный гидрант.И правильное ху@ло

• Смішно Смішно x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я також взяв і переглянув по діагоналі
    Нормально

• Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу недоліки, але Зеленський ще і не при владі тривалий час, щоб вимагати значних результатів. Не вважаю загальний курс кардинально неправильним. Чому тоді навіть на з чи 4 рік президенства Порошенка, хтось зробив якесь зауваження, натякнув на неправильні дії Порошенка, то зразу ви піщали, що це "провокатор" і "рука Москви"?

• Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

Олександр Пікалов – Про Зеленського, олігархів, політичний гумор і бабки

Актор і автор студії "95 квартал" Олександр Пікалов про нинішні стосунки з Зеленським, про гонорари у 95 кварталі, виступи в політиків та олігархів, жарти про Богдана. Найцікавіші випадки на корпоративах та ціни за виступ 95 кварталу на закритих заходах

View: https://youtu.be/6LkjiPrOFX0

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. У перервах між мультіками вдається глянути засідання ВР.
    Все так прісно, солодко, чемно, ім`я по-батькові, дякую, будь ласка, у вас карандашік упалі-c.. Думаю, десь тихо над вилами ридає Ляшко...
    Це точно засідання української Ради, а не Вєрховного Совєта СРСР?
    P.S. Єдине, що зрозумів з останнього включення: 373 голосами "за" тепер Шуфрича можна пиzдити офіційно. Проте, сам він чомусь утримався...

Helgi Sharp

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

//Отож. Я вам уже роки кажу, що це продажні пристосуванці і путінські корисні ідіоти, єдиним завданням яких було знищити проукраїнську владу.//
    Вже невдалими виборами доведено, не варто у всьому винити "руку Москви", якщо сам щось робив не так.

14. MayorMayor

Після інавгурації зеленського стало не зрозуміло хто керує Україною насправді
    Одні кажуть, що це зеленський.
    Інші називають прізвище богдана.
    Треті кажуть, що Україною керує коломойський.
    Хтось навіть каже, що реальну владу отримали люди янека, які повернулися в Україну завдяки зеленському
    Прихильникам зеленського в штани досі какає Порошенко, який винуватий в тому, що зеленськоий не виконує жодної обіцянки

Але всі вони помиляються.
    Країною керує керівник Закарпатської митниці.

15. MayorMayor

Лукашенко тоже клоуна опустил:

Президент Беларуси Александр Лукашенко не может себе позволить ездить на работу на велосипеде или электромотоцикле из-за Владимира Зеленского. Об этом белорусский президент заявил во время общения со школьниками, сообщает Громадське.

По словам белорусского лидера, ему нравится электротранспорт, и он даже хотел бы ездить на работу на велосипеде или электромотоцикле, однако не может этого сделать из-за президента Украины Владимира Зеленского.
    «Но все испортил Зеленский. Президент Украины Володя Зеленский, когда его избрали, сказал: я буду на велосипеде ездить, и я отказался от этой идеи, потому что сразу параллель проведут, скажут: Лукашенко услышал от Володи Зеленского, что он на велосипеде ездит, и он поехал. Поэтому я от этого отказался», — отметил Лукашенко.

• Тупо Тупо x 1
  16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як не соромно зараз Геращенко, коли всі вже узнали як робив той ветеранський комітет - як мокре горить.Скільки разів він зібрався?
    Навіть не можна було тим ветеранам скористатися американською допомогою, бо не були зроблені парламентом і насамперед тим комітетом мінімальні законодавчі кроки. А тепер піаритися на цьому - це ж не мішки носити..
    Є комітет з прав людини і комітет здоров'я нації - там буде і турбота про ветеранів.. Для військових - бувших та теперишніх - навіть окремого омбудсмена призначили.
    Це буде дієвіше ніж той комітет, що якби був, але проблема була зібрати кворум.

• Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Лукашенко отшутился. А вы чего это постите, можно узнать?
    Это так Зеленского он опустил? :)))

• Тупо Тупо x 1
  19. MayorMayor

А вы даже ЭТОГО не поняли?Ну звыняйте, я вас умнее считал.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)