Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ще одна загальновідома істина:порохоботи пливуть в одній канаві з ольгінцями, коли йде мова про українських президентах. Якщо патріоти підтримували Порошенко як українського президента практично весь термін, тільки від останнього року та дуже брудних виборів були в ахуї, то нового президента певна частина так званих "патріотів" мочать починаючи з дня інагурації, чи ще раніше - і це патріотичні дії так собі, це просто підрив інституту президентства в Україні в повний зріст.
    Як не зміг "старший брат" зруйнувати Україну ззовні - б'є з середини. І зрадники, з платними провокаторами мстивого вчорашнього президента та ольгінцями - це та нечисть, що не дає Україні спокійно жити та рухатись вперед.
    Можливо інколи методом проб та помилок, но курсом правильним. Пройшов тільки рік!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. ВІДТЕПЕР ГОЛОВНИЙ УКЛОНІСТ УКРАЇНИ ШТРАФУВАТИМЕ ТИХ УКЛОНІСТІВ, ЯКИМ НЕ ПОЩАСТИЛО СТАТИ ПРЕЗИДЕНТОМ.

Про це йдеться у законопроєкті №3553, який визначено преЗЕдентом як невідкладний.

Військовослужбовців запасу, які не стануть на облік у військкоматі або не повідомлять про зміну місця проживання і роботи - штрафуватимуть на 510-850 грн, за повторне порушення - на 850-1700 грн.

Штрафи за неприбуття на місце збору для мобілізаційної підготовки складуть 1700-3400 грн для звичайних громадян і 3400-5100 грн - для посадових осіб. При повторному порушенні 3400-5100 грн і 5100-8500 грн відповідно.

Також законопроєктом передбачається можливість призову звільнених у запас військовослужбовців без оголошення мобілізації на службу терміном до 6 місяців.

Нагадаю, що у 2014-2015 роках нинішньому гаранту ЧОТИРИ рази надсилались повістки про призов на службу під час мобілізації, а той чотири рази їх ігнорував.

Епоха Зе увійде у підручники історії, як епоха подвійних стандартів, квартального кумовства, лицемірства, відосиків, штурмів музеїв, боягузства та дитячих комплексів. Що тут скажеш - потерпілий він і є потерпілий...

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Подобається Подобається x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вас це ображає?
    Дякую, що Ви нагадали ту просту істину, що дебілів занадто багато: бо лише дебіл буде вважати падлокловуна чимось кращім, ніж велика купа лайна.
    Вирішуйте проблеми з форумчанами самі. Я не маю не бажання, не права лізти в Ваші особисті стосунки.

5. Blaberus

Шкода що бидло не вигнали.

6. Blaberus

Тобто, Ви повинні цілувати мене в дупу і при цьому виказувати мені всіяку повагу.
    Бо я президент. Пам"ятаєте, що казав падлоквлун? "Кожен громадянин України президент, в тому числі ті 25%".
    Але від мене не вимагайте відповідного відношення: я поважаю президента лише тоді, коли він відповідає моїм високим стандартам.
    Помилки, які робить банда кловунів занадто дурні. Або падлокловун дурень, або зрадник, або те і інше.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Что-то анекдот вспомнился про раввина и подохших курей.Тот, где: "Жаль, у меня еще так много идей было!"

8. MayorMayor

Дирижера-аккомпаниатора исполнителям:

9. Blaberus

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дивно... Коли я звертаюся до нього, чомусь Ви за нього відповідаєте. Причому - неодноразово.
    А тут раптом - "моя хата скраю". Крім того, це не особисті стосунки. Ми маємо на українському форумі в особі Гудмана російського провокатора, який ретельно оминає кардинальне питання: Росія - агресор чи не агресор?
    Ну, от, для прикладу, зараз я процитую Шендеровича
    Виктор Шендерович — Особое мнение — Эхо Москвы, 28.05.2020

Ну, так Ви думаєте, якою буде реакція? А реакція буде такою, що "кацалапий знову приволік російський ресурс", а потім ще щось про самого Шендеровича, про матрас, про Ехо Москви... Потім обплюють мене особисто.
    І ні слова про те, що Путін - дійсно злодій і військовий злочинець.
    От побачите.

• Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

До речі, падлоклоун теж ретельно питання про агресію Росії. Як ви вважаєте чому?
    Відповісте, або зробите вигляд що образились за свою бубочку?

12. medwedo berlogsoni

Зеленський до пори до часу оминає цей момент (назвати Росію агресором), тому що це - політика. Дає шанс Путіну здати назад і мирним шляхом здійснити деокупацію Донбасу.
    Перед простими українцями така проблема не стоїть. Тому ми всі називаємо Росію країною-агресором, а Путіна - міжнародним злочинцем і злодієм.
    Гудман подібного висловлювання уникає.

Крім того, ще раз нагадую, що Зеленський - законно обраний президент.
    В Москву не їздить, на парад, що організований Путіном також не поїде.

Більше дискутувати з Вами не маю великого бажання. Тому що будь-яку тему Ви переводите на те, щоб обхаювати Президента України.
    Я інколи не стримуюсь і посилаю таких співбесідників. І самому неприємно, і тому кого я послав - також.
    Будемо коректними у спілкуванні.
    Давайте дочекаємося реакції Хомчина та Гудмана. Те, що Пріус поставить тупо, це зрозуміло. Він на більше не здатен.

• Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

Молодец, Ссанычь!Дави их, мразей!

29.05.20 13:20 Кабмин планирует пересмотреть тарифы на электроэнергию для населения

Программа Кабинета Министров по выходу из кризиса включает постепенный пересмотр тарифов на электроэнергию для домохозяйств.

Как информирует Цензор.НЕТ, об этом говорится в презентации антикризисной программы Кабмина.
    "В условиях карантина сектор энергетики несет потери, связанные с уменьшением потребления промышленностью и населением. Ручное регулирование рынка привело к падению цен на рынке электроэнергии и дефициту средств для покрытия операционных расходов производителей электроэнергии", - говорится в сообщении.
    Согласно запланированым инициативам ожидается:
    - урегулирование задолженности между участниками рынка электроэнергии;
    - пересмотр тарифов на электроэнергию, отпускаемой населению;
    - урегулирование задолженности Гарантированного покупателя;
    - пересмотр тарифов для возобновляемых источников энергии и введение предельного срока реализации проектов pre-PPA.
    Кроме того, планируется пересмотреть и энергетическую стратегию Украины, а также снизить ренту на добычу нефти и газа.

14. Blaberus

Політика... Не смішить, будь ласка. Досягти двопартійної підтримки з боку США - це політика. Надавити на Європу щоб вона наклала санкції на Росію - це політика. Отримати "Джевєліни" - це політика. Приректи МП на повільну смерть в Україні- це політика.
    А просрати підтримку США, виставляти країну на посміховисько, здавати ворогу території, знищувати оборонку - це не політика. Це зрада або дурість, яка може бути страшнішою за зраду.
    Якшо навіть припустити що це така політика, яка ціль такої політики? Все простити Пуйлу та іншим росіянам? Зняти санкції з Росії?
    Можливо поїде наступного року. А цього разу параду не було, наскількти мені відомо. До того ж він боягуз і боїться короновірусу.
    А мені насрати. Якшо нарід наробив дурниць, я не повинен зливатися з ним в екстазі масового психозу.
    Не обхаювати, а піддавати його цілком справедливій критиці. Будьте політкоректним!

15. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  16. Blaberus

Тобто Зеленський просрав підтримку з боку США не повністю? Яке велике досягнення! За це йому слід пробачити такі злочини як:
    Або не можна? Як Ви вважаєте?

• Тупо Тупо x 1
  17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бе-бе-бе-бе... Та де докази? Може буде мій родовід, реальні докази, а не тупі фантазії?

• Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А хіба не прогнозували, що відкрита підтримка Порошенком Хілларі Клінтон і критика Трампа, при невідомому на 100% переможцю може негативно вплинути на україно-американські стосунки? А де були порохоботи-лизоблюди? Кричали, про супер-талановитого дипломата та правильність його дій.

• Тупо Тупо x 1
  19. Blaberus

Це свідома брехня.
    Аваков в ФБ дуже багато триндіз на Трампа, згодом видалив свої пости. Немає нічого дивного, що потім він зрадив країну ставши зебуїном.
    Ляшко теж волав, що перемога Трампа для нього "катастрофа".
    А ле за Порошенко я такої дурісті не помітив. Якшо Ви не брешете, надайте, будь ласка, посилання що підтверджує ваші слова. Зебуїни дуже брехливі. Ви, згідно Вашим словам, не зебуїн. Невже Ви бажаєте увійти в це стадо худоби?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)