Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це зрозуміло. А ви впевнені що Зеленський є "одним з найвеличнійших світових лідерів"?

2. Good man

Good man Обычный человек

Во время событий на майдане Зеленский денежку зашибал на концертах и в России зарабатывал всякими способами. Потом пришёл на всё готовенькое. Кстати, не удивлюсь, если вдруг усилиями сторонников Порошенко ему не удастся войти в историю миротворцем на путинских условиях, то это в заслугу себе поставит - после революций народ хочет спокойствия, я это спокойствие дал.

3. Good man

Good man Обычный человек

Паря, я и про Россию и про Путина высказывался. Ты так активно ищешь слова людей на форуме, а тут вдруг не можешь. Понятно всё с тобой. Когда тебя ловят на лжи, на гнилых намерениях, ты переводишь беседу на другую тему. Ровно как твой лидер Зеленский. Но я тебе не дам расслабляться, каждый раз буду тыкать тебя в твоё же непотребство. Пусть люди видят кто ты.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Blaberus

Он еще шутил про эбонитовые палочки.
    Сомневаюсь что ему поверят: толпа слишком высоко подняла его на пьедестал. Чем выше пьедестал, тем с большим остервенением толпа размажет его по асфальту.

5. Blaberus

Согласен: оно брешет как дышит.

6. Good man

Good man Обычный человек

Если всё пойдёт к этому, то последует наезд на Порошенко с целью показать - если не я, то остальные ещё хуже.

7. Blaberus

Здесь вопрос в другом: поумнеет ли нарид?
    По крайней мере, согласно соцопросам, Притула пролетает на выборах мэра Киева. Несмотря на то что творчество Притулы достойно уважения, в отличии от клоунячьей погани.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

??? Докази, що я маю відношення до Росії на стіл.
    Нефіг ліпити дурниці.
    Чи всі "докази", моя у дечому критика Порошенка?

9. Lanktocha

Розчарував "Голос", передрікають їм долю Самопомочі, але і в партії ЄС, мене бісять такі як Луценчиха, аналог Жиріновського Федина, чи навіть Свинютка - був із Садовим, разом крали, всі добрі, жодної критики, а тепер, при кожному виступі, який поганий Садовий, я не прихильник Садового, у відповідній темі немало його критикую, але його поступок - яскравий приклад продажності, лизоблюдства і вміння пристосовуватись.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Агітація порохоботів, аналогічна агітаторам-кучмістам, яку пропагували у 1999, було виведення з кризи Кравчука, якась приватизація, Конституція та нац.валюта, але нічого такого "на біс" не було зроблено, із Порошенком так само, важливо підтримання прозахідного курсу, який може підтримувати й інший президент.

• Тупо Тупо x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Тупий кацапчик, які тобі треба докази ? Від тебе тхне кацапією тхне як від кнура, ти порівнюєш укр. політиків з кацапскими укр, міста з кацапскими,ти кацапчик по духу

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Blaberus

Вітаю всіх зебуїнів з черговою перемогою кловунячого правосуддя! Ви зробили це разом.

Справа щодо символіки СС «Галичина» - суд визнав протиправним висновок Українського інституту національної пам’яті

А пам"ятаєте цю пісню?

View: https://www.youtube.com/watch?v=7Fk6yidA1mo

Там у долині, при білім Сонці
    Вітер гуляє в зеленій траві.
    Там вийшли маршем молоді хлопці
    З "золотим левиком" на рукаві.

Прости кохана, що тя покинув.
    Може повернусь, а може ні.
    Йду воювати за Україну

Насуне хмара, стримать не сила
    Червону смерть у москальськім вбранні.
    Заплаче мати, згадавши сина

Небо розріжуть смертельні кулі,
    Стрільнами зорано землю в крові.
    - По що вмираєш, молодий хлопче
    З "золотим левиком" на рукаві?

- Я не вмираю, лиш тільки гину.
    Маковим цвітом зросту у траві,
    Бо не забуде стрільця Україна

Але Україна зрадила стрільця: вона проміняла його пам"ять на падлокловуна.

13. Good man

Good man Обычный человек

Это самые опасные. Говорят на украинском, считают себя патриотами, а суть речей кацапская. Самый страшный враг - внутренний.

14. View: https://www.facebook.com/100010073838164/posts/1174898202855963/?d=n

УВАГА ❗️⚡️⚡️⚡️ СІМ (сім!) колишніх послів Сполучених Штатів виступили з заявою щодо "плівок Деркача". Сенс зрозумілий: маленький учасник КВН вліз туди, куди влазити категорично не треба.

Плівки Деркача, де Байден пропонує Порошенко зносити нах*й корупцію - це типу саме воно: втручається в наше найсвятіше!

Маленький істеричний клоун загрожує рознести нафіг крихкий баланс сил на планеті: повірте, ваші пристрасті по сукням петеушніць не варті і крихти того, що всім нам загрожує: втратите підтримку Штатів - і завтра квітами доведеться в Києві зустрічати російські танки.

СІМ ❗️❗️❗️Колишніх послів Штатів в Україні виступили з безпрецедентним заявою:

"Ідіоти !! Кого ви привели до влади❓❓❓❓".

• André Alexin

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, щоб Ви не хвилювалися за мене, що я десь зник, повідомляю, що зі мною все поки що гаразд, Україна під президенством Зеленського на вірному демократичному шляху в Європу, а Ваш президент, - якщо Ви громадянин України, - Володимир Зеленський.
    А якщо Ви - не громадянин України, або ошиваєтесь десь по закордонах (поки що жодного доказу того, що Ви знаходитеся на території України, вельмишановному товариству не надано), тоді перебачте.

Якщо Ваш конгеніал Гудман десь написав, що Росія - агресор, що розв"язав війну на сході України та підливає олії в вогонь, повідомте, я Вам за це поставлю позитивну оцінку.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

Та ні, парубче, про те, що Путін - міжнародний терорист, а Росія - агресор, Ви не говорили жодного разу. Ви лише казали, що Львівський форум - не те місце, де має обговорюватися Путін та Росія.
    Ви жодного разу не назвали агресора агресором. Втім, якщо це не так, дайте посилання, де Ви говорили щось подібне. І пишете Ви з Росії, підливаючи олії в вогонь розбрату між українцями. Ви - путінський пропагандон, як кажуть у народі.

17. Blaberus

Навіщо казати просту істину? Може персонально для Вас написати що хлорофіл зелений а сніг білий?
    Ви теж жодного разу не написали що Зеленський боягуз, дурень та покидьок. І я Вас чудово розумію: немає сенсу повторювати загальновідомі істини.

18. medwedo berlogsoni

Ви за тиждень з хвостиком одне і те ж повторюєте десятки разів у всіх темах.
    Чи може, Ви повторюєте те, що не є загальновідомою істиною? Наприклад, що Зеленський - поганий президент і поганий вибір українського народу - це не така вже і загальновідома істина, що її слід повторювати без упину?
    Крім того, Гудман так і не підтвердив, що він - не росіянин. Можливо, для Вас те, що Гудман - громадянин України, очевидно (хоча він у своєму сорокарічному році двох слів докупи українською не зв"яже, а інколи навіть невірно розумів сказане українською), а для мене це зовсім не очевидно. Більше того, коли я пропоную йому, щоб він довів, що він пише з України (а це просто довести - просто зробити скріншот сайту новин, і там будуть банери українського провайдера), він переходить на грубощі стосовно мене.

Ви от мене запитуєте очевидні речі? Запитуєте. Навіщо запитувати загальновідомі істини?
    Запитайте краще Гудмана, звідки він пише. Це - істина не загальновідома. Я вважаю, що Гудман - російський провокатор.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)