Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чип без Дейла
    Антивакцинаторів, пласкоземельців, свідків змови рептилоїдів та прихильників Зеленського чипувати не будуть - нема куди.

2. View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/4731378293555053/?vh=e&d=n

Зинаида Митрофановна Вальцман:
    Вперше сказав правду?

Natalka Kardash:
    Якби ж дійсно нічого не робив, а то як крок так і біда.

Ірина Пугачова:
    Про Оман.
    "У меня есть семья. Да есть у меня семья. Они хотели отдыхать в Омане.
    Там случилась трагедия. Я сочувствую оманскому народу.
    Я встречался приватно .
    У нас даже не было посла. Я хотел быть с семьей. Они были в Омане. Я полетел к ним. Я не брал свой офис. Полетел , провел встречи. Я имею право поехать приватно. Я не как Петро полетел. Я купил билет. И полетел, на 3 дня. Заплатила моя семья. Может я что то не так говорю, не знаю ...."

Там еще долго такой текст... Нужен врач

Нужно проанализировать весь єтот словесный мусор.
    Общий вывод такой.

Красной чертой на протяжении 3 часов было:
    1) абсолютная нетерпимость малейшей критики, нездоровое желание нравится.
    Дрожал голос , искажалось лицо злобой. сбивчивая речь.
    Постоянно хвалит себя и ориентируется социологию , очень следит за рейтингами и упивается 75%. (кто ему эти цифры создает)

2) Зеленского преследует мировая слава и успех Петра Порошенко. Я так поняла, что Петр Алексеевич не только личный враг путина, но и Зели.
    Петра Порошенка ненавидят враги Украины
    Объявил про державну зраду Петра Порошенко и сговоре с Байденом .
    Его никто не провоцировал, он сам на уровне подсознания страстно желает быть круче Петра. Сам его лепит, при упоминании имени Петро его плющит , искажается ненавистью лицо, мышцы лица подрагивают .

3) Страх перед Майданом, ненависть к таким проявлениям народа.
    Протесты, митинги граждан Украины он назвал попытками переворота.

А по любым конкретным вопросам он льет воду, изворачивается , похваливает себя, недостатки мгновенно сваливает на кого угодно. Ничего конкретного по Донбассу, по Крыму, экономике, эпидемии.

Я испытала стресс от пресс конференции. Отчаяние и безнадега. Очередной пройдоха, ватник и тупица.
    Будем раскладывать и анализировать.

• Подобається Подобається x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Переплюнув Януковича?
    Чи хочите, ще гіршого, як Бойко чи Медведчук? Здавалося абсолютним злом Кравчук і "менше зло", порівняно з Кучмою. А Кучма і Симоненко, по Івано-Франківщині у 1994 за нього проголосувало 3% і 93 у 1999.
    Варті кращого, але таке зараз є.

• Баян Баян x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Добре.
    Наприклад плівки Деркача, або наявнисть кримінальника Бєні в Україні. Це ставить під загрозу американо-українські відносини. Леше дурні зебуїни не в курсі, що Европа вводить санкції проти Росії під тиском США. Коли блазень погіршить відношення зі Штатами, ми з Росією залишимося сам-на сам. Зебуїни та бабуїни уявляють наслідки?
    Я вже не кажу що Україна в військовий час отримала головнокомандувача-жалюгідного боягуза з вірогідною наркозалежністю.
    Ну а зараз я теж маю для Вас запитання: блазень Зеленський дійсно дурний, або придурюється дурником?

Останнє редагування: 25 тра 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. Blaberus

Так.
    А чому одразу Бойко чи Медведчук?
    Взагалі, все це знайоме: до дуркуватих зебілів потроху доходе, що вони обрали.

6. Blaberus

Дуже вдоволений, що моя скромна персона викликала настільки потужний інтерес з боку пересічного зебуїна. І все це незважаючі на брак часу!
    Але мені цікаво, що Ви змогли намоніторити? Дозволяю навіть розголосити конфідеційну інформацію.
    Можливо Ви просто нахабне брехло?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  7. Blaberus

Я помітив що зебуїни любзлять ставити питання, але не люблять на питання відповідати. Можливо, цей парадокс якось пов"язаний з низькими розумовіми здібностями пересічного зебуїна.
    Ви щось маєте проти Томоса? Особисто я Томос вітаю: я вважаю Православ"я історичною помилкою, але Томос прирік МП в Україні на повільну смерть.
    Справжній президент може бути хоч культістом Ктулху. Але він повинен вибити Томос, щоб основна релігія його держави була незалежна від ворогів.
    Ось Зеленскій, до речі,був на аудієнії у Папи та ошивався біля стіни Плачу. Зеленський лукавить? Де гарантія, що він не лукавить в інших, вигідних йому ситуаціях?
    Льоха Порошенко не впливає на моє життя. Падлокловун впливає.
    Ви, взагалі, нормальний? Це Ви зебуїн, а не я!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А як Ви ставитеся до адміністратора на посту Генерального прокурора і за сумісництвом - кума Порошенка (чи навпаки), який напився колись до зелених чортиків в німецькому аеропорту?
    Це - факт, а "вірогідна наркозалежність" фактом поки що не є.
    Луценко побився у Франкфурті з поліцейськими | DW | 06.05.2009

Скажіть щось приємне на користь прокурорського адміністратора без юридичної освіти, ми із задоволенням прочитаємо.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давайте, так - Ви спочатку навчитеся поважати співбесідника і не вішати ярликів, навчитеся поважати законно обрану владу, і якщо критикувати, то також без ярликів і образ, а тоді будете задавати питання.

Я свого часу сперечався з @VasMT через те, що він Порошенка називав свинорилим, тому що яке б не було обличчя у людини, це не грає жодної ролі, коли людина робить добру справу. На жаль, Порошенко не виправдав довіри, виявленої йому при обранні його на пост президента.
    Для мене Порошенко перестав бути порядною людиною з того моменту, коли він направив зграю бандитів, які без суда і слідства викинули його давнього однокашника Саакашвілі з країни, не давши останньому можливості захистити себе в суді.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це краще, ніж обісцяний друг Зеленського - Сивохо.:))):))):)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А себе ви не перестали поважати?

Ви - брехло. Як Порошенко не дав Саакашвілі себе захищати в суді? Чого брешете?

Якщо ви не не доведете своїх слів, ви є брехло!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Lanktocha

Ніхто не говорив фільтрувати базар і не харкати жовчю? Хто вибрав, хто не вибрав, може досить шукати винних там, де їх нема? Така поведінка, це як бити всіх іспанців, бо Динамо Київ програло Реалу Мадрид. Ну був випадок, коли у Москві нападали на корейців, навіть узбеків, бо збірна Росії програла збірній Японії. Є у мене родич, жінка у нього померла десь 1.5 роки тому, тоді про похорон нам не дав знати, може було не до того, а тепер після кожного телефонного дзвінка про це говорить і перед нами вибачається. Порохоботи про вибори 2019 скільки ще будуть згадувати?

Чи кращий Янукович? Не забули старий анекдот, коли єврей жалівся равину, що погано живе, той порадив купити козу, можна порівняти, як було до того.

• Тупо Тупо x 2
  13. Blaberus

Доки існує країна. Шкода що їй залишилось мало часу.
    Ви зробили це разом. Дякую.

• Подобається Подобається x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Lanktocha

Ви із Хомчином сусіди по палаті, чи це створена, тим же Хомчином ще одна фейкова сторінка? Таким займається не один троль на багатьох форумах.

Вже 100 раз до посинінь пояснював, що не фанат і не виборець Зеленського, далі звинувачення - ваша справа, ітак з вами дітей не хрестити.

• Тупо Тупо x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Барыга, не?Бггггг:

На российском канале “СТС” начался показ сериала студии Зеленского “Родственнички”. Злые языки утверждают, что конечным выгодополучателем показа является... Алина Кабаева

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про "мудрий український народ".
    1663 рік. Замість Виговського та Дорошенка народ обирає промосковського гетьмана Брюховецького, котрий обіцяв припинити війну та знизити эх податки. У результаті народ було поділено між Москвою і Польщею, а податки було підвищено в рази.
    1708 рік. Замість Мазепи народ підтримав промосковського гетьмана Скоропадського, котрий обіцяв мир. У результаті народ отримав закріпачення, рабство, рівному котрому не було в Європі.
    1918 рік. Замість Скоропадського народ підтримав Вінниченка, Андрієвського та Петлюру, котрі обіцяли мир та халявну землю. У результаті народ отримав колгоспи і Голодомор.
    1991 рік. Замість Чорновола народ обирає промосковського комуняку Кравчука. У результаті народ отримав владу "червоних директорів", які швиденько стали олігархами, а головний з них - Л. М. Кучма - другим президентом України.
    Чомусь мені здається, що наступним президентом наш "мудрий народ" обере Бойка або Медведчука. Аби хтось із них припинив війну, від якої народ такий утомлений.
    Що? Порошенко виключення? Ні, Порошенко теж в цьому ряду. Бо "мудрий український народ" обрав його у 2014 не тому, що хотів патріота при владі. Тоді народ вважав що Порошенко - це промосковський олігарх, співзасновник Партії регіонів, котрий має у Росії бізнес тому швидко домовиться із Путіним і припинить війну "посередині".
    А коли побачили, що Порошенко зовсім інший і дуже схожий на Скоропадського (Павла, а не Івана), люто його зненавидів.
    А "ліпецька фабрика", "офшори" та інша маячня - то лише виправдання себе, коханих.
    P.S. Народ, котрий не знає, або забув свою історію, не має майбутнього, - сказав платон.
    Від себе додам - такий народ приречений крокувати по граблях, причому, по колу.

(с) Павло Бондаренко

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Lanktocha

Запізно таке писати, подібне копіпастив Хомчин щн перед ІІ туром. Ви не орієнтуєтесь в часі?

• Тупо Тупо x 1
  18. Blaberus

"Обідєлі мишку напісялі в норку!"
    Я розумію що ви не взмозі відповісти на жодне моє запитання. Це, напевне, пов"язано з тим що злочинам Зеленського нема виправдань. Також нема виправдань тим, хто за нього проголосував.
    Я бачу, ви прихильник Овоча. Бо він теж був законно обраною владою. Напевне Ви вважаєте мене мерзотником, тому що я не благоговію перед Гєпою, за якого проголосувало харківське бидло.
    А тепер, запам"ятайте одну просту річ: мені завжди було ссяти та срати на суспільну думку, якшо я з нею не погоджуюсь. І якшо більша частина українців виявилася тупим бидлом, я не маю бажання опускатися до їх рівня.
    Дивно що Ви плювались від "фейсу" Грановського, який не відповідає Вашим високим стандартам. Напевно їм відповідають мерзотні пики Зеленского, Юзіка, Сивухи та Яременко. Це той, для якого анал табу.
    А чого Ви від нього чекали? Я чекав виживання та безпеки від Росіі. Я отримав не лише безпеку від Росії та виживання, але ще й розвиток. На жаль українське бидло все просрало.
    А чого Ви, до речі, чекаєте від кловуна? Втім це марне запитання: Ви все одно невзмозі відповісти.
    Саакашвилі, це той що намагався в воюючій країні влаштувати заколот за гроші Курченко? Він повинен бути дуже вдячним Порошенко, за те що той випустив його до Голландії драп палити, а не видав грузинському правосуддю.
    Але щось мені підказує, що кловунячча мафія виправить цю помилку Порошенко. А Ви як вважаєте, виправить чи ні?

Останнє редагування: 26 тра 2020
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Blaberus

Особисто я не знайомий з Хомчиним. Але якшо побачіте, привітайте від мене цю розумну людину.
    Ви знаєте що значить слово ідіот? В давній Греції так називали громадянина полісу, який не має участь в політичному житті.

20. Blaberus

Добре.
    Єфремов був на нарах, теперь він на волі завдяки падлокловуну. Беня, Портнов та Шарій боялись пику сунути в Україну. Але тепер, для Вашого задоволення, вони в Україні.
    Що ви можете сказати на корить кловуна-президента? Схоже нічого.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)