Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

З ким мені домовлятися? З Вами??? о_О
    Мені з Вами про щось домовлятися???
    @Blaberus, Ви справді себе добре почуваєте?
    Може Ви щось вживаєте, га?

Та й не вчу я Вас культури поведінки, потрібні Ви мені сто років;
    Я просто констатую факт - як правило, всі адепти діда Петра невиховані поци :)))
    Який ще "Тоді ще раз пройдіться по останьому посиланню."? )))
    Я і тамтого разу не ходив;
    Кажу ж Вам - я вивчав Програму Порошенка, бо я за нього голосував.
    Та я це і без Вас знав і знаю:)))
    @Blaberus, ну от чому Ви брешете?
    Навіть Віка каже, що Зеленський Український єврей[2][3][4][5][6]

А от якщо Ви будете мені казати, що я маю робити, то я Вам точно скажу куди Вам піти.

Це я Вам говорю без всяких домовлянь, абисьте знали наперед;

Останнє редагування: 24 тра 2020
    • Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вас, свинориликів, вчетверо менше.

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не бійся ворогів – у найгіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів – у найгіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих – вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існує на землі зрада і вбивство.

Люди на виборх шукають кращі варіанти. Хто знаходить і помиляється, хто не помиляється, а є байдужі - такі, як ви і від них найбільше зло.

Дійшло?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Джіпсі, кожного разу, коли ви виставляєте це відео, я собі думаю, чи то любите дивитисі як Порох вас найо.ує? То якийсь мазохім трохи.:))):))):)))
    Ви дійсно отримуєте задоволення? Тоді нема питань. Порох - молодець! Чому? Бо як би там не було і що би він не говорив, ви живете по-новому!:haha:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А є юдей - чистокровний білорус, чи литовець?

Юдеєм може бути тільки єврей. Тому приклад з католиком - недоречний.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Gyppsy

@Мих, Ви за свого мужика Льоху Гончаренка будете кінчати чи нє? Чи залишилисте тото також на Господа?

зі
    [​IMG][​IMG]

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шо Льоха?

Був Ригом, став порохоботом.
    Ви: голосував за Пороха, потім за Зеленського, тепер за Юльку.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не бачив одну альтернативу і не дотримувався вождизму. ІІ тур - всі бачили ймовірного переможця, тільки порохоботи тішили себе ілюзіями.
    Я не є якимось великим дослідником історії та релігії, але, чисто на "хлопський розум", юдеї бувають у 4 расах, хтось бачив один народ у 4 расах. вийняток, хіба що американці. У Середньовіччі була юдейська держава Хозарський Каганат, населення має не семітське, а тюркське походження, Юдаїзм могла прийняти і Русь, також Іслам, але Володимир зупинився на Християнстві.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Blaberus, я в цілому зрозумів Вашу позицію. Займатися відповідями по пунктах немає часу.
    Якщо Ви вважаєте Порошенка чесною людиною, який рве вишиванку на публіці за мову, а рідні діти два слова докупи українською не зв"яжуть - Ваша справа.
    Також Ваша справа, якщо Ви вірите у щирість Порошенка стосовно Томоса, в той час як є відео, де він у якомусь собранії штундів разом із дружиною виспівує штундистські мелодії, причому не просто ворушить губами, а видно, що знає слова напам"ять.
    Про армію стане скоро відомо, коли по-справжньому візьмуться за Свинарчуків, бо "бідний" Порошенко не знав, що Свинарчуки обкрадають армію.

Стосовно освіти Гройсмана. Є освіта як сукупність знань, а є освіта як наявність купленого диплому. І проміжні точки на шкалі між цими двома обставинами.

І третє. Оцією фразою про Ваші погляди сказано все.
    Якщо Вам більше до душі українець Медведчук, українець Шуфрич, на здоров"я.

Про Юру Луценка повторюватися не стану. Якби було "закон - є закон", то спеціально не протягували б зміни до законів через ВР, щоб з"явився такий закон, який дав би право електрика поставити Генпрокурором.

На цьому закругляюся, бо хотів відповісти в двох словах, але у мене так не виходить.
    Не обіцяю, але постараюся більше з Вами в дискусії не вступати.
    Час розсудить, хто правий, а хто - ні.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Але ніяк не може нажертися, ROSHEN йому в печінку...

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Кращє визнайте, що Ви не взмозі спростувати мої логічні аргументи.
    І що?
    Давайте спочатку розберемося з тим, що робив загальнозвісний Свинарчук.
    Він створив канал контрабанди, по якому ми отримували деякі запчастини для техніки. Це війскова контрабанда, тому доводилося переплачувати. Знаючі примітивність та неосвіченість прихильників оманського віслюка, одразу повідомлю Вам, що саме цим займалась Велика Британія під час Другої Світової війни: вона отримувала німецьку війскову контрабанду через Швецію.
    І коли зебуїнівська мразота пізняла сморід з привіду "свинарчуків", на россії по всім військовим заводам пішли перевірки та була посилена охорона. Який дурень після цього буде зв"язуватися з Україною?
    А що про погляди зебуїна говорить той факт, що він ставить в провину Порошенко дебільну вигадку про його начібто молдавско-еврейське походження?
    І, до речі, коли виникла реальна загроза президентства кловуна, все бидло одразу заткнулося про "Вальцмана". Цікаво, чому?
    Я вже писав і можу повторити, що прихильники Медведчука та Шуфрича голосували за падлокловуна. Саме як Ви.
    Дуже цікава освіта падлокловуна.
    Він закінчив юридичний інститут, в якому займав посаду його батько. Тобто еврейчік-мажор. І вам подобається його обізнанність в юриспунденції?
    Цікаво, що це пише людина, яка вибрала президентом кловуна, який не керував навіть сільрадою, зате добре грає цюцюркою на роялі.
    Я вже писав:
    "Дайтє нашему бубочкє єсчьо 100 днєй!!!"

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Зараз нажирається бидлокловун.

13. Gyppsy

А Ви дальше брешете аж з носа куриться)))

А Порошенко шо казав робити, га?
    А Ви його не слухаєте. Це Вам також пригадається)))

14. medwedo berlogsoni

Я вже все не один раз спростовував у дискусіях з Хомчином.
    Не маю жодного бажання витрачати свій час на пусті балачки.
    Вам подобається євангіліст-штундист Порошенко, який не навчив рідних дітей українській мові? На здоров"я. Мені не подобається.
    До речі, можливо, Ви не в курсі, я вивчаю турецьку мову самостійно. Вирішив перевірити, чи працює метод Стефена Крашена. І мені це набагато цікавіше, ніж доводити комусь, що електрик не повинен бути Генеральним прокурором, а потім, нахватавши мільйони, змитися в Англію.
    Я з більшим задоволенням читаю Шерлока Холмса турецькою мовою.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@medwedo berlogsoni, не корміть троляку.
    Це відоме мені насєкомоє з Харків-форума. В нього багато часу на одноманітні балачки.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви зауважили поведінку зебобіків?
    Як тільки починаєш говорити скільки добра зробив Порошенко для України, вони, як люди заздрісні і грошолюбиві, тут же починають говорити про його будинок, про Рошен, про "зажрався"... і їм глибоко до дупи армія, мова, віра, свобода.
    Вони щастя міряють ковбасою та пільгами.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А класно вас Петро взув, нє? :))):))):)))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, ви брехло і лицемір.

Далі за текстом:

Тому ви вибрали Зеленського, бо він навчив своїх дітей української мови? Шо не подобається? Брехати?

Ви вибрали еврейського кацапа, який говорить російською і бекає-мекає в рівній мірі українською та англійською.

На відміну від Пороха, який володіє 6-ма мовами.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

кожен за себе відповідає, а не за всі...

20. medwedo berlogsoni

Та я це зрозумів. Всі його "постулати" я вже чув від інших порохоботів. Вчора вирішив прозондувати, чи він на всі сто відсотків тотожний Хомчину. Виявилося, що так. І не лише стосовно Зеленського, Порошенка, а і стосовно Саакашвілі, Гриценка та інших.
    Чоловік дурницями мається. Зайнявся б чимось корисним. Наприклад, вивченням іноземних мов.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)