Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто говорив? Московські агенти через любителів ящика і решту бидла? Вибрали менше зло? Вибрали днище.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але то ненза. А хто при агітації стверджував, що треба голосувати за Порошенка, хоча би по тій причині, щоб не впустити у ІІ тур Тимошенко ( хоч Зеленському розгромно програвали вони обоє ), тобто для вас це був би вибір без вибору, такий же був вибір Тимошенко/Янукович, та і Кучма/Симоненко. Нефіг тепер розкривати пащеку і когось обзивати. Своїм ниттям та звинуваченням невинних ви реально забембали.

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я тепер маю цілковиту уяву про Вашу позицію. Зауважу лише стосовно Луценка. Навіщо під нього міняли закони? Щоб генпрокурор не був зобов"язаний мати юридичної освіти. А стосовно адміністративних посад... Це - радянська практика, комісарів скрізь розставляти, без відповідної освіти. Тепер - кумів.

Ще одна характерна риса прихильників Порошенка - чіпляти ярлики: клоун, бидлоклоун, падлоклоун, зебобік, віслюк і так далі.
    Стосовно Порошенка лише одне означення - барига. Крапка.

Я сьогодні досить з Вами поспілкувався. Вас, якщо Ви - патріот України, повинно лише одне насторожити. Ви по одну сторону барикад з Гудманом, який пише з Росії, завтра лайків Вам наставить, МайораМайора, який захищає Гіркіна (нє пойман - нє вор) та тому подібних.

Але час покаже, на чиєму боці правда.
    Жодної втрати держави я не бачу. Порошенко, наприклад, спілкувався з Путіним на п"ятий день після свого обрання. Зеленський - через два місяці. І Порошенко спілкувався з Путіним в кілька разів частіше від Зеленського. Про що вони там балакали, можна лише здогадуватися. Зеленський домовлявся про звільнення українців з полону.
    В тому числі і тих моряків, яких Порошенко свідомо послав на заклання в Керченську протоку. Або Порошенко був круглим дурнем, якщо вважав, що Росія так просто пропустить тих моряків.
    Ну, а про Мінські домовленості, коли спочатку голосування, а потім - контроль кордону, я вже й мовчу.
    З зеленою енергетикою Порошенко з Гройсманом також непогано українців підісрали. Бо дехто мав свій зиск у дєлішках Ахмєтова.

Про освіту Гройсмана. Скрізь вчився заочно. Рівень знань заочників ("завушників", "корчагінців" - від слова "корчага" - оплетений лозою бутить з вином Закарпаття) ми знаємо.
    Крім того, оті всі приватні університети малювали дипломи, кому забажається.
    Все высшее образование Гройсман получил заочно

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

По-перше, @Мих, Ви ще за свого Гончаренка не кінчили, а вже пхаєтеся до @Blaberus з виконаними обіцянками Пєтьки:)))
    Нашо воно Вам?

По-друге, @Мих, а хіба я десь щось казав за виконані якимось клоуном якихось обіцянок?

А @Blaberus гонорово пукнув в калабаню
    А назвати кілька тотих виконаних передвиборчих обіцянок бере і не хоче ;)

Що, невже @Blaberus також, як і всі тутейші порохоботи, тільки може пукати в калабаню? І він не може підтвердити своїх слів документом?
    Він також брехун, як і всі порохоботи?

Дякую, я себе почуваю чудово.
    А навіщо мені називати пять виконаних обіцянок будь-якого президента України? о_О

зі

@Мих, Ви би краще не пхалися, а залишили на Господа турботу про @Blaberus ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І ще, стосовно Порошенка-молодшого, який став депутатом по мажоритарці.
    Він став депутатом, тому що Порошенко-старший був тоді популярним серед народу. Пройшов в президенти за один тур.
    Це - та сама ситуація, яка повторилася минулого року, коли на популярності Зеленського в Раду зайшло багато всякого непотребу як по партійних списках "Слуг", так і по мажоритарках від "Слуг". Тому що Зеленський був популярним. І продовжує, між іншим тримати високий рейтинг. А те, що виборців Зеленського тут називають бидломасою - це не від великого розуму.

Порошенко-старший обманув більшість виборців, що голосували за нього шість років тому, от і отримав по заслугах. І ще отримає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Какое ещё управление и организация работы? Если ему доверить пасти гусей, то потом два гуся не вернутся домой. При воровстве одного у него на глазах он не сможет решить в какую руку взять палку, чтобы ударить вора. Второго гуся собьёт машина, ибо он не сможет решить, что именно кричать водителю, который на гусей ехал.

8. Good man

Good man Обычный человек

Напомни, сколько людей знало Зеленского без Маслякова? Три двора, две скамейки. Он прямо в интервью говорил, бегал уговаривать Елену Кравец участвовать в постановках, а она ему в ответ - я получила престижную работу в Макдональдс с зарплатой в 100 долларов.

9. Good man

Good man Обычный человек

Думаешь, Порошенко и Байдан получат сроки за эти плёнки? Очень сильно сомневаюсь.

10. prius

prius Well-Known Member

Якщо витримала яника злодія, кравчука партейного кучму корупційного тупого ланктошу і ваську алкоголіка продажного кацапам то дійсно нічого не загрожує

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Добре. Я забув що зебуїни нездатні до аналізу.
    Тоді ось тобі посилання на програму Порошенко.
    http://peter.od.ua/ljpics/28/porosh...EOvTn6mBP5wixz8nU8tl8cnWYy6oB7VVxY1knpcQKQNxc
    Повністю виконані 24 обіцянки, часково - 8, повністю невиконані - 6.
    Відчувається "істинно русская душа". Сайт Олега Леусенко він називає смітником! Це тому що Олег волонтер, або тому що він русофоб?

12. prius

prius Well-Known Member

Покажи вазеленщик

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Blaberus

Зате сечовий міхур непогано працює. Справжній член зе-команди:

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. prius

prius Well-Known Member

Фото друзів вазелінського
    16FC8527-D5E9-4FAE-BF25-76F4D7525537.png 404DDB11-CF06-455E-A499-B08D10DC23EB.png A195D9C8-F1DC-494D-9E79-A6FBF641FB06.png 81BAB3FB-A3C6-42B4-8580-030A0EC36F1F.png 16FC8527-D5E9-4FAE-BF25-76F4D7525537.png 404DDB11-CF06-455E-A499-B08D10DC23EB.png A195D9C8-F1DC-494D-9E79-A6FBF641FB06.png

Вкладення:

15. Blaberus

Нарешті дійшло! А зараз буде дуже багато запитань:
    Яке горе! Але Луценко займав посаду відповідно закону. Dura lex - sed lex. Ви розумієте, чи може перекласти?
    Зеленський, до речі, не лише ставить на відповідальні посади неосвічене бидло з "кварталу", але взагалі продає посади. В якому законі це дозволено?
    Знаєте чому падлокловуна звуть Віслюком? Якшо не знаєте, я можу разповісти. Дуже смішна та дебільна історія.
    Ви не є патріотом України. Тому Вам байдуже, що разом з вами за падлокловуна голосовала уся проросійска погань, електорат Овоча, Гєпи та Труханова.
    Так. Він повинен був це робити. Про їх спілкування цікаво писав в своїх мемуарах Франсуа Олланд.
    Лінива худоба! Він головнокомандувач, або тупе лайно?
    Тобто кловун, уникаючі спілкування з Пуйлом, якось задавив його своїм авторитетом та розумом? Або цей обмін був вигідний для Пуйла? Така фамілія як Цемах Вам нічого не говорить?
    Кловун досить непогано допоміг росії. Чомусь повернення моряків відбулося приблизно за добу до введення в дію вироку Морського трибуналу.
    Круглий дурень не Порошенко, а среднєстатистичний зебуїн, який занадто тупий для того, щоб не бачити тут спецоперації. Чому моряки залюбки зустрілися з Порошенко нехтуючі Зеленським? Може це занадто складне запитання?
    Якшо Мінські домовленості таки погані, чому росія їх не виконує? Чому за їх невиконання Порошенко вибивав із Заходу санкції?
    Підісрав кловун. В перший день загибелі України, тобто свого президентства, він відмінив більше ніж 200 указів. Чому він не заборонив зелену енергетику? Можливо він має свій зиск у дєлішках Ахмєтова?
    Таким чином, коли Ви писали що Гройсман не має вищої освіти, ви свідомо збрехали.
    Не соромно?

Останнє редагування: 24 тра 2020
  16. Blaberus

Які інтелектуальні обличчя!

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну от чому адепти бувшого презика як правило такі невиховані? Це у вас така візитна карточка, чи шо?

@Blaberus, я цю програму Порошенка знаю майже напам"ять, я її намагаюся виконувати і мені дуже подобається теперішній стан речей. Дід Петро молодець, файну програму сотворив;
    Я також мусет вчора її постив на ЛФ

Але Ви, @Blaberus, чомусь не хочете озвучити кілька обіцянок, котрі дав і виконав Порошенко за свою каденцію.

Давайте я Вам попробую допомогти
    От коротенький ролік з дайджестом обіцянок і їхній аналіз через пів-року президентства. Вважаю, що можна ці обіцянки розглянути і за весь строк.
    Що з того всього виконав Петро П"ятий?

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA

Так Ви ж спочатку самі взяли і порадили його не відкривати, а тепер берете і кажете...
    А фраза "Сайт Олега Леусенко" для мене порожній звук, я ніколи не чув такого прізвища. /до речі, Ви часом не описалися - може то має бути "Сайт Олега Луценко"?/

А якщо навіть цей Олег волонтер, то то ще нічого не значить.
    Он, тіпа волонтер Бірюков половину Армії, котру ніби так створював Порошенко, взяв і назвав покидьками!
    @Blaberus, Ви можете таке уявити - Порошенко створив Армію на 50% з покидьків?
    Що ж тоді говорити про його відношення до Віри і Томосу /котре Герой України Патріарх Філарет розкритикував як Тузік ганчірку/, чи про Мову /котру малий порошенків Місько так і не зміг вивчити і якою не може спілкуватися/

А Ви берете і кажете "істинно русская душа". Та й мусет Порошенки не чиста "руская душа", там ніби суміш жидів і молдаван.
    Але то таке, національність і батьківщину не вибирають.

• Тупо Тупо x 1
  18. Blaberus

Давайте домовимось: Ви не будете вчити мене культурі поведінки, а я, в свою чергу, не буду казати кули Вам йти. Домовились?
    Добре. Тоді ще раз пройдіться по останьому посиланню. Там, в программі Порошенко чітко вказані виконані повністю, виконані частково та невиконані обіцянки. Більш того, там Ви взмозі скачати цю корисну інформацію в фрорматі ПДФ.
    Це зрозуміло. Проросійким елементам теж.
    Я вже дав посилання. Невже Ви вважаєте що я буду детально розписувати всі 24 виконаних обіцянки? Я Вам не секретутка. Якшо не вистачає розуму скористатися посиланням, це вже лише Ваша пролема. І, до речі, на сама велика.
    Все що потрібно виделене. Що може вважати людина яка голосувала за Віслюка?
    Повірте, в цьому світі є багато чого про що ви не чули і навіть не взмозі уявити.
    Зате жид Зеленський чистокровний українець. Ви ще казку про "Вальцмана" запостіть.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не вчити культури поведінки, але, якщо не виходить культурно говорити, а тільки починати гівнометання з тими, хто у дечому думає інакше - сидіть, краще і намордниках.

Скажу вам ще раз, якщо ще не дійшло, перемога над Порошенком - очікувана і прогнозована, дуже багато зробив він для великого антирейтингу і порохоботи долучились.

Нехай буде, українець, який сповідує Юдаїзм, як і католик - не окрема національність, це може бути поляк, іспанець, колумбієць...

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG]:haha:

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)