Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Да ні... Вже стара, але після тривалої перерви.
    Тобто, він знехтував страшенну небезпеку-прихід падлокловуна до влади? Втрата країни це також його провина.
    Нехай це залишиться на Вашій совісті.
    Процент обіцянок, що виконані Порошенко, більший ніж в будь-якого іншого президента.
    Порошенко людина не бідна. І якшо навіть балачки про живопис це не брехня, мені байдуже куди людина тратить свої особисті кошти.
    І, на мій погляд, захист країни, створення антиросійської коаліціїї, ППО навколо Київа являє собою більшу цінність, ніж новий театр або музей.
    Я голосував за Порошеко. І пишаюсь тим, що протистояв масовому психозу, не повівся на гаденьку посмішку Голобородька і зрештою виявився набагато розумнішим ніж "мудрий нарід".

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Blaberus

Нагадайте, будь ласка, у скільки разів Порошенко збільшив своє майно, в 84 або в 86 разів?

3. Blaberus

Насправді ні. Справа в тому, що в першому турі за падлокловуна проголосувало трохи більше 30% населення, що мало участь у виборах. Тобто, це 8-9% загального дорослого населення. В другому турі до них приєдналися любителі Бойко, Юльки, Медведчука, Рабіновіча, пригожани МП, любители русского міра з Пуйлом та інша наволоч.
    А тепер, скільки з тих 8-9% голосовали саме за зеленського, щоб ні "по-пріколу", "зато поржьом"? Щось мені підказує що таких небагато. Так що вам, зебуїнам, пощастило якшо вас більше ніж 2-3%.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давайте не будемо вдаватися до образ. Хто із нас зебуїн, а хто - бабуїн, покаже час.
    Заодно і про 84 рази. Я ніде не стверджував, що Порошенко у стільки разів збагатився. Це все - плітки порохоботів.
    Крім того, я в першому турі голосував за Гриценка. А в другому - за Зеленського і пояснив, чому.
    Ви від мене ще, мабуть, не чули про мою "любов" до кулєг Порошенка, зокрема, Грановського.
    Нагадаю Вам його фейс. От уже бабуїн чистокровний. У мене влада Порошенка асоціюється саме з Грановським. І цього досить.
    Причому на цьому фейсі написано, що воно за чоловік.
    Грановський Олександр Михайлович — Вікіпедія

У народі кажуть "скажи, хто твій друг..." Оце саме і є друг Порошенка.
    Як писав Маяковський "ми говорім Порошенко, подразумєваєм Грановський, ми говорім Грановський, подразумєваєм Порошенко"
    І заодно уже, упереджуючи можливий закид "А з Зеленським прийшли такі самі", відповідаю "Так, на жаль прийшли такі самі, але їх прийшло менше, і є надія, що корупція піде на спад. А при Порошенку ці грановські продовжували б обростати мохом, нагліти і обкрадати Україну".
    При Порошенку на другий термін не було б жодних шансів. Тому обирали Зеленського, сподіваючись на шанс для успіху України.
    І цей шанс поки що не втрачено. Якщо Зеленський не оправдає сподівань, народ обере іншого, але точно не Порошенка.

От скажіть чесно, Вам подобалось, що серед тих, хто керує Україною, був Грановський?

• Тупо Тупо x 1
  5. Blaberus

Час вже все показав: зебуїни знищіли країну. Що таке втрата суб"єкності Ви в курсі, або слід пояснити?
    Дивно... Але серед зебуїнів ця плітка дуже популярна.
    Теж потвора ще та.
    Біс зним, з фейсом. Мені з ним не цілуватися
    Якшо бажаєте, можу розмістити пики слуг. Один Юзік чого вартий! Але саму мерзотну мармизу має зеленський. Таку підлу та щурячу.
    І що він зробив? Хіба що втік з БПП в травні 19 року, коли падлокловун дірвався до влади.
    Він ничім не керував. Він був звичайним депутатом.
    Ну і запитання у відповідь: вам подобаються ті, хто зараз керують країною? Вам довподоби президент, який зраджуе Україну та нажирається на карантині? Вам подобаються прем"єр та голова Ради, які мріють подати воду до окупованого Криму? Вам взагалі подобається той факт, що кловун добіса багато поназначав на керівні посади своїх друзів та співробітників?

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я - по-єврейськи. А Вам подобалося, що Порошенко поставив неграмотного в юридичному плані кума Луценка аж цілим Генеральним прокурором?
    А Гройсмана - людину без вищої освіти, але земляка із Вінничини - прем"єром? І кума Луценчиха Ірина також була при непоганому кускові хліба. А син Порошенка - Олексій, був депутатом. Перелік можна продовжувати.

Коротше, в плані розставляння "своїх" нічого не змінилося. То один розставляв "кумів", дітей своїх, тепер другий - колег по артистичному цеху.
    Мені внизу однаково. Не подобається все це, звісно, але заміна одних кумів на інших у моєму житті нічого не змінила.
    А взагалі-то у Вас позиція - один в один із позицією Хомчина. Той також не ліз цілуватися з Грановським.

7. Blaberus

Тобто, відмазати падлокловуна нічим.
    Але це нормально.
    Луценко це держлужбовець, генпрокурор адміністративна посада. Тим більш, згідно з законодавством, він не зобов"язаний мати юридичної освіти.
    Це брехня. Але брехати-це типово для прихильника падлокловуна.

Гройсман Володимир Борисович — Вікіпедія

Детальніше, будь ласка.
    По мажоритарці. Всі претензії- до виборців.
    То що, падлокловун теж поганий?
    Тобто, втрата держави Вас не колише.
    Я взагалі гетеро.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Blaberus, а от я хочу попросити Вас озвучити хоча би п"ять виконаних передвиборчих обіцянок Порошенка.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Такої відмазки ще не чув, можлива ситуація, серед простих людей - був учасником банди, причетний до злочинів, а потім - помилився, неправильно думав... А за скоїне не відповідати?
    Хто запитує - відповідаю, так і на явні бздури не можу не відреагувати.

10. Blaberus

Ось одне посилання:
    Пётр Обухов. Анализ выполнения предвыборных программ Порошенко и Тимошенко

Ось друге посилання:
    Список выпусков "Як в Україні ничегониделаеца" №1 и "Відродження нації Руси-України" (ссылки)
    Але відкривати його я не раджу: сайт для Вас занадто русофобський.

11. Lanktocha

Я був готовий до перемоги Зеленського, мав щодо нього багато сумнівів, але я не романтик, дива не сталося, це як перемога Шахтаря над Баварією у футболі - стаються сенсації, але, ні від мого, ні від всієї Львівщини ( яка ітак була білою вороною ) нічого не залежало, скільки це згадувати?

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Короче, так виглядає, що Ви не в змозі самостійно озвучити хоча би п"ять виконаних передвиборчих обіцянок Порошенка.
    А кидати посилання на якісь смітники і відразу ж радити їх не відкривати - я такого ще не бачив:)))
    @Blaberus, Ви як себе почуваєте? З Вами все нормально?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Lanktocha

Буде приїджене, що заслуги "Армія. Мова. Віра", корисні справи, але не той випадок, що раз таке було, то інше погане пробачать. Не пробачили.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм...

Грановський хоть розумом, а Сивохо ні розумом, ні таблом.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому й не йшов на вибори, допоміг клоуну.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

яке скоїне? диякон МП? Притягніть.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хоч одну виконану обіцянку клоуна озвучте.

18. Lanktocha

Був на виборах.
    Всі голоси Львівщини, тих, хто обирав "менше зло" на щось сильно вплинули?
    Скільки будете тріпатись і шукати винних там, де їх нема?

Вже сотні раз говорили, що розчарувало та понизило рейтинг, брехня, договорняки, примітивна показовість, як от перерізання стрічок на відкритті якихось автобусних зупинок чи дорожніх знаків, томос-тур, ботоферми...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви себе як почуваєте?

Назвіть пять виконаних обіцянок будь-якого президента України. Слабо?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто не віддав голос ні за кого в другому турі, таке ж саме бидло, як ті, хто віддав за Зеленського.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)