Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, а у Вас шо, якісь проблеми в сідалі? Нашо Вам гріти феном крісло?

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я щось відстала від життя. Не може бути, щоб йому цей жах без кінця сподобалися.
    Де він таке казав?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. F7944FCF-E832-46AD-A9E5-7BE896F0F987.jpeg

• Подобається Подобається x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

Тобі кацапе відоміше, ти ж всім вилизуеш

• Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Він сказав це тіпа в стилі а-ля хуйло - "якщо мене підтримає, то я буду думати. Бо, виявляється, роботи непочатий край, я почав, а кінчити ніяк не можу..."

View: https://youtu.be/uWe7_1F8z4c

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Бубачька когтями и зубами будет за власть цепляться.Ибо он уже наворотил не на одно уголовное дело.И сразу после передачи булавы- Бубачьку будут рвать, как тузик тряпку.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Беерезовець також має статус порохобота.
    Кисельова чи Скабєєву ніхто не запрошує. Критикують Зеленського і є до нього опозиційними, як медведчуківські. так і порошенківські медіа.

• Тупо Тупо x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

9. Lanktocha

Може скажете, який ще президент створював ботоферми, наймав проплачених політОЛУХІВ, створював свої "безальтернативні" партії після закінчення президентського терміну?

• Тупо Тупо x 1
  10. MayorMayor

Зебилятко, все вышеперечисленное (даже если это и правда- не является преступлением).А вот нарушение Конституции (это я про "роспуск парламента", если что)- таки да.

11. Lanktocha

Пане порохоботе, не переводьте стрілки і не заговорюйте мені зуби. Стояло чітке питання, хто із екс-президентів дотримується такої ж тактики? Де "безальтернативна" партія Ющенка?

• Тупо Тупо x 1
  12. MayorMayor

Зебил, речь изначально шла об уголовных делах.После "сдачи булавы".Ты уже через два предложения забыл, о чем речь?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. MayorMayor

14. MayorMayor

15. MayorMayor

Бубачька сказал, что он ФИЗИОЛОГИЧЕСКИ отличается от Порошенко.Интересно- чем именно?Есть подозрение, что мы зря смеялись, когда Бубачька говорил, что не может пописять в баночку.

16. MayorMayor

17. MayorMayor

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Бачу, ніяк заспокоїтись не може Порошенко, так само гавкають його боти. Та коли до вас дійде, політик робить щось, враховуючи свою вигоду, а потім вже щось для людей чи держави. Конкретно Порошенко, була потреба і вигода, став дияконом в УПЦ МП, була вигода - піарився з ПЦУ, відчуває підтримку серед вірян - регулярні трансляції на його каналах літургій УГКЦ. Ніби одна віра, але керівгицтво, обряди та суть нші.

• Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Без ярликів, тим більше, безпідставних та непідтверджених!
    Із таких ніхто нікого не садить

Ну так де, "безальтернативні" партії Кучми чи Ющенка?

• Тупо Тупо x 1
  20. Lanktocha

І що не подобається чи чого не хоче чути чудо в пірях?
    Та зрозумійте, накінець, хоч не подобається Зеленський, визнаю, що Порошенко минуле і порівняння, що зараз так погано, а як добре було при Порошенку недоречне, це як ниття стар.пера, що тепер погано, поверніть совок, бо тоді був молодим і було добре.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)