Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, група Рейтинг - українська група
    Рік президента Зеленського: оцінки громадян
    А російський сайт просто процитував, узагальнивши дані, отримані "Рейтингом".

Ви сумніваєтеся ще, що Порошенко рік тому програв Зеленському на президентських виборах? І програв тому, що просрав довіру, яку йому виявили люди, за якийсь рік.

Ви інколи цитуєте якогось Жору з Брайтон-Біч. А РБК - досить об"єктивний неупереджений сайт. На відміну від Жори.

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Покричать ще порохоботи і найближчі президентські вибори, із ІІ туром Зеленський/Бойко дуже ймовірні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Ще б. Для кацапа все кацапське заслуговує на неупередженість. Хто б сперечався. Я не буду

4. Дурнику, дуже ймовірно, що при такому розкладі, що знову потягнуться ешелони з українцями в Сибір. Але навіть тоді у тебе знову буде винен Порошенко, тому що ти нічого не міг інакше зробити, як проголосувати за любого, тільки б не той, хто відстоюватиме українське.
    Кацапами завжди були потрібні корисні ідіоти

• Смішно Смішно x 1
  5. Lanktocha

А ще не задоволені Зеленським такі як Лукаш і Бондаренко, писклява скалозуба пропагандистка Скабєюшка

• Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Хомчин, який Сибір? Вставили грибочки на вечерю? Вже були страшилки у 1999, що як не Кучма, а комуняга Симоненко, то знову українців будуть в Сибір відправляти. Нічим такі бздури не відрізняються від ватних про розіпятих хлопчиків.
    Ще не стривожив ймовірний арешт Порошенка?

• Тупо Тупо x 1
  7. За результатами пресухи:

1. Живе у вигаданому світі і в повному отріцалові

2. Абсолютний інфантил

3. Жодних досягнень за рік

4. Жодних планів на майбутнє, окрім судорожного чіпляння за владу.

5. Жодних перспектив для України

6. Живе минулим змаганням з Порошенком

7. Дуже хотів би помститись Порошенку, але не може

8. Низький інтелектуальний рівень, купа ляпів. Цим та іншим нагадує Януковича

9. Очевидно протирічить собі в дуже багатьох речах. Ознаки шизофренії?

10. Вата

11. Останнє опитування контори "Рейтинг" було сфальсифіковане заради цієї сцянини

12. Відчуває себе і веде себе як приречений. Поки не уявляє що на нього чекає в майбутньому, але дуже цього майбутнього боїться

8. Параллельна реальність от Зе-ро:
    "Ми виконали усе, що записано у нашій програмі..."
    Фото - Процишин офіційний.

Ірина Пугачова дословно записала словєсний понос:
    "Пишаюся великим будівництвом, такого не було ніколи... Дітсадочки будуємо... приймальні будуємо, гроші що здобуви від газпрому. Я не злізу... мости будуються. В Запоріжжі люди бачуть. Тільки в Івано-Франківські 1900 мостів. Такого немає в деяких країнах . Ще стадіони будуємо. Майданчики. Хочу щоб їх назвали на честь великих спортсменів. Я цим пишаюсь. Великі об'єкти..."

Примус! Признание Америки! Москвошвея! Примус! Пивная! Еще парочку! Я ещё водочки выпью? Отлезь, гнида! В очередь, сукины дети, в очередь!!!

Алексей Арестович:
    Посмотрел я все же эту прессуху.
    Хотел разобрать аналитически - да нечего. Поэтому, сразу к выводам.
    Ничему он не научился. Только хуже стало, просел. Ничего не понимал просто, теперь ничего не понимает с забитыми окружением мозгами.

И мелковатый хлопец, все-таки. Мелковатый, мелко-ватный, мелочный и дёрганный. Дёрганный и лживый. Укатали сивку крутые горки.

Да ещё и принял, похоже, перед таким страшным жизненным испытанием, как поговорить с журналистами.
    Срывался, переходил на личности, Mykhailo Tkach родителей вспомнил. Это уже не плинтус, это гвозди. Ж@пой. И, по-моему, его уже держат в заложниках.

Сеанс уринотерапии:
    - Вы обещали не назначать на должности кумовей и армейских друзей. А сейчас во власти полно ваших друзей и людей из "квартала".
    Ответ:
    - Так они не кумовья и не армейские друзья.
    *directed by robert b. weide* (Роман Шрайк)

Цитати:
    "Коли я буду думати.. В мене є чим думати.. Хто я такий: стратегія чи випадковість..." Могу ли я? Хочу ли я? Магнолия?..
    Hanna Hopko: Якби він наважився на гідний Вчинок. Не мучив би себе і країну. Наважився б визнати, що не компетентний, що бути актором і виконувати функції Президента - це різні речі.
    Скільки можна грати роль? Невже контракт такий дорогий чи ціна питання на межі життя?

Irina Medushevskaya:
    Такая себе аматорская сходка на лужайке в пионерлагере, где вожатый, которому просто нужно летом где-то подхалтурить, поучает пионеров как им тут эту смену пережить... Боже, шо я делаю в этом пионерлагере, и почему этот чувак мой вожатый?
    А может он аутист? Живет в своём собственном мире! А мы на него бочку катим!

Тарас Березовец:
    «Вам треба розрізняти журналістську роботу і громадянську позицію», сказала Юлия Мендель журналисту, который заставил нервничать Зеленского.
    Сказала Юля, которая аккредитовала на пресс-конференцию Шарий.нет, Гордона и все каналы Медведчука, но не аккредитовала Радио Свобода, 5 канал, Український тиждень, Янину Соколову и других авторитетных журналистов. Юля, да твоя гражданская позиция ясна как белый день. О журналистской молчу.

НевеЗе: Лучше бы он про мосты молчал. Пока смотрели "Зе-годовщину" по ТВ, рухнул Алексеевский мост возле Никополя. Херсон "закрыт."

9. А ідіотам нічого не загрожує, тому, що вони ідіоти і загроз не бачать. Вони просто не розуміють що то таке.
    Так що не переймайся. Тобі не грозить.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Вони зробили нас разом

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Першому Президенту Кравчуку нинішня прес-конференція Зеленського назагал сподобалася.
    Я вдень випадково побачив його /Кравчука/ в прямому ефірі на 24 каналі, він якраз відповідав на запитання ведучої.
    Були від Кравчука і зауваження, але не критичні

А Кравчук знає що каже.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що мені подобається і над чим я кайфую?

Ладно, коли там Хомич, чи я скажемо: ви - Зебобіки, чи барани, чи дурні. Це таке.

Але ось вона! Вишенька на торті!

Виявляється, сам Зеленський своїх виборців має за дебілів і дураків.

View: https://www.facebook.com/natali.bihovets/videos/3001649016614716/

:))):))):)))

Йес!!!!!! Взув їх всіх разом!

Останнє редагування: 20 тра 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дебілізм крєпчає.

Що скажете, зебобіки?

Справа навіть не в тому, що песик природньо робить звиклі речі.
    Просто, яким тре бути тупим циніком, щоб змайструвати цю фігню.

Не уявляю, щоб за минулої влади додули написати ПОРОХ.

Але клоун є клоун.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То ще фігня)

Цікавіше те, що Зеленський вже не відкидає варіанту йти на другий термін.
    Так що ЦИРК ще може затягнутися )))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну я би теж йшов, якби мені прогрівали крісло феном за 500 євро:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)