Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Питання до усих лизоблюдів.
    Припустимо, що у другому турі презЕдентських перегонів зустрілися би двоє
    - Петро Олексійович та аталотій.
    Питання - за кого би проголосувала масово вата, якої близько половини виборців?

Отже, годі скиглити. Ви все зробили разом.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я не хочу хвалитися, але Volvo то вчорашній день;

У мене во шо є
    [​IMG][​IMG]
    Якщо відкриють тотой магазин з канцтоварами, де продають липні букви, то до GRAND на рамі доклею ще кілька буков, і катну на батьківщину;
    А якщо буков не буде, а буде здоров"я і погода - то все одно постараюся катнути
    Бо дуже хочу напитися тої води з потоку...

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

літери!!! москалю затурканий :ireful1:
    млинець!!! москалю затурканий :ireful1:

:)))

• Смішно Смішно x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, я з Вами сі сплачу...
    Літери, літери... москалю конотопський :ireful1:
    Мені тре доклеїти на раму "father", а всьо позакривано... хоть бери і клей із синьої ізолєнти...

А млинець - то таке...
    штангісти завжди кажуть "блін" ;

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

погано. Краще було б де був..

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, у Вас українськомовні патріоти України є?
    Чи все те, що перепощуєте російською, - ото і є справжній український патріотизм?

Будь ласка, зі своїми російськомовними перепостами та отим Вашим "ты!" не вказуйте мені, як мені в носі колупатися.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. А вот у меня серьезный вопрос. И я не могу найти на него ответа. Вот если без всяких предубеждений, антипатий и политических предпочтений. Вот что реального сделано для государства и народа Зеленским за год? Вот есть какие-то реальные достижения? Вот его сторонники, они ж там какими-то фактами оперируют? Вот честно, я так устал от негатива за год, что просто хочу понять для себя. Ну нельзя же заниматься год только тем, что тупить, лажать и пилить дебильные никому не интересные видосики с болтовней без результатов и планами без реализации. Может я что-то важное упускаю? Ну не бывает же, чтобы год был так бездарно просран на то, чтобы сломать то, что худо-бедно работало в условиях войны и не начать строить что-то новое? Хоть какие то сдвиги же должны быть? Хоть в чем-то. Вот если даже опустить явное подыгрывание Коломойскому в бизнесе. Что-то же кроме этого должно быть? Бесконечно тасовать министров и руководителей служб- это не управление государством. Это говно на палочке. Это свидетельствует о том, что в подборе кадров оперируют не теми критериями, которые нужны. Это лузерство и непрофессионализм, а не управление.
    Вот серьезно, накидайте мне хоть каких то достижений. Ну не может же быть во всем сплошная жопа. Или может?

Роман Донік, волонтер, Харків. Вартує тисяч харківських прохвессорш

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про такий варіант подумали, тому порохоботи всіма силами обвалювали рейтинг Гриценка. У такому разі, могли би бути ватні виборці противсіхами, порохоботам агітувати, що це супер-патріот, а це "агент Кремля" не вийшло би. А витягнути за вуха у ІІ тур Бойка не вийшло.
    Не раз переконувався, якщо не копіпаста, то Хомчин 2 слова з помилками ледве докупи зліпить.

• Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Якщо вийшли б у 2 тур Гриценко з Порохом, то переміг би Гриценко. А на Зеленського Порох махнув рукою, може домовитись мав надію, бо з Гриценко фіг домовишся, а про Зе нічого не знав, але ніяк не вірив, що актору віддадуть перевагу при наявності такого діяча)) . Це такий був нокаут, що не знаю, як він витримав, а в порохоботів досі траур. Мабуть до кінця каденції Зеленського будуть дристати, звиняйте за грубе слово.

• Тупо Тупо x 1
  10. О, з шафи почали витягувати нафталінове дрантя. Зовсім погані справи у віслюка.

11. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Загалом так, але не факт, що переміг би Гриценко.
    Швидше б таки переміг Петро Олексійович.
    Як і першої каденції за рахунок ватних голосів.
    І те, що лизоблюди обрали собі для участі у другому турі пана Зеленського,
    то була їхня фатальна помилка.

А треба їм було ще за півроку усі сили кинути на дискредитацію пана Зеленського
    і навпаки, визнавати серйозність аталотія як гідного суперника.
    - Отоді майже напевне мали би наразі Петра Олексійовича вдруге.
    На пані Тимошенко можна було не зважати зовсім.

Але розуму не вистачило - ну, той хєр з ними. Навіщо нам дурники у президентах?

Останнє редагування: 15 тра 2020
  12. Silver bullet

Експерти писали і різні опитування показували, я добре пам'ятаю, що Порошенко виграє тільки у Бойка. Був до 65% антирейтинг. Так що у Гриценка, до якого почали приєднуватись інші кандидати, він би не виграв. Нам військова людиня якраз була би потрібна.
    Про те, що Порох похабно провів виборчу кампанію хто тільки не писав.
    Але і після програшу що він та його посіпаки творять? Ющенко мовчки відійшов і до нього нормальне відношення. А цей ще перекладає свої про*би на Зеленського.
    Це ж бачать і чують.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1

13. View: https://twitter.com/dneprlena/status/1261276564949544961?s=21

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, от мені просто цікаво: у Вас власної голови немає, що Ви на допис, конкретний допис, конкретну думку конкретного форумчанина відповідаєте першим-ліпшим перепостом, що підвернувся Вам під руку? Чи голова є, а з клепками напряжонка?

• Тупо Тупо x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

:facepalm::facepalm::facepalm::haha::haha::haha:

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чудо в пірях, ще крім значків, виявляється, ще якісь смайлики може розміщувати.

Майже на всіх президентських виборах робили зіткнення між Сходом і Заходом, проросійським і прозахідним кандидатом, думали про такий сценарій і на останніх президентських виборах, але забули про ІІІ варіант, не те, і не те, хочуть на свою сторону перетягнути і на своїй стороні уявляють Зеленського, як виборці Бойка, так і виборці Кошулинського. Кричать порохоботи про розчарування, будьте реалістами, впав рейтинг Зеленського не більше, ніж впав після обрання у Ющенка чи Порошенка.

• Тупо Тупо x 1
  17. Silver bullet

Мабуть, йому присилають той спам, що треба виставити на ЛФ, а може ще на яких форумах, та видно забагацько дають) він не спатиме, не їстиме, і нічого більш не робитиме, якщо ще й своє вставлятиме, чи читатиме нас.
    Важких хліб у ботів, а Порошенко ще й клінічно жадний, як казали всі, хто його з молоду знав.

• Тупо Тупо x 1
  18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В дупу тих експертів і опитування в дупу.
    Зараз тих експертів розвелося як тарганів в кацапській лазні

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)