Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, оте все Вами процитоване і ретельно підібране не просто людиною, яка періодично заглядає в інтернет, а тим, для кого такі підбірки - робота, за яку платять гроші.
    Але то таке...
    Я хочу сказати, що кумівство не зикло, але рівень кумівства дещо понизився з часів Порошенка.
    Порошенко, коли був президентом, поставив Генпрокурором свого кума, а Ірина Луценко, хоча і дурна як пробка, але кума Порошенка, тому була і народним депутатом від БПП, і заступником голів комітетів. А те, що вона дурна, свідчить епізод, коли вона по папірцю почала читати написаний кимось виступ, який був зовсім не в тему. Так що клоунів від Порошенка вистачало і при президенстві Порошенка.
    Луценко Ірина Степанівна — Вікіпедія
    Ніхто не береться стверджувати, що з приходом нової влади щось відразу з сьогодні на завтра зміниться (як колись одного разу думали, що незалежність України зробить її другою Францією, потім сподівалися, що Ющенко наведе порядок у державі, а не лише серед своїх вуликів, потім надіялися на однотурного).

Але в усуненні Порошенка від влади є великий позитив. І про це свідчать рейтинги і Порошенка, і Зеленського.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Пшиком закінчилось фейкове "розслідування" причин вибухів на військових складах впродовж 2014-2018.

Таке відверте фуфло не стали жерти навіть віддані копрофаги.

Тим не менше, пройшло півроку від пожежі в Балаклії, де були жертви, вперше в історії, але ні причини, ні винуваті так і не встановлені.
    Винних в смертях тупо немає.
    І ніяка курва не кричить що нам потрібен новий начгенштабу і не покладає відповідальність не тільки за пожежу, а й за смерті на говнокомандувача.

3. Хоча, по чесному мені треба було поставити галочку навпроти виправдав.
    Рік тому я писав що з приходом зелені буде повна срака. Вона настала. Віслюк навіть перевершив сподівання. Одне радує, що цю сраку найпершими відчули зевиборці

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

І плач порохоботів про це свідчить. Відкриваю зараз Хомчина, дивуюсь - ну на такій вже непотріб перейшли ці нездари: то про "красномовні показники" від ОБК, то про відрубані руки, які якраз були темою Порошенко. Як кажуть кацапи - "всё, иссякли". :))).
    Те, що Зеленський на перший час працевлаштував знайомих менеджерів та деяких кварталовців, то зробив правильно, бо йому на перший ривок, поки саботажники змін не оговтались, потрібні були надійні люди, тимчасово, яких можна міняти, якщо не впораються. Головне, щоб палок в колеса не було, продажних тварюк і олігархічних посіпак не було поряд. Не зрівняти по масштабу з Югою кумом-генпрокурором без юридичної освіти - навіть прийшлося закон під нього приймати.
    Були б умнішими хомчини - не нагадували б. А як воно дурне як шпори на валянках - то і пише про чужих кумів:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Ви відповіли самі собі, тільки в іншій гілці:

Ви зробили це разом

"ну цього разу я читаю Ведмедо) їх дуже рідко, якщо не ясно щось по контексту.
    Свій ровер я віддала дочці, і нещодавно його у неї вкрали, знявши важку металеву дверь в підсобку. Капець. В закритому під'їзді, в центрі міста.
    А 3 дні тому у нас відкрили гараж в гаражному кооперативі, і пробили дірку к сусіду, а може від нього до нас? ми ще не були в Харкові. Машина тут, інструменти тут. В гаражі тільки консервація, старі меблі, з залізного - холодильник б\у. Ну обігрівач УФО ще...Менти були, але я від них нічого не очікую.
    Відкрити бажали всі, не всі відкрили. Центр міста, в 10 метрах автосалон, багато охорони та світла. Вчора на харківському форумі ще писав юзер - в нього витягнули "залізо" для підкачки. Уявіть - винести гантелі, штанги і таке інше.
    Карантин!"

6. Недавно узнал, что самым популярным моим постом на фейсбуке было сравнение предвыборных программ Тимошенко и Порошенко в плане % выполненных обещаний -
    View: https://www.facebook.com/peterodua/posts/2079580765444238

Через неделю будет год, как Зеленский заступил на пост Президента. Я взял все его обещания из официальной программы на сайте ЦИК:
    https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp009pt021f01=233pt001f01=720.doc

На картинке - уменьшенная копия всех обещаний. Прочитать подробно можно тут - http://reformy.org.ua/ze/

Зелёный - выполнено, Красный - не выполнено или выполнено наоборот, Желтый - выполнено частично, Фиолетовый - было выполнено ещё при кровавом режиме Порошенко и вообще не понятно как оказалось в программе обещаний Зеленского.

Из трех полностью выполненных обещаний - два чисто декларативные: о снятии неприкосновенности с депутатов и об им импичменте президента. Третий и единственный реальный результат - рынок земли.

View: https://www.facebook.com/1024716950/posts/10216670930218720/?d=n

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі невідомо з чим не згідне чудо в пірях і ліпить значки, бо просто чогось не хоче чути

До чого тут порівняння Тимошенко/Порошенко, на даний момент вони далеко не найрейтинговіші політики і будьмо реалістами, на високі державні посади зараз не претендують.

• Тупо Тупо x 1
  8. 5265CA61-198E-46B0-A0A2-7B86E4AEF721.jpeg

9. Конец неопределённости! Африка наш ориентир! Вперед, в пампасы!

Йозеф Кнехт:
    Стає зрозумілим в чому були кадрові помилки Пороха. Він просто своєчасно не зрозумів, що головний кадровий потенціал країни зосереджено в 95 кварталі. Там є спеціалісти, які з легкістю можуть обійняти будь-яку посаду в країні.

Ibigdan:
    Зеленский: "Благодаря карантину мы выиграли время и врачи успели сшить себе маски".

Хроники Хунты:
    ‪- Дайте Зеленскому работать!‬
    ‪- Мы даём, но он же не берёт‬.

Воздух настолько очистился, что Зеленский и Коломойский скоро начнут брать за него деньги.

МОЗ: 300-відсоткова надбавка за березень медикам, які борються з COVID-19, буде здійснена в повному обсязі.
    Олена Монова:
    Міністр Степанов не підвів і сьогодні. Найближчим часом. Чуєте, лікарі? Не розбігайтеся.
    А поки осьо вам 62 міністерська обіцянка, вона намолена.

Vitalii Chepynoga:
    Уряд дозволив сидіти за столом вчотирьох...
    Це, пожалуй, найбільша вольность з часів ліквідації кріпацтва в 1861 році...
    Однак, враховуючи національну схильність до адміністрування та бюрократизму, можна вже від завтра спрогнозувати такі непорозуміння:
    - Можна у вас пообідати?
    - Вчотирьох можна
    - А вдвох?
    - Ні!
    - Чому?
    - Не положено!

Психолог ДалайЛамы:
    Журналистку Нацгвардия подср@чниками выгнала из одесского кабинета за неудобный вопрос чинуше. Какой всё таки хороший человек - подумала журналистка. А ведь мог обозвать дорогенькой.

Юрій Каракай:
    - Роза, немцы провели с Козаком переговоры без Зеленского!
    - Номер Зеленского им показали в записи.

Больше политсатиры – на моем YouTube-канале:
    Политломбард - YouTube

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мало того, що маю виправляти помилки, якщо це не копіпаста, тепер ще купувати мікроскоп, щоб розібрати цю копіпасту, написану маком?

Може і не проти Зеленський повернути курс держави, але не настільки він дурний, люди такого не дадуть, про протести з палатками на майдані, танцями під Руслану і Порошенком на броньовику можна не думати, почнеться, мінімум з підпалу шин і штурму Банкової. Зауважували реакцію Суркова після переговорів?

• Тупо Тупо x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, а Ви справді тут / на ЛФ/ на чергуванні, чи нє?
    Бо я та.

12. Gyppsy

• Подобається Подобається x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З вами, з вами... В Донецькій області.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Gyppsy

Успіхів... Удачі... Блін, навіть не знаю, чого бажати в твких випадках...
    Во, бажаю по закінченні ротації додому приїхати на ровері!

Останнє редагування: 15 тра 2020
    • Подобається Подобається x 1
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В мене Volvo є...

• Тупо Тупо x 1
  16. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Ну, він же виправився.
    Головне було, щоб не аталотій.

... Дурко картонне. З кловуном вирішив позмагатися.

Останнє редагування: 15 тра 2020
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)