Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

На місці Бога я би так і зробив, щоб ЗЕ! став презедентом країни... Навіщо марати свої руки? У мене особисто рука не піднялася голосувати за нового, а старий не зміг би так швидко все порушити. Тут справа у часі. Бо те, що має статися - то станеться. Я не радію, але й не плачу.
    Хто приймає волю небес - тому знамо що робити. У всякому випадку не марнувати час на непотрібні речі.
    Так що, не скигліть на всю силу, бо то тільки початок, а прибережіть себе на день, коли настане судний день і кожний отримає по заслузі.

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Е. Ви що туд за лядство розводите?

Не буде нїяких Йуль. Однозначно.

3. prius

prius Well-Known Member

Нардеп Поляков заблокував підписання «антиколомойського» закону
    Новини ZAXID.NET

4. Володимир Зеленський наголосив на важливості прийняття банківського закону. Закон - це зелене світло для України

Чувак, бля...
    Цей закон став актуальний з твоїм приходом.
    Рівно з того моменту, коли після ТВОЇХ ОБІЦЯНОК розкуркулювати олігархів і відрубувати руки злодіям, в Україну повернувся Беня.

І саме тому МВФ і західні партнери, подивившись на цей піздєц, щоб себе застрахувати поставили умову прийняття цього закону, яку ти виконував цілий рік.
    Виляючи, відтягуючи, редагуючи, переписуючи ітд.

Саме ти і твої друзі, бенефіціари стали на перепоні зеленого світла для України.
    І незважаючи на прийняття цього закону, ви залишаєтесь гальмом для України.
    Mason Lemberg

5. "они все одинаковые" - говорили люди, которых Зеля развел как л@пухов

А можно спросить, сколько человек под@жгли cебя под ОП при Порохе? (при Зеле - всего за ГОД - такое уже было)

Сколько фермеров п@весилось при Порошенко - оттого, что они просто не могут свести концы с концами? (вот как недавно в Одесской обл.)

Сколько энергоблоков АЭС отключили при Порохе - чтобы поднять цены на электроэнергию? (при Зеле отключили как минимум 3)

Сколько отраслей дали МОНОПОЛИЗИРОВАТЬ олигархам при Порохе? И какие именно? (При Зеле - "дорогой" Игорь Валерьевич, пишут, монополизировал ВСЮ очистку питьевой воды)

Есть какая-то статистика?

Просто есть "журналистские мифы" (типа "свинарчуков", или "бриллиантовых прокуроров" - помнит еще кто-то таких?)
    А есть суровая правда жизни. Что жить (при Зе ) стало ГОРАЗДО хуже и сложнее.

Но многие, к сожалению, мыслят мемами "опшоры", "Мальдивы", "роттердам+" "а медведчук"
    А спросишь его конкретно - а в чем же там дело? Начнет брызгать слюной и кричать "нинавижу Пороха".
    Тем временем, ПП за СВОИ деньги завозит костюмы защиты для медиков. И тесты
    А Зеленский? Хотя, да. Он Герой. Он "Велюр" открыл
    И маски встретил - для ТЦ "Эпицентр"

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От в чому я з Вами, Хомчине, погоджуются, так це стосовно твердження, що "чуть що - ідіоти згадують Порошенка".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бушує і тріпається чудо в пірях.
    Хомчин знову буде писати, що я часто, ніби по чиїсь вказівці Порошенка згадую, а у самого, що не копіпаста, то який поганий Зеленський і який хороший був Порошенко. Нагадую, підкресленням мінусів Зеленського, ви не Порошенку, а Медведчуку голосів додасте.
    Якщо правильно зрозумів, фермери Одещини говорили про менший прибуток, через погані природні умови, посухи, гірше ростуть зернові... До чого тут Зеленський, він володіє кліматичною зброєю?

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

І буде продавати і ніхто йому не заперечить. Зам міністра енергетики від зелені, звичайно, наполягає на закритті блоків на атомних станціях. Менше виробляється - більше коштує. Якраз для Ахмєтова зручно. Я думаю, там і відкат нормальний.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А допомогти можна? Фінансово, наприклад? Чи просто паржать?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от інколи ніяк не обходиться не згадати Порошенка - державного мужа.

View: https://www.facebook.com/currenttimetv/videos/437433237120928/

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

На днях ситуація.
    Майже 7:00 ранку, на дворі білий день, а біля мене всі ліхтарі на трасі і перехресті горять як має бути.
    Кому вигідно?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

всім.

А оплата йде з наших податків.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Gyppsy

А на маєш...
    @Мих, а я вже думав, що Ви мене поставили в ігнор;

Бо я просив Вас сказати свою думку на рахунок пекла в темі Атеїзм, і ще питався Вас - скільки зараз на круг коштує кубічний метр артезіанської води Розена по самій бюджетній ціні.

А ви берете і мовчите.
    Чи то треба в Вашій персональній темі питатися?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нашо вам то...

15. Gyppsy

Та мені воно не треба, але я на чергуванні, мушу здати звіт

16. "Кумовству бой!", або "Переезд "Квартала 95" на Банковую"
    глава СБУ - дру детства Иван Баканов, до этого он руководил ООО “Квартал 95”
    Сергей Шефир – многолетний товарищ и бизнес-партнер Владимира Зеленского, совладелец студии “Квартал 95” становится советником президента
    Андрей Ермак - последний юрист “Квартала” и восемь лет друг президента
    Сергей Трофимов - исполнительный продюсер "Квартала 95" - заместитель председателя Офиса Президента по региональным вопросам
    Игорь Костюк - сценарист "Квартала 95" - заместитель председателя Офиса Президента по информполитике и коммуникациям
    Ирина Победоносцева - пресс-служб президента
    Сергей Сивохо - это...Сергей Сивохо
    Владислав Бухарев - является кумом Евгения Кошевого, а его жена подрабатывает в “Квартале” сценаристом - руководителем внешней разведки, затем заместителем председателя СБУ и в конце концов советником Арсена Авакова
    Вице-спикер Руслан Стефанчук знаком с Зеленским много лет благодаря КВН
    Председателем Государственного управления делами сстал Сергей Борзов, бывший директор команды КВН “Веселые перцы”. Его тесть – Наум Боруля, который в свое время был “правой рукой” Александра Маслякова в игре КВН и занимал должность гендиректора компании “АМиК”. Дочь Борули Ирина Борзова избралась депутатом от “Слуги народа” по 14 округу в Винницкой области.
    от “Квартала” в Раду попали минимум 5 депутатов – актер Юрий Корявченков, юморист “Мамахохотала” Роман Грищук, совладелец компании “Квартал-концерт” Максим Ткаченко, пиарщица Ольга Руденко, сценарист Александр Кабанов. Ткаченко также пристроили советником секретаря СНБО
    глава регламентного комитета Сергей Кальченко в 2019 году помог российскому актеру со “Сватов” Федору Добронравову в суде отменить запрет на въезд в Украину
    экс-пресс-секретаря “Квартала 95” Татьяну Руденко, сестру депутата "СН" Ольги Руденко - членом Национального совета Украины по вопросам телевидения и радиовещания
    Штаб “Слуги народа” на Полтавщине на местных выборах возглавил Сергей Корявченков, двоюродный брат “Юзика”. Руководитель ЧАО “Рыжевский гранитный карьер” в мае прошлого года претендовал на должность председателя Полтавской ОГА, но его победил в этой битве кандидат от Арсена Авакова Олег Синегубов. Жена Корявченкова работает его помощницей в Раде.
    Нардеп Николай Тищенко не скрывает, что является кумом председателя ОП Андрея Ермака.
    Елену Криворучкину, которая избралась депутатом от “Слуги народа” в 32 округе и известна интимной перепиской в зале Парламента, называют кумой Корявченкова. А еще одного депутата Владимира Захарченко – братом его матери
    Нардеп, глава оборонного комитета Завитневич – муж одноклассницы Зеленского Натальи. Училась в одной школе с Зеленским и нардеп Татьяна Цыба...
    и т.д. и т.п. и имяя им - легион
    «Не переживайте. Кумовства у нас не будет»: сколько кварталовцев и кумовьев Зеленский привел во власть
    Интересно,а в Кривом Роге жители еще остались?
    *спрвк. непотизм - (от лат. nepos nepotis "внук; племянник", также кумовство (от кум)) - вид фаворитизма, предоставление привилегии родственникам или друзьям независимо от их профессиональных качеств (например, при найме на работу).
    Согласно конвенции ООН непотизм - разновидность коррупции. Конвенция ООН против коррупции (UNCAC) принята на пленарном заседании 58-й сессии Генеральной Ассамблеи ООН 31 октября 2003 года и вступивший в силу 14 декабря 2005 года.
    Конвенцію ратифіковано із заявами Законом N 251-V ( 251-16 ) від 18.10.2006, ВВР, 2006, N 50, ст.496
    Р.S. пусть здесь побудет...пока

• Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не треба тріпатися, не один ангел, другий чорт, багато у чому обдурили та підвели ОБОЄ.
    Не знаю всіх нюансів, при певних катаклізмах держава повинна допомагати, яким би не був президент. Насмішок від влади я також не чув, чи я чогось не знаю, були якісь насмішки, від кого і коли? Така сама брехня, як копіпаста Хомчина, напевно Зеленський володіє кліматичною зброєю і тільки Порошенко зможе дати людям воду та врожайність.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)