Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Через те, що Ви не хочете спілкуватися в своїй темі Ви зафлудили своїми дописами весь форум.

А де Ви два дні пропадали?

Ну от бачите...

За Вашою люгікою, якщо в дитинстві Ви їздили на велосипеді, то Ви тоді і також мали би водити авто і великогабаритний транспорт.
    Шо хіба нє?
    Ви в дитинстві водили авто і великогабаритний транспорт?

зі

а який у Вас був перший ровер?
    Бо я вчився їздити на татовій Україні, "попід раму"

@Lanktocha, а Ви вмієте їздити "попід раму"?

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Gyppsy

Чому пропадаю?
    Тут я за бажанням і у вільний час, а не за якимось завданням чи за пиріжок.

Додзволено, згідно правил дорожнього року, їздити по дорогах з інтенсивним рухом, на велосипедах з 14 років, на мотоциклах з 16, легкових автомобілях - 18, вантажних - з 19, інший великогабаритний транспорт чи ймовірністю перевезення великої кількості пасажирів - з 21 - 22, при умові 3 років стажу. Вже подав розжовано, який великогабаритний транспорт у дитинстві?

Згадка велосипеда, їздити, як кіношний Голобородько?

• Тупо Тупо x 1
  3. Gyppsy

А за яку винагороду Ви би тут дописували кожний день?
    А, на Вашу думку, Голобородько позитивний чи негативний кіношний герой?

4. Купила мама віслючка, і він вдає з себе качка, тільки народ в ньому вбачає торчка

5. prius

prius Well-Known Member

А ще це не зрозуміли?

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви, @Gyppsy , або свідомо маніпулюєте, або не вмієте логічно мислити.
    Із того, що людина зараз їздить на авто, випливає, що в дитинстві їздила на велосипеді.
    Але не навпаки.
    Приклад, коли з одного випливає (математичне поняття, по-іншому, імплікація , а не щось пов"язане з качками) інше, але не навпаки.
    Наприклад, якщо людина - здорова фізично, то вона - істота, що має дві ноги.
    Але навпаки - невірно. Наприклад, півень. Він - істота, що має дві ноги, але він - не людина.
    Тому Ви приписали Ланктоші те, чого він не стверджував. Мені так здається. (Я написав "здається" в кінці, тому що Ви читаєте лише до слова "здається", а потім далі не читаєте

7. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, додаю, не переходячи на тему в якій Ви мене згадали.
    Велосипед можна назвати ровером, але не всякий ровер є велосипедом.
    RoverComputers — Вікіпедія
    У мене років п"ятнадцять тому був ноутбук Ровер. Зараз лише коробка залишилася.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

класно!

Отак само виглядає Зеленський в ролі президента, як Порошенко в ролі коміка. Дуже удачна паралель!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Lanktocha

Далі пакостить чудо в пірях, всі неможуть уважно перечитувати чорноволохів і хлопати ухами, говорити, як правильро пишуть і які мудрі та патріотичні люди це кажуть. Не треба зразу бушувати, як щось неприємно чути. Звична річ - ярлики "агент Кремля", "зебобік", а потім розведення срачу.
    Не всі речі можуть робитися з вигодою та винагородою.
    Що від кого вимагати за проведення вільного часу?
    Хто для мене Голобородько - я бачив мало серій із розпіареного серіалу, із того, що знаю, порівняв би з деякими літературними персонажами шкільної програми, не особливо позитивні, але не злодії, не вбивці, щоб бути аж такими негативними.

• Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Комментарий: Саакашвили делают свадебным генералом реформ Зеленского | DW | 08.05.2020

• Смішно Смішно x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Скотина кацалапая/подкацапская, если ты и остальные нахваливали Зеленского за назначение Саакашвили вице-премьером, а в итоге ему досталась должность без полномочий (можно только языком чесать, а реальных рычагов управления нет, то где критика Зеленского за то, что не назначил Саакашвили на пост с реальными возможностями?

12. Gyppsy

13. View: https://twitter.com/ghavana1/status/1259777291816706048?s=19

14. Lanktocha

Ще не так багато після сну накопичили жовчі для опонентів порохоботи? Ще нікого не видно.

Не починайте старе приїджене, хоч не ідеальний вибір Зеленський, але із вибором Януковича порівнювати недоречно. Просували тоді Тимошенко, як "менше зло", такою її не сприйняли і дехто був противсіхом, таке саме при Порошенко/Зеленський.

• Тупо Тупо x 1
  15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

йдітьу сраку))) разом зі своєю Йулею

P.S. Вона вже була - в сраку її...

• Смішно Смішно x 2
  16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Цыгану похрен Украина.Ему хайп нужен.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Gyppsy

Нє нада ля-ля - Юля Президентшою ПОКИ ЩО не була!

А покажіть мені ще такого політика в Україні, котрий стільки років плаває на самому верху і не тоне?

зі

та й Юля красівая...
    )))

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А Вам відома одна стара приказка про те, що не тоне? Ви вкурсі як називається те, що не тоне?

От і виникає просте питання: набіса нам оте, що не тоне у вищих щаблях влади? Ми і так звідти не вилазимо

• Подобається Подобається x 1
  19. Gyppsy

А невже Ви думаєте, що я це просто так написав? ;

Але вона красава )
    Та й дівчинки у нас в президентах ще не було;

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)