Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 101-й доказ того,
    що Зеленський непорядна людина.
    Уся виборча кампанія нинішнього президента була побудована на брехні та маніпуляціях.
    Однією з маніпулятивних технологій була: при Порошенку квітне кумівство. Він, мов, побрав на роботу лише друзів та кумів.
    При мені, говорив лідер Кварталу, ТАКОГО НЕ БУДЕ. Друзі президента мають сідати у першу чергу.
    І ось, учора, він відповів на петицію, яка набрала необхідну за законом кількість голосів для реагування (всього необхідно 25 тисяч голосів).
    Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян" Президентом України розглянуто електронну петицію № 22/091322-еп "Звільнити та притягнути до кримінальної відповідальності голову Офісу Президента Андрія Єрмака", якого звинувачують у державній зраді (Мінський меморандум) і корупції (плівки Єрмака).
    І ось учора президент України відповів на петицію.
    Але ж ми дорослі люди. І знаємо, що президент вміє підписувати автографи. Але не вміє писати (принаймні канцелярською мовою).
    Тому, цю відповідь на петицію писав хтось із офісу президента.
    Візував (не ржати!!!) сам Єрмак (уявили б ви, що він ппідпише варіант, де усі звинувачення на його адресу підтверджуються?".
    Підписав сам Зеленський. Хоча, може поставили факсіміле, а він і не в курсі.
    Пам'ятаєте, як Єрмак ще минулого року назвав Зеленського найвеличнішим лідером сучасності?
    Зеленський озвучив нову версію старої російської приказки: кукушка хваліт пєтуха за то што хваліт тот кукушку.
    Я читав і плакав: Єрмаку пора пам'ятника ставити, так Вова його нахвалює.
    Висновок: президент був раніше брехуном, брехуном і залишився. Відмазує старого друга.
    Зеленський - порядна людина - це міф, у який повірило багато порядних людей.
    Не творіть собі кумирів.
    Зеленський - зло. Яке в добро рядиться.
    Віктор Бобиренко

2. 2D655F3C-544F-4859-BDE8-9ED0ABDCE70B.jpeg

3. 43D8C1A4-C806-4FF6-9EDB-5E021D7A1319.jpeg

• Подобається Подобається x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки ліпити простирадла копіпасти? У найрозумніших своїх думок немає?

• Тупо Тупо x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Этот, как его, Хламидия..Тьфу ты, Арахамия, протащил закон о "страховании медиков". Предложенный Арахамией закон предусматривает выплату страховки в случае наступления инвалидности, вот только инвалидность от заболевания коронавирусам не наступает. Закон есть, а реальной защиты нет.

6. MayorMayor

Да, закон касается медиков, лечащих больных коронавирусом.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не вдалося, знову перемогли Зебобіки, програли.... лікарі:

Лікарі ті кто за ЗЕ, вітаю! У ВР пройшов закон не Пороха, а СН. Теперячі ви отримаєте компенсацію тільки у випадку інвалідності.

А правда, заслужено?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Lanktocha

Без ярликів і не приписуйте вину тим, хто до цього не має ніякого відношення.
    Я не маю медичної освіти, але із нового закону, що я зрозумів, сам коронавірус ускладнень, щоб переросли у хронічне захворювання та інвалідність - мало ймовірно, але, доведено, захворювання небезпечніше, у кого цукровий діабет, серцево-судинні чи захворювання дихальної системи, із перерахованими захворюваннями інвалідність ймовірна, можливо, після перенесення коронавірусу, може у пацієнта погіршитися здоровя, якщо була астма і ІІІ група інвалідності, після коронавірусу може бути ІІ група, правда довести, що це через коронавірус, зараження при виконанні службових завдань та вимагати компенсації, буде, мяко кажучи, дуже непросто.

• Тупо Тупо x 3
  10. MayorMayor

Дебилушко, вот прямая цитата из закона.Что ты тут "зрозумив"?

у разі встановлення групи інвалідності протягом 1 (одного) календарного року, що настала внаслідок захворювання короновірусною хворобою (COVID-19), за умови, що таке захворювання пов'язане з виконанням професійних обов'язків в умовах підвищеного ризику зараження –

11. MayorMayor

Що воно меле?

Сейчас в Украине 5 тысяч 800 маленьких городков, где нет связи. Я сам вижу это, когда езжу в эти городки.

12. MayorMayor

Де воно бачило міста без зв"язку, та де воно нарахувало 5800 міст?

13. Lanktocha

А я про що писав? Чи крім заучених фраз із ботоферми ні на що нездатні?
    Реальну причину деяких захворювань, при яких дається інвалідність, поки що не може назвати, напевно жоден лікар у світі. Так і тут, закон може бути мертвонародженим.

Зауважив у деяких обговореннях активність тЮлькоботів, так само дорікання, що погано живем, бо не того президентом обрали. Розумію, ймовірні восени вибори. У всіх ботів, що один сценарист?

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. MayorMayor

Так не "ймовирно", а точно бессмысленный закон.Ибо не решает для врачей ничего.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вітаю товариство з новим указом Президента Зеленського. Чекаємо на нове опитування. Скільки відсотків прибавиться до рейтингу Володимира Олександровича.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №169/2020 — Офіційне інтернет-представництво Президента України
    Я чесно признаюся, що глянув ігнорованих, чи бува хтось із порохоботів не одумався і не порадів щиро із цього призначення.
    Але ні - все той же майорсько-кацапський срач.

Тепер я завтра загляну на пости порохоботів. Що вони там встигнуть напердіти за цю травневу ніч.
    Старайтеся, старайтеся. Щоб мені було завтра що почитати і з чого посміятися.

• Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Щотижня переглядаю рейтинги, нічого надзвичайного і далеко не все так, як кричать чорноволохи чи нарвані боти. Тепер рейтинг Зеленського, включаючи падіння 40 - 45%, а не як описують, що всі соромляться за свій вибір, всі масово перекинулись на сторону Порошенка. У Порошенка - близько 15 і мало ймовірно, що зможе значно вище піднятися, а на пяти наступає Бойко.

• Тупо Тупо x 1
  17. F15DA668-5610-4956-BD0A-E10F54238B16.jpeg

• Баян Баян x 1
  18. Якщо згадують Порошенка, то значить віслюк знов десь обісрався

19. Зе! знову насмішив усіх
    От непонятка страшна. Зеленський призначив Саакашвілі головою Виконкому реформ.
    Я вибачаюся – а виконком при кому?
    От є, наприклад, Черкаська міська рада, яка крутить дулі Зеленському. От при ній є виконком. Від слова виконувати. Рада прийняла програму – виконком під козирьок і пішов виконувати. Там на дверях і таблички відповідні: управління освіти і науки Черкаської міської ради, відділ молоді та спорту міської ради. І так далі.
    У нас є Офіс Президента. Його очолює Єрмак. Президент не виконує функції здійснення галузевих політик. Офіс по ідеї – лише організовує роботу Президента.
    У нас є Уряд. Це своєрідний виконком при Верховній раді. Бо ВР шльопає закони. А Уряд бере під козирьок і йде ці закони виконувати. Для цього Рада затверджує бюджет. А Уряд потім ці гроші освоює.
    Все просто. Рада прийняла рішення провести медичну реформу і знайшла під це гроші. Стратегічно окреслює: тепер гроші будуть іти за пацієнтом: шо не ясно? Субвенції будуть іти сюди і сюди.
    Уряд під цей закон приймає постанову: кому куди бігти. Якого числа і які лікарні гроші отримують. Усе ясно. Далі Міністерство контролює, направляє, дає щолбани і цукерки. Звітує Верховній раді за виконану роботу.
    І тут українське управлінське ноу-хау. Зеленський призначає Саакашвілі головою Виконкому реформ.
    При кому? Я так розумію – при Офісі Президента. Він і фінансуватися буде з офісу Президента? Коротше – мені цікаво – хто має підписувати Саакашвілі платіжки на зарплату?
    Він розробляє якісь стратегії? Навіщо тоді парламент? Ах да, там же ж недоучені в Трускавці.
    Але напрацьовувати закони можна галузево. Із залученням громадянського суспільства. Вобщем неясно.
    А парламентарям у такому випадку треба залишити голі оклади. Бо не справляються із своєю роботою – закони не пишуть. Он Міхо замість них найняли.
    Декларувалося, що Міхо потрібен як локомотив реформ. Він координуватиме процес. А значить не лише писати, а і просувати? Контролювати процес впровадження?
    Йой. Так це – паралельний уряд.
    І що, тепер міністри мають замість їхати до Кабміну – мчати до Міхо?
    І не ясно: яка структура буде у Саакашвілі? Який штатний розпис? Скільки департаментів працюватиме у цьому виконкомі?
    Тепер у кожного міністра два хазяїна буде? Чи Міхо беруть просто тексти озвучувати. Так це помилка - він захоче свою гру пограти.
    Коротше – ржач.
    А знаєте? Така хрєнь уже була.
    Влітку 1917 року у Петрограді було таке собі двовладдя. Був Тимчасовий уряд Керенського. І були ради, які контролювали більшовики, ліві есери, анархісти. Вони взаємно поїдали одне одного. Закінчилося жовтневим переворотом. Керенський втік. Лєнін почав 70-річний соціальний експеримент.
    Не дай нам боже наступити ще раз на такі граблі. Віктор Бобиренко

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)