Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, помнишь, ты пытался подловить меня, будто я праздную 23 февраля. Ставлю 10:1, что про празднование 9-го мая ты так не сделаешь. Хотя и первое и второе - праздники советской армии. Мне приятно ткнуть тебя в твоё двуличие.
    Сколько вы всей фракцией на форуме радовались назначению Саакашвили на пост вице-премьера. А в итоге ему достается пост секретаря совета по реформам. Кто-нибудь из вас назовёт имя предыдущего секретаря? :))) Нет. Потому что это никто и звать его никак. Никаких полномочий, никаких рычагов влияния, встретились, поговорили за жизнь и разошлись.
    Вы сейчас переобуетесь в прыжке, нахваливая решение Зеленского. Хотя вам прямо и а лицо плюнули. Двулично поступил с двуличными. Вы достойны друг друга.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Комічєская п’єса у двох статевих актах

Взьльот і падєніє зєбіла
    Команда Зеленського Полтава
    18 ч. назад
    Здравствуйте, уважаемые участники группы! Я, администратор этой группы, столкнулся с такой проблемой, что во время карантина почти не осталось денег. У меня на 5 человек семьи осталось 50 грн. Скажите мне, пожалуйста, как можно продлевать карантин все дальше и дальше, но при этом не выплачивать зарплаты людям, не выплачивать социальную помощь как в европейских странах, как в США? Зачем наш великий глава страны, за которого мы же и голосовали, и другие персоны из слуги народы, морят нас голодом? Почему не принимается моментальное решение выплачивать помощь безработным, выплачивать пенсионерам, мамам одиночкам, студентам? За что платить учебу студентам? За что оплачивать коммунальные услуги? За что кушать в конце концов? Как можно так обращаться к своему народу, к своим гражданам? Я прошу всех, распространить эту информацию! Сами, пожалуйста трубите на всех соц сетях, на всех сайтах, что денег нет, люди голодают, а эти деятели никак не хотят помогать, только и делают, что продлевают карантин, а денег у народа уже просто нет. Пожалуйста, прошу Вас, пусть дойдет это до главы страны, до остальных деятелей страны, в конце концов пусть из своих карманов достают деньги, которые награбили за столько лет! Потому что социальной выплаты нет, пенсий нет, стипендий нет, деньги закончились, а люди начинают голодать.

(Ув антракті куратори дають зєлєбобіку пизди.)

Команда Зеленського Полтава
    7 ч. назад
    Доброго дня, всім тим, хто не розуміє російської мови! Мій попередній пост був не для того, щоб жалітися, що у моїй та в багатьох інших сімей України не вистачає грошей на харчування, на лікування під час карантину, а для того, щоб вказати на те, що влада не виплачує гроші в тій кількості, в якій потребує наш народ, наші громадяни. Ви промили собі голову помиями і насмілюєтеся ображати людей в соціальних мережах, а в житті я впевнений в багатьох з вас немає й краплі сміливості. Таким чином, ще раз кажу вам про те, що мій пост був про те, щоб влада дізналася про голод, який гуляє по всій країні, а не для того, щоб ви тут «сралися» і казали які ви круті, а наш гарант Конституції повний… Не забувайте про те, що він вернув тих, хто був за кордоном під час початку епідемії, не забувайте про те, що він повернув полонених з Росії, не забувайте про те, що він налагоджує відносини з іншими країнами, для того, щоб ви могли жити як народ, а не як раби і бомжі. Тому задумайтесь про те, що ви пишете і кому, що хочете доказати, тому що в даній ситуації може опинитися будь-хто з вас і тоді, коли ви будете просити милостині, бо хліба вдома не буде, не дивуйтеся, що вам ніхто не допоможе. Честь маю!

• Подобається Подобається x 1
  3. MayorMayor

• Подобається Подобається x 1
  4. MayorMayor

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Попри всі мінуси та розчарування. За різними даними, будь парламентські вибори найближчим часом, проходять тільки 4 партії, із тих, що є, може бути непрохідною Голос, попри лиття бруду на "Слуг народу" порохоботами, є речі, у яких вони не показали очікуваного, рейтинг впав, але не сильно піднявся у Порошенка, виборці, що розчарувались у Зеленському, ймовірно, через відсутність чіткої проросійської позиції, перейдуть не до Порошенка, а до Медведчука.

Як мені не подобалось звинуваченні Порошенка, у чому він не винен, так і тут, невже думаєте, що якби, переобрали Порошенка, то не було б коронавірусу чи карантину та виходу із кризи?

• Тупо Тупо x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ланктоша,Ви що,бачите нині якусь різницю в політиці і діях рабів Сороса Зєлі й Пєті? :facepalm::haha:
    Хто Ви і з ким Ви хочете вести дискусію? З тою обісраною опозицією Юлі,Медведчука,Порошенка,Вакарчука?... Зі мною боронь Боже!:cry:
    Ви шо не бачите,на якому рівні голова і очі "головного"? ...На рівні поляреса у внутрішній кишені решти!:cools:
    upload_2020-5-6_14-3-34.png upload_2020-5-6_14-11-48.png

Останнє редагування: 6 тра 2020
  7. Good man

Good man Обычный человек

Судя по тому, что я читаю, Планктоше не терпится начать дискуссию с папой Вакарчука.

8. MayorMayor

Клован подрабатывает таможенным брокером:

Митниця засекретила всі дані щодо розмитнення вантажу, який був привезений літаком «Мрія» і який зустрічав президент України Володимир Зеленський.
    Про в ефірі «Прямого» заявив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв.
    «Я з приводу того, що відбувалося з постачаннями через «Мрію». Зараз п’ять депутатських звернень зробив щодо надання інформації. Але я вже можу одну сказати дуже цікаву річ. Це мені поки що інсайд такий дали. Митниця засекретила всі дані щодо розмитнення вантажу, який був привезений літаком «Мрія» і який зустрічав президент Зеленський. Вони його перевели в розряд спецвантажу. У мене питання одне: а що ж там такого було секретного і що ховати?
    Я зробив зараз депутатські звернення. Треба буде – будемо переходити на депутатські запити. Треба буде – будемо колективні робити. Але я вважаю, що вся країна повинна знати, що відбувалося», — розповів Ар’єв.
    Він додав, що «за моєю інформацією, поки не підтвердженою, різниця у тоннажі, який був за китайськими митними документами, і українськими митними документами теж існує. І це теж дуже цікавий момент».
    «В тому числі, цікаво, що цей вантаж міг бути оформлений як гуманітарний. До речі, відповідний запит, відповідне звернення щодо надання інформації до Міністерства соціальної політики, яке надає статус гуманітарних вантажів або не надає, щодо розмитнення теж надіслав. І зараз є десять днів. Я вчора відправив їх. Я вважаю, що в середині травня ми зможемо вже цілком нормально подивитися на те, які відповіді щодо цього вантажу в комплексі нададуть», — резюмував нардеп.

9. MayorMayor

Васян появился.Васян, когда ротация?

10. Про Сороса розказує той, хто на гроші Сороса катався в Америку.

11. Good man

Good man Обычный человек

Лучше спроси его сколько сейчас бутылка водки стоит.

12. Lanktocha

І далі копіпаста від порохоботів. Як сказав би Допа:

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так,оплатив стажування вв університеті Жоржик і треба було відразу повернутись назад в рідний край та бізнесувати,та відкрити приватне видавництво. На які гроші? За що закупляти принтери,компютери,кольорові офсетні машини і т.п. А Сорос й мовить,та кредит візьми си в банку під %% в Україні.Дзвоню в банки...а вони нагло: -Лише під 50% і лише на рік-два під заклад власного помешкання де дружина і 3-є дітей живуть!:wacko: Зварювати!...А колєги і дружина:-Та Юрку,зароби то сам! Ти ж композитор!...Михасьо з Петрусем,мудрегелі, взяли і...набрались,як "сучка блох".А я ні,й Америка навчила,шо то кредити.Працювати треба,а не хитрувати...
    От і заробив....для дітей таки так,для себе - зношеність і хворобу! Логічно? Логіічно!:meeting:

upload_2020-5-6_21-3-55.png

14. Давайте я один раз скажу свое мнение, а вы после этого не приходите и не ебите мне мозги в надежде меня переубедить. Ибо это невозможно. Каждый, кто прилагал усилия (в любом виде), для того, чтобы к власти пришел Зеленский, тот мне не друг. И не союзник. Пока не признает ошибку. Более того, я не собираюсь вписываться за сторонников Зеленского, за их стоны и горести. Они должны отожрать все то говно, которое принесли Украине и отожрать полной ложкой. Потом они должны созреть на протест. И выйти на него. И только когда они получат от своего обожаемого кумира пиздюлей, когда осознают факт, что не Порошенко им в штаны опять насрал, а Зеленский виновен в их бедах, вот тогда, возможно, я начнут рассматривать их как ситуативных союзников. По-другому никак. Потому что если не сделать работу над ошибками, то в следующий раз, они опять притащат какого-то малоросса.
    Роман Донік

P.S. Тут я Роман повністю підтримую. Дави їх віслючок

15. Гидрант заявил, что "хочет наказать виновных в том, что врачи не получили доплаты".

А теперь следим за руками.
    1. Обобрать до нитки местные бюджеты - при помощи "зе-слуг" - DONE (еще при Льошике-Самокате)
    2. Повесить НА МЕСТНЫЕ бюджеты свои "обіцянки" - DONE
    (причем, ОТКУДА им брать деньги, которые не забюджетированы? нарисовать?)
    3. Лишить местные бюджеты возможности наполняться - остановить бизнес (ну, кроме дорогого-любимого "Эпицентра" и ресторана "Велюр") - DONE

4. Требовать наказать МЕСТНЫЕ власти - за то, что ты в очередной раз обоср@лся

Похоже, конфликт между зе-камандой и властями на местах - набирает обороты
    Очень "мудрое" решение накануне местных выборов. Гениальное! Достойное Гидранта.

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1903328613135158/?d=n

16. Lanktocha

І далі Порошенко через своїх лизоблюдів старається все перекручувати і робити із мухи слона.
    Сказати самому Порошенку, що така погана влада, пообкидувати когось болотоом, не пасує такій людині і рейтингу це не додасть, а Федина нехай кричить та доводить своє місце у політ.силі, інтернет-боти нехай за пиріжок це копіпастять.

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

Ну полтавскому зебильчику полную панамку херов натыкали.Тысячи отзывов.А вот от "соратников" что-то ни материальной, ни моральной помощи не видно.Бггггггг

• Тупо Тупо x 1
  18. MayorMayor

19. Давайте я один раз скажу свое мнение, а вы после этого не приходите и не ебите мне мозги в надежде меня переубедить. Ибо это невозможно. Каждый, кто прилагал усилия (в любом виде), для того, чтобы к власти пришел Зеленский, тот мне не друг. И не союзник. Пока не признает ошибку. Более того, я не собираюсь вписываться за сторонников Зеленского, за их стоны и горести. Они должны отожрать все то говно, которое принесли Украине и отожрать полной ложкой. Потом они должны созреть на протест. И выйти на него. И только когда они получат от своего обожаемого кумира пиздюлей, когда осознают факт, что не Порошенко им в штаны опять насрал, а Зеленский виновен в их бедах, вот тогда, возможно, я начнут рассматривать их как ситуативных союзников. По-другому никак. Потому что если не сделать работу над ошибками, то в следующий раз, они опять притащат какого-то малоросса.
    Роман Донік

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)