Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Якщо він просто пенсіонер і більше не сує свого носа в колишню роботу - нехай живе. Інакше - фтопку

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Блеск!А куда Вы будете звонить, когда человек пять гопников будут выбивать двери в ваше жилище?

3. Capitoshechka

А толку їм дзвонити? Можна подумати, що вони допоможуть. Та вони обісруться ще більше ніж той, кому будуть двері виносити.
    В одній з київських лікарень, де я провалявся 2 місяці, я почув цікаві історії від медсестер і санітарок про бомжів, які в холодну пору року злітаються до лікарні як бджоли на мед. Шаройобляться по відділенням і 3,14здять все, що на очі потрапляє.
    Особисто я став свідком, коли бомж вліз до холодильника і дещо там поцупив. Завдяки тому, що я його присік, моя мати встигла його наздогнати, від3,14здити разом з лікарем і забрати те, що він поцупив. За день до цього бомж у медсестри с3,14здив спирт, доки та в палаті крапельницю ставила, а столик з медичними приблудами був поряд з дверима в палату. Наздогнали, від3,14здили, забрали спирт. Відповідь бомжа: "А вам шо, спирту шкода?"
    Але це була прелюдія. А тепер сама історія, яка там трапилася кілька років тому у тому самому відділенні, де я лежав...
    Бомж з ножем бігав по відділенню. Коли медперсонал подзвонив до цементовозів і пояснив їм ситуацію щодо бомжа з ножем, була отримана чітка відповідь: аж він ще нікого не зарізав? От якщо щось трапиться - тоді й дзвоніть.
    Історія № 2, яка трапилася в моєму місті: на протязі КІЛЬКОХ ДНІВ на одному з кладовищ курочилася могила (були зняті ограда, викопані лавка і столик). І менти про це знали, оскількі були попереджені заздалегідь про це. Після того, як їх попередили (після знятої огради), наступного дня "пішов" стіл, а потім лавка.
    Фінал історії: ніхто нікого не спіймав. А сім’я покійного отримала відписку: у порушенні кримінальної справи відмовлено, оскільки сума завданих збитків не перевищує ххх грн.
    А потім, через кілька років, на цьому самому кладовищі якісь виродки розтрощили 14 пам’ятників на могилах. І менти звернулися до жителів міста щоб їм допомогли, якщо хтось щось бачив.
    Коли людина прийшла і чітко вказала місце, де буде скоєно злочин і приблизний час, ніхто не відірвав свою товсту і жирну сраку від стільця. А потім вони звертаються до громадян за допомогою. Уй0бки...
    Так шо всіх їх на дерева. ВСІХ!!!!

P.S. Про який захист від ментів може йти мова, коли на штрафмайданчику, який знаходиться поряд з будівлею ментів і який охороняється, хто завгодно нишпорить і 3,14здить там все, що захоче? І не лише 3,14здить, а ще й заміта сліди. Про який захист відж них може йти мова, коли у самих ментів на машинах с3,14здили відеореєстратори? І про це самі менти кажуть!!!!

Останнє редагування: 5 тра 2020
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А якщо він хоче пенсію, відбиваючись від теперішньої з/плати поліцаїв?

5. Capitoshechka

Не зрозумів. Можна на пальцях?

6. Gyppsy

Коли Порошенко став президентом, то Аваков пообіцяв перерахувати/і вроді дав/ вже діючим пенсіонерам з органів пенсію, відбиваючись від діючої на той час /2014 - 2015/ з/плати в органах. Менти-пенсіонери навіть мітингували на цей рахунок.
    Про це краще може розказати @manur

7. Capitoshechka

А чому за основу була взята саме зпл 2014-2015?

P.S.В даному випадку з мого боку немає жодних претензій до тих пенсіонерів. А от те, що Авакова тре підвісити за яйця вже давно - це факт

8. Gyppsy

та зпл 2014-2015 я взяв від фонаря.

@Capitoshechka, Ви починаєте мене кумарити)))
    Прошу, вивчайте

пенсіонери мвс мітингували - Пошук Google

зі

а я вже наробився, йду в сад і на город бавитися;

9. Capitoshechka

Нахіба воно мені потрібно? Це нехай у цементовозів головіа болить.

Чим би дитина не тішилися, аби тільки не плакала)))

• Смішно Смішно x 1
  10. MayorMayor

Мдя...Ставить на одну доску бомжей и быдлоту с бандюками, идущими на разбой...Это так по-зеленоголовому. А теперь отбросим все, и перейдем на серьезный язык- какая бы ни была полиция, но она предотвращает разгул криминала.Ибо полицай не воткнет вам заточку в печень, чтобы отобрать барсетку, а вот бандюк (при отсутствии сдерживающего фактора в виде этих плохих ментов)- аж бегом.Как можно не понимать элементарных вещей- для меня загадка.

11. Capitoshechka

А бомж з ножем прийшов, мабуть, у відділення в карти пограти? Чи просто погрітися зайшов...
    Пєрєйдьом...
    Що зробила ваша срана поліція в лугандоні, коли там заворуха піднялася? Та вона перша здала все з потрохами і перейшла швиденько на сторону кацапів, з радістю просуваючу "руський мір" в лугандонському регіоні. І більша частина з цієї бидлоти і на сьогоднішній день вєрай і правдай за рассію-матушку гатова біндєрафцам глоткі гризть.
    Як же ваша поліція прєдатвращаєт разгул крімінала, якщо вона його навпаки породжує? Я не дарма в попередньому пості написав щодо ситуації на штрафмайданчику поряд з будівлею цементовозки. Особисто мені відомі як мінімум 2 випадки у нас в місті, коли на штрафмайданчик, який охороняється ментами, потрапляли сторонні особи з метою наживи, а також з метою замітання слідів. В обох випадках їм це вдавалося. Виникає питання: чим в цей момент займалися менти? І хто відповість за це?
    Для мене теж. Треба бути або сліпим, щоб нічого цього не бачити, або бути самому з ментовського кодла, щоб так рвати за них дупу.
    Навіть одна моя знайома кобіта, яка працює в цій структурі, якось мені сказала:
    І це каже людина, яка працює в цій структурі! Про що це говорить?
    Ще років 35 тому моя покійна бабця казала: "В міліцію йдуть працювати ті, хто не хотів у школі навчатися, а тепер не хоче працювати"
    Це були золоті слова...
    Так в ті часи від ментів ще хоч якийсь захист, але дійсно був. Хоч іноді, але все ж таки виникало відчуття поваги до них. Хоч іноді, але все ж таки боялися і можна було приструнити декого словами "Зараз міліцію викличу". Я не кажу що все було тоді ідеально. Але хоч ЩОСЬ реально робилося і хоч ІНОДІ можна було сподіватися на справедливість і на те, що менти дійсно допоможуть. А зараз?
    Ось почитайте і фоточки подивіться
    З вини алконавтів, які були за кермом, загинуло 3 особи (алканавтів я в рахунок не беру). А знаєте на кому всі ці смерті? На ментах. А знаєте чому? А тому, що той алконавт, який був за кермом, з ментами був як то кажуть "на короткій нозі". І його вже неодноразово зупиняли забуханим за кермом. Але проблема в тому, що за ці затримки його жодного разу не ви@бали як треба. І він завжди виходив сухим з води. І в той трагічний день, коли він сідав за кермо бухим і люди намагалися його зупинити, він обклав всіх матом, і сказав що срать він хотів на ментів, бо в нього там зв’язки.
    А якби свого часу його ви@бали добряче без вазеліну, то велика ймовірність того, що цієї трагедії не сталося б. Якби він десь впилявся в дерево і загинув сам - це одна справа. Але він забрав з собою цілу сім’ю - ні в чому невинних людей

Останнє редагування: 5 тра 2020
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. MayorMayor

Смачьно бубачька зелупоголовым в глазенки сцыт.Бггггг:

Ринат Ахметов решил действовать с нескольких флангов, одним направлением он уничтожает атомную энергетику ради своих тепловых электростанций, а вторым поднимает цены для населения.
    Сейчас проходит круглый стол в комитете ВР по ТЭК на тему выхода украинской энергетики из кризиса. НКРЭКУ предложило до конца года ликвидировать льготную цену на электричество для населения (до 100 кВт-ч). Согласно их расчетам, это позволит получить дополнительные 12 млрд грн.
    А в ближайшие 2 года, предлагают окончательно отменить перекрестное субсидирование и привести тарифы к рыночным, оставив адресную помощь нуждающимся. В этом случае дополнительно должно появиться 30 млрд грн.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бздіти хто що не зробив - легко.

Давай поговоримо про те, хто що зробив для України. Порівняємо Порошенка з Зеленським, який прийшов до влади завдяки бидлу та тим, яким доля України була до сраки і не голосували.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. MayorMayor

Кстате, этот, как его, Зассыха?А, нет, Сивохо, опять кукарекает "гаварить с норотом далбаса".
    Вот тут несколько цитат от "норота далбаса". Панове, кто хочет с этим "норотом" "гаварить"?

Людмила Ермакова
    ..."с "представителями Донбасса" которые не участвовали в войне, имеют только украинское гражданство, не ходили на референдум..." - так это говорить им придется с алкашами кончеными. Нормальные люди все были на референдуме и все хоть прямое хоть косвенное отношение к армии и ополчению имеют!!! твари, а мы с вами хотим говорить вы у нас спросили??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сергей Одинцов
    А кто вообще будет с пидорами укропскими говорить ? Хороший укроп-мертвый укроп !

Женя Маленко
    Смерть бандеровцам .

Эдуард Колесников
    убить укров!!!!!!

Олег Стромков
    Разбомбить куев и обстрелов не будет

Евгений Савенко[​IMG]
    После 2 мая 2014 - Украины больше нет....

Николай Кузнецов
    Евгений, А Украины никогда и не было как государства. Было недогосударство в границах УССР, юридически и физически не конца оформленное и признанное евро-америкосовскими выродками только ради развала СССР!

Артем Сенич
    Кончать надо бандерлогов, без срока давности!

Василий Якушенко
    СМЕРТЬ БАНДЕРОВЦАМ! СМЕРТЬ ЛЮБОМУ УКРОПУ, ПОДНЯВШЕМУ ОРУЖИЕ ПРОТИВ ДЕТЕЙ, ЖЕНЩИН И СТАРИКОВ ДОНБАССА......

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А чому і далі їх 2 порівнювати?
    Порошенко - минуле, а не теперішнє, Зеленський, може до кінця не добути, якщо добуде, то 1 термін, так що, найближче минуле.
    Як не проголосував за Зеленського тоді, мало ймовірно, що проголосував би тепер.

• Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

А нахіба?
    От любите Ви, @Мих, в дзюрці шпортати;

Дивіться вперед. Скільки то ше лишилося Команді Зе?

До речі, а тота команда ще є? Бо я щось з тими роботами всю політику загирив... :scratch_one-s_head:

17. Good man

Good man Обычный человек

Оп-па, новый кацап пожаловал. Тебе сейчас борщеварочка или кацалапый объяснят за кого надо голосовать.

18. MayorMayor

Что-то не хотят зелебобики "гаварить с норотом далбаса".А ведь бубачька так хочет "пиристать стрилять" и "сблизится".Тем более, "какаяразница?".Шо такое, зебилятки?

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не заходив в політичні теми пару днів і нічого не втратив. Флуд, оффтоп і таке інше. Порохоботів, звийчайно, і не відкриваю. Там не може бути чогось іншого крім звичних висерів.
    Пішли чутки, що Зеленський призначає Саакашвілі на посаду. Поки що про це повідомив лише Бутусов.
    Зеленський придумав посаду для Саакашвілі – ЗМІ | UA.NEWS

Не хотілося б, щоб це залишилося лише чутками. Тому що половина Слуг уже відчула смак державного корита і не бажає жодних реформ, вони влилися в ті корупційні потоки, що течуть ріками роками. Навіть того ж Гетманцева позавчора послухав - такий же любитель корита і хамло до того ж усього, як і представники попередніх влад.

• Тупо Тупо x 1
  20. MayorMayor

Саакашвили до того поиздержался, что согласен на эту нахер никому не нужную и ничего не решающую посаду?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)