Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

На писку такі да, а по натурі?

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

По-натурі...скорпіон,як і я,тому легко розумілися.

upload_2020-5-4_14-45-59.png upload_2020-5-4_14-32-30.png

Останнє редагування: 4 тра 2020
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

4. Gyppsy

Та шо Ви собою натішитися ніяк не можете)))

Юрко, я питаюся, чи той славний пан подібний по натурі до Зеленського?

зі

а з якого року Ваш родич?

5. Юрко НОТОЦО

Ігорку,Ви таки не скорпіон.Скорпіони людяні,однолюби,правда їм найважливіша...
    Jimmik з Сан-Сальвадору,сальватручча,як вони себе називають.Заробітчанин,щастя якого в знайденій для життя дружині,в наявній дитині,green card...і усьо,він щасливіший від Зеленського.Решта фізична праця на сімю.Не хитрує,як Зєля,тому що скорпіон і не гебрей.Простий хлоп.Задоволений мінімумом для життя!3 роки вже не бачились.:drinks:
    РS.Дивлюсь,що скорпіон в Україні зникли...Батько мій,друзі-скорпіони повмирали вже,інші виїхали в еміграцію...Залишились якісь Риби,Барани і китайські Свині.
    Хоча нє...Є ще Тягнибок зі скорпіонів ,що з Свободи,якого щиро розумію.:bandera::hi:

upload_2020-5-4_16-7-24.png

6. Gyppsy

Юрко, Вами он вже Москаль цікавиться;

Другий і останній раз питаюся:

7. Юрко НОТОЦО

Який в-дупі родич і який Москаль?:dntknw:

8. Gyppsy

От Вам Москаль, він до Вас звертається

А за родича проїхали, як і було написано;

)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Ігорку...Ви Риба і нема на то ради!:facepalm:
    ------------------------
    upload_2020-5-4_15-55-36.png

Риби бувають двох видів: опі*денівші у власній безпринципності породження пекла... і вірні, істинно добрі, з непохитною мораллю — ангели. Причому мерзенним Рибам, як правило, в житті все прощають, оху*ваючи, тоді як ангелоподібні Рибки-мучениці дратують обивателів недосяжною святістю.
    ...Бля*увати можуть по-страшному, причому зловити Рибу на бля*стві або змусити її в цьому зізнатися складніше, ніж побачити морщерогого кизляка. До останнього ви будете дивитися їй в чесні, повні сліз очі і вірити, вірити.
    ...Бездушні *ондони, ніяких моральних принципів. Схильні пи*діти по-чорному, причому навіть тоді, коли начебто і немає чого, наганяти туману і взагалі вводити людей в оману. Але на Риб не можна за це ображатися, пекельні муки совісті у них — звичайна справа, причому мучаться іноді заодно і за те , чого не робили.
    ...Схильні ідеалізувати людей, а потім ображатися на них за те, що виявилися мудаками. Можуть ні з того, ні з сього почати мстити світу навколо, абстрактно і по-у*банськи. Зворушливі у своїх ілюзіях. І навіть, коли виявляються *учарами і падлами, їх все одно прощають за глобальне невміння жити в нашому матеріальному світі.:)))

10. Gyppsy

Гляньте в мій профіль, там написано хто я;

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну яке не є, але кацапів то пече. їм то зовсім не пофіг.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Musson

Musson миється в бані

Пусть Вова идет у сраку. Мы не голосовали против пети , а не за Лайтверсию шоколадного

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Планктоша, де вчать бути настільки тупим? Коли була інавгурація? Коли зайшли псковські десантники?

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Багато з чим згідний, такі слова, ще раз у вуха членам секти Свідків Порошенка, вже не знаю. як по-іншому назвати і коли вони усвідомлять, що минуле - це минуле.
    Прогнозував, що ІІ тур буде вибором "меншого зла", не вважав і не вважаю таким Зеленського, але вибір зроблено, що поробиш і кому тепер дорікати?
    Порошенко був за спинами всіх президентів - від Кучми до Януковича.

• Тупо Тупо x 1
  16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І головне - щоб не забув з собою решту шобла-йобла забрати: Петра, оту стару потикану ондатру Йулю, ну і решту 3,14дарасів....

17. MayorMayor

18. MayorMayor

31 мая 2019 г в Переяслав-Хмельницком из огнестрельного оружия был ранен мальчик, который скончался в больнице.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я завжди казав, кажу і казатиму: всі цементовози (особливий акцент роблю на слові ВСІ) повинні бути розвішані на стовпах і деревах.

• Смішно Смішно x 1
  20. Gyppsy

А ментовські пенсіонери?
    Їх куди?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)