Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Просто не люблю неправильних тупих звинувачень. Так, я визнаю, що Порошенко зробив немало помилок і зовсім не є безальтернативним. А Зеленський - не голосував тоді, мало ймовірно, що проголосував би тепер, коли і де його хвалив чи за нього агітував? На основі чого тупі ярлики?

• Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рік тому ви всі тут так тішилися новим президентом. Ми, порохоботи, просто продовжуємо ваше свято. Що тут поганого? Ви ж перемогли Пороха!

Де ж ваша радість? Чому правду оцінюєте, як гамномет?

Вам ваш президент культурно сказав: "ідіть до сраки". Чому би вам зараз не радіти?

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. View: https://twitter.com/CnAsGhpjuFUpAfZ/status/1254376936501129218?s=19

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Lanktocha

Радість у чому?
    Багато хто тоді у якості "меншого зла" ( а не як безальтернативного ідола ) проголосував за Порошенка, знаючи, що такий відрив не подолається і закономірну поразку сприйняв спокійно, без обзивань та звинувачень опонентів.
    Мрієте проо порошенківський реванш, нагадаю 2 реванші в історії: Гітлер, який вважав, що великий німецький народ несправедливо обділений та пригноблений після І світової, а також Пуйло, який вважає, що "великий російський народ" несправедливо обділений та пригноблений після програної "холодної війни". До кого уподібнюєтесь?
    Не викликає симпатій "Слуга народу" із непрофесіоналами, сумішшю у партії кефіру з оселедцем, як і не викликає симпатії Європейська солідарність, хоче бути найопозиційнішою опозицією, хоч є збанкрутілою владою.
    Виконати Порошенку реальні дії, із Трухановим і Гепою не договорняк, а їх суд, народ оцінив би це більше + менше брудних технологій та втоплення опонентів, а також вивести у ІІ тур зручного опонента, тоді би переобрали, а тепер нема чого ридати крокодилячими сльозами чи кидатися на опонентів.

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дехто із Слуг уже забув, що в"їхав у Верховну Раду на спині (популярності) Зеленського (яка була наслідком непопулярності Порошенка).
    І зараз ті слуги артачаться і не бажають голосувати за пропонованого Зеленським Саакашвілі.
    Якщо Саакашвілі завалять в ВР (яким би він там не був, але Зеленський вважає, що треба його ставити віце-прем"єром, тому, якщо Зеленський бере на себе відповідальність, то не треба йому ставити палиці в колеса, вважаючи себе кимось, хоча в дійсності вони є ніхто), то Зеленському потрібно розпускати цю Раду, де багато хто "взомніл" себе політичними діячами, будучи в дійсності набраними туди по-бистрячку, а тому - випадковими людьми.
    На наступних виборах (які можна організувати разом із місцевими), такі "умніки" нікуди вже не попадуть. Зате для соратників Саакашвілі буде час розвернутися, час на агітацію, і більшість електорату Слуг перейде до Руху Нових Сил.
    Представники Саакашвілі потрібні в Верховній Раді. Багато хто з них зарекомендував себе чесними і непідкупними людьми.

Порохоботам не напружуватися і не відповідати мені, бо я не читатиму.
    Хомчин, наприклад, до цих пір не може признатися що обісрався із прогнозами річної давнини, коли засікав курс долара, ціну на газ, пальне, електроенергію, проїзд у метро та вартість продуктів харчування.
    До речі, Гудмана думав переглянути в ці вихідні, але так і не вийшло. Не думаю, що там було щось розумне.

• Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Коли на Одеській митниці при Саакашвілі перестали красти, бізнесюки прекратили розмитнення в Одесі - перебралися на Київську митницю.
    І тут стало ясно, що президент в курсі і йому реформи митниці геть не потрібні. Стояв, якщо пам'ятаєте, організований істеричний крик на ефірах, що одеська митниця не виконує план і таке інше. Зняли молоду команду з одеської митниці, і все стало тихо, окрім кого? Саакашвілі. Він не мовчав і став небезпечним.
    Зараз від Саакашвілі будуть одбиватися ті, хто не хоче ніяких реформ, кому добре ловити рибку в темній воді. І порохоботи, звісно, бо Порошенку будуть непереливки. Дивіться на ці морди.
    Великий патріот Остап Дроздов навіть опустився до того, що назвав Саакашвілі "грузинською обезяною". От і добре - всі хай покажуть свої справжні обличчя.

Останнє редагування: 26 кві 2020
    • Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто ридає?
    Ми ржемо з пустоголового бидла, котре надіялось на манну небесну, а отримало дупу.
    А якщо МВФ не підставить плече, побачить бидло що таке жити без субсидій та пенсій.

Що до Пороха, то питання не в ньому, а скоріше у курсі, який Порошенко впровадив за свого президенства. Якщо майбутній президент не йтиме цим курсом, виберуть іншого, але теж тупого клоуна, то бидло й далі буде шліфувати пискрм асфальт, що, звичайно, справедливо по відношенню до них і несправедливо по відношенню до всіх інших.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Популізм - то сила.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, помнишь, я тебе говорил, что я люблю делать прогнозы? Ты меня на этом ещё пытался подловить, дескать, люблю Путина, раз прогнозирую его действия. Я Саакашвили терпеть не могу, но сейчас сделаю прогноз ( по твоей логике я не должен этого делать):
    Саакашвили очень хорошо умеет врать, изворачиваться и притворяться. 99% украинцев, которые его поддерживают, не знают, что в Грузии нет центрального отопления, а электрическое только у богатых людей. Информация о этом есть в открытом доступе, в Грузию ездит много путешествинников, им нет никакого смысла заниматься пропагандой. Я всем поддерживающим Саакашвили предлагаю отказаться от центрального отопления, ставлю 100:1, в декабре честные сторонники Саакашвили сами поднимут его на вилы. Двуличные будут пользоваться центральным отоплением и поддерживать его, но это вопросы их совести. Также, эти 99% не знают, что боржоми принадлежит российской компании, а курорты Грузии (отели) турецким и российским гражданам. Не верите мне на слово? Молодцы, открывайте Гугл и он от вас ничего скрывать не будет. Разве Россия не предлагала Украине купить ГТС? Много раз, инвестиции, все дела. Как сторонники Миши отнесутся к президенту Украины, который продаст ГТС России? И немного Германии, например. Или ОПЗ продаст? А у Саакашвили хватает совести после этого рассказывать какой он хороший управленец. Кстати, любит Миша рассказывать про большие зарплаты врачей в Грузии. Медперсонал Грузии это настолько возмутило, что они сделали ролик в Ютубе, где врачи открыто на камеру говорят о своих должностях и зарплатах.
    Никаких заметных реформ этот реформатор не проведёт. Может дадут одну маленькую, чтобы потом всем рассказывать, но не более. С членами команды Зеленского он разругается по полной программе. Когда точка кипения будет достигнута, Зеленский ему скажет: ты отличный реформатор, я тебя поддерживаю, но я не могу работать один, я работаю в команде и люди из команды тебя не принимают, я не могу выбрать тебя, а не их. Извини, но ... далее, скорее всего, переведут на должность куда-нибудь подальше, какое-нибудь представитель Украины в МВФ. Миша либо примет должность, либо уйдёт, громко хлопнув дверью.

13. Саакашвілі: "Чьїх будєш"
    Багато хто в мережах говорить, що Саакашвілі самостійна фігура. Він флюгером не буде. Він наолаштований на реформи. Він не корумпант.
    Та ну? Саакашвілі брав у 2017 році гроші у Курченка. Автентичність плівок визнана ще у січні.
    Саакашвілі конюктурщик. Якщо він вважав раніше Авакова корупціонером, то треба або зараз сказати: "Арсен, я був неправий". А він лише говорить, що вони з Аваковим пересікатися не будуть, бо в уряді різним будуть заняті. О, заради посади готовий на компроміси з корупціонерами. От вам і не флюгер.
    Але насправді: Міхо вчора так крутився на г+г, що я аж не зміг у записі додивитися, так пахло патокою.
    Якщо на плюсах, то треба приміняти дедуктивний метод: кому вигідно? Чиї плюси?
    Саакашвілі кругом кричить: я з Меркель на ти, Трамп мені кофе носить. О, хвастун.
    Я теж можу сказати, що з Коломойським чаї ганяю. Ну, чи на крайняк, з братом Єрмака рішаю питання. Як перевірити?
    Але ось одна тревожна фразочка у Міхо проскочила:

"Все поменять - избавиться от бюрократии, со временем избавиться от налогов и чуть-чуть отойти от рекомендаций МВФ".

Якщо наш потенційний переговорщик з МВФ хоче трошки відійти від рекомендацій МВФ виступаючи на плюсах - то я бачу бороду ІВК.
    І "неконюктурщик" Міхо щось забув одне із програмних гасел Руху нових сил: спеціальним законом відібрати у олігархів телеканали.
    Зараз про це мовчить.
    Нє, так ми слона не продамо, Володимире Олександровичу.
    Ви нам хочете поламаного реформатора купити. А гарантії у продавців на нього немає.
    А між тим Нєфьодова і Варланова під Міхо вже списали.
    От жалко пацанов.

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ваприз зелебобикам: НьюсВан ведет оголтелую антиукраинскую пропаганду.Почему не закрыт?Где все эти нацжоны и прочие "борцуны"?

• Корисно Корисно x 1
  15. Lanktocha

А де "112" і як він працював при Порошенку?

• Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Писанина у стилі "Я самий умний єргей, а ви гої і рагулі".
    Ще раз кажу, Порошенко не може бути, ні вічним, ні безальтернативним.

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

Ты долбойоб?Не, не так.Ты долбойоб.Порошенко уже год нет при власти.Сейчас вся ответственость на бубачьке.Или вы еще лет 300 все пройобы будете списывать "а вот при Порошенко"?

18. MayorMayor

Попробуем еще раз:
    Ваприз зелебобикам: НьюсВан ведет оголтелую антиукраинскую пропаганду.Почему не закрыт?Где все эти нацжоны и прочие "борцуны"?
    Что предпринимает ДЕЙСТВУЮЩАЯ зеле-как-бы-власть?

19. Lanktocha

Всі бажаючі можуть дивитися "112", як і "НьюсВан"?
    Дещо мав зробити і Порошенко, крім договорняків - не переслідувати в замін на підтримку за себе.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)