Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. "Шмигаль заявив, що українцям для нормального життя вистачить 3 000 гривень на місяць"
    Шмигаль переконаний, що українська сім’я, яка складається з чотирьох осіб може нормально прожити на 12 тисяч гривень на місяць
    Ну що, підрррии, епоха бідності вже закінчилася? Суки недороблені

• Баян Баян x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не треба копіпастити одне і те саме по 10 раз, хто хоче і 1 разу для прочитання достатньо, хто ігнорує, проігнорує 1 чи 100 раз.
    За обзивання та гівнометання, як хтось заведе в переулок і пальне в рило, правильно зробить.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну і що, що вона Вам в мами годиться? Ви це до чого сказали?

Питаюся: Жінка вона файна?
    Бо як не крути, а відносини між сусідами залежать в основному від характеру жінок.
    Бо хлопи завжди якось скоріше і оптимальніше договоряться, а декотрі жінки досить цікаві і своєрідні.

Шо хіба нє?

4. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, я от ніяк не пойму - а нашо Ви втулили кусочок мого допису між Зеленським і тотим Гудманом?:scratch_one-s_head:
    )))

5. Lanktocha

Наскільки відоомо, як про сусідку, буває сварливою. Знайти порозуміння можна.

Що радить чи рекомендує Зеленський, відомі речі і можна здогадатись самому, може і непогано, але хочеться звичного докарантинного періоду.

6. Gyppsy

От про то я й питаюся.
    А Ви - "в мами годиться". Та хоть в бабці
    Вам шо, з нею польку танцювати чи шо? )))
    Та шо Ви чіпилися того Зеленського?
    Нашо він Вам?

7. Lanktocha

Мене він не так болить, більше бісяться і ще заспокоїтись не можуть порохоботи.

8. Gyppsy

А Ви сам чому ніяк не заспокоїтеся?
    Нашо Вам тоті порохоботи?

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гарно,гарно...А ще може бути й смішно,як приїдуть з Грузинії поліціянти в короновірусних масках і...в наручниках заберуть Міха Карлсона десь з-даху,та до-домцю в грузиншьку буцигарню.:haha:
    Та подібне було юж!

upload_2020-4-23_21-36-46.png

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Знаете, что я бы с удовольствием посмотрел?
    "кРік ПрезЕдента Зеленского" - в эльфовском переводе.

Т.е. там где бы с зеленсокго переводили на настоящий, правдивый язык.
    Например "всі чиновники отримують зарплати не вище 41000 гривень"
    Перевод: "Cвої чиновники отримуть НАДБАВКИ та ПРЕМІЇ у сотні тисяч гривень. Приклад Нефьодова та "наглядових рад" у допомогу"

Про боротьбу с ко-корупцией рассказал бы почем нынче должности у братьев Ермаков, рассказал бы про "скрутки" на новой митнице - где воруют около 5 миллиардов грн в месяц (источник - бывший зе-глава Минэкономики Уманский), про российский уголек и электроэнергию и про то, как из-за этого закрывают шахты и зе-избираетелей выгоняют на улицу.

Особая фишечка была бы про "Всі західні лідери знають, що я не краду".
    Вот ОТКУДА они это знают?
    У тебя в офисе и дома, что, жучки стоят от всех Западных лидеров? и они тебя слушают и смотрят нон-стоп?

И, поэтому правительству Порошенко МВФ ВСЕГДА давал денег - а тебе хер, вот уже скоро год как. Потому что на Западе "знают, что ты не воруешь", ага.

В общем, хотелось бы чтобы вышел фильм в таком переводе.

Аллан Левітов

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тим часом:

13. Helgi Sharp:
    Андрей Пионтковский написал статью "Зеленский" — это единственная реальная победа, одержанная Москвой.
    Победа, достигнутая на кончике лживого языка, почти без применения грубой силы.

Несколько красочных цитат:
    Им (России) совсем не нужен Президент США Трамп для блокирования новых антикремлевских санкций. Для этого у них есть гораздо более эффективный инструмент — Президент Украины.

Вся гениальность кремлевской спецоперации "Зермак" заключается в том, что все стадии капитуляции Украины проводятся и будут проводиться не угрюмым гауляйтером Украины Медведчуком, а всенародно избранным обаятельным президентом-затейником и его продюсером.

О каких санкциях может идти речь?! Не может же Запад быть более проукраинским, чем само украинское руководство».

Процесс капитуляции Украины, действительно, происходит буквально на наших глазах в режиме реального времени. Мы все зрители уже нескольких сезонов этого сериала:

Захват телевидения и нейролингвистическое внушение украинскому обществу нарратива агрессора: государственный переворот, внутренний конфликт, кровавая партия войны. Навязывание украинцам комплекса вины: надо просто перестать стрелять.

Легализация в украинском правовом и политическом поле российского военно-террористического плацдарма ОРДЛО. Некий террорист Родион откровенно диктует Украине свои требования: "Если вы не согласитесь на Консультативный Совет, то никогда не дождетесь от нас прекращения огня".

"Разведение сторон", плавно перерастающее под руководством нового министра обороны в уход ВСУ с линии соприкосновения сторон, открывающий раковой опухоли ОРДЛО, (а с ней и братским вирусологам) путь вглубь страны.

Захват прокурорской и судебной систем, тотальная зачистка (аресты) патриотических лидеров и активистов.

Вы спросите — как же 73% украинцев могли проголосовать за ЭТО? А я Вас спрошу, как же лучшие умы российской оппозиции, мои бывшие друзья, могли в ночь победы Зеленского на выборах ровно год назад восторженно приветствовать "новую зарю, встающую над всем постсоветским пространством".

"Зеленский" — это единственная реальная победа, одержанная Москвой в ходе развязанной ею в 2014 году 4-й мировой войны. Крым, Новороссия, Лугандония — это все были поражения. Им всегда нужна была вся Украина.
    В вековой истории ЧК-НКВД-ГПУ-КГБ-ФСБ "Зермак" — одна из самых блестящих операций этой бессмертной организации.

Единственное, что может предотвратить крах украинской государственности, — это нарастающий экзистенциальный кризис самой чекистской Орды. Такая вот братская гонка на лафетах — 2020.

От себя добавлю: краха государственной системы Украины не будет - при наличии достаточного триггера 15% украинских пассионариев его в очередной раз не допустят. Но как заколебало на три шага вперёд делать 2,99 назад...

• Баян Баян x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Твой прогноз, кто будет следующим президентом в 2024?

15. Ану, прихильники зе, може, хоч ви перекладете мені, убогій, ці перли від вашого величного вождя, бо мій мозок зламався і плата згоріла.

п.с. щодо останньої цитати - більшість у ВР якраз і складає партія слуг. То що, виходить, вони хочуть потопити власний корабель? Де у гаранта живе логіка?

цитати "найвеличнішого".

☑️ ❝У нас була програма «велике будівництво» на 85 міліардів гривень, ми будуємо... ммм... будували... ммм... збирались побудувати чотири тисячи доріг, це в десять разів більше ніж в будь-якому році України на цей рік. Так ми навпаки зараз збільшуємо цю програму, знайшли ще дев'ятнадцять ... еее... ні, знайшли ще там біль еее... двадцять... еее... двадцять з чимось міліардів гривень...❞

☑️ – У вас есть план? (Шустер)
    ❝В мене є відчуття... Є план «Б», структура, це не план «Б», я впевнений що це план «А» ми так будемо робити❞.

☑️ – Украина может выжить без денег МВФ? (Шустер)
    ❝Чи може людина прожити без води тиждень? А навіщо?❞

☑️ ❝Банківський закон ви про нього знаєте. Банківський закон зараз це всі теж бачать - 16 тисяч поправок. Шістнадцять, ви зрозумійте шістнадцять тисяч, жодного закону я в цьому впевнений, я не знаю може були такі випадки, але я впевнений, да? А до цього була земля, вибачте що стрибаю але до цього була земля...❞

☑️ ❝Цей корабль під назвою «Слуга народу»... Головне завдання для цього корабля просто йти вперед... Я надав їм можливість. Якщо вони хочуть іти вперед, навіть коли є такий шторм, вони підуть, від них все залежить. Але багато у цьому штормі, у цьому океані, у цій Верховній Раді дуже багато акул, дуже багато там людей плавають і все хоче домовитись з цією командою... Всі хочуть, щоб цей корабель потонув, всі хочуть❞
    – Всі, це хто? (Шустер)
    ❝В Верховній Раді, да більшість❞.

View: https://www.facebook.com/100006453511937/posts/3221084884783264/?d=n

16. Gyppsy

Ну шо там?
    А де всі? о_О:scratch_one-s_head:

Доброго ранку!

@Lanktocha, якщо хочете, то можете на вчорашні останні запитання про порохоботів не відповідати, бо то фігня то всьо...

Мене цікавить інше /бо має інтерес/

От Ви кажете
    Ситуація неоднозначна: ніби і місто з тотою урбанізацією, але є свій кусочок землі і тяга до неї.
    То я хочу Вас спитатися - от Ви себе відчуваєте міським паном, чи сільським хлопом?
    Я би Вас попросив висвітлити це питання з усіх боків на основі свого досвіду і своїх років
    /Блін, знову вірш вийшов :yahoo:/

/Ви сі не гнівайте за флуд, бо не хочу окрему тему робити - не знаю чи піде розмова, чи Ви знову на мій допис накладете своє Тупо. Але не раджу.
    Якщо хочете, то дайте відповідь в іншому місці. Йно дайте по-людськи;/

Last edited: Apr 24, 2020
  17. Good man

Good man Обычный человек

Единственным положительным решением Зеленского может стать заражение Саакашвили коронавирусом через частое посещение мест скопления людей из-за своей предстоящей должности.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я дописів Гудмана не бачу, а самого Гудмана - бачу. В гробу в білих топанках.
    Крім того, я обмежив кількість власних дописів, бо сидіти в темах і писати одне і те ж, і читати одне і те ж - марна трата часу.
    Я основну частину часу, що проводжу за комп"ютером, займаюся англійською, а також слідкую за подіями, що стосуються призначення або непризначення Саакашвілі.
    Так що, коли в одному дописі - кілька топіків, то це - виключно економія власного часу. Замість написати три пости, я пишу один - що спало на той момент на думку.
    От і зараз зайшов на форум, бачу, що Гудман сидить на політичних темах день і ніч (останні проігноровані пости - його). Рве жопу свою кацапську, бо, видать, настав критичний момент, можливо - у зв"язку з можливим призначенням Саакашвілі.
    Поки Саакашвілі призначать або не призначать, нема про що дискутувати.
    На мою думку це - критичний момент для Зеленського. А там кожен хай думає, як хоче.

19. Gyppsy

На мою думку це - вже пізно. Боржомі допомагає при абсолютних здорових нирках, печінці і всіх органах.

Саакашвілі треба було ставити Прем"єром ще минулого року, а не того самокатчика.

Генпрокурором тре було ставити відразу Сакварелідзе, а не Рябошапку.

А міністром охорони здоров"я треба було відразу ставити Вахтанга Кікабідзе. Бо у нього і года і багатство, він має стаж і він би не крав.
    Та й співає непогано. Правда, курить. Але то таке...

Ну і для приколу і як вишеньку треба було на місце Авакова відразу тоді поставити Хатію Даканаїдзе
    Щоб було красіво

Ну а так назагал все норм :good:
    ЦИРК, як і було написано;

20. Lanktocha

Gyppsy

З порохоботами ясно, з одного боку, не можу мовчати на явні бздури, з іншого - йде банальне годування тролів.
    Фруктові дерева і виноградник - це не таке велике господарство. Колись був в Одесі, в проході на морську набережну через паркову зону, випасали кіз, ще у дитинстві у Львові біля Скнилівка випасали багато корів, може бути і не така велика різниця між містами і селами. Про це інші теми та інші розмови.

Боюсь прогнозувати. З приводу Зеленського, так само ніхто би не подумав.
    Ризикну, може вже не буде експериментів, як і старих дискредитованих персон.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)