Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
    • Подобається Подобається x 1
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Появився дописувач, який заслуговує на такий значок більше, та і писанина примітивніша і тупіша.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, скільки Міхуїл заплатив брату Єрмака за посаду?

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та то задурно...Голляндія попросила...і усьо! Фільм про Карлссона 2-серію "Слуга массонів" ,знімають. :crazy:

j67.jpg upload_2020-4-22_21-44-52.png

Останнє редагування: 22 кві 2020
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, дописувачі не появляються, дописувачі реєструються)))
    Появляються інакші юзери, але про це Вам ше заскоро знати) /а може і зовсім не конче;/

Але те, що Ви прибрали своє Тупа - то маладєц :good:
    Бо Ви не думайте, шо якшо за Вас доплачують і ще й молоко видають при великій потребі, то я буду панькатися.
    ;

зі

@Lanktocha, то у Вас город в бік Бартатова? Чи я щось плутаю з тими дачами?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що цікаво - Хомчин так і не реагує на моє зауваження про те, що рік тому він ініціював тему з дурною назвою, потім виклав прогнози на рік, а потім виявилося, що він з цими прогнозами ріденько обісрався.
    Ні обіцянок, ні пробачень, або я нікому нічого не винен

А така пихата впевненість була: фіксуємо курс долара, фіксуємо ціни, спостерігатимемо, що залишив "Великий Порошенко", і що з цього зробить "маленький Зеленський".
    Порохованги виявилися обісравшимися.

Останнє редагування: 23 кві 2020
  6. Lanktocha

А якщо старий дописувач, але появився, час покопіпастити та позайматись гівнометанням?

Значки комусь ставлю не за принципом як Пріус.

Поблизу Бартатова є господарство в однієї моєї далекої родички. Моє - фруктові дерева на земельній ділянці біля особняка - на околиці Львова.
    На брехні і перебільшенні попадався не раз, вже можна цілі томи писати, почалося ще від ІІ туру виборів.

7. Gyppsy

Дайте си трохи на спокій, бо я мушу за Вами пильнувати, а з тим карантіном не встигаю - бо купа роботи...
    Ага, точно, згадав...
    А той Ваш сусід, що хоче плодові дерева гілочками розмножувати, жінку має?

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

9. MayorMayor

10. MayorMayor

11. Lanktocha

Я також тут цілими днями не сиджу.
    Сусід, що допомагає по садівництву мені і я йому, має жінку і дітей.

Тепер по темі, яким би поганим Зеленський не був, реальні кримінальні справи були заведені на Дубневичів, Пашинського, Микитася...

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

До дупи ті заведені справи. Головне результат - реально кого з них взяли за тестікули і хто з них баланду сьорбає? Отож бо й воно...
    Пам’ятаєте як колись на одному з засідань (ще за часів Кроля) на одного дядька прямо в залі засідань наділи браслети і демонстративно вивели? Скільки тоді гонору було! Яка у нас влада нова чесна, як вони з корупціонерами борються!!! А пам’ятаєте чим це все закінчилося? Якщо не пам’ятаєте - пошукайте....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Gyppsy

@Lanktocha, оформляйте правильно свої дописи!
    Чи Ви того не розумієте - під чужим дописом, котрий Ви коментуєте, є кнопка
    Відповісти
    Тиснете на неї, у вікні під цитатою пишете свої думки, потім тиснете
    Відповісти вже в своєму свіжонабраному дописі

Ферштейн?
    А жінка файна?

ану пробуйте правильно відповісти

14. А шо, так можна було?
    Зеленський у декларації забув вказати про поїздку в Оман.
    Ну, що в одну сторону все фінансувала жінка, а назад - султанат.
    І ось, вірний солдат президента, а за сумісництвом -
    Голова НАЗК Олександр Новіков заявив відмазку за шефа (посилання у 1 коменті):
    НАЗК шукало у декларації тільки відповіді на два питання:
    Хто оплачував відпочинок і хто оплачував переліт назад.

"Тільки ці два питання. Відносно зворотнього перельоту ОП нам надав інформацію, що літак було надано Оманом для держави Україна.
    Зауважте, це був не подарунок і не послуга конкретній особі".

А ще, нагадаю для порівняння, що Порошенко вніс відпочинок з Мальдів, який теж було оплачено дружиною Мариною в декларацію (2-ге посилання).
    І це на тлі заяв Зеленського буквально учора в кіно про " (кєша) Зеленський хароший", що корупції у вищих владних ешелонах - немає.
    У мене питання до "братів во Зєлєнском": а що, спеціальне приховування фактів від НАЗК у деклараціях - уже не є корупцією???
    Поясните?
    І ще. Чому Вові точно доведеться їхати з країни, хоч добуде він термін до кінця, хоч ні?
    Тому що тема з Оманом - це або зрада, або корупція. Або і перше і друге.
    От тільки в Ростові не приймуть.
    Буде: чемодан, вокзал, куда-то.
    І риторичне питання: а хіба на 300% голова НАЗК (по ідеї структури, яка однаково може бити і президента і клерка з райадміністрації) - це те, за що голосували 73%.
    Хоча, для них це дуже складно.
    Віктор Бобиренко

15. Подивіться як за рік розбагатіли українці.
    Вже нікого не цікавить дешеве розмитнення авто.
    Куди поділась Євросила?
    Чи може й на бляхи вже грошей немає?

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Куди ж поділась тая Євросила?
    Чи може вже й на бляхи грошей в неї немає?
    Що-о, Меркель зовсім все уже пропила,
    а Макарон за коронвірусом,як й Зєля не встигає?
    Ехе-хе-хе, б'я...вже почав ругаться -
    вже час іти,та підіймать Ляшка,а чи Стефана із-могили...
    бо тії слуги зе-, та схочуть з -швілі об'єднаться,
    то і пожруть нас,як банани, хозарські дикії горили!

upload_2020-4-23_15-56-8.png

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

Gyppsy

Знаю, як оформляти. Не завжди є час і бажання всю писанину вивчати, я сам не люблю числа 30 чи 50 у сповіщеннях, може оцінюю на свій розсуд і як меншість, але так є. Своїх сусідів та своє особисте життя не обговорюю. Якщо цікавить жінка згадуваного мною сусіда, вона у мами мені годиться. Ще будуть якісь дурні питання і потім образи, що поставив не такий значок до коментаря.

Шановні порохоботи! Коли ви заспокоїтесь і перестанете на всіх зганяти злість?
    Відомо, що я не проголосував за Зеленського, мало ймовірно, що проголосував би тепер і це далеко не завдяки негамовним порохоботам. Дещо помітно і без вас.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

З розмовами про чужих жінок можна перейти в релігійні теми. В заповідях щось про "нє возжєлай" говориться.

А про Зеленського говоримо тут. Ми з Зеленським рекомендуємо під час карантину не чужими жінками цікавитися, а іноземними мовами.
    Зеленський порадив українцям корисне заняття на карантині
    Ну і, щоб Гудман не хвилювався, що я про нього забув, я посилаю його як завжди, не читаючи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)