Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Найгірша ситуація з коронавірусом в Києві.
    Найгірша ситуація з повітрям в Києві.
    Масштабні лісові пожежі в Київській і Житомирській областях та в Чорнобильскій зоні.

Що Зеленській робить в Закарпатті?!

Втік?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хоч бушує чудо в пірях, бісить таке ниття.
    Хто сказав і чим доведете мою симпатію до Зеленського? Можна бачити помилки і критикувати Зеленського, але не можна Порошенка? У нас є каста недоторканих?
    Від коронавірусу деякі країни потерпають більше, цікаво чому у США так не виступають проти Трампа обамаботи, чи у Франції проти Макрона олландоботи?

• Баян Баян x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Трошки переключусь на політику, а потім далі займатимуся цікавими речами.
    Отже, припустимо, торік обрали Порошенка.
    Чи була б у світі епідемія коронавірусу?
    Стовідсотково була б.
    Чи був би Аваков міністром? Стовідсотково був би, тому що він був при Порошенку і цілком влаштовував Порошенка (і Антон Геращенко залишався б).
    На місцях залишалися б Кернес, Труханов, Кличко, як і зараз. Чи прийшов би коронавірус в Україну? Прийшов би, бо він прийшов у кожну країну, навіть пишуть, що в Північній Кореї зафіксовано перші випадки.
    На чолі РПЦ МП був би все той же Онуфрій, на чолі Київської Лаври - той же Мерседес, які закликали б прихожан розносити коронавірус по людях. І так само інфіковані поверталися б в Україну. І кількість хворих у Чернівецькій області була б та ж, що й зараз, бо ті самі ж люди приїхали б (їх "попросили" б) з Італії, Іспанії, Польщі, Чехії.
    Це були б буквально ті ж самі люди, фізично і по паспорту ті ж самі.
    Можливо, епідемія поширювалася б дещо по іншому сценарію і графіку (наприклад, з поправкою на перший літак з підозрілими з Китаю), але все одно поширювалася б і при Президентові Порошенку.
    В Верховній Раді, яка б не переобралася, також захворіли б, можливо, інші депутати, а можливо б - ті самі.
    Грановський продовжував би сидіти в Верховній Раді. Гройсман подавав би поправки до бюджету в зв"язку з епідемією.
    Все йшло б так само, як і зараз. Інші чи ті самі люди брали б хабарі на кордоні за те, що намагаються вивезти маски та перчатки.
    Ринки закрили б так само, як і зараз. Картопля подорожчала б і була б завезена з Єгипту. Ціни на лимони зросли б.
    Ціни на нафту впали б, оскільки вони впали не від того, що Зеленський - президент, а від того, що Путін хотів притиснути до нігтя американських нафтовиків із їх сланцевою нафтою, але як то кажуть "пішов по шерсть, а повернувся обстриженим".
    Продвжував би діяти Роттердам+ і Ахметов-монополіст наживався б на українцях так само.

Глобально було б усе те ж саме з незначними флуктуаціями.

Виживали б так само, оскільки бізнес в зв"язку з епідемією і карантином втратили б ті ж самі підприємці, сільгосппродукцію не мали б змоги продати на ринку буквально ті ж самі люди.

Зима була б така сама без снігу, що при Зеленському, що при Порошенку. І бурі пилові були б ті ж самі, і пожежі були б ті ж самі.

Все було б таке саме, хіба що долар став би дорожчим, тому що при Зеленському він знизився і ніколи не досягав того рівня, як при Порошенку, навіть під час паніки.
    МВФ так само вимагав би ухвалення двох ключових законів: про ринок землі і "антиколомойський". А гроші від МВФ були б так само необхідні в зв"язку з кризою, викликаною карантином в усьому світі. Гроші брали у МВФ за будь-якої влади.

Я сподіваюся, я ясно роз"яснив, що порохоботи - цинічні свині?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

6. MayorMayor

Я вам честно скажу — я стараюсь. Искренне стараюсь. Правда.
    Но я вообще не могу понять, что говорит этот человек.

Чтоб наши родители жили дольше, надо не к Богу обращаться, а, например, поставить адекватного министра здравоохранения, который сможет расчистить эти авгиевы конюшни. Ну, как минимум. Хоть с чего-то начать.

Чтоб внуки не кашляли, надо не Великдень праздновать, а пожары, дым от которых за двести километров затмил солнце в Киеве и сделал его самым загрязненным городом в мире на сегодня, тушить. Не видосики записывать, а ехать туда, под Чернобыль, там создавать оперативный штаб, и спать по четырнадцать минут в сутки в палатке в поле.

Чтоб дети были счастливыми, желательно было не наебнуть экономику за первый же год, но это — я понимаю — уже слишком большие запросы. Слишком сложно.

И прочая, и прочая, и прочая.

И вот в стране, которая, по меткому выражению — сейчас не помню кого, в ленте прочитал — похожа на кружку, стоящую на краю стола, в стране, где война, эпидемия и экономический кризис — президент записывает видосик и говорит: а давайте помолимся Богу. И будем сидеть дома.

Аркадий Бабченко

7. Як би в роті гриби, то був би не рот, а город.
    Жріть! Ви зробили це разом.
    І це ще не піздець. Піздець на підході - такий великий, як і замовляли. Плачте очі, плачте - бачилисте, що купували. Щоб вам повилазили.

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Щенок интеллектуальный, когда я тебя по полочкам разложил, ты что делал? Красиво улыбался и уводил беседу в сторону. А потом, небось, в своём мозгу сочинил сказку, будто 1:1 и никакого опущенного коммунарца нет. Ошибочка вышла у тебя. Ты тут ситуацию изменил, чтобы что-то поперёк меня вякать? Нет. Тогда сиди тихо со своим заслуженным уровнем и не вякай. По=хорошему ты должен в моём присутствии молчать и слова критики не молвить при всём желании, а я, оценив твоё поведение, через какое-то время при твоём должном усердии дарую тебе право на большее. Вот это справедливо, заслуженно, по-хорошему и по-честному. Зло мной было покарано и ты должен был пройти страдания и муки прежде, чем возродиться. А ты, лживый неблагодарный урод, захотел сделать вид, будто ничего не было и ещё свысока что-то говорить. Не получится, опущенец, твой уровень - подать сюда твоих родителей, чтобы они передо мной извинялись.

9. Good man

Good man Обычный человек

Что значит по корпоративчикам? Перед этим самым Путиным в Крыму и кривлялся. Я честно скажу, человека, который многократно перед мной кривлялся, затыкался по моему закрытию век и открывал рот по моему сигналу пальцем, я никогда на равным воспринимать не буду.

10. Так виглядає мрія мільйонів українців.
    ED3F7DE2-CB9F-4920-B659-EB62F14C3DBD.jpeg

• Подобається Подобається x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Позволил себе скромно доработать произведение автора.

12. Good man

Good man Обычный человек

Приведи пример ещё одного такого же президента, который также обсирал свою страну. Не президента, не власть, а страну, народ.

13. MayorMayor

Зелупоголовые, а почему говна в пасти набрали по поводу последнего "обмена"?Ну того самого, в котором террористов и агентов ФСБ из кацапстана и лугандона "обменяли" на наркоманов и криминальных убийц?

14. Lanktocha

Знову видаванні бажаного за дійсне.
    Вам вже до посинінь доказуй, не доходить, виграй Порошенкові ІІ тур, це як футбольній команді виграти кубковий матч, якщо перший програний 5:0. Кому дорікання, області, що ітак виглядала білою вороною? Вибір "меншого зла" тут зробили, але не всі так думали - маємо результат голосування.

• Баян Баян x 1
  15. MayorMayor

И к чему этот спич, умственно ущербный?

16. Lanktocha

Своє, пояснення двічі і все одно не доходить не приписуйте комусь.

• Тупо Тупо x 1
  17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

:fu:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)