Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Цікаво, перед яким гудменом я маю вибачитися? Їх тут як зграя собак.... як тих сепаратистів з "антизомбі", одне другому заважає))

2. Хлопці повернулися з бойового завдання і кажуть: " Бачив _ цей го..дон приїхав на фронт"!? Я спочатку не зрозумів про кого вони говорять, проте один з них, сержант на ім'я Андрій каже: "Мішаня, Зеленський в зоні бойових дій"!

Я запитав у побратимів, як відпрацювали, вони коротко розказали, почув дуже хороші новини. Проте хлопці були злі, вони проклинали теперішнього гаранта. Якщо чесно, в цей момент я уявив собі, що б було, якби Зеленський зустрівся з цими "бойовими рексами", які з перших днів на війні і вони вже не бояться нікого, навіть дідька..?

Приїхали артилеристи, ми поділилися з ними маскувальними сітками, хлопці теж плювалися і розкидалися нецензурними словами.

_ Ти бачив, що цей педераст зелений розказує усім по телебаченню?? Мовляв, він розвів війська і зменшилась кількість обстрілів. Бля, як можна бути таким тупим? За березень у нас більше 50 поранених, більше десяти вбитих. Він і надалі хоче розводити війська _ це лох, а не презЕдент _ кричали хлопці..

Я зайшов в інтернет, побачив Зеленського в 66 госпіталі, що в місті Покровськ Донецької області і чесно, оху..в!

В той час, як в мирній країні поліція ганяє людей, щоб вони не збиралися разом, тут зігнали десятки людей, щоб вони могли послухати виступ коміка. Де тут логіка, здоровий глузд??

Знову ж таки, зважаючи, що оборонні підприємства не отримали жодної копійки від держави на виготовлення зброї і засобів розвитку наших ЗСУ, про яку хвилювання за долю наших бійців можна говорити??

Наша армія тримається суто на власному ентузіазмі, терпінні і мужності солдатів. Зеленський, як і новостворене командування ЗСУ взагалі ніяк не намагається допомогти українським воїнам.
    P.S
    На світлині номер 2: захисник України, який загинув від рук московських окупантів. Він був підло вбитий московськими терористами і знаходився далеко від лінії вогню, проте в нього поцілила протитанкова ракета. Перемир'я...

Далі буде..

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Коммунарец, я сподіваюся, Ви вже послали к єдрені фені того мчудака, що так Вас налякав (або, як каже молодь - висадив, що походить від німецького entsetzen - висаджувати в прямому розумінні і лякати - в фігуральному ), що Ви впродовж багатьох днів зі страхом чекали зустрічі з Всевишнім?

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Від трьох до семи. З конфіскацією
    [​IMG]grzegorz
    12 апреля, 11:00
    За спекуляцію масками -- від трьох до семи з конфіскацією.

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності рекомендував Верховній Раді України прийняти за основу законопроект № 3274-1 від 8 квітня 2020 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за порушення законодавства про ціноутворення під час дії правового режиму воєнного або надзвичайного стану або режиму надзвичайної ситуації державного рівня».
    караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією майна з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.
    Хєхє. Будуть закладки робити, технологяя відпрацьована.
    ...Головне -- знайти правильний канал, щоб не було "замовив маски а знайшов коноплю".

Але факт що зелене бидло живе совком -- прекрасний!

Це, доречі, не помилка. Я вже писав, як нарідна зелена поліція зловила жінку 20 березня у своєму ательє, де вона шила маски для себе та своїх близьких людей. Співробітниками поліції на неї був складений протокол про адміністративне правопорушення, місце роботи було сфотографовано.
    Їй повезло -- лише попередження за виготовлення собі маски.

Виздобули, як і хотіли, зебіли.(С)

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Обираючи клоунів, потрібно чекати цирку, і ніяк інакше.

Сон разума порождает... зеленских

Дайте мне 95-квартал, и я из любого народа сделаю стадо свиней...

Юрій Каракай:
    Крайне несправедливо называть 73% населения идиотами. Половина из них предатели.

View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/4574879429204941/

6. MayorMayor

Зелупоголовики, а ваша Бубочка только чужие патчи носит (это я про 72-ю, если шо), или уже и чужими орденами обвешивается?

7. Good man

Good man Обычный человек

Усмири свою гордыню перед лицом смерти. Да, расписанный ты мной. Но ведь там начнётся твоя новая жизнь, верь в это, смиренно приняв свой доказанный уровень на земле, чтобы занять достойное место на небесах. Покайся.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Good man

Я зараз не маю нічого у ПриватБанку.

Mykhaylo Khomchyn

Чули вже не один "прогноз", військові мали взбунтоватись, і на День Незалежності, і на День Захисника Вітчизни...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А ви, мабуть, наїлися ще в минулому березні?
    Я вам прокатреню, бо чемних слов вже нема.

Багато в житті такого дивного -
    То отп*ять, а то нагородять.
    Коли слухати дуже неприємно вам,
    Значить, правду зараз вам говорять.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Коммунарец

Ви про якого мчудака?
    Зараз багато атошного бидла, яке становить загрозу для людей.

11. Коммунарец

Иди нахер по-хорошему.

• Смішно Смішно x 2
  12. MayorMayor

Трошки по-дебільному сценарій написан

Ситуація з короновірусом і доведеною до логічного фінішу зе-економікою постійно нагадує старовинний анекдот переходного періоду, про 500 баксів, мішок солі, та неприродний статевий акт. В ролі хохла – мудрий нарід.

Десь початок року, вірус перебирається з Китаю до європи, народний президент катається на лижах в Буковелі, потім в тих же тапках опиняється в Омані (за кошти дружини, але з державними візитами), потім трагічна катастрофа (яка трагічна, всі забули вже) з українським пасажирським літаком, одночасно за кордон продаються всі українські маски і, судячи з іх відсутності до цього часу, укладаються контракти на подальші поставки туди ж. Народний презедент збирає всіх виробників всього і запевняє мудрий нарід що до епідемії країна готова. Про стрибок економіки на 40%, нову команду яка все зможе, подолану вже корупцію і закінчену війну (яка ще війна?) наріду розповідають взагалі кожен день. Нарід аплодує.

Далі все відбувається дуже несподівано (рік тому про це ніхто, звичайно, нікого не попереджав)

Несподівано з'являються звіти про стан економіки в 2019: падіння промисловості кілька місяців вперше за кілька років, діра в бюджеті перша за кілька років, падіння ВВП. Презедент збирає раду, розповідає про найкращих міністрів всіх часів, виписує їм премії, а потім звільняє к хуям. Приходять інші міністри, напевно ще кращі. Мудрий нарід аплодує.

Несподівано з'ясовується що епідемія вже в Україні, а ніяких масок, рукавичок і антисептиків нема, бо їх "хтось продав". Презедент записує з десяток відеороліків в кожному з яких до краіни прямує лайнер з Китаю з мільйоном масок і апаратів ШВЛ. Мудрий нарід аплодує під кожним, але вже починає щось підозрювати, бо маски шиє з трусів. Народний презедент виписує штрафи по 17000 тим хто шити не вміє, а карантин взагалі всім.

Несподівано з'ясовується що без допомоги МВФ в країні вимальовується дефолт. Тож терміново потрібно приймати закони проти всім відомого олігарха (і це чомусь не Порошенко) і продавати землю. Красиві нові міністри пишуть закони, такі ж красиві, але вже не такі нові депутати випускають до них 100500 поправок які в раді будуть розглядати мінімум півроку. Про землю нарід аплодує вже щось дуже мляво, а дефолт взагалі намагається не помічати. Тим більше, що по 1+1 сказали, що дефолт - то не страшно, не те шо коронавірус.

Несподівано виявляється, що грошей навіть місяць сидіти в карантині у мудрого наріда нема. Нарід починає потроху вмирати і по нього приїжджають підготовлені презедентом медики в масках з паперу який вони взяли вдома в туалеті і рукавицях звідтіля ж. Презедент в черговому роліку розповідає про черговий літак і як він втомився.

-- Ми, дякувати мудрому наріду, зараз тут --

Подальший абсолютно несподіваний перебіг подій, як ми виходимо з карантину, виявляємо що виходити не можна, все одно запускаємо економіку, бо вже не можна без економіки, а в кінці всі хто не вмер, платимо, можна прочитати в вище згаданому анекдоті, починаючи з того моменту як американець відкупився, а росіянина виїбали і відпустили.

Виктор Атаев

13. Звідкіля на ЛФ беруться такі патентовані ідіоти?

• Подобається Подобається x 1
  14. -Лєна, лєна! Что мінє дєлать лєна?
    Я прієхал на данбас в галубой рубашкє - оні ржут
    Я надєл сверху бронік - оні ржут
    Я прішьол на плюси в камуфляже, тіпа нє успел переодється - оні ржут
    Прішьол в раду в маскє - оні всьо равно ржут
    Вчєра я надел каску, маску і бронік - снова ржут
    Что мінє делать лєн?
    -У мєндєль своєй спросі, рейган недодєланий

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На брехні і тупості вже ловили не раз.
    У кого тут статус "лизоблюд" і "нарваний бот"?
    Далі перевод стрілок на когось.

• Тупо Тупо x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

Бубочка: хай помруть люди, аби "не Порошенко"
    [​IMG]grzegorz
    13 апреля, 15:00
    Фракція і Фонд Порошенка продовжують допомогу медикам, їх захист і підтримку груп ризику. Фонд закупив ще 100 тисяч захисних костюмів в Південній Кореї .
    Влада відмовилася сприяти в транспортуванні таких необхідних медиків костюмів, бо це від Порошенка.
    Тому доставлять їх на пару тижнів пізніше, зараз ПП шукає можливості транспортування цього гуманітарного вантажу. Костюми підуть на всі регіони. Як і продуктові набори, які щотижня збираємо в офісі

View: https://www.facebook.com/iryna.gerashchenko/posts/2875044092583385

18. MayorMayor

Неомагическое мышление
    И еще про мышление нарида и бубачки
    На самом деле обещание Зеленского "миллион за вакцину" - хороший пример глупого неомагического мышления.

Какая там долгая работа, какое ещё время, наверняка есть шаманы, которые знают секрет, и могут махнуть волшебной палочкой, если им пообещать миллион.
    Надо только захотеть. Миллион - хорошая мотивация, разве нет?
    В современном культе коучинга, где что угодно решается по только захотеть, а если не получается, то ты плохо хотел - очень логичная конструкция. Мы не взлетаем силой мысли только потому, что инстинкт самосохранения не даёт. Но если на кону миллион...

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Та все він курва розуміє. Проблема лише в тому, що він ніяк не може нажертися - рошен йому в печінку... От і все

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)