Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

От гарний ти хлопець, Мишко, але безсловесний.
    Усе розумієш, а сказати не можеш.
    Як собака

Не бажав ображати нікого

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну от, вже і вечір минув, і ніч пройшла)))
    Правда, ніч не дуже спокійна: дзвонить десь о першій годині Кашпіровський по потребі, та й питає, тіпа - "ну шо там з тим кінцем?"
    Я й смикнув мишку за хвоста, розбудив компа /во, блін знову вірші поперли... білі...:yahoo:/, думаю - може Комунарець шось свіже сказав про карантин на небесах, або може таки зрікся. Та й вже самому цікаво - шо там з тим кінцем? )

Дивлюся, а @mypucm не спить, сам з собою розмовляє - теж стабільності хоче;
    mypucm, Сьогодні, в 01:17

@Коммунарец , ну шо там?
    Стабільність буде чи нє? ;)

Останнє редагування: 12 кві 2020
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Складно назвати зараз таку кандидатуру.
    Обрання людей, поза політикою, як останнім часом - співаків, спортсменів, шоу-менів, не завжди дає очікуваний результат.
    Хоч принцип горбачовської перебудови "Для побудови нового, потрібно розвалити все старе" залишається актуальним.

• Тупо Тупо x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Глупо надіятись на новий результат,роблячи ті самі дії, чи обираючи тих самих політиків. Нікого із старої колоди не треба. Це вже аксіома.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нахрена вибори тупим зебобікам? Нахрена вибори вам, коли ви не ходите на вибори, або нізакого не голосуєте?
    Скотині вибору не положено.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пані, ви не наїлися новою колодою? Ще мало?

7. Так. А пам'ятає хтось, яка була Україна півтора роки тому?
    Що вам заважало хлопці, зелебоби? Що вам не подобалося?
    Схоже, що ви "з жиру бісилися". І, схоже, добісились
    "ЗатонеПорошенко". Ага

Аптечні спостереження
    @pharmazzzevt

Так "гірше" і не стало. Стало Взагалі 3.14здець.

• Подобається Подобається x 1
  8. До чого у зелефанів вузьке мислення. Таке ж як монологи Вови по телевізору.
    На будь-яку критику і аргументи, про обісрали по вуха Найвелічнішого, вони вам дадуть відповідь.
    Зеля такий гарний, ми його не кинемо. А про решту бардаку він або не в курсі, чи вирвали з контексту, або хотів як краще, а вийшло як завжди.
    Правда за останніми, до карантинними опитуваннями, кількість таких скоротилося в три рази. Думаю зараз реально їх десь відсотків п'ятнадцять. Це вже не підтримка виборців, а фан клуб Кварталу. Погано чи добре виступає шоумен Зеленський, їм в принципі все одно. Люблять вони його не за це. А просто так.
    І будуть вірити будь-якій брехні і „брєду“. Аж до того що в Оман Вову вивезла Лєна в несвідомому стані, за свій рахунок. Тому і Мендель не взяли.
    А головне відповідь на будь-яку критику у них одна. Скільки вам платят, порохоботи?
    Ми мзду не беремо. Нам за державу обідно!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Почнемо з доброї новини.
    Я не помер, навіть після того, як запитав: " Отце, чого ти мене покинув і не врятував курку, яку я приніс на гору, аби ти дав мені того дара зцілювання? Ну, ні так ні...
    Я не образливий... може ще час не настав. Ні не кінця, а початку нового життя, щасливого і здоровоно людства. Поки що перевалили першу половину седміни, як попередження людству про його неспокуті гріхи і той коронавірус всього лиш епізод, хоч і неприємний, перед більшим лихом...
    Так що, до кінця цього світу ще ого-го чкільки намаритися прийдеться.
    Не розслабляйтеся, бо людина дуже і дуже вперта у своїй "правоті", тому і покарання будуть відповідні.

• Смішно Смішно x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Ты/датый?
    Ляшко уже много лет назад предвидел победу Зеленского?о_О

12. Gyppsy

Ого... о_О
    Я щось навіть з двох разів так нічо і не поняв...

Ну та нехай... Не померли, та й добре :yahoo:

зі

@Коммунарец, вітаю зі святом!
    Здоров"я, сил і натхнення Вам!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є приказка "Кому що, а курці просо". Здогадайтеся, кого стосується?
    Пропонуєте йти на вибори у масках з антисептиками, комісія у захисному одязі як космонавти. Гарна картина? Чи зробити як першотрвневу демонстрацію у Києві після аварії на ЧАЕС?
    Не задовольняє мене Зеленський, візьму участь у виборах, але будуть вони не сьогодні, і не завтра. Підгавкувачі та обзиваючі тих, хто у дечому має іншу думку - точно не мої однодумці.

• Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Покайся за свои грехи перед форумчанами. А то отойдешь в мир иной без прощения.

15. Good man

Good man Обычный человек

Даю тебе ещё один шанс ответить предметно на вопрос, а не включать кота Планктоши-Шредингера. Если по итогам ситуации с приватом банк Коломойскому не вернут, но все кредиты его структурам (97% выданных банком корпоративных кредитов) простят, ты будешь считать это победой Зеленского? Банк же не вернул!!!!

16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Коротче для вас, як з анекдота про говорящего попугая, який розмовляв з господарем, але коли той захтів заробити на цьому, то програв ставку, бо попвгай мовчав....
    І от господар питає:" чому ти промовчав, бо я ж зазнав фіаско і програв гроші?"
    - А ото подивимося, скільки ти виграєш, коли наступного разу всі поставлять проти тебе! - відповів попугай )))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Gyppsy

Також варіант... :good:

Тепер це називається модно "маркетигова стратегія")))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)