Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, як же? Комунарець стане атеїстом, коли побачить, що кінець світу не настав, а те все, що його лякало - попівські видумки.

Я, до речі, Комунарця сьогодні не читаю, хоча цікаво, що він там напише.
    Завтра, коли я планую з квартири носа не показувати, а лише спостерігати, як дурний народ з прутиками попреться до церков за коронавірусом, матиму час і почитаю.
    Тримаю інтригу.
    Сьогодні заквасив два трьохлітрових слоїки капусти. Поліпшує шлункову та кишечну флору, зміцнює імунітет, допомагає організму боротися з шкідливими мікробами. І так на смак непогана, з цибулькою та нерафінованою олією.
    Два дні постоїть в теплому, тоді - в холодильник. Бо я в кінець світу сьогодн-завтра не вірю. От я можу "не проскочити" через нинішню епідемію, всяке може бути. Але що буде, те буде. Капусту рідні доїдять.

Останнє редагування: 11 кві 2020
    • Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хоч Савельєв багато розумних речей говорить, але із фразою ( не здивуюсь, якщо проплаченою ), що учасники майдану несприймають Зеленського, а він їх - явно перегнув палку, натомість, я бачив активістів майдану, які не сприйняли Порошенка, критикували його дії і пропонували майдан проти Порошенка. Логічно, яке "менше зло" у ІІ турі вони підтримали.

• Тупо Тупо x 2
  3. как-то менее чем за год, новая власть в Украине стала легко описываться одним словом, но с разным ударением:
    1. не спИздят - не проживут
    2. на спиздЯт - не проживут

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А Ви звідки знаєте, що Комунарець стане атеїстом?

5. medwedo berlogsoni

А що йому ще залишається?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А я звідки знаю? :scratch_one-s_head:

Може має якусь частку в сімейному маєтку, нє?

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

8. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Гов шалений!!! І далі не вгамується чудо в пірях.
    Не по темі.
    Як завжди голова в пісок. Я ніколи не казав, що Зеленський буде на 100% кращий Порошенка, чи на 100% кращим був Порошенко.
    Річ йшла, що Савельєв заліпив дурницю.

• Тупо Тупо x 1
  10. На Львівщині "партія слуги" вже навіть не проходить 5% бар’єр.

Mason Lemberg:
    Минулорічні вибори були масштабним обманом
    І мова тут не про 4000 доларів зарплати вчителям, не про дешеву комуналку і не про зупинену війну.

Мова тут про позиціонування.
    Ті хто голосував у Львові за Зеленського аж ніяк не сприймали його як проросійського чи антиукраїнського політика. Ніяк в їхньому світі він не асоціювався ні з януковичем, ні з путіним.

В їхньому світі він асоціювався з молодим несовковим просунутим проєвропейським кандидатом. Може не досвідченим - але то не страшно, навчиться. Може не знаючим добре української мови - але ж патріотом, який допомагав армії (ось відео).

Саме так сприймали зеленського львів'яни, які за нього голосували. Думаю, подібне сприйняття було і по всій країні, крім, можливо, східних регіонів.

І тут потрібно визнати і зняти капелюха перед тими, хто планував і реалізовував кампанію Зеленського. Це була крута кампанія, особливо якщо дивитися на неї з висоти сьогоднішнього дня і постійних факапів.

А з висоти сьогоднішнього дня також видно, що нічого подібного з того, що було рік назав в команди Зеленського немає. Залишились тільки пусті ролики, якими намагаються утримати фанатичний електорат.

Через рік після тих виборів, в сприйнятті людьми він ще не наблизився до Януковича, але дуже стрімко до цього йде. Чи його штовхають... Зрештою, какая разніца?

Бо коли випущений беркут можна було ще якось списати на звільнення з полону стратегічно важливих таксистів, то подальші адвокати януковича, цинічні призначення, протоколи про визнання бойовиків і сьогоднішнє переслідування Чорновол (я думаю, воно далеко не останнє), дуже чітко розставляють акценти.

Бо це ж не за Чорновол прийшли. Це, порушивши закон про амністію, прийшли за кожним. В тому числі таку ж лабуду можна пред'явити кожному військовому, що був причетний до вбивства трьохзубого мотороли.

Так що дякую за однозначність сприйняття і позиціонування.

А переслідувати вони, звісно будуть і репресії будуть. Тільки вони не єжови і не дзерджинські і навіть не януковичі. А всього лиш їхня молодіжка і підтанцьовка.

Roman Donik:
    Сейчас все эти трупатриоты, которые были недовольны расследованием дел Майдана и топили против Пороха, потому что хуженебудет, довольны? Это ж то за что они голосовали год назад? Это ж те расследования, которых им не хватало?

А Аваков не Черновол защищает, Аваков себя защищает. Потому что завтра могут прийти и за ним. При его «комендантстве» тоже были события, за которые Арсен Борисычу могут пидозр накидать. И заслуги перед новой властью в зачет не пойдут. И тут точно на его защиту никто не встанет. Ни правые, ни левые, ни белые, ни красные. Потому что предал Арсен Борисыч те самые "идеалы Майдана" год назад, когда кресло главмента променял на поддержку малоросса. ЗатонеПорошенко.
    FB_IMG_1586625871880.jpg

• Подобається Подобається x 1
  11. Для алкаша васі.

Подивіться на зовнішній вигляд Зеленського (головнокомандувача)....
    Так, це не обман зору.
    Цей «Пацанюра» кладе руки в кармани, коли йому доповідає Адмірал ВМСУ Воронченко Ігор Олександрович.
    Не повага до своїх командирів дорівнює неповага до війська!
    Хто не вірить перейдіть на сайт ОПУ і подивіться це відео....

View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2620657268203074/

12. Lanktocha

Кому що, хто буде тішитись, що день минув без кашлю, без температури та інших ознак хвороби для тебе і родини, хто, що прийшло свято і посвятить вербу..., а порохоботи із ймовірного рейтингу партій в одній області... на пиріжок заробили.
    Знаємо, що найкраща у світі партія "Європейська солідарність" :))):))):))):))):))):))):)))

Але до виборів ще треба дожити і є ймовірність, що виборів не буде.

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ворони, що зараз громко каркають проти влади, мають надії на ближнє майбутнє: Зеленський на другий термін не йтиме, а Порошенко йтиме) Приклад Найєма, Лєщенко, придурошної Чорновіл, що стала депутаткою, здорово надихає, мабуть. Кричи дужче, друже, кричи зле, тебе помітять - будеш в депутатах, а там і до ВІП- чиновників недалеко. Я не бачу іншого оправдання такої довгої нездорової істерії в інеті цих лембергів, карлволохів, бірюкових, ар'євих. Порошенко цим відмічен - приручати блогерів та журнашлюшек, вони завжди стануть в нагоді.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Я тебя правильно понял, ты не возражаешь против уголовного дела на черновол? И далее по всему списку майдана?

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

В Донбас,в Китай наш Біг літав і на хмариночці й заспав...
    нє,щоб той вірус вчасно вбить і мир та спокій розводить!
    Але,куди там...ми і Біг,в баранячий скрутившись ріг,
    лиш слухаєм новини з Ради і ...вже нема на то-все ради.:preved:

upload_2020-4-11_22-6-26.png

17. Я ніколи не дивився квартал, тому не міг зрозуміти як могли 73% проголосувати за гімно в обгортці від конфет. А виявляється віслюк проце розказував ще в 2014

View: https://twitter.com/pastorkopf/status/1249094753284689927?s=19

18. Чому я нічого не пишу по справі Тетяни Чорновіл, про нищівні дії Міністра Оборони Тарана з зупинки реформ ЗСУ, параліч Оборонного Замовлення, заяву Зеленського щодо нового розведення військ, деструктивних дій Міністерства Освіти відносно української мови та літератури, проданих масок, 16000 поправок до закону про відчуження банків, від якого залежить кредит МВФ, та іншого трешу?

Друзі, до влади прийшли невігласи, які дуже швидко стали проросійською агентурою.

Хто кінцевий отримувач вигоди від усіх дій Зеленського? Кому це вигідно?

Справи проти майданівців, зокрема Чорновіл? Кому потрібно дискредитувати, оббрехати Майдан? Невілювати його здобутки? Росії.

Кому потрібна зупинка реформ ЗСУ? Саботаж руху України до НАТО? Зупинку оборонного замовлення під час війни? Росії.

Хто провадить політику деструктивної роботи з 4 поколіннями учнів та студентів в країнах противників? Хто виступає за зменшення популяризації української мови та літератури і збільшення іноземної, зокрема російської? Росія.

Кому потрібен дефолт в Україні, зрив співпраці з МВФ, хто вже підготував кредити за вассальну лояльність Кремлю? Росія.

Куди не тикни пальцем, а стирчать куці вуха Кремля, Путіна і всієї проросійської шобли.

Політика Зеленського, завуальовано, прикриваючись українськими інтересами, а іноді і відкрито, як останнього рази в Мінську, веде нас до Росії. Вони декларують, що вони за Україну, а просувають російський інтерес.

І питання Єрмака не в корупції. Вони брали жалюгідні суми. Головне, що вони ставлять проросійських, або нейтральних на держпідприємства та органи влади.

Ось вона, справжня війна. І вони її виграють, поки що.

Що тут вже писати? Коли у нас щодня поранені та загиблі, а президент каже, що обстрілів та втрат стало менше, коли це брехня.

Я за законний спосіб зміни цієї влади, без Майданів та революцій. Спочатку мають пройти перевибори в РАДУ, з приходом проукраїських сил різного штибу.

Взяття під контроль призначення силових органів Парламентом, а не як зараз, коли окрім малочисельної опозиції, Рада представляє собою зграю ідіотів, колишніх безробітних, моделей, та коллаборантів, що навіть не читають законів, які подаються, та не знають прізвищ міністрів та очільників силових відомств, за яких голосують.

Створення Уряду національного порятунку.

Ну і вже потім - перевибори Президента, бажано на людину, яка цей порятунок очолить.

Я так це бачу, нюанси можуть різнитись.

А так - ми ідемо до загальнонаціональних протестів і революції. І це в умовах війни не припустимо.

Але після дій влади вже нічого поганого в революціях не має, бо їх дії ведуть країну до знищення.

Чому я так спокійно вживаю слово революція? Бо я сам Майданівець, і на відміну від Тетяни Чорновіл, яка була побита ще до початку осговного замісу, брав участь в усіх боях на Майдані. Тож не сумніваюсь, що за логікою подій з моєю непримиримою антиросійською позицією за мною теж прийдуть.

То чого боятися. Смерті, тюрьми? Набагато гіршими за смерть і тюрьму є повернення України до геополітичного впливу Кремля. Бо це означатиме смерть в тюрмі цілого народу, разом з усіма нашими родинами і дітьми.

Тож неубоїмось і переможемо.
    Мирослав Гай

19. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Пхе. Вони нею і були.
    Це ж янучари.

Наразі ми все ще продовжуємо "відхаркувати" 2004-й рік.
    Йде реакція - три президенти після Ющенка так чи інакше
    асоціюються із "партією рєгіонів".
    І весь час ватний електорат має "золоту акцію", тому таке й відбувається.

Гарно було би, якби наступні три президенти були нормальні, але таке неможливо.
    Мабуть.

Це йому не допоможе аж ніяк.
    Як не допомогло минулого разу.
    Петро Олексійович був дещо тупуватий, не розумів очевидних речей.
    А поважні його роки не дозволяють сподіватися, що він коли-небудь порозумнішає.
    Ну, нехай

Останнє редагування: 12 кві 2020
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)