Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І тут в Італії... о, mein Gott ,вокресає націоналістичний Беніто ,який знищив сіцілійську мафію,та починає першим в гЕвропі боротьбу з ханигами-олігархами...І піде-е-е,як по-маслу!:bye2:

View: https://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніколи я на Зеленського не покладав великих сподівань і не робив кумира. За що мені дорікання?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Відеоблогер Зеленський вирішив заїбати країну своїми роліками, щоб всі попросили убити їх вірусом, лише б не слухати, як цей поц втомився. Втомився ростити щоки? Ти втомився відпочивати по Оманам? Втомився розповідати, як ви назад купили маски, які продали місяць тому?

Цей відеоблогер реально вже вибішує.
    Я мало не заплакав від спічу про хейтерів, які "будучи ніким, принижують інших" - хороших вчителів, що в слові "хй" роблять три помилки. Знаю одного саме такого хейтера, який все життя був ніким, розважав олігархів по саунам грою хуєм на роялі, і тільки тим й займався, що принижував інших. Про нього мова?

Насправді замість цього лиття води, - а у нього промови наче тупому школьніку задали твір на три сторінки і дві з них він ллє воду, - я би краще почув відповіді на справді актуальні питання:
    Кого посадили за маски?
    Хто відповість за те, що українців змусили купляти копійчаний товар в десятки разів дорожче?
    Де відрубані руки Єрмака?
    Чому замість посадити трьох друзів він садить Чорновол, Федину і Ріфмастера?
    Чому вони зі Шмигалєм зробили тести собі, а населенню - "не є доцільним"?
    Скільки ще він хоче вбити лікарів через відсутність у них засобів захисту?
    Скільки його бородата бабушка буде знущатися з українців своїми авіаквитками по тисячі Євро і 16 тисячами правок до закону проти дефолту?

Ау! Відеоблогер Зеленський! Відповідай! Досить лити воду, пдрс!
    Джон Сміт

4. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) А чого ти виправдовуэшся? - Шли кацапа нахуй, і все.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Good man

Good man Обычный человек

Быдломастер, ты перепутал форумы, это тебе не харьковский.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріус ожив! Пріус воскрес! Смертію смерть поправ!
    Поставив мені 32 оцінки "тупо". Воістину тупо!

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Тупо Тупо x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголовики, я вчера зомбоящик не смотрел.Скажите, ваш говорящий ослик вчера завхозом работал?Рассказывал, как очередной охулиард трахтилионов масок и тестов летят самолетами?

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зауважив, що знову бушує чдо в пірях

Відеозвернення Зеленського, мяко кажучи, не подобаються, всі дивитися не завжди є час і бажання. Не було би ніяких звернень - причина для критики і дорікань політичних опонентів.
    Брехня, а хіба її не було у зведеннях крівників АТО? Розслідування вбивств журналістів, злочини на майдані?

• Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Мало, 33 и получил бы себе отпущение грехов.;)

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нині на дворі 11 квітня 2020 року
    Велике свято, бо Комунарець до цього дня йшов-йшов і накінець дійшов :yahoo:

@Коммунарец, ну шо там?

Все сьогодні так, як Ви здогадувалися, чи знову планети не стали в тоту позу, на котру Ви розраховували? ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. МОЄ тверде переконання: більшість виборців ЗЕленського НЕНАВИДІЛИ Майдан!

Він був їм стовідсотково чужий, непотрібний і незрозумілий. НА ЖАЛЬ, згодом до них приєданлися ті, хто НЕ ЗДАТНИЙ був до самостійного аналізу (серед них і чимало учасників Майдану), які своїм ТУПИМ голосуванням підтримали ВОРОГА!!! СЬОГОДНІ цій другій категорії вкрай незручно за скоєне, і саме тому вони намагаються сховати свою розгубленість перед страшними реаліями і відсутність аргументів за власне невміння ДУМАТИ за фейковими "слюсарчуками", "посадженими Порошенком добровольцями" та "офшорами шоколадного бариги". АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ. Просто не лізе.

Бо коли відводяться війська, захлинається кровю мовчазний "передок", легітимізуються вбивці з ОРДЛО, міняються немічні непрофесійні уряди. розростається справжній корупційний конфлікт з "плівками Єрмака", і зясовується, що ЗЕ, який "обіцяв боротися з олігархами" просто вимовляв цю фразу не повністю (повний варіант "Обіцяю боротися з олігархами по один бік барикад!") - усі вчорашні лже-аргументи просто розсипаються на порох!

Звіробій, Федина, Чорновіл - їх переслідування це не тільки заслуга "зеленої челяді". Це і ВАША заслуга, пані і панове, які увірували в 95 вимір телевізора, усміхненого популіста клоуна і зелений колір відродження синьо - жовтої України!!!

Ви зіпсули ЗАВТРА своєї держави, то хоча б не знищіть її післязавтра...

Микола САВЕЛЬЄВ, есквайр

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Ну, що Ви так! Я хотів Комунарця привітати завтра з Днем космонавтики.
    А Ви тут його - з останнім днем існування Світу Божого.

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

З Тим Всім,що відбулося і з Тими Всіма колаборантами,що ЦЕ підтримали - Український Нарід ще РОЗБЕРЕТЬСЯ!

4.jpg

14. Gyppsy

А якщо сьогодні БАБАХ, і завтра ніякого Дня не буде?

Так що все тре робити по черзі;)

15. Good man

Good man Обычный человек

У Васьки опять будет повод напиться.:haha:

16. Good man

Good man Обычный человек

Коли есть бог, то первым коронавирус достигнет кацалапого. А коли бога нет, то и подавно его.

17. medwedo berlogsoni

Завтра полку атеїстів добавиться.

• Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та йой. Ще не вечір. Так що не треба.

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Сказали, що на небесах теж карантин, тому інструкції будуть піздніше... (
    Хоча я на свою гору прийшов.

• Смішно Смішно x 1
  20. Gyppsy