Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А Порошенко не пропихав друзів і кумів?
    В який раз кажу, не робіть ангела і чорта.

Єдине, нова влада, не краща, у дечому гірша від старої.

• Тупо Тупо x 1
  2. Думаю, Єрмак завербував Зеленського. Володя вже собі не належить.

Сьогодні Лавров заявив:
    "Перший такий протокол із чіткими завданнями на майбутнє було підписано Донецьком, Луганськом, Києвом і ОБСЄ 11 березня ц.р. при особистій участі заступника керівника Адміністрації президента Російської Федерації Д.Н. Козака і голови Офісу президента України А.Б. Єрмака.
    На жаль, після наміченого прориву стали відбуватися дивні речі. У ході телефонних переговорів помічники "нормандських" лідерів Берлін і Париж під різними приводами уникали підтримки домовленостей Києва та Донбасу. Слідом за цим на зустрічі Контактної групи 26 березня від цих домовленостей відмовився і Київ."
    Росія, як бачимо, вхопилася за підпис Єрмака і загнала Україну в пастку. Це тепер "домовленості Києва і Донбасу".

Єрмак своїм підписом визнав представників окупаційної адміністрації РФ "полномочными представителями отдельных районов Донецкой и Луганской обл". НІКОЛИ раніше вони не мали такого статусу. Під Мінськом стоять підписи ОБСЄ, України у особі відставного Кучми і Росії у особі посла Зурабова, а також якихось Захарченка і Плотницього без зазначення їхнього статусу. Їхні підписи ідуть за підписом повноважного представника РФ, отже такими вони і є - представниками РФ. І взагалі, Захарченка вже немає з нами, а Плотницького відізвали у Москву. Їх взагалі можна вже не згадувати.

Але тепер українська офіційна особа без жодних виборів на цій території і жодної необхідності визнала якихось осіб за представників влади на нашій, українській території. Це повалення влади. Але в умовах, коли цих осіб іншим законом України визнано окупаційною адміністрацією, це зрада і диверсія.
    СБУ має просто відкрити провадження за статтею 111 і притягати винних.

Але важливо, що директиви на переговори у Мінську видає Президент. Ніяких підписів без згоди Зеленського бути не могло. Єрмак, очевидно, використав тупість Зеленського і отримав його дозвіл на визнання окупаційної влади "повноважними представниками ОРДЛО".
    Після цього Зеленський - подільник Єрмака. Єрмак втягнув його у злочин і отримав можливість тримати Володю за яйця.

Ось чому Зеленський не збирається звільняти Єрмака після скандалу з торгівлею посадами. Ось чому Володя фактично бере на себе корупційний злочин Єрмака: "Єрмак - мій друг, а Лерос - аферист".
    Зеленський завербований. Єрмак втягнув його в один злочин, Зеленський тепер візьме на себе все.

Відсьогодні ми живемо в країні з завербованим Президентом.

І так, Зеленьский обіцяв, що піде, якщо знайдуть його Свинарчука. Знайшли. Не піде. Він тепер змушений узурповувати владу і йти на зраду національних інтересів.

View: https://www.facebook.com/100008612829760/posts/2351817525115319/

3. Як бачимо через рік, багато хто не думав. Ну що, приіхали?

Пройшов рік.

Дядько з Дрогобича розказав:

Розмова в маршрутці між водієм автобуса і жіночкою!
    - Водій: ЗЕ стане президентом і все буде добре!
    - Пасажирка: Моє зауваження про те, що ця людина самостійно і два слова не звяже , відповідаючи на питання про політику! Відповіді його виступів глузливі.
    - Водій зі своїм аргументом - у нього є професійні консультанти і підкажуть,навчать,проконсультують!!
    - Молода пасажирка звертається до водія : А автобус ваш, чи в аренді??
    - Водій:"Мій"
    - Пасажирка:" Ну ,добре ,давайте поміняємося! Я зараз сяду за руль і, вас, провезу !
    - Водій: "А що вмієш ,і маєш права водія!??
    - Пасажирка :"Ні вперше сяду за руль.."
    - Водій :"Ти дурна, чи больна!??!! "
    - Пасажирка:"Ні я маю вищу освіту: економія і аудит !"
    - Водій :"Причому твоя економія до техніки !?? Ти ж не поїдеш ,та не дай Бог десь вляпаєшся в аварію.!"
    - Пасажирка :"Не переживай ,я позвоню зараз другу,куму, любовнику, вони підкажуть ,проконсультують і якось попробую справитись..!"
    - Водій :"Ага і розіб"єш МІЙ автобісік!!! "
    - Пасажирка : "А чому ж тоді автобус мені не довірите , а ДЕРЖАВУ віддасте в руки КОМІКА ??Мені , повірте , підказувати будуть ПРОффЕСІОНАЛИ ,бо вони давно мають права,навики,і щось уміють робити !"
    На цьому діалог закінчився їхали мовчки , а на кінцевій зупинкі водій говорить: СПАСИБІ ВАМ -Я подумаю над вашими словами і до 21 квітня зроблю правильний вибір !!!!

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Якщо нічо не зміниться, то десь на початку наступного тижня я запускаю свою гуральню)))

6. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, напомни, Зеленский за счёт чего выбрался? Именно за счёт противопоставления себя Порошенко. Типа, он олигарх, я из народа. Он вор, я честный, у него друзья воруют, у меня друзья честные.
    Выбрался, а с итоге всё возвращается на круги своя. Так какой смысл был менять Порошенко? Он хотя бы опытный политик, управленец, а тут хрен с роялем.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

К тому же, это хрен "в дечому гірший".Хотя хуже намного.

8. MayorMayor

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

І да поможєт Вам святой Тріфон!

• Смішно Смішно x 1
  10. MayorMayor

11. MayorMayor

12. medwedo berlogsoni

Прилетіли наші лікарі в Італію.
    Літак з 20 українськими медиками-добровольцями прилетів до Італії
    І що поганого в тому, що наші лікарі будуть вчитися, як боротися з коронавірусом і вести трансляцію через Інтернет для інших лікарів та медпрацівників?
    Чому тут всираються порохоботи проти відповідного Указу Зеленського - не зрозуміло. Точніше, в загальному, зрозуміло. Їм, порохоботам, усе не так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Розчулюють пожертвування з боку Засцики, Коломойського, Єрмака. Зеленоубогі равлики, ви головне ковтайте, не забувайте
    FB_IMG_1586005396359.jpg

14. MayorMayor

Серед українських медиків, які протягом двох тижнів виконуватимуть свою роботу в Італії - анестезіологи, реаніматологи, інфекціоністів, терапевти, а також медичні сестри.(С)

15. Good man

Good man Обычный человек

Потому что копирует путинские шаги.

16. Вірусна криза перекреслила всі бізнес-плани провідних компаній України. Маючи в своїй мірі заощадження і холодний розсуд, вони пішли далі в збиток:
    - зберігають команду і колективи;
    - допомагають соціальній сфері;
    - беруть під свою опіку лікарні і пенсіонерів;
    - закуповують все необхідне для стримання і боротьби з вірусом. Тобто, зберігають обличчя, виховують в собі людяність, а багато хто опановує корпоративно-соціальну відповідальність.

Що зробила влада? Питання риторичне. Хоча ні, як і бізнес влада зберігає команду і колективи. За останньою інформацією Єрмак пройшов процес помилування і залишається на посаді.

На відміну від бізнесу, який має запас пружності, Вова вирішив йти на дно разом з вірними поплічниками. Популістично роздадуть телевізійному електорату по тисячі гривень, попросять бізнес і міжнародну спільноту допомогти медицині, розпиляють виділені державні кошти, а в кінці серії звинуватять невидимий організм (COVID-19) в економічній кризі і вартості батона по 30 гривень.

Ми стали ще на крок ближчі до кризи, політичної. Садіть картоплю і пристебніть паски безпеки. І не забувайте допомагати армії, бо московська мразота може скористатись нашою слабкістю.
    Андрій Римарук

17. «Можно обманывать часть народа все время, и весь народ некоторое время, но нельзя обманывать весь народ все время.»

Практически все ТВ каналы проигнорировали самый масштабный коррупционный скандал.
    Ничего не произошло, просто организованная коррупция главного офиса страны.
    Вчера Yanina Sokolova уволили за то, что я прокомментировал скандал в эфире ее авторской программы, а сегодня мне передали информацию, что на всех региональных канал разнарядка жесткой цензуры, чтоб никто не узнал про скандал с пленками Ермака.
    Так выглядит коррупционный консенсус!
    Такое было при Януковиче, тем тоже управляли из Кремля.

Уважаемые журналисты, сегодня молчанием прессы цементируют режим, потом не удивляйтесь, что будет как «запоребриком».
    Geo Leros

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)