Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не можна порівнювати Зеленського з Путіним.
    Хоча б тому, що Україна відправила в Італію 20 лікарів-добровольців, які там будуть стажуватися в питанні боротьби з коронавірусом.
    А Путін послав лише обладнання, яке самій Росії потрібне. Українські добровольці поїхали зі своїм обладнанням і захисними засобами і будуть там набиратися досвіду, як працювати з цим обладнанням і цими захисними засобами в умовах епідемії. А Росія лікарів разом із обладнанням в США не посилала. Просто зробила "жест доброї волі", щоб зняли санкції.
    Україна під жодними санкціями не знаходиться, тому це - дійсно жест доброї волі.
    Крім того, коли через два тижні Україна, можливо, вийде не пік епідемії, а в Європі поступовно все стихне, в Україну приїдуть італійські чи інші лікарі, які вже у себе перехворіли коронавірусом, а кожен лікар, який видужав після коронавірусу і має імунітет, буде на вагу золота.

Ну, це я так, для нормальних людей, а не для порохоідіотів написав. До них не дійде.
    В Італію для надання допомоги поїхали 20 українських лікарів

• Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Понимаешь, миротворцем в историю его собственное население вряд ли пустит. Тут спасибо Порошенко в том числе. Единственный выход - чтобы миротворцем его называли на западе. А он потом скажет - раз все на западе и востоке признают меня миротворцем, то значит так и есть.

Ещё и ещё раз повторяю - все действия Зеленского направлены на то, чтобы войти в историю миротворцем. Если это принять во внимание, то все его действия становятся понятны.

3. medwedo berlogsoni

Ти хоч сам зрозумів, що написав?
    От я, наприклад, виставив тебе ідіотом грамотно. Тому ти сильніше починаєш обзивати мене. Колись навіть написав, що хочеш мені в рота насцяти, щоб морем пахло. Але я вже перестав на вас обох реагувати. Ви - два кацапи, пишете лише російською, української не поважаєте, а адміністрація терпить тут і ваше обох хамство, і матюки. У вас крім "главзелупа" та подібних виразів нічого в запасі немає.
    А тобі ще й чомусь кісткою в горлі стоїть прагнення Зеленського до миру. Сидиш, скотина, в теплі, а хочеш, щоб миру не було, щоб хтось воював і гнив в окопах з обох боків.

• Тупо Тупо x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Вот ты снова попался на лжи, кацалапый путинойд.

Россия отправила в Италию врачей и медицинское оборудование в помощь в борьбе с коронавирусом — Meduza

5. Good man

Good man Обычный человек

В какой сказке ты меня идиотом выставил, паря? Ты даже именование "паря" у меня украл, у самого мозгов не хватило придумать что-то стоящее.
    Играешь тут в детектива, а сам по своему собственному критерию оказался кацапом. Перепутал Бондаренко и Лукаш. Ты, кацалапый, попытался съехать на тему, будто ты просто заговорился и перепутал. Но ты сделал одну большую ошибку, Лукаш не выступала сотни раз с экрана во времена яныка. Здесь перепутать их нельзя. А вот кацап, как ты сам верно заметил, этого не знает, он их видел он раз и легко перепутает.
    Понимаешь, паря, можно оговориться и назвать Феррари Ланосом. Я в это могу поверить, всякое бывает. НО НИ ОДИН ЧЕЛОВЕК НИКОГДА НЕ СКАЖЕТ - Я ВОСХИЩАЮСЬ ЛАНОСОМ. Скажут только про Феррари. Перепутать восхищение может только тот, кто ни разу не видел Ланос и Феррари.
    Можно перепутать как баб Лукаш и Бондаренко, но перепутать их в качестве выступающих от имени власти на ток-шоу и в парламенте может только тот, кто их ни разу не видел, или видел только один раз. И сделать это, КАК ТЫ САМ ГОВОРИЛ, может только кацап.
    Ч.т.д.

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Поправочка - ніякого жесту доброї волі не було. Це все булот ЗА БАБКИ. ЗА БАКИ, КАРЛ!!

7. medwedo berlogsoni

Я взяв "жест" в лапки. Звичайно, ніякої доброї волі.
    Лохорату розказують про страшних піндосів, які сплять і думають, як матушку расєю заграбастать, і в той же час продають туди за валюту обладнання, яке самим росіянам-лохоратам конче потрібно. Не хочу на цій темі більше товктися.

8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

9. Good man

Good man Обычный человек

Жена главы МОЗ Степанова зарегистрировала медфирму в день назначения мужа на должность

Супруга нового министра здравоохранения Максима Степанова, Наталья, в день его назначения на должность зарегистрировала медицинское предприятие, которое будет поставлять украинцам необходимые препараты и технику для лечения коронавируса.

Порошенко вор, Зеленский честный!!!!11111

Эти черти открыто собираются заработать на горе людей. Цинизм доходит до крайности, ни дня нельзя упустить. Назначили на должность, в этот же день регистрируем фирму. Как же, такие сладкие денежные потоки хоть один день мимо кассы пойдут.:facepalm:

Фракция Зеленского на форуме, какие ещё вам нужны доказательства?

• Подобається Подобається x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не понимаю.

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелебобик=клинический....

В Україні є місце, по якому COVID-19 пройшовся невблаганним катком. Це шеститисячний райцентр Монастириська, розташований між Тернополем та Івано-Франківськом.

Тут інфіковані 83 людини. Ще півсотні таких же виявили в 13 навколишніх селах.

Серед захворілих — 32 медика: 10 лікарів і 22 медсестри. Інфіковані також 5 дітей, держслужбовці, поліцейські, священик, голова ОТГ. Ще понад 300 осіб треба перевірити на COVID-19.

Міський голова Монастириська Андрій Старух зізнався НВ, що на початок пандемії в лікарні було всього кілька масок, а засоби захисту лікарі купували в місцевій аптеці. Запасів комплектів для медиків лікарня не передбачила заздалегідь — на це не було грошей.(С).

13. Вони прийшли коли на казначейських рахунках була рекордна сума грошей. За рік вони докерувалися ледь не до дефолту. Ще й захист продали.
    А тепер виходить і жаліється на попєрєдніків.

Де гроші, які перестав красти Порошенко? Вкотре питаю.

14. MayorMayor

Вони реально йобнуті. Тобто, через 14 днів лікарі повернуться з "досвідом", і ще 14 днів будуть проходити обсервацію у розпал епідемії в Україні? На кого розрахована оця маячня?

Цитата

"... наших 20 лікарів поїхали на 14 днів до Італії допомогти італійським лікарям в наданні медичної допомоги",- сказав Ляшко, додавши, що вони вивчатимуть досвід італійських колег.
    За його словами, якщо епідеміологічна ситуація буде стабільна й не буде крайньої потреби залучати фахівців до надання медичної допомоги ми зможемо провести їхню обсервацію для того аби не було поширення на території України коронавірусної хвороби

15. Хто висунув ідею відправити лікарів? - Аваков.
    Яка мета? Витягнути Марківа з тюрми.
    Вигода? Кричати потім по телебаченню, що який він мудрий.

16. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

І ще медичний спірітус в достатній кількості.

17. FB_IMG_1585996749498.jpg

18. MayorMayor

Ваприз- у Вас в городе как ситуевина с дезинфицирующими растворами?Свободно и много?

19. Єрмак - мій друг і всі це відео - провокації, - запевняє Президент України. Я не причетний до жодної корупції, - наголошує він же.

Ми дослідили всі факти на плівках і жодне корупційне призначення не відбулося, - стверджує Офіс Президента України.

Мій брат - базікало і любить надувати щоки, - з горем неофіційно констатує Андрій Єрмак.

Тобто, яка версія влади: є Денис Єрмак, брат керівника Офісу президента України, на час записів - радника президента. Денис ходить по барам-ресторанам, зачіпає людей, представляється братом радника президента і за гроші пропонує вирішити майже всі кадрові призначення в державі.
    У той же час, його рідний брат Андрій - кришталево чесний, про це навіть не підозрює.
    Президент - взагалі ні причому!
    Висновок: брат Андрія Єрмака - аферист, якому зараз загрожує тюремне ув’язнення від 5 до 12 років з конфіскацією усього майна. З надією, що скандал вщухне, забудуть-відмажуть.

Але є одне але...

За публікаціями журналістів у жовтні 2019 р., через 2-3 тижні після легендарної зустрічі Дениса Єрмака з Купчаком щодо купівлі посади керівника Енергоатому і організації масових корупційних схем в цій компанії, щонайменше Президент України Зеленський наполягав на звільненні Недашковського з Енергоатому і призначення на його місце Купчака.

А це вже інша стаття, за попередньою змовою осіб, набагато серйозніша. І цілий букет інших статей кримінального кодексу.

Що би мав зробити Єрмак:
    - у день скандалу написати заяву про звільнення. Не важливо, робив він щось чи ні. Його рідний брат, прикриваючись його ім’ям, займався аферами і відвертою корупцією.

Що мав би зробити Президент?
    У той же день, тиждень тому, задовольнити цю заяву. Визнати кадрову помилку. Надати чіткі докази щодо власної непричетності до цієї ганебної ситуації.

Що роблять Єрмак і Зеленський?
    Обійнявшись, йдуть на дно. І тягнуть за собою всі правохоронні органи, які мовчать і не знають як викрутитися: і розслідувати страшно, і не розслідувати - страшнувато, бо потім інші запитають.

Може, це й добре.
    Чим швидше все це накриється мідним тазом - тим краще.
    Та й реформа правохоронної системи давно назріла. Всі ці царські балкони, добудовані до хрущовок, не дали жодної користі ні мешканцям самої хрущовки, ні мерседесам, які проїжджають повз.

П.С. А 10 млрд грн щомісячно з бюджету по схемам виводять теж Ваші друзі, пане Зеленський?
    Чи Ви не в курсі?
    Ось Ваш колишній друг Уманський стверджує, що Шмигаль точно в курсі.
    Про правохоронні органи промовчу. Вони в курсі цього давно

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10157523040448439/

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як співає Могилевська "Я завелась, останови меня...".
    Наплоджені боти ще не можуть зупинитися.

У єврейському фолклорі тідьки кожен тисячний недорозвинутий? Це інша тема розмови. Але, у кого буде дуже близька спорідненість, яка ймовірність недорозвинутих дітей? І яка спорідненість у багатьох юдейсбких сімях?

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)