Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Панове порохоботи, та спустіться на землю!
    Вже всі живуть із таким президентом рік, не всім подобається не всі задоволені, але виють тільки порохоботи.

• Тупо Тупо x 1
  2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

У цьому і є сенс демократії, що одні покидьки доглядають за іншими
    та здіймають галас у разі якихось неподобств.
    Це працює. Кращого нічого не вигадали.

Це працює навіть у тому випадку, якщо до влади потрапляють і не зовсім покидьки.

Останнє редагування: 3 кві 2020
  3. cncmaster

Стосовно виборчого процесу.

Історично так склалося, що вибори в нас проходять за кацапським сценарієм,
    навіть запрошували "політтехнологів" із кацапстану для цього.
    Суть технології така - до голосувань допускаються дві кандидатури - потрібна та іще гірша.
    Це якось працює у кацапстані, але ніяк не працює в Україні.
    Останнього разу це з дуже великим скрипом спрацювало у 2004-му році
    і більше не працюватиме.

Піплу вже похєр - у випадку вибору між Петром Олксійовичем та коміком оберуть коміка.
    У випадку вибору між янучарою та Віктором Андрійовичем оберуть янучару.
    Нажаль, "іліта", яка має змогу впливати на склад кандидатів, це ще не дуже певно усвідомлює.
    А для них вже давно це мало стати аксиомою.

Останнє редагування: 3 кві 2020
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А чого це саме я? Чим же мої пояснення такі унікальні?

5. cncmaster

Стосовно "виборчої кампанії" Петра Олексійовича у Харкові.

У рази дієвіше було посадити надовго Гєпу, за скоєне у 14-му,
    аніж довіряти тому агітацію за себе. Він постарався гарно.

Петро Олексійович це лузер із самого початку своєї кар'єри.
    Йому свого часу поталанило, але він не зробив висновків, бо не в змозі.
    Тому пішов і вже не повернеться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тому що в Ваших поясненнях "словам тєсно, а мислям - просторно".
    Тільки ради бога, я не провокую. Я просто пригадую Ваші попередні оцінки. Вчора виявилося, Що модерація на ЛФ таки інколи існує, і я отримав на горіхи.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Чесно - не знаю. Я що - там в офісі ошиваюсь? Поки я ніякої зради чі перемоги з його боку не бачу. Мені дуже не подобався БОгдан, якого замінив Єрмак - ні своїм бекграундом, ні не інтелігентною поведінкою, ні неблагородним фейсом. Я на таке просто не могла дивитись, але я ж не права - того, наскільки він був корисний у владі, я ж не знала. Це чисто блондинське, хоч я брюнетка))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Silver bullet

золоті слова

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

наприклад?

11. cncmaster

Тому хай його їбошать, а ми подивимось.

12. Silver bullet

я можу дещо доповнити. Раніше я вважала, що риги гарні тільки в опозиції, зараз не зрікаюся цього, але вони навчилися, сцуко, домовлятися з любою владою по важливим питанням, особливо якщо їм від цього є користь їхньому бізнесу,та ще відслюнявлять за голоси.

13. cncmaster

Вони це завжди вміли.

14. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, ты извини, но снова посажу тебя и остальных членов фракции Зеленского в лужу. Помнишь про Оман?
    Сначала были Карпаты.
    Потом был Оман.
    Потом был официальный визит в Оман.
    Потом был частный визит в Оман.

Вы тут с каждым разом всегда отступали, но поддерживали Зеленского в его вранье. Интересно, как будете сейчас выкручиваться.

В конце марта стало известно, что полет Владимира Зеленского из Омана в Украину в январе оплатило руководство этого государства. Об этом говорится в ответе Офиса президента, которое получило Нацагенство по вопросам противодействия коррупции (НАПК).
    Подарок от султана. Признают ли Зеленского коррупционером из-за полета в Оман

Т.е. когда Порошенко летал за свой счёт, то вы тут его последними словами называли. А Зеленский даже переплюнул Порошенко. Если Порошенко сразу летел за границу, то Зеленский для лохов хотел быть патриотом, который отдыхает на родине, а сам тайно улетел за границу. Потом лживый карлик захотел представить это как государственный визит. Потом, что он патриотично оплатил возвращения за 65000 евро в страну в связи с ситуацией в Иране. А по факту оказалось, что гуляли за счёт султана.

Обращаюсь сейчас к тебе и к остальным, которые хулили Порошенко за отдых. Если вы сейчас дружно не обматерите Зеленского, то автоматически станете двуличными моральными уродами. Ещё раз - двуличными моральными уродами.

15. cncmaster

Пиздатий

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Silver bullet

Нинішня влада все ж ні в яке порівняння з ригами не йде - там багато патріотів і людей, що прийшли іменно проти корупції, а ті, хто зараз творить та розповсюджує на неї фейки і помої - ті точно вороги, пливуть в одній канаві з ольгінцями, бо з наступних отримаємо проросійське месиво - ригів. Це не моє, а аналітиків, набагато мене серйознішіх.

• Тупо Тупо x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Кстати, члены фракции Зеленского на форуме, угадайте, внёс ли честный Зеленский щедрый подарок от султана в декларацию за 2019?;)
    Быть такого не может, чтобы честный человек не сделал это. Даже для богатого человека разово потратить 65 000 евро это заметные траты.

Им ссы в глаза - всё божья роса.(с)

18. cncmaster

Пиздатий

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. cncmaster

Чуєш?

• Смішно Смішно x 1
  20. Зеленский: если найдут моего свинарчука - Порошенко должен уйти
    FB_IMG_1585901212915.jpg

Статус теми: