Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ура!!! Пріус появився!!! Сільвер Буліт турбувалася вже...

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

І ще, та й уже буду відпочивати.
    Хмочин лише перепощує, нічого пальцями не набирає, а як запінився, коли я, замість того, щоб набирати текст спочатку англійською, а потім - російською чи українською на клавітурі, скористався готовими програмами.
    Одне слово, Хмочин - пісдятель.

• Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я поки що не вчитель української мови, тут не модератор, перечитувати простирадла чорноволохів, ще й сліпати над орфографією?
    Перше, що попалось в очі, вираз "Ярославський з Порошенко", правильно "Ярославський з Порошенком", прізвище із закінченням на "о", не відмінюється, тільки у жіночому роді, якби це було "Ярославський з Мариною Порошенко", тоді правильно. Ще нема такого правила у російському правописі.
    А ще вирази та всі висказування, ніби розмова з алкоголіками під магазином, чи з тими, хто думають так само.

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу, порохоботам медичних масок і респіраторів замало, заспокоїтись не можуть, потрібен, мінімум справжній намордник. Далі гівнометання.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Це нормально.

Останнє редагування: 2 кві 2020
  6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Во-во,Божа правда і гамериканшька поміч на Toyota Prius їде...А Ви тут все, та нічого не буде,Зеля спасе,Зеля захистить...Зеля 73%,Зеля не лох, Зеля...Зеля...А мінє каетса ,што Зеля поїде в Хайфу і скаже з-хрипоткой: - Я каетса болєн на-понос,а может єнто,шото другоє...Да ну вас усєх в-жопу.Я єду в Хайфу!Там навєрноє увєсь 95-й квартал уже.Азохенвей!:tongue:

IPhone1 295.jpg

7. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

8. Юрко НОТОЦО

Во-о,Медедьо вперед! Пишіть петицію,літератор!:good:

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

10. Юрко НОТОЦО

О-о...понос на хазарів нападає вже,срачка починається...Андрей Єрмак також кудись ,як Єрмак Тимофєєвич на завоювання видно збирається. Хозарського ханства,чи шо?:scratch_one-s_head:

upload_2020-4-2_21-48-17.png upload_2020-4-2_21-55-0.png

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хай. Зеленський почитає петицію та розбереться де маячня, а де правда.
    Він і до цього керував великими колективами, так що у своєму офісі порядок не проблема.
    Але щось потужний наїзд на Єрмака пішов, підозріло це. Шукати треба - кому вигідно?
    А з Рашею вже Емірати розібралися, можно сидіти на березі і дивитись, як пропливає труп ворога .

• Тупо Тупо x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Йой... на велосипеді по Дарданелли? Ну,Ви й гуморист,Буля!:facepalm:

13. Краще б його повезли на лафеті. А так Тесла була на прицепі, який перевозив і теслу і віслюка в ній

14. Географіювчити треба було у школі. Сауди розбираються.

15. Юрко НОТОЦО

А де наш Васька-стратег? Він би нам роздовбав,шо то з тим буде і як!о_О
    Вася-я-я,де Ти там? Давай,стретег!... Десь вже скаче!

upload_2020-4-2_22-21-58.png

16. Good man

Good man Обычный человек

Васька подрывается очередную бутылку выпить, он же подрывник.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. У списку штатних (на зарплаті) радників глави Офісу Президента Андрія Єрмака виявлений Ростислав Карандєєв, звільнений 26 лютого 2020 року з посади заступника міністра культури за премію в 497 709 грн.

Карандєєв підписував від імені Міністерства культури договір на держфінансування серіалу "Слов'яни" в розмірі 25 млн грн з продюсерською фірмою Єрмака "медійна група Європейського партнерства".
    Всього за час його роботи зам.мін.культ.
    Продюсерські фірми Єрмака отримали 102,2 млн грн держфінансування.

18. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Так я ніпойняв, він насправді хороший?

19. medwedo berlogsoni

Спитайте в Капітошечки, він в двох словах уміє пояснити, хто у владі хороший.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)