Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дебилушко, какие действия Маска должны быть после этого спича?-Вангую: "идите нахер, Украина".Разбирайтесь там у себя кто там ху.А я отдам ИВЛ Зимбабве или Намибии.Там не грызутся между собой."

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Кажуть, що американці-астронавти навпаки, стали набожні..
    Хоча є якийсь відсоток того, що релігія взагалі надумана інопланетянами, щоб люди не повбивали одне одного. Але, як казав вождь пролетаріату, краще менше, але якісніше.

3. MayorMayor

Дебилушко лингвоинвалидное, а я о ком?Закономерно- что Маск поставил условия поставки.Ты даже не соизволил прочитать о них (ах, да, ты в английском как хер по звездам), но начал приплетать Главзелупу.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Знаєш що,
    дочекаємося, коли прийдуть чи не прийдуть ті апарати, а тоді побалакаємо.

Я прекрасно зрозумів, що хоче зробити Маск, лише Супрун не слід було вискакувати "А ось я, а ось я, дайте мені!". Вона зараз ніхто.
    А чи ти Ванга, чи
    - час покаже.

• Тупо Тупо x 1
  5. MayorMayor

И что же хочет Маск?))

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Десь і павутині є цікава бесіда науковця з Каденюком.
    Не можу знайти... поки що...

7. Наразі у нас довбойоб кацаполапий.

8. Які зелебобіки пруткі присвоювати чужі успіхи. Віслючок приписує собі чужі намагання допомогти народу Украіни: Ярославський з Порошенко закупили в Китаі маски, халати, тести. А бубочка тут як тут з своім відосіком. Лєнаа де Довбойоби? Сховалась в Швеціі?

Супрун перша знайшла інформацію і перша звернулась про допомогу. А зелебобіки, ідійоти, тут як тут: Супрун не давайте, нам давайте.
    Де Супрун просила собі? А не украінцям. А заглот? Процитуй, де вона просить длясебе?

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дядьку, всі це знають і ніхто, як на екзамен, зубрити це не збирається.
    Згідний, що "менше зло" Зеленський не оправдав всіх сподівань і рейтинг, закономірно падає, але і в Порошенка не сильно росте, хто не був його прихильником, не став ним.
    Чого вам тріпатись, як, ні сьогодні, ні завтра, виборів не буде, заплановані на жовтень, при таких обставинах перенесуть.

• Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як не копіпаста чорноволохів, то грамотність аж пре.
    Ярославський - принаймні офіційно, ніякого відношення до Порошенка не має. Тільки чесно, Порошенко не присвоював чужі заслуги, які потім піарив як свої власні?

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

abby mask suprun.JPG musk.JPG suprun.JPG
    Спеціально для пороходовбойобів (пардон за мою французьку) не полінувався.
    Спеціальною програмою (ліцензійною, якщо що) розпізнав твіти Маска і Улянки.
    Маск день тому запропонував апарати, які в нього є, для боротьби з коронавірусом.
    Улянка
    три години тому вискочила, що мовляв, вона - колишній міністр і дайте-дайте-не минайте. Хотіла примазатися до доброї справи Маска.
    З таким самим успіхом міг вискочити Янукович, Азаров чи космонавт Черновецький - мерсіан.

Потім Арістов сказав, що Улянко - ти зараз ніхто. Нехай Маск спілкується з діючою владою.

Даю скріншоти. даю текст, даю переклад.

Автопереклад дещо корявий, тому я підправив.

Коротше кажучи, Улянка вискочила, як Кузьма з маку. Ніхто її не просив розписуватися за Україну. Як та муха - вирішила сісти волові на ріг, щоб потім хвалитися - ми пахали.

Ти, майор, якщо дятел в мовах, то хоча б не показуй цього.
    Ще раз: спочатку Маск запропонував, а після того Улянка обізвалася, щоб набрати собі і Петрові балів.

• Тупо Тупо x 1
  12. MayorMayor

Дебилушко зеленоголовое, Маск поставил одно условие- чтобы аппараты не стояли на складах, а были поставлены нуждающимся.Каким концом тут Главзелупа- х.з.Кроме того, да, прошли почти сутки с твита Маска.И НИКТО из зелупоголовых не потрудился обратиться.(Или кто-то считает, что Маск зарезервирует персонально для Украины полсотни?).А после обращения Супрун- начались визги и говнометание- "только Главзелупа, только с ним!".Вопрос вам, долбо@обам- а Маск вообще знает, где это Украина, и кто такой Зеленский?Он отдаст аппараты тем, кто первым обратился.

13. MayorMayor

И для медведки- я прочитал эти тексты без "специальной программы (лицензионной)"))

14. Довбойоб, якщо робиш пред'яву, давай зразу факти.
    Я плюнув, а ви відмивайтесь тут не канає. Зрозумів. Чи такі прості істини ідіотам теж розжовувати треба.
    Подивись інтерв'ю Пороха. Там це все розказано.

15. medwedo berlogsoni

Маску прислали фото Зеленского за рулем Tesla с просьбой открыть СТО в Украине

Признайтеся, майор, що Ви - трохи довбо@об

• Тупо Тупо x 1
  16. Знаток англійського читає з автоперекладачем? Оце знаток. Піздабол. Що взяти. Де були довбойоби, поки не прочитали повідомлення у твіттері Супрун. Хто перший повинен був звернутися.? А хто реально звернувся?
    Для довбойобів? Маск читає твіти. І реагує на них. Доказано часом.

17. medwedo berlogsoni

Я також прочитав. Мені було просто в лом перенабирати текст з картинки. Навіщо, якщо є розпізнавач тексту і гугл-перекладач, щоб не набирати вручну переклад?
    То я - спеціально для майорів, які питають з єхідцой - І що ж сказав Маск?
    Заодно прорекламував програму розпізнавання текстів.

• Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

Я вже майорам сказав. Я читаю без перекладача. Лінь було набирати переклад. Автоперекладач це робить швидше.

• Тупо Тупо x 1
  19. Де там Уляна просить для себе?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)