Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Да вообщето я не зелебобик и не порохобот. Как-то однаково. У меня своя цель, а не защита єтих властньіх дегенератов, ну и соответственно их последьішей любой окраски)

2. Коммунарец

Однаково. Йдьте туди і не повертайтеся, якщо вам тут погано.
    Менше поганого залишиться)

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зеленим шмарклям недовподоби рост зарплат в Украине (думаю, все понимают, что причина роста- в дефиците рабочей силы благодаря безвизу).Дайошь всем минималку и сопли и вопли о зубажинни.

4. MayorMayor

Раз тело не поняло мой предыдущий спич, перехожу на понятный телу: "оно дверi, оно на@уй".Теперь дошло?

5. Коммунарец

Ну, єто вьі зря. Не надо обижать тех, кто не разделяет ваши глупости.
    Жаль мне вас, но вьі сами избрали себе скользкую стезю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Тупо Тупо x 1
  7. MayorMayor

у зелебобика память, как у рыбки гуппи.Ничего удивительного.

В ходе переговоров между Украиной и ЕС сформировались 5 основных условий для отмены виз.

18 декабря 2015 года Еврокомиссия призвала исправить "пробелы" в запуске и работе антикоррупционных органов. Для борьбы с коррупцией Еврокомиссия рекомендовала до конца первого квартала 2016 года полностью запустить Национальное антикоррупционное бюро и Специализированную антикоррупционную прокуратуру, обеспечить им юридическую и финансовую независимость. Также в этом перечне требований запуск работы Нацагентства по предотвращению коррупции, изменение законодательства в сфере ареста и спецконфискации.

Кроме того, к этим требованиям относились введение е-декларирования и внесение антидискриминационной поправки в Кодекс законов о труде.
    Сколько можно ждать: что еще предстоит пройти Украине на пути к безвизовому режиму с ЕС

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Де про "отмену", вальцманоїди?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. MayorMayor

А дождемся принятия закона и реакции на него Еврокомиссии, Васян.

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вірно...і Трамп відреагує також на всякі хитро-дупо-кручені массонські ходи.Час пішов...:yes:
    Побачимо,як то все буде відбуватись... До-завтра в Варшаві!
    Ми розглядаємо Україну прямо зараз: Трамп про виділення Україні допомоги

Останнє редагування: 31 сер 2019
  11. Андрій Шор
    Извините, утащил с ВОЛ, но уж больно прекрасно.
    Байка или нет - судите сами. Другой информации не будет.

"ну и лучшая история за эту неделю.
    совещание у одного из зелебобиков , поставленных на мо.
    ему докладывают, что вот по одному из пунктов по железу - совсем плохо. практически критически.
    вазелиновое , задает вопрос - а типа как раньше решали?
    ему отвечают, что были серые схемы , контробас . но так как мо не могло по такой схеме платить - платил рошен.
    зелебобик: так что мешает снова попросить рошен.
    (немая сцена)"

12. А пам'ятаєте нам відкриті конкурси обіцяли при Зе?

Ось і Айварас Абромавічус переміг на прозорому конкурсі і став главою корупційної діри Укроборонпрому.

Конкурс був настільки прозорий, що його ніхто так і не побачив.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не бачу жодного зв"язку між тим, що віддадуть Цемаха і як наслідок - Росії не потрібно буде надавати адвокатів.
    Навіть якщо Цемаха повезуть як одного із важливих підозрюваних (між іншим, громадянина України) в Гаагу, то чому це раптом Росія має представляти адвокатів?
    Якщо можна, поясніть.
    Це - по-перше.
    А по-друге, про цього Цемаха та його п"яні балачки знали вже давно. І викрасти його з Донбасу не було ніякої проблеми ні рік тому, ні півтора.
    Але викрали його лише місяць тому (я так розумію, п"яного переправили через лінію розмежування, не виключено, що хтось по той бік лінії ще й трохи заробив на цій "контрабанді". Ну і на здоров"я). Тобто, викрали вже за президенства Зеленського. Залишимо за дужками запитання, чому цього не зробили ще за часів Порошенка.
    І, по-третє. Цей Цемах і з власної ініціативи - балакучий, як вип"є. А вже в кабінетах СБУ він досить непогано набалакав на відеокамеру, так що якщо його і віддати Росії, то його свідчення також прикладуть до справи, щойно почнеться суд. Звичайно, краще, щоб він був фізично присутній на суді, але доказів про те, що літак збила Росія достатньо навіть без Цемаха.
    Тому заради Сєнцова, Клиха, українських моряків можна і віддати. Якщо він захоче туди поїхати. Бо чомусь мені здається, що щойно опинившись в Росії, цей Цемах може випити щось занадто шкідливе для здоров"я.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Останні пости порохоботів, аналоогічні, як стар.пери, плачучі за совком "Нєбо било галубєє, мєня спіна нє балєла, баби чаще давалі...", так і аргументи за Порошенка, ви так і не сказали, вибори минули, чого хочете добитись? Запланований Порошенком путч може і не такий фейк?

• Тупо Тупо x 1
  15. Спостерігаю за цікавим явищем як люди намагаються препарувати реальність, як шукають якісь позитиви, як надіються на нового прем'єра, бо це "ненайгірший вибір, а могло бути і гірше".
    Нікого не звинувачую. Це нормально. Так влаштована людина. Людина намагається пристосуватися до реальності, а пливти проти течії можуть далеко не всі.

Тільки одне маленьке прохання є у мене до вас - не брешіть собі і не зрадьте собі і державі.

Бо, дійсно, новий прем'єр, який хоче співпраці з МВФ - це таки краще ніж якби прем'єром призначили якогось Ткаченка.

Але йти в таких умовах на йти на цю посаду, на міністерські посади чи ставати "слугою" - це вже само по собі свідчить про відсутність розуму.
    В цього прем'єра в парламентсько-президентській республіці в рази менше повноважень, інструментів впливу ніж в Азірова в президентсько-парламентській республіці за диктатури Янека. Азіров, хоча б мав свою групу впливу в ПР, а цей прем'єр на кого може опертися в лобіюванні своїх "реформ"?
    Тобто, навіть якби він був найбільшим професіоналом в світі (в чому в мене особисто великі сумніви, хоча б тому що тільки длбйб прийме таку пропозицію), він абсолютно безправний і повноважень в нього не більше ніж в сільського бібліотекаря.

Тому про які реформи ви зараз розмріялися, якщо рішення прийматимуть відомі вам люди, які показують своє дикунське бачення в численних інтерв'ю?
    А з прем'єром, міністрами будуть робити то що й з депутатами від слуг. Тільки замість натискання кнопок, вони ставитимуть підписи, відсиджуючи потім багато років в тюрмі.

Власне, далеко ходити не треба, бо те ж саме вони пробували реалізувати з Кличком і напевне реалізували з мерами інших міст, просто ті мовчать. Отак і будуть працювати міністерства, так буде працювати економіка, так буде функціонувати держава.

Але не слід в тій ситуації говорити про диктатуру, незважаючи на те, як хвацько слуги тиснуть на кнопки, не знаючи за що вони тиснуть. Не буде ніякої диктатури, незважаючи на те що Зеленський перепідпорядкує собі НГУ, НАБУ, САП, НАЗК і все що тільки зможе.
    Диктатура може бути реалізована в темних, але економічно розвинутих (переважно сировинних) державах, де є можливість утримувати диктат, де є можливість заручитися підтримкою світових гравців.
    Це не про Україну. Тим більше не про Україну з такими "професіоналами", в умовах війни і в умовах повного провалу зовні, коли такого "диктатора", відверто зневажають і насміхаються з нього не тільки світові лідери, а й обісцяні орки в Станиці Луганській.

Тому рано чи пізно ефект Безсмертного забезпечений кожному. Думаю, що все ж - рано, судячи з темпів, які вони взяли.
    Тому Зеленський виконає свою історичну місію, показавши що буває, коли мудрий наріт скочується в гівно і кооперується з грабіжниками і агресором.

А ви не робіть того, щоб потім не було соромно перед дітьми і онуками. Моя вам порада. Не вступайте в колаборацію з колаборантами. Це до нічого доброго вас не приведе.
    Mason Lemberg

16. Кацапе, ну не можна вже так відверто палитись і лизати жопу хуйлові.
    Май хоч якусь самоповагу.

17. ЗЕ прибув до Польщі. А до цього...
    До цього (у ході підготовки візиту) він навідріз відмовився зустрічатись там з українською діаспорою. На цей факт вже зреагували 38 громадських організацій українців з 21 країни світу, які звернулися до Зеленського з відкритим листом. В якому пишуть, що розглядають цей факт як "зневагу до своїх земляків".
    Я спробував з`ясувати, яким чином президентський протокол знехтував таким традиційним заходом, як зустріч з діаспорою - адже подібних рандеву боявся лише двічі несудимий Янукович. Знаєте, що мені відповіли off-record? Що за кордоном дуже мало прихильників Зеленського (читай: зе-білів), а тому преЗЕдент некомфортно почуватиметься у ході гострих питань від тих, хто переважно голосував за Порошенка.
    І це після того, як гаслом Верховного коміка була теза про те, що досить розділяти український народ за політичними вподобаннями!
    Цинізм у чистому вигляді... Чи просто Ігор Валерійович не дозволяє ні з ким зустрічатись за відсутності "смотрящєго" Богдана? Проте, як це кореспондується з іншим гаслом нової влади про повернення всіх заробітчан до України? Риторичне запитання...
    Але нам своє робити, у нас путч на носі...
    Helgi Sharp

• Подобається Подобається x 1
  18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)