Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Привіт Арістов, я Максим. Я дуже сподіваюся, що тобі цей пост передадуть. Бо таких як ти потрібно боляче вчити.

Отже розбираємо по пунктах те, що ти написав.

̤1̤.̤ ̤З̤а̤к̤р̤и̤л̤а̤ ̤в̤ ̤2̤0̤1̤7̤ ̤р̤о̤ц̤і̤ ̤Д̤е̤р̤ж̤с̤а̤н̤е̤п̤і̤д̤с̤л̤у̤ж̤б̤у̤ ̤–̤ ̤є̤д̤и̤н̤и̤й̤ ̤п̤р̤о̤т̤и̤е̤п̤і̤д̤е̤м̤і̤ч̤н̤и̤й̤ ̤і̤н̤с̤т̤и̤т̤у̤т̤ ̤в̤ ̤д̤е̤р̤ж̤а̤в̤і̤.̤ ̤Я̤к̤щ̤о̤ ̤р̤у̤х̤а̤т̤и̤с̤ь̤ ̤д̤о̤ ̤н̤о̤в̤о̤г̤о̤,̤ ̤т̤о̤ ̤п̤о̤т̤р̤і̤б̤н̤о̤ ̤б̤у̤л̤о̤ ̤б̤ ̤с̤т̤в̤о̤р̤ю̤в̤а̤т̤и̤ ̤а̤н̤а̤л̤о̤г̤ ̤а̤м̤е̤р̤и̤к̤а̤н̤с̤ь̤к̤о̤г̤о̤ ̤C̤D̤C̤ ̤(̤Ц̤е̤н̤т̤р̤у̤ ̤к̤о̤н̤т̤р̤о̤л̤ю̤ ̤т̤а̤ ̤п̤о̤п̤е̤р̤е̤д̤ж̤е̤н̤н̤я̤ ̤з̤а̤х̤в̤о̤р̤ю̤в̤а̤н̤ь̤)̤ ̤–̤ ̤о̤д̤н̤а̤к̤ ̤Ц̤е̤н̤т̤р̤ ̤г̤р̤о̤м̤а̤д̤с̤ь̤к̤о̤г̤о̤ ̤з̤д̤о̤р̤о̤в̤’̤я̤ ̤м̤а̤в̤ ̤з̤а̤в̤і̤д̤о̤м̤а̤ ̤м̤е̤н̤ш̤и̤й̤ ̤ф̤у̤н̤к̤ц̤і̤о̤н̤а̤л̤ ̤(̤м̤о̤н̤і̤т̤о̤р̤и̤н̤г̤ ̤і̤ ̤к̤о̤м̤м̤у̤н̤і̤к̤а̤ц̤і̤ї̤)̤.̤

Брехня. Практично кожне слово в цьому пункті - суцільна брехня.

Хто закрив Держсанепідслужбу?
    Ще в 2014 році (!!!) ухвалили рішення про створення нової служби до функцій якої мали передати в тому числі функції Держсанепідслужби. Довго думали, але в 2017 році Уряд (не Супрун блеать) скасував рішення про таку реорганізацію та вирішив взагалі ліквідувати Держсанепідслужбу ̶і̶б̶о̶ ̶н̶є̶х̶у̶й̶, оскільки її функції забезпечували МОЗ, Держпраці та Держпродспоживслужба.

Крім того для боротьби з епідеміями створили ЦГЗ і вони роблять свою роботу.

Умиляють ці молитви на санстанції, очевидно Арістов та інші Тодурови забули, що вони тільки й робили, що лазили й кошмарили бізнес. Я не забув:)

Пруфи:
    Кабінет Міністрів України - Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади
    Кабінет Міністрів України - Деякі питання Державної санітарно-епідеміологічної служби
    Про Центр | Центр громадського здоров'я

̤2̤.̤ ̤П̤р̤и̤п̤и̤н̤и̤л̤а̤ ̤п̤і̤д̤г̤о̤т̤о̤в̤к̤у̤ ̤е̤п̤і̤д̤е̤м̤і̤о̤л̤о̤г̤і̤в̤.̤ ̤З̤а̤р̤а̤з̤ ̤ї̤х̤ ̤б̤л̤и̤з̤ь̤к̤о̤ ̤5̤0̤0̤ ̤н̤а̤ ̤в̤с̤ю̤ ̤к̤р̤а̤ї̤н̤у̤.̤ ̤Н̤а̤м̤ ̤ї̤х̤ ̤н̤е̤ ̤в̤и̤с̤т̤а̤ч̤а̤є̤ ̤д̤л̤я̤ ̤р̤о̤з̤с̤л̤і̤д̤у̤в̤а̤н̤н̤я̤ ̤в̤и̤п̤а̤д̤к̤і̤в̤ ̤і̤н̤ф̤і̤к̤у̤в̤а̤н̤н̤я̤ ̤і̤ ̤і̤з̤о̤л̤я̤ц̤і̤ї̤ ̤к̤о̤н̤т̤а̤к̤т̤н̤и̤х̤ ̤о̤с̤і̤б̤.̤ ̤Т̤о̤м̤у̤ ̤с̤ц̤е̤н̤а̤р̤і̤й̤ ̤П̤і̤в̤д̤е̤н̤н̤о̤ї̤ ̤К̤о̤р̤е̤ї̤,̤ ̤к̤о̤л̤и̤ ̤е̤п̤і̤д̤е̤м̤і̤я̤ ̤с̤т̤р̤и̤м̤у̤є̤т̤ь̤с̤я̤ ̤б̤е̤з̤ ̤ж̤о̤р̤с̤т̤к̤о̤г̤о̤ ̤к̤а̤р̤а̤н̤т̤и̤н̤у̤,̤-̤ ̤д̤л̤я̤ ̤н̤а̤с̤ ̤н̤е̤м̤о̤ж̤л̤и̤в̤и̤й̤ ̤ф̤і̤з̤и̤ч̤н̤о̤.̤

Да, Супрун “припинила”. Дивимося по роках “лікарі санітарно-протиепідемічної групи”:
    2011 - 8356
    2012 - 1766
    2013 - 1880
    2014 - 1638
    2015 - 1605
    2016 - 1588
    2017 - 1506

Що це там між 2011 та 2012 роками?:) Ага, он де прогалина. Там теж Супрун?

Крім того, медичні вузи як готували епідеміологів так і готують - гугл. І ЦГЗ готує.

Хвилинка цікавої інформації. Свіжих даних так сходу не знайшов, але знаєте хто ще казав про 500 епідеміологів на всю країну...Голубовська, ага.

Пруфи:
    Статистичний бюлетень «Заклади охорони здоров’я та захворюваність населення України»
    Інтервенційна епідеміологічна служба | Центр громадського здоров'я

̤3̤.̤ ̤З̤а̤м̤і̤с̤т̤ь̤ ̤в̤и̤к̤о̤р̤и̤с̤т̤а̤н̤н̤я̤ ̤к̤р̤е̤д̤и̤т̤у̤ ̤С̤в̤і̤т̤о̤в̤о̤г̤о̤ ̤б̤а̤н̤к̤у̤ ̤(̤2̤1̤5̤ ̤м̤л̤н̤ ̤д̤о̤л̤)̤ ̤н̤а̤ ̤з̤а̤к̤у̤п̤і̤в̤л̤ю̤ ̤н̤а̤й̤к̤р̤и̤т̤и̤ч̤н̤і̤ш̤о̤г̤о̤ ̤о̤б̤л̤а̤д̤н̤а̤н̤н̤я̤ ̤–̤ ̤в̤и̤к̤о̤р̤и̤с̤т̤а̤л̤а̤,̤ ̤я̤к̤ ̤к̤а̤ж̤у̤т̤ь̤ ̤д̤е̤я̤к̤і̤ ̤р̤о̤з̤с̤л̤і̤д̤н̤и̤к̤и̤,̤ ̤6̤ ̤м̤л̤н̤ ̤д̤о̤л̤ ̤н̤а̤ ̤в̤л̤а̤с̤н̤и̤й̤ ̤п̤і̤а̤р̤ ̤і̤ ̤«̤т̤р̤е̤н̤і̤н̤г̤и̤»̤.̤ ̤В̤д̤у̤м̤а̤й̤т̤е̤с̤ь̤,̤ ̤з̤а̤м̤і̤с̤т̤ь̤ ̤Ш̤В̤Л̤,̤ ̤г̤а̤з̤о̤а̤н̤а̤л̤і̤з̤а̤т̤о̤р̤і̤в̤ ̤і̤ ̤г̤е̤н̤е̤р̤а̤т̤о̤р̤і̤в̤ ̤к̤и̤с̤н̤ю̤ ̤в̤ ̤р̤е̤а̤н̤і̤м̤а̤ц̤і̤я̤х̤ ̤–̤ ̤м̤и̤ ̤с̤п̤л̤а̤т̤и̤л̤и̤ ̤ч̤е̤р̤в̤о̤н̤у̤ ̤р̤и̤б̤у̤ ̤і̤ ̤4̤-̤5̤ ̤з̤і̤р̤к̤о̤в̤і̤ ̤г̤о̤т̤е̤л̤і̤ ̤д̤л̤я̤ ̤«̤с̤в̤і̤т̤и̤ ̤м̤і̤н̤і̤с̤т̤е̤р̤к̤и̤ ̤С̤у̤п̤р̤у̤н̤»̤.̤ ̤

Погуглив я значить цих “розслідувачів”. Ні ні, це не Бігус. Це не Схеми. Не VoxCheck:). О ні, це Український репортер (што?). Насолодіться цим шедевром: ☆ Медреформа: в Україні транжирять мільйони доларів Світового банку | ☆ Український репортер

̤4̤.̤ ̤В̤и̤т̤и̤с̤н̤у̤л̤а̤ ̤з̤ ̤ц̤е̤н̤т̤р̤а̤л̤ь̤н̤и̤х̤ ̤о̤р̤г̤а̤н̤і̤в̤ ̤о̤х̤о̤р̤о̤н̤и̤ ̤з̤д̤о̤р̤о̤в̤’̤я̤ ̤б̤а̤г̤а̤т̤ь̤о̤х̤ ̤«̤р̤о̤б̤о̤ч̤и̤х̤ ̤л̤о̤ш̤а̤д̤о̤к̤»̤ ̤-̤ ̤ф̤а̤х̤і̤в̤ц̤і̤в̤ ̤з̤ ̤м̤е̤д̤и̤ч̤н̤о̤ю̤ ̤о̤с̤в̤і̤т̤о̤ю̤,̤ ̤я̤к̤і̤ ̤з̤н̤а̤л̤и̤ ̤щ̤о̤ ̤в̤р̤а̤х̤у̤в̤а̤т̤и̤,̤ ̤щ̤о̤б̤ ̤п̤р̤и̤ ̤н̤о̤в̤о̤м̤у̤ ̤с̤и̤л̤ь̤н̤о̤м̤у̤ ̤л̤і̤д̤е̤р̤і̤ ̤м̤о̤д̤е̤р̤н̤і̤з̤у̤в̤а̤т̤и̤ ̤с̤и̤с̤т̤е̤м̤у̤ ̤н̤е̤ ̤в̤ ̤т̤е̤о̤р̤і̤ї̤,̤ ̤а̤ ̤н̤а̤ ̤п̤р̤а̤к̤т̤и̤ц̤і̤.̤

̶П̶т̶і̶ч̶к̶у̶ “робочих лошадок” жалко. Не можу тут перевірити, сльози очі застилають.

̤5̤.̤ ̤С̤п̤л̤а̤ч̤у̤в̤а̤л̤а̤ ̤в̤е̤л̤и̤ч̤е̤з̤н̤і̤й̤ ̤к̤о̤м̤а̤н̤д̤і̤ ̤с̤в̤о̤г̤о̤ ̤о̤т̤о̤ч̤е̤н̤н̤я̤ ̤з̤а̤р̤п̤л̤а̤т̤и̤ ̤п̤о̤н̤а̤д̤ ̤1̤0̤0̤ ̤т̤и̤с̤.̤ ̤г̤р̤н̤,̤ ̤в̤ ̤т̤о̤й̤ ̤ч̤а̤с̤ ̤я̤к̤ ̤р̤я̤д̤о̤в̤і̤ ̤л̤і̤к̤а̤р̤і̤ ̤п̤р̤о̤д̤о̤в̤ж̤у̤ю̤т̤ь̤ ̤з̤в̤і̤л̤ь̤н̤я̤т̤и̤с̤я̤ ̤ч̤е̤р̤е̤з̤ ̤м̤і̤з̤е̤р̤н̤у̤ ̤н̤е̤р̤е̤а̤л̤ь̤н̤у̤ ̤д̤л̤я̤ ̤в̤и̤ж̤и̤в̤а̤н̤н̤я̤ ̤з̤а̤р̤п̤л̤а̤т̤у̤ ̤у̤ ̤3̤-̤6̤ ̤т̤и̤с̤.̤ ̤г̤р̤н̤.̤ ̤П̤е̤р̤е̤т̤в̤о̤р̤и̤л̤а̤ ̤Ц̤е̤н̤т̤р̤ ̤г̤р̤о̤м̤а̤д̤с̤ь̤к̤о̤г̤о̤ ̤з̤д̤о̤р̤о̤в̤’̤я̤ ̤н̤а̤ ̤«̤к̤о̤р̤м̤у̤ш̤к̤у̤»̤,̤ ̤к̤о̤л̤и̤ ̤з̤н̤а̤ч̤н̤а̤ ̤ч̤а̤с̤т̤и̤н̤а̤ ̤й̤о̤г̤о̤ ̤б̤ю̤д̤ж̤е̤т̤у̤ ̤в̤и̤м̤и̤в̤а̤л̤а̤с̤я̤ ̤н̤а̤ ̤п̤о̤в̤’̤я̤з̤а̤н̤і̤ ̤з̤ ̤С̤у̤п̤р̤у̤н̤ ̤Г̤О̤ ̤і̤ ̤Ф̤О̤П̤и̤.̤

Просто брєд. Навіть коментувати лінь.

̤6̤.̤ ̤С̤т̤в̤о̤р̤и̤л̤а̤ ̤з̤н̤а̤ч̤н̤и̤й̤ ̤п̤о̤т̤і̤к̤ ̤в̤и̤ї̤з̤д̤у̤ ̤м̤е̤д̤и̤ч̤н̤о̤ї̤ ̤м̤о̤л̤о̤д̤і̤ ̤і̤ ̤л̤і̤к̤а̤р̤і̤в̤ ̤с̤е̤р̤е̤д̤н̤ь̤о̤г̤о̤ ̤в̤і̤к̤у̤.̤ ̤Ч̤е̤р̤е̤з̤ ̤а̤с̤и̤м̤е̤т̤р̤і̤ю̤ ̤у̤м̤о̤в̤ ̤в̤ ̤у̤к̤р̤а̤ї̤н̤с̤ь̤к̤и̤х̤ ̤л̤і̤к̤а̤р̤н̤я̤х̤ ̤(̤б̤е̤з̤в̤и̤х̤і̤д̤ь̤)̤ ̤і̤ ̤п̤р̤о̤г̤р̤а̤м̤ ̤м̤о̤б̤і̤л̤ь̤н̤о̤с̤т̤і̤ ̤д̤о̤ ̤і̤н̤о̤з̤е̤м̤н̤и̤х̤ ̤к̤л̤і̤н̤і̤к̤ ̤(̤я̤с̤к̤р̤а̤в̤і̤ ̤к̤а̤р̤т̤и̤н̤к̤и̤)̤ ̤м̤и̤ ̤в̤т̤р̤а̤т̤и̤л̤и̤ ̤м̤е̤д̤и̤ч̤н̤у̤ ̤м̤о̤л̤о̤д̤ь̤ ̤і̤ ̤б̤а̤г̤а̤т̤ь̤о̤х̤ ̤п̤р̤о̤ф̤е̤с̤і̤о̤н̤а̤л̤і̤в̤ ̤с̤е̤р̤е̤д̤н̤ь̤о̤г̤о̤ ̤в̤і̤к̤у̤.̤ ̤В̤и̤ї̤х̤а̤л̤о̤ ̤б̤і̤л̤ь̤ш̤е̤ ̤1̤0̤ ̤т̤и̤с̤я̤ч̤ ̤л̤і̤к̤а̤р̤і̤в̤ ̤(̤т̤о̤ч̤н̤о̤ї̤ ̤ц̤и̤ф̤р̤и̤ ̤н̤і̤х̤т̤о̤ ̤н̤е̤ ̤з̤н̤а̤є̤ ̤–̤ ̤б̤о̤ ̤п̤і̤д̤р̤а̤х̤у̤н̤к̤у̤ ̤н̤е̤ ̤в̤е̤д̤е̤т̤ь̤с̤я̤.̤ ̤В̤и̤п̤а̤д̤к̤о̤в̤о̤?̤)̤.̤ ̤
    ̤В̤ ̤р̤е̤з̤у̤л̤ь̤т̤а̤т̤і̤ ̤з̤а̤р̤а̤з̤ ̤н̤а̤ ̤о̤д̤н̤о̤г̤о̤ ̤л̤і̤к̤а̤р̤я̤,̤ ̤щ̤о̤ ̤в̤х̤о̤д̤и̤т̤ь̤ ̤в̤ ̤м̤е̤д̤и̤ц̤и̤н̤у̤ ̤–̤ ̤4̤ ̤в̤и̤х̤о̤д̤я̤т̤ь̤.̤ ̤2̤5̤%̤ ̤л̤і̤к̤а̤р̤і̤в̤ ̤з̤а̤р̤а̤з̤ ̤є̤ ̤г̤л̤и̤б̤о̤к̤о̤ ̤п̤е̤н̤с̤і̤й̤н̤о̤г̤о̤ ̤в̤і̤к̤у̤ ̤–̤ ̤т̤о̤б̤т̤о̤ ̤с̤а̤м̤і̤ ̤є̤ ̤г̤р̤у̤п̤о̤ю̤ ̤р̤и̤з̤и̤к̤у̤ ̤д̤л̤я̤ ̤к̤о̤р̤о̤н̤а̤в̤і̤р̤у̤с̤у̤.̤ ̤Х̤т̤о̤ ̤б̤у̤д̤е̤ ̤н̤а̤д̤а̤в̤а̤т̤и̤ ̤д̤о̤п̤о̤м̤о̤г̤у̤,̤ ̤к̤о̤л̤и̤ ̤в̤о̤н̤и̤ ̤в̤с̤і̤ ̤з̤а̤х̤в̤о̤р̤і̤ю̤т̤ь̤?̤

Точної цифри ніхто не знає, але “більше 10 тисяч лікарів”. Геніальна блять аналітика. Я зараз її правда навскидку розіб’ю. За останні роки кількість лікарів усіх спеціальностей практично не змінюється - десь так 186 тисяч. І статистика до 2017 року це підтверджує, а потім МОЗ в 2018-2019 підтверджував.

З цього три висновки:
    1) НАВІТЬ якщо виїхало 10 тисяч лікарів - це 5% від усіх.
    2) Херня про “один лікар входить, а чотири виходить” - не підтверджується
    3) Арістов, ти - піздабол

Пруф:
    Статистичний бюлетень «Заклади охорони здоров’я та захворюваність населення України»

̤7̤.̤ ̤П̤а̤н̤і̤ ̤У̤л̤я̤н̤а̤ ̤б̤у̤л̤а̤ ̤н̤а̤й̤т̤р̤и̤в̤а̤л̤і̤ш̤и̤й̤ ̤ч̤а̤с̤ ̤н̤а̤ ̤п̤о̤с̤а̤д̤і̤ ̤м̤і̤н̤і̤с̤т̤р̤а̤.̤ ̤А̤р̤г̤у̤м̤е̤н̤т̤и̤ ̤п̤р̤о̤ ̤т̤е̤,̤ ̤щ̤о̤ ̤н̤і̤х̤т̤о̤ ̤н̤е̤ ̤з̤н̤а̤в̤ ̤п̤р̤о̤ ̤п̤а̤н̤д̤е̤м̤і̤ю̤ ̤–̤ ̤н̤е̤ ̤п̤р̤и̤й̤м̤а̤ю̤т̤ь̤с̤я̤.̤ ̤Е̤п̤і̤д̤е̤м̤і̤я̤ ̤S̤A̤R̤S̤ ̤б̤у̤л̤а̤ ̤в̤ ̤2̤0̤0̤2̤ ̤р̤о̤ц̤і̤.̤ ̤Т̤і̤ ̤к̤р̤а̤ї̤н̤и̤,̤ ̤я̤к̤і̤ ̤с̤х̤о̤т̤і̤л̤и̤ ̤(̤П̤і̤в̤д̤е̤н̤н̤а̤ ̤К̤о̤р̤е̤я̤,̤ ̤С̤и̤н̤г̤а̤п̤у̤р̤ ̤т̤а̤ ̤і̤н̤.̤ ̤а̤з̤і̤а̤т̤с̤ь̤к̤і̤ ̤к̤р̤а̤ї̤н̤и̤)̤ ̤–̤ ̤п̤і̤д̤г̤о̤т̤у̤в̤а̤л̤и̤с̤я̤.̤ ̤Б̤і̤л̤ь̤ш̤е̤ ̤т̤о̤г̤о̤,̤ ̤Б̤і̤л̤л̤ ̤Г̤е̤й̤т̤с̤ ̤т̤р̤и̤в̤а̤л̤о̤ ̤в̤о̤л̤а̤в̤ ̤п̤р̤о̤ ̤н̤е̤д̤о̤с̤т̤а̤т̤н̤ю̤ ̤г̤о̤т̤о̤в̤н̤і̤с̤т̤ь̤ ̤с̤и̤с̤т̤е̤м̤и̤ ̤C̤D̤C̤ ̤т̤а̤ ̤н̤е̤м̤и̤н̤у̤ч̤і̤с̤т̤ь̤ ̤н̤а̤с̤л̤і̤д̤к̤і̤в̤.̤ ̤

Тому зараз весь світ потерпає від епідемії. Італія, Іспанія, США, Франція наприклад. Там теж Супрун очевидно винна. Так “розслідувачі” кажуть

̤8̤.̤ ̤В̤і̤д̤м̤і̤н̤и̤л̤а̤ ̤с̤т̤а̤т̤и̤с̤т̤и̤ч̤н̤у̤ ̤ф̤о̤р̤м̤у̤ ̤№̤1̤2̤.̤ ̤Ч̤е̤р̤е̤з̤ ̤ц̤е̤ ̤з̤а̤р̤а̤з̤ ̤н̤е̤м̤а̤є̤ ̤п̤о̤в̤н̤о̤ц̤і̤н̤н̤о̤г̤о̤ ̤м̤е̤х̤а̤н̤і̤з̤м̤у̤,̤ ̤щ̤о̤б̤ ̤о̤ц̤і̤н̤и̤т̤и̤ ̤з̤а̤х̤в̤о̤р̤ю̤в̤а̤н̤і̤с̤т̤ь̤ ̤н̤а̤ ̤Г̤Р̤В̤І̤ ̤а̤б̤о̤ ̤п̤н̤е̤в̤м̤о̤н̤і̤ї̤,̤ ̤і̤ ̤п̤о̤к̤и̤ ̤н̤е̤ ̤в̤и̤с̤т̤а̤ч̤а̤є̤ ̤л̤а̤б̤о̤р̤а̤т̤о̤р̤і̤й̤ ̤і̤ ̤т̤е̤с̤т̤і̤в̤ ̤–̤ ̤о̤ц̤і̤н̤и̤т̤и̤ ̤с̤и̤т̤у̤а̤ц̤і̤ю̤ ̤н̤е̤п̤р̤я̤м̤и̤м̤ ̤ш̤л̤я̤х̤о̤м̤.̤

Маніпуляція така явна, що аж боляче дивитися.
    1) Форма № 12 була річною - тобто ніякого оперативного аналізу з неї не можна було б отримати.
    2) Відкрийте і подивіться як і скільки там треба заповнювати: Інструкція щодо заповнення форми звітності N 12 "Звіт про захворювання, зареєстровані у хворих, які проживають у районі обслуговування лікувально-профілактичного закладу, за 20__ рік". Лікарям же немає чим займатися, лікувати не потрібно, можна форми родом із совка заповнювати.

̤9̤.̤ ̤П̤р̤е̤д̤с̤т̤а̤в̤н̤и̤к̤ ̤к̤о̤м̤а̤н̤д̤и̤ ̤п̤а̤н̤і̤ ̤С̤у̤п̤р̤у̤н̤ ̤–̤ ̤д̤е̤п̤у̤т̤а̤т̤к̤а̤ ̤з̤ ̤Г̤о̤л̤о̤с̤у̤ ̤–̤ ̤і̤н̤і̤ц̤і̤ю̤в̤а̤л̤а̤ ̤а̤т̤а̤к̤у̤ ̤і̤ ̤т̤р̤а̤в̤л̤ю̤ ̤у̤ ̤З̤М̤І̤ ̤п̤е̤р̤ш̤и̤х̤ ̤у̤к̤р̤а̤ї̤н̤с̤ь̤к̤и̤х̤ ̤р̤о̤з̤р̤о̤б̤н̤и̤к̤і̤в̤ ̤П̤Л̤Р̤ ̤т̤е̤с̤т̤-̤с̤и̤с̤т̤е̤м̤.̤
    ̤В̤ ̤н̤а̤с̤ ̤б̤у̤л̤и̤ ̤с̤в̤о̤ї̤ ̤т̤е̤с̤т̤и̤ ̤щ̤е̤ ̤н̤а̤п̤р̤и̤к̤і̤н̤ц̤і̤ ̤с̤і̤ч̤н̤я̤.̤ ̤В̤ ̤с̤е̤р̤е̤д̤и̤н̤і̤ ̤л̤ю̤т̤о̤г̤о̤ ̤в̤о̤н̤и̤ ̤н̤а̤в̤і̤т̤ь̤ ̤п̤р̤о̤й̤ш̤л̤и̤ ̤б̤ю̤р̤о̤к̤р̤а̤т̤и̤ч̤н̤і̤ ̤п̤е̤р̤е̤п̤о̤н̤и̤ ̤і̤ ̤з̤а̤р̤е̤є̤с̤т̤р̤у̤в̤а̤л̤и̤ ̤ї̤х̤ ̤о̤ф̤і̤ц̤і̤й̤н̤о̤.̤ ̤О̤д̤н̤а̤к̤ ̤з̤а̤м̤і̤с̤т̤ь̤ ̤з̤а̤х̤и̤с̤т̤у̤ ̤т̤а̤к̤и̤х̤ ̤і̤н̤н̤о̤в̤а̤ц̤і̤й̤ ̤–̤ ̤м̤и̤ ̤з̤н̤и̤щ̤и̤л̤и̤ ̤т̤а̤к̤у̤ ̤і̤н̤і̤ц̤і̤а̤т̤и̤в̤у̤.̤ ̤І̤ ̤з̤а̤к̤у̤п̤о̤в̤у̤є̤м̤о̤ ̤з̤а̤р̤а̤з̤ ̤з̤ ̤з̤а̤к̤о̤р̤д̤о̤н̤у̤.̤ ̤Н̤а̤б̤а̤г̤а̤т̤о̤ ̤д̤о̤р̤о̤ж̤ч̤е̤.̤ ̤І̤ ̤н̤а̤б̤а̤г̤а̤т̤о̤ ̤п̤о̤в̤і̤л̤ь̤н̤і̤ш̤е̤ ̤–̤ ̤б̤о̤ ̤і̤н̤о̤з̤е̤м̤н̤і̤ ̤в̤и̤р̤о̤б̤н̤и̤к̤и̤ ̤м̤а̤ю̤т̤ь̤ ̤о̤б̤м̤е̤ж̤е̤н̤н̤я̤ ̤д̤л̤я̤ ̤е̤к̤с̤п̤о̤р̤т̤у̤.̤ ̤Ч̤е̤р̤е̤з̤ ̤ц̤е̤ ̤з̤а̤х̤в̤о̤р̤і̤л̤и̤ ̤т̤и̤с̤я̤ч̤і̤ ̤л̤ю̤д̤е̤й̤ ̤–̤ ̤ї̤х̤ ̤м̤и̤ ̤п̤о̤б̤а̤ч̤и̤м̤о̤ ̤в̤ ̤л̤і̤к̤а̤р̤н̤я̤х̤ ̤н̤а̤й̤б̤л̤и̤ж̤ч̤і̤ ̤2̤ ̤т̤и̤ж̤н̤і̤.̤

Йшов квітень 2020 року. Звільнена в серпні 2019 року Супрун винна, що в січні ми не закупили тести. Це квітесенція цього брєда. Реально.

̤1̤0̤.̤ ̤П̤о̤р̤у̤ш̤и̤л̤а̤ ̤в̤с̤і̤ ̤п̤і̤д̤х̤о̤д̤и̤ ̤з̤ ̤м̤е̤н̤е̤д̤ж̤м̤е̤н̤т̤у̤ ̤з̤м̤і̤н̤ ̤п̤і̤д̤ ̤ч̤а̤с̤ ̤з̤а̤п̤у̤с̤к̤у̤ ̤м̤е̤д̤р̤е̤ф̤о̤р̤м̤и̤.̤ ̤Л̤і̤к̤а̤р̤і̤ ̤т̤а̤ ̤к̤е̤р̤і̤в̤н̤и̤к̤и̤ ̤л̤і̤к̤а̤р̤е̤н̤ь̤ ̤н̤е̤ ̤о̤т̤р̤и̤м̤а̤л̤и̤ ̤д̤о̤с̤т̤а̤т̤н̤ь̤о̤ї̤ ̤п̤і̤д̤т̤р̤и̤м̤к̤и̤ ̤і̤ ̤і̤н̤с̤т̤р̤у̤м̤е̤н̤т̤і̤в̤,̤ ̤щ̤о̤б̤ ̤в̤и̤ж̤и̤т̤и̤ ̤п̤р̤и̤ ̤з̤м̤і̤н̤е̤н̤и̤х̤ ̤п̤р̤а̤в̤и̤л̤а̤х̤.̤ ̤З̤м̤і̤н̤а̤ ̤п̤р̤и̤н̤ц̤и̤п̤і̤в̤ ̤ф̤і̤н̤а̤н̤с̤у̤в̤а̤н̤н̤я̤ ̤і̤ ̤о̤б̤л̤і̤к̤у̤ ̤р̤е̤з̤у̤л̤ь̤т̤а̤т̤і̤в̤ ̤п̤о̤в̤и̤н̤н̤а̤ ̤б̤у̤л̤а̤ ̤в̤і̤д̤б̤у̤т̤и̤с̤я̤ ̤і̤н̤а̤к̤ш̤е̤,̤ ̤н̤е̤ ̤ч̤е̤р̤е̤з̤ ̤н̤а̤с̤и̤л̤ь̤с̤т̤в̤о̤.̤

Чувак, розслабся, розповідати яка погана реформа була і це Супрун всіх змусила - пізно. Старт реформи вторинної запустили. Нове керівництво.

А за перехідний період норм лікарні підготувалися. Готовність зросла з 30% до 90%.

Пруф: Стан підготовки закладів охорони здоров'я, які надають медичну допомогу (окрім пмд та емд), до укладення договорів з нсзу

̤P̤S̤ ̤В̤ ̤п̤а̤н̤і̤ ̤У̤л̤я̤н̤и̤ ̤з̤а̤в̤ж̤д̤и̤ ̤б̤у̤л̤а̤ ̤м̤о̤н̤о̤п̤о̤л̤і̤я̤ ̤н̤а̤ ̤і̤с̤т̤и̤н̤у̤.̤ ̤Д̤у̤м̤к̤а̤ ̤м̤о̤ж̤е̤ ̤б̤у̤т̤и̤ ̤л̤и̤ш̤е̤ ̤ї̤ї̤,̤ ̤а̤б̤о̤ ̤н̤е̤п̤р̤а̤в̤и̤л̤ь̤н̤а̤.̤

Моє PS на це твоє жалюгідне “ps”.

Тут Арістов проблема не в “думка може бути лише її”. Все простіше. Ти пішов “насрати” там, де людина старається щось для України зробити. Коли ти за це заслужено вигріб, то спробував прикритися маніпуляцією та брехнею.

Мені частенько теж не подобається безапеляційність Супрун, але схоже в Україні лише так можна щось зробити - і вона зробила достатньо, щоб закласти фундамент крутих змін.

А от що до тебе. То я о 4 ранку, за годину часу, не спавши перед цим добу, розбив твої “аргументи та брехню” звичайними логікою, гуглом та статистикою. Задумайся над тим, який ти там стратег та експерт. Гарно задумайся.

І дякую Наталія Нікітюк (Nataliia Nikitiuk), що тегнула мене під тим постом, я хоч злість останніх днів вимістив. Правда чекати 8 ранку для публікації - морально боляче було -_-

Нуда, якщо що - це позиція звісно ж моя, а не @VoxCheck. Фактчек без емоцій та матів дуже скоро в нас на сторінці: VoxCheck
    І в телеграм каналі: Антологія Брехні
    Туди ж сьогодні і нова перевірка Тодурова прилетить:)
    Maksym Skubenko

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви пане брешете, як шолудивий пес. То Арістов назвав себе стратегом. При чому тут Зеленський? Арістов - лікар- інфекціоніст.
    Маск пропонував державам апарати. Супрун зараз ніхто. Тому закономірно, що з пожертуванням слід звертатися не до міністра у відставці часів Гройсмана, а до діючої влади.

• Тупо Тупо x 1
  3. Dred

Dred Well-Known Member

Прохання, прихильники Зеленої бариги мені більше не пишіть.

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Хомчин, та нехай вона буде хоч золота, та Супрун. Вона зараз не має жодного стосунку до влади.

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

Що не так? Я навів цифри. Цифри в носі крутять?

• Тупо Тупо x 2
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

то есть не любо-не слушай, а врать не мешай(с) :)

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. EUmTVIJWoAE24Rc.jpeg

8. FB_IMG_1583360759919.jpg

• Баян Баян x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2020-4-2_16-57-2.png
    Ех-х,Буля,а як Пріус ще появиться?:mocking:

10. Silver bullet

Вона веде себе так, що можна подумати залишила собі якісь права. Багато виступає, навіть політичну складову дозволяє собі.
    Їй треба було домовлятись з Зеленським про те, що в неї залишились справи, які їй би хотілося закінчити, якось по-діловому доводити.
    А то вони пішли з кабінетів всією командою раніше, залишивши непідписані папери, бо президент став не той, який їм би хотілося, а тепер як міністр діє, а піаритись на цих діях буде хто? Пеця і пеціни боти.

Останнє редагування: 2 кві 2020
    • Тупо Тупо x 1

11. View: https://twitter.com/PrytSLU/status/1245711348190908416?s=20

12. Silver bullet

Пріуса короновірус догнав, бо інакше він зі свого посту нікуди не пішов би.
    Але святе місто пусто не буває, маємо дреда :mocking:

• Тупо Тупо x 1
  13. Юрко НОТОЦО

14. medwedo berlogsoni

.... під патронатом лідера партії Європейська Солідарність Петра Порошенка...

• Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Що там розяснювати. Треба сидіти в хаті і робити вигляд,що ти поляк.

• Тупо Тупо x 1
  16. Silver bullet

Отож. Це зробила Супрун!Тадам-тадам!в.міністра при геніальном президенті всіх часів! А якже, це ж непрофесійна команда, а от ми були! тадам-тадам!
    Вчора читала багато непрезентабельного про цього геніального в інтерв'ю Сергія Бондарчука (голова Укрспєцекспорту України) з Гордоном. Читала в газеті, знайшла на полочці на дачі. Може є і в интернеті.
    Як вам здається, активно протидіяти передачі зброї Грузії для боротьби з Росією, при цьому будуючи в Раші велику фабрику, це ....ммм..про що свідчить?

• Тупо Тупо x 1
  17. Юрко НОТОЦО

В цім випадку з Зелею-Яником,Петрусь плюне і просто скаже всім витягнувши пашпорт: I am citizen of British Impire! І-і...пішли ви всі до-дупи.Мені досить того,що вже маю! Бай-бай!:bye2:
    upload_2020-4-2_17-24-8.png
    upload_2020-4-2_17-19-33.png

18. medwedo berlogsoni

Я вирішив піти на допомогу Хомчину.
    Він інколи забуває, які картинки викладав.
    Я тут кілька штук підряд втулю, можливо, запам"ятає, що таке вже було.

Вистачає (вистарчає), Хомчине, чи ще????

• Креативно Креативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Юрко НОТОЦО

Гарно,гарно...тіко-сі не побийте!:haha:

20. І ще буде не раз, як нагадування зеленим довбойобам за що вони голосували і що отримали.

Зелені свинарчуки-єрмаки нічого не тисне, не муляє?. Чи немає чому муляти. Там де мала бути совість щось виросло. Таке ж маленьке як недонаполеон віслюк Янелох оманський?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)