Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

FB_IMG_1585754284958.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А 12 квітня - День Космонавтики. Гагарін пробив дірку в небесній тверді.

Я сподіваюся, що Ви станете 12 квітня атеїстом.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А нинька 1 квітня - День дурилки.Мовлять люде,же ніхто там до космосу і на той Місяць ,та не літав. Так просто...щоб потриндіть.:dance3:

upload_2020-4-1_18-37-30.png

Останнє редагування: 1 кві 2020
  4. У Ермака пичот.
    Ермак вертится как уж на сковородке. "Отмазки" на брифинге выглядят именно как "отмазки". Причем, отмазки студента, который бухал весь семестр - а потом пришел на экзамен рассказать преподу, что он весь семестр был на лечении у стоматолога.

Против Лероса (опубликовавшего видео) возбудили уголовные дела по сразу 4 статьям. В т.ч. "за разглашение государственной тайны".
    Простите, а "государственная тайна" в данном контексте - это прайслист на госдолжности, которыми, судя по видео, б@рыжил Ермак?
    Т.е. вдруг, не дай Бог, кто-то узнает, что ему впарили должность дороже - а соседу продали дешевле по дружбе. Это теперь "государственные тайны такие", да?

Еще более уб@го выглядят отмазки по "консультативной группе" с сепарами.
    То "тут все дело в международных партнерах" [sic!]
    То - про партнеров не прокатило - начались сказки про "там подписывал еще Порошенко в Минских договоренностях".
    Ну, тогда покажи, не стесняйся, где там в Минских договоренностях про "вынести россию за скобки - и договариваться с сепарами напрямую?" про твои "консультативные рады" там где?
    Не п&зди, Ермак. Нехорошо п&здеть.

"Воскресший" брат набижал. Кричит "я еб@л, я воевал!" Как вам не стыдно, говорит.
    Вот как Юлию Кузьменко и Рифмастера закрыли на полгода (и держат до сих пор) - без единого веского доказательства - так ты молчал, воды в рот набрал.
    Но тут уже покусились на святое - на опасный бизнес торговли государственными должностями. Здесь нельзя молчать. Понимаю. Ничего святого нет у людей.

И, что мне более всего интересно в этой истории, ПО КАКОМУ ПРАВУ г-н Ермак на брифинге заявляет что "занимается внешней политикой".
    Внешней политикой у нас, по закону, занимается ПРЕЗИДЕНТ. И МЗС.
    И Президент НЕ МОЖЕТ делегировать свои полномочия.

Т.е. выходит, что либо Ермак заведомо превышает свои полномочия - либо клевещет (и на Зе, и на самого себя).

Как там, кстати, свежие рейтинги "найвеличнішого"?
    Очень-очень хочу посмотреть.

И, я думаю, тем человеком, который окончательно утянет рейтиг Гидранта на дно - будет Андрей Ермак.
    "запомните этот твит"
    Аллан Левітов

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я вибачаюсь, а чого ви ще не там? :scratch_one-s_head:Хоч вплав, хоч літаком, хоч тушкой - коли така вєщ, так сильно мріяти, так всюди згадувати, то й прямували б до своєї мрії, га-а?Я вас не розумію, Юрко.
    Там ваші родичі, чи, бува, коріння?

• Тупо Тупо x 1
  6. По мотивам первоапрельского ролика Зеленского. Стесняюсь спросить - куда идут все эти сотни тысяч тестов, если практически никого не тестируют? Почему маски с самолетов распределяются по аптекам? И где блеать, Елена Зеленская? Она жива? В Швеции? Или ее убила Мендель?
    Роман Донік

7. В Александровскую больницу скорой доставлена Юлия Мендель.

АПД: тест на коронавирус дал позитивный результат на беременность

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Бггггг:

Tetyana Kuts О,щурі почали гризти одне одного!
    3
    Мария Максецкая Tetyana Kuts если б грызли))))а то действо какое то непотребное

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

в тому то й справа - 3,14здіти - не мішки таскати

• Тупо Тупо x 1
  10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Невгамовним нарваним порохоботам нагадаю один із принципів КДБ - "Якщо революції не уникнути, значить потрібно її очолити", здогадайтесь, кого це стосується.
    Навіть за логікою, жити минулим не можна, потрібно дивитись у майбутнє, а від вас скільки ще буде, який поганий Зеленський, який хороший був Порошенко?

• Тупо Тупо x 1
  12. Маленькі люди що прийшли до влади, опустили всю країну на свій рівень, рівень сватів і кварталу
    Замість НАТО і ЄС в нас брат Єрмака, замість Криму - міністри ідіоти, замість антиросійської коаліції - обісцяні штани Сцивохо
    Обираєш президентом клоуна - отримаєш цирк

13. Юрко НОТОЦО

Ой,Буля...Я,галичанин,націоналіста український,та в Хайфу,в Ізраїль?...Та на матраці,свят,свят,свят,чи на ровері,як Зеленський?! Та мене...та мене там до Стіни поставлять і з плачом й закОпають моцно ногами,ще й скажуть ,що то я коронвірус привіз гомосекам.Хе-хе! То я Слугам народним раджу,Кернесу і Ко. Зеленському і 95 кв., Дубинським,Бужанським,Арахаміям,Добкіним...Ой!Бо як коронвірус вийде геть,а прийде спокійний сонячний і голодний,та безробітний день,то....йой,йой,йой,то він пердецем і буде!На Майдан поїсти шось побіжать знедолені люди з вилками,ложками,ну і Ляшко з вилами.:facepalm:

00000 1aaw7.jpg

Во-о,повторю старе "пророцтво"...

78.jpg

Останнє редагування: 1 кві 2020
  14. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Трапилося мені цікаве видео від (!) 13 січня 2020-го року:

Виглядає, що в Україні пізно всралися із цією "пандемією".
    Коли вже всі з "групи ризику" нею перехворіли у легкій формі та набули імунітету.
    Та все ж вирішили зробити гарну міну, та перепаскудили багато кому бізнес.
    Щоби два рази не вставати(с)

Останнє редагування: 2 кві 2020
  15. Юрко НОТОЦО

Час коронавіруса. Десь вже Мексика помало і революційно просипається з Bella Chao...а Укранія? Ой!

https://video.flwo3-1.fna.fbcdn.net...=26c86e7bcd4a1546856efc860f59e3e6&oe=5E8593CF

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Яка на хер пандемія? Цікаво, а чому ВОЗ не оголошує пандемію по туберкульозу або по раку? Підніміть дані ВОЗ і погляньте - скільки ЗА МІСЯЦЬ відляпалося від тубіку? За УВЕСЬ ПЕРІОД коронавірусної пандемії померло трохи більше 40 000.

• Тупо Тупо x 1
  17. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Ну, лизоблюдам ця істерія дуже грає на руку.
    Он вони Петра Олексійовича у вимитому та підігрітому стані тримають,
    мають надію знову втулити

• Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мимо цього куска печива від Рошен ми вже раз проходили.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)