Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

2. prius

prius Well-Known Member

Тупий спочатку голосовав за вазєліна, тепер ниє , і смокче вазєлінову цюцю

• Тупо Тупо x 1
  3. Це все мине.

Ми подолаємо хворобу.

Перейдемо чергову економічну кризу.

Переможемо у війні.

Нарешті замість виживання займемося розвитком.

Як це зробити - знає кожен з нас.
    Головне - щоб не заважали.

Так, це все буде після Зеленського.

А от самому Володимиру Олександровичу я би щиро радив звернути увагу на відкриття САП кримінального провадження через можливу службову недбалість екс-прем’єра Гончарука у боротьбі з коронавірусом.

Не хочеться про погане, але через тиждень після Вашого дострокового звільнення з посади правохоронні органи зареєструють низку кримінальних проваджень, зокрема, щодо:
    - незаконного захоплення влади шляхом зумисного обману виборців і завдяки незаконному фінансуванню виборчої компанії з боку кримінальних угруповань, в т.ч. з-за кордону
    - призначення з метою отримання персональної вигоди керівників державних підприємств
    - порушення законодавства України при призначенні керівництва Уряду і втручання в роботу інших гілок влади
    - державна зрада і завдання значної шкоди інтересам України на користь РФ
    - покривання корупції власних підлеглих
    - спричинення каліцтва і смертей багатьох людей через Вашу бездіяльність чи зумисні дії
    - доведення до дефолту держави в іноземних інтересах та інтересах наближених до Вас осіб
    - самоусунення від виконання владних повноважень
    - делегування владних повноважень представникам бізнесу і бездіяльність на посаді

І ще низка інших.

Мушу Вас засмутити. Ці справи будуть відкриті на підставі заяв Ваших колишніх фанатів, їх будуть розслідувати «100% Ваші люди», які наступного дня публічно відречуться від Вас. Негативні вироки проти Вас виноситимуть Ваші «ручні» суди.
    І звинувачувати Ви нікого, окрім себе, Ви не зможете. Бо обираючи між чесними фахівцями і «вірними» ідіотами - Ви обрали останніх. Хоча, будемо відверті, Ви не вагалися в цьому виборі.

І остання сумна звістка. Повернутися в 95 квартал Ви не зможете навіть у наступному житті (це якщо вірити в реінкарнацію).
    Люди Вас будуть ненавидіти за зраджені величезні надії, бардак і руїну, яку Ви залишили по собі...
    Володимир Омелян

4. Статки Зеленського за час пандемії зросли у 78 разів

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

В. Зеленський "Як талановито просрати все"

6. Ну що там? Із закінченням епохи бідності настала епоха рівності? Кажуть, що хворого одеського прокурора відвезли лікуватися до Києва в державну лікарню? Це ж тепер всіх одеситів будуть лікувати в Києві, або тільки прокурорів? Це ж та сама соціальна справедливість, про яку говорив Зеленський? Ні? Чи не вона?

7. Ну что, зеленые распечатали стратегические запасы зерна... Поздравляю вас, зеленоубогие улитки.

Вопрос. Как вы думаете, зеленые будут толкать зерно на экспорт или все же для улиток приготовили ?

Делает ли это лично Зассыка?

Нет. Он и про маски не знал и про Ермака не знал и Украину под олигархов положил, думая, что спасает. Просто Зассыка тупой и подписывает то, что ему подсовывают, выслушивая нашептывания на ушко от добрых людей, типа Ермака, Авакова или Коломойского.

Но это не освобождает Зассыку от ответственности. Даже наркоман, даже тупой, будет отвечать за разбазаривание стратегических медицинских или продуктовых запасов Украины. Чуть позже, но будет.

Сами улитки его и порвут, под тихое хихикание Коломойского, который будет готовить им нового Мессию :)

View: https://www.facebook.com/100001733266811/posts/2955185607882519/

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Володимир Омелян, міністр інфраструктури, такий розумник - з такої прекрасної офіційної зарплати піти зза якого-то Зеленського. Дійсно - от нашо його вибрали???
    Це життєва катастрофа міністра, як я його розумію))
    А от якби залишився міністром, як залишився Аваков, - нічого з тої цидулі, що зкопіював хомчин, не було б актуальним. :)))

• Тупо Тупо x 1
  10. Зелебобіки, в намаганні знайти хоч щось позитивне у віслючку почали кидатися какашками. І чому я не здивований. Ну що можна очікувати від любителя/любительниці копрофіліі

11. І взагалі, шановні форумчани, не треба ображати Бубочку і його електорат, вони такі ж люди як і ми..только без мізків

12. воно схоже на "актрису немецкого фильма для взрослых" :)

Alex Noinets:
    Вже рік до нас приїздять місії МВФ, я нарахував чотири візити лише за другу половину 2019 року. Кожен раз вони кажуть одне й те саме - незалежність НБУ. Незалежність НБУ. Незалежність НБУ ВІД КОЛОМОЙСЬКОГО.

Кожен раз їм відповідають, що ми на все згодні, дайте грошей, повірте нам, подивіться в очі, як ці очі можуть брехати.

Кожен раз МВФ на це каже, що він не вперше працює з вождями туземних країн, тому утром виконання зобов'язань - вєчєром дєньгі.

Кожен раз після цих перемовин ми виходимо на подвір'я з обличчям тріумфаторів та заявляємо, що перемовини пройшли плідно та потужно.

Цей цирк продовжується протягом всього терміну президентства Зеленського. За цей час ми створили штаб спротиву падінню промислового виробництва, змінили Гончарука на Шмигаля і отримали вперше за багато років падіння ВВП. Багато зроблено, не зроблено лише одного - не виконано вимоги МВФ.

І от тепер Зеленський попросив збільшити обсяги траншів, які Україна отримує від МВФ, у зв'язку з коронавірусом.

ВОВА, ТАК ВІСІМ ГРИВЕНЬ НА МЕТРО - ЦЕ ВЖЕ БІЛЬШЕ, НІЖ УКРАЇНА ОТРИМАЛА ВІД МВФ ЗА ВЕСЬ ТЕРМІН ТВОГО МУДРОГО КЕРІВНИЦТВА.

Коломойського прибери, і все. Коронавірус в усьому світі, а Коломойський лише у тебе.

Не треба думати, що МВФ якимось чином над нами зглянеться, тому що ми дуже красиво можемо плазувати навколішки. Не треба думати, що МВФ нам допоможе, тому що не можуть же вони допустити, щоб ми тут з голоду померли.

Не допоможе. В світі дуже багато країн, де люди голодують та вмирають. Вмирати та голодувати - це нормально. Це не впливає на перебіг перемовин. Коломойського приберіть, і не будете голодувати. Не хочете - значить хочете голодувати. Ваш вибір.

Вікторія Мірошніченко:
    Вчора #Авков_чорт написав дуже "пронікновєнний" допис, де він з сльозами на очах переймається долею простого наріду.

Валерій Прозапас про це вірно написав, підтриму:
    "Великий економіст сучасності, за якого ми всі с дєтства, визначив, що дефіцит бюджета складє 200 мільярдів і пропонує різні хитрі штучки, щоб нарід за місяць-два не почав голодувати та нідайбох не став збиратися більше трьох.

А куди ділися ці 200 мільярдів молодий міністр не хоче з'ясувати, це ж його прямий профіль?
    Хоча судячи з почерку і розмаху так можна буде вийти на свого бородатого пріятєля, а це чрєвато сміхуйочками про себе на Г+Г, нуйого нафіг."

13. 23.03.20
    Киянка: Вже можу поділитися з Вами. В середу, 18 березня, відчула слабість та сухий кашель.. Зранку температура вже була 39..

Жителька Київської області Анастасія Вишневська розповіла про те, як потрапила в лікарню з підозрою на коронавірус: (мовою оригіналу)

Рассказ от первого лица. Уже могу и хочу поделиться с вами. В среду 18 числа, я почувствовала слабость, ломоту в теле и нечастый сухой кашель. Ерунда, подумала я, и продолжила попивать с любимым мужем винишко.
    Я ошибалась, с утра у меня уже была температура 39, тело будто бы перекручивали на мясорубке, кашель усиливался и становился навязчивым.

В США в открытой продаже появилась «таблетка гениальности»
    Теперь этот уникальный препарат доступен каждому жителю Соединенных Штатов!
    Первое, что я делаю-это звоню 103. Там меня отправляют к семейному доктору. Звоню в нашу амбулаторию, там мне предлагают пить парацетамол, есть лимон и не выходить из дома))) на этом все. Я спросила, где я могу сделать тест, ответ был «нигде», станет трудно дышать , вызывайте скорую, что я и сделала через 5 дней, потому что рухнула в обморок. До этого я звонила на всевозможные горячие линии и телефоны МОЗа, где меня завуалировано посылали. Все, что их интересовало, это был ли у меня контакт с гражданами, прибывшими из-за границы и бесконечные упоминания о самоизоляции))) Самоизоляция-это хорошо, но если бы я жила сама, я бы вынуждена была идти покупать себе продукты. Какие тесты? Их нет!!! И да, если вы заболели, решения по своему здоровью и выздоровлению вы будете принимать сами.

Назначения лекарств я делала себе сама, а их поисками по всему Киеву занимался мой муж. Пила Сельтавир ( аналог Тамифлю). Витамины C,D цинк, много жидкости, сироп бузины. Врач инфекционист меня за это похвалила.

Далее ночь субботы, меня вырубило, температура все 5 дней около 39. Муж вызывает скорую, меня везут в Белую Церковь, Карл!!!))) мне до Киева ближе, чем некоторым киевлянам, но я еду полтора часа в холодной машине, абсолютно не готовым к моему вызову персоналом, который от меня шарахается)) они потом рассказали, что у них 3 костюма на всех и два они уже использовали. Масок нет тоже, поэтому одевайте свою, если у вас есть. И вот я в больнице, тесты сделали.

И теперь отдельная часть, посвящённая нашим медикам. Это люди, которые достойны самых больших зарплат (не футболисты, чиновники и прости , Господи, блогеры) реально камикадзе, которые рискуют жизнью каждый день на голом энтузиазме. Они уже нервно, физически и морально истощены, а это только начало. Они -единственные, кто в этой ситуации делают свою работу. Устали, злы, но делают. Ворчат медсестры, санитарочки , но продолжают делать свою работу. То, что творится в наших больницах-это всеобъемлющий душераздирающий Мега-п*здец!!! Нет них.ра!!! От слова совсем. Мне парацетамол медсестра стреляла у других пациентов, если шо))) и это в специализированном отделении, куда свозят всю киевскую область! Алгоритма действий также нет. Поход на рентген -это аттракцион идиотизма))) 5 человек, с подозрением на коронавирус, не подтверждённые, идут вместе по улице, в палатных тапочках в кабинет рентгена общего!!!! отделения, потом все вместе раздеваются и по очереди прислоняют свои сиськи к одной и той же поверхности, т.е. даже если у тебя не было короны, но ты прошёл этот обряд избавления от стыда и человеческого достоинства, то шансов ее не подцепить у тебя вообще на нуле. Кормят водой , в которой плавает что-то отдаленно напоминающее картошку. Воду не дают, но передачи приносить нельзя, типа отделение оцеплено полицией. Мой храбрый герой прорвал оцепление)))и приволок мне еды и воды, и долго ржал с этого оцепления. Пара полицейских стоят у обочины и стараются даже взглядом не встречаться ни с кем, проходящим в больницу)))

Наше правительство, никчемная кучка людей, попавшая во власть путём стечения обстоятельств и нашей безграничной глупости, когда закончиться это месиво ( а оно будет долгим, простите за пессимизм, но это действительно так) если они выживут, наверное, поймут , что сколько бы ты не воровал, может настать такой день, когда все твои деньги будут до жопы. Они думают, что их не зацепит, ошибаются. Видимость работы, которую они создают сыграет и с ними злую шутку.

У меня больше нет желания шутить на эту тему. Все очень серьезно. По возможности, оставайтесь дома, это важно. Берегите друг друга.

P.S. Первый тест на COVID -19 отрицательный

14. А що це тут зникли всі "всє говорящіє жопьі" віслюка? А-уууу! Де ви?

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коронопріус.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Володимир Зеленський передав на час карантину весь свій кортеж на потреби медичних працівників. Сам президент буде пересуватися містом на велосипеді.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)