Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А можна маленьке уточнення?
    не лизоблюди, а сраколизи

2. Good man

Good man Обычный человек

Оп-па, быдломастер вернулся. А я думал, пропал человек, министром культуры стал у Зеленского.

3. Good man

Good man Обычный человек

Человек мужского пола с женским ником хочет уточнения по поводу мужского зада. Вот сразу видно человека профессионально подкованного.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Через дуже «грамотну та виважену політику логістики» під час карантину, жителі Троєщини мають намір заявити про об’явлення незалежності від Києва...

Більшість Києва не проти цього процесу ...

UPD

За «оперативними даними» відомо, що до цього рішення готові приєднатись - Воскресенка, Харківський, а Червоний Хетор вже почав самостійно необхідні процеси ...

• Тупо Тупо x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. medwedo berlogsoni

Хомчин, Ви не тупий, а дуже-дуже тупий.
    У Лондоні закривають метро. Там тоже "грамотна і виважена політика логістики", спричинена "українським вибором клоуна на посаду президента"?
    Коронавірус у Великобританії: зачиняють станції метро та школи | DW | 19.03.2020
    Що, і туди ставленик Коломойського дотягнувся? Ну чому Ви такий дуб? Чи Ви на дубі лише сидите і постукуєте?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

Пенза хотів по темі.
    По темі:
    Возвращение людей в Украину: Самолетами эвакуировали 44 тысячи людей (19.03.20 17:46) « Происшествия | Цензор.НЕТ

8. Якщо б не вірус, 73% населення країни так ніколи б і не дізналися, якого єбаната вони вибрали рік тому. і яку команду єбанатов цей єбанат зібрав навколо себе. а так - наочніше нікуди:

- курс гривні - в небо
    - в магазинах - порожньо
    - в аптеках - тільки презервативи
    - на зупинках громадського транспорту (особливо в містах-мільйонниках, де закрили метро) - стовпотворіння
    - лікарні абсолютно не готові до прийому можливих тисяч хворих
    - сотні тисяч (мільйони) людиней в найближчі тижні (місяці) залишаться без роботи і засобів до існування
    - бюджету і ПФ, зрозуміло, хана
    - а значить неминучі затримки пенсій і зарплат бюджетникам, включений друкарський верстат, гіперінфляція ...

... і далі по ланцюжку

Перераховувати можна довго. якщо коротко - економіка впевнено рухається до краху. При цьому, на допомогу МВФ єбанатам розраховувати не доводиться. Тому що вони єбанати

В загальному, якщо б я (хомо сапієнс-людина розумна, з двадцяти п'яти відсотків) свідомо захотів влаштувати в Україні жахливий колапс з голлівудських трилерів-катастроф - я б не зміг впоратися з цим завданням краще, ніж наша нинішня "влада"

Тому нарівні з колосальним негативом від дій коронавируса я бачу і деякий позитив. Ті з Зебил, які не покинуть цей тлінний світ в результаті захворювання, цілком ймовірно, захочуть. Задатися таким питанням:

А кому я дала 21-го квітня минулого року? Може не так вже він і хороший, як мені здалося під новорічне шампанське? Може не так вже й неправі були ті, хто намагалися відрадити мене від цієї вселенської дурості?

Пали, господь, пали. Ти все бачиш

• Безграмотно Безграмотно x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Ну, я ж намагався політкоректніше

А ким краще бути - cncmaster'ом чи лизоблюдом?

До речі, відсоткам 30 голосів, і то була не вата, пан Зеленський зобов'язаний саме лизоблюдам Петра Олексійовича,
    які років зо три до перегонів почали вести себе просто непристойно.
    Решта звісно була вата.
    Тож ви зробили це разом.

Ото й нічого тепер пиздіти тут.

Останнє редагування: 19 бер 2020
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Авжеж, вата повинна страждати.

11. medwedo berlogsoni

По темі

12. Хіба були б дурні. В канаді хоч якийсь шанс на виживання

13. View: https://twitter.com/yop784__tm1at0/status/1240682972174528513?s=20

• Тупо Тупо x 1
  14. РОШЕН купляє 10000 захисних одноразових костюмів, а Зеленський і Ко продають маски за кордон і крадуть гроші на доставці наших громадян додому.
    Не збираюсь бути толерантним - зе-виборці тупорилі лошари і малороси.

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Не продає Зеленський маски, пане Дятел, не торохкотіть.

• Тупо Тупо x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

17. Good man

Good man Обычный человек

Англия? Не вопрос.

В Британии начали строить мобильные морги-шатры для жертв коронавируса. Фото

Кацапалапый, для тебя где удобно морг установить? Может ты сразу там недалеко будешь педали крутить, чтобы врачам далеко ходить не пришлось?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)