Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Якщо б не вірус, 73% населення країни так ніколи б і не дізналося, якого єбаната воно вибрало рік тому і яку команду єбанатов цей єбанат зібрав навколо себе. а так - наочніше нікуди:

- курс гривні - в небо
    - в магазинах - порожнеча
    - в аптеках - тільки презервативи
    - на зупинках громадського транспорту (особливо в містах-мільйонниках, де закрили метро) - стовпотворіння
    - лікарні абсолютно не готові до прийому можливих тисяч хворих
    - сотні тисяч (мільйони) людина в найближчі тижні (місяці) залишаються без роботи і засобів до існування
    - бюджету і ПФ, зрозуміло, хана
    - звідси - затримки пенсій і зарплат бюджетникам
    і далі по ланцюжку

перераховувати можна довго. якщо коротко - економіка впевнено рухається до краху

в загальному, якщо б я (хомо сапієнс-людина розумна, з двадцяти п'яти відсотків) свідомо захотів влаштувати в Україні жахливий колапс з голлівудських трилерів-катастроф - я б не зміг впоратися з цим завданням краще, ніж наша нинішня "влада"

тому нарівні з колосальним негативом від дій коронавіруса я бачу і деякий позитив. Ті з з/дебилів, які не покинуть цей тлінний світ в результаті захворювання, цілком ймовірно, захочуть задати такі питання:

а кому я дала 21-го квітня минулого року? може не так вже він і хороший, як мені здалося під новорічне шампанське? може не так вже й неправі були ті, хто намагалися мене відговорити від цієї вселенської дурості?

Пали, господь, пали. ти все бачиш

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Від сьогодні Приватбанк перестав продавати валюту.

Ану, зебобіки, захистіть свого клоуна, доведіть, що Мих - брехло.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, ти знову довів, що є Путінівською підстилкою і алкашом:

У німецькому парламенті жорстко розкритикували ідею створення «консультативної ради» з ОРДЛО

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

И вот ЭТО позиционирует себя умным человеком??Буля, если умерло двое, то зараженных по Украине минимум 800 человек.А с учетом, что тестов мизер, и не всех умерших тестируют, то речь можно смело вести о 3-4 тысячах УЖЕ зараженных.Через неделю-десять дней можно будет говорить о 25-30 тысячах.Карантин начали недели на две позже, чем должны были.

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Хм-м...бізнес,б'я!:scratch_one-s_head:

Хто мав вчора 100 долярів,то...2 тисячі п'ятсот,
    ну а завтра,як по 30-ть,то цілих 3 тисячі.
    Отак роблять бізнесово,хитро-в'умнєйший польот
    і ...ходи шукай,свищи,й хитрунів з Хайфи іщи.
    Золото підскочить вверх - кільо-за-мільйон...
    Отаке...а ти-си лемку,з буряка вари бульйон!:preved:

44івв.png

Останнє редагування: 18 бер 2020
  6. Хайфа -це недосяжна мрія ідіота?

7. О, сьогодні бобікам зуби сціпило. Сидять на ЛФ зєнькі вилупівши

8. Скидається що так, і схоже тримають Зеленського десь на горищі, бо просив принести драбину.

9. Good man

Good man Обычный человек

Им коронавирус в радость. Будет официальный повод сидеть на львовском форуме безвылазно.:))):)))

10. Усім, хто переймається долею Еріки - титри з серіалу... "Нюхач". "Нюхач", Карл! Карма і Фрейд, шо ви робите, астанавітєсь!

11. elektrik

elektrik Well-Known Member

ЩОБ ПЕРЕСТАТИ ХВОРІТИ КОРОНАВІРУСОМ,ПРОСТО ТРЕБА ПЕРЕСТАТИ ЗАРАЖАТИСЬ!!!???

12. Сейчас у власти люди для которых главное избежать ответственности. Переложить ее на кого то. В идеале, ответственность государства переложить на людей. Именно поэтому вводятся неэкологичные решения по карантину. Чтобы сделать виноватыми людей у которых нет другого выбора. А медицины, готовой противостоять валу заболевших, у нас нет. Банально не хватит оборудования. И во всех бедах обвинят "неорганизованный народ" и устроят для этого народа гетто в масштабах микрорайона. Когда вообще закроют работу общественного транспорта, пусть в каждом гетто восхваляют величайшего лидера и уповают на Бога.
    Роман Донік

13. Зеленського можна і потрібно притягувати до Кримінальної відповідальності за навмисне зараження людей?!!!

14. Good man

Good man Обычный человек

Ай да борщеварочка, ай да борщеварочки сын.

Я просто оставлю это здесь.

В Харькове в первый день без метро люди проводят на остановках по часу, а трамваи и маршрутки забиты битком. Видео

• Тупо Тупо x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Ай да борщеварочка, ай да борщеварочки сын.

В больнице Радомышля уволили санитарку за отказ мыть палату после умершей от коронавируса без защитного комбинезона

В свою очередь власти региона подтвердили, что работники больницы страдают от нехватки защитных средств, так как их негде приобрести.

16. FB_IMG_1584532579452.jpg

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Єй, зелебобіки, де ви? Де придурок планктоша?
    Ще живі?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)