Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2. Good man

Good man Обычный человек

Как и ожидалось, никаких конкретных ответов не прозвучало. Какой бы ни был плохой Порошенко, у него есть красные линии, которые он не переступал. В этом его главное отличие от Зеленского. Порошенко вряд ли назовёшь честным, он и не претендовал на это, поэтому каждый его шаг пристально рассматривался обществом. А Зеленский поступает хитро - я же честный, поэтому, когда я уступаю России, не надо сомневаться в моих действиях.

Я своими вопросами наглядно показал, сторонники Зеленского сами знают и видят, что у Зеленского нет никаких красных линий в вопросах интересов современной Украины. Поэтому его сторонники боятся говорить после какого действия они будут считать президента предателем.
    Зеленский под предлогом "я честный, доверяйте мне" может сдать интересы целой страны, а потом ещё назовёт себя миротворцем. И когда это поймут его сторонники, то будет уже поздно.
    Поэтому никаких скидок и снисхождения им, клеймить позором на форумах и в жизни. Пусть торгуют своей квартирой, но не страной.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Петро Порошенко привіз в Украіну мільйон безкоштовних тестів.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пяното, я покажу підписи на іншому листку, вони туди не влізли!:haha:

5. VasMT

• Тупо Тупо x 1
  6. VasMT

Покажи, Брехло.

• Тупо Тупо x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Будь у меня свиньи, они бы с тобой на одном гектаре не паслись.:hi:

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Здався ти мені.:beach:

• Смішно Смішно x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    Хм-м...й не те ще може бути!:scratch_one-s_head:
    98.jpg

10. VasMT

Вся ваша пєтушина суть - відкукурікати.
    Брехло знову на брехні попався.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Хм-м...

upload_2020-3-15_23-26-37.png

12. Юрко НОТОЦО

99.jpg

13. А вам ще заходять ці відосікі? На фоні провалу інформаційної кампанії, бутафорського штабу, який не удослужився закупити тести і апарати штучної вентиляції легенів , не зробив нічого для перевірки потягів і автобусів, що заїжджали з Європи, на фоні повної імпотенції влади в протидії економічної кризи, квитків на МАУ по 30 тисяч гривень, ця команда продовжує годувати вас серіалом .

View: https://www.facebook.com/100002334671715/posts/2812955192125609/

14. Олена Добровольська: "Заклики до громадян серйозно поставитись до загрози коронавірусу такі ж ефективні як і заклики в квітні 2019 не голосувати за табуретку."

От точно! Десь процентів двадцать пять при здоровому глузді...

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далеко не всі вітчизняні
    Українські аптеки закуповували медичні маски в Ухані – співробітниця мережі

Весною тЮлькоботи обзивали мене "порохоботом", смішно правда? Видно по методичці, такими були всі критики Тимошенко. Тепер такий самий сценарій у порохоботів. ви хоч зауважуєте свій примітивізм та тупість?

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Слуги Народу продовжують продаж масок за кордон
    Запись входит в топ 1000 рейтинга
    [​IMG]grzegorz
    16 марта, 8:30
    І це під час пандемії і відсутності масок у нас в країні!
    При тому продають за готівку, якщо ви розумієте причину!

Прем’єр-міністр Словаччини Петер Пеллєгріні заявив, що його країна зарезервувала закупівлю 2 млн медичних масок в Україні на суму 1,2 млн євро. Однак засоби захисту перекупили представники Німеччини.
    «За маски ведеться величезна війна. Ми конкуруємо з кожною країною на світовому ринку. Словаччина вже зарезервувала 2 млн. масок в Україні… Умовою була готівка… Ми підготували готівкою € 1,2 млн в портфелі, щоб сісти в державний літак і просто полетіти за ними. Але німецький дилер всю партію оплатив та перекупив», — заявив словацький прем’єр в ефірі телеканалу Ta3.

Зазначимо, що експорт з України медичних масок офіційно заборонений рішенням уряду у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.

Слуги Народа! Перестаньте торгувати життям українців і зелебобіків!(С)

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

19. Good man

Good man Обычный человек

Я тебя и кацапалапого (а его несколько раз) ловил на двуличии, ни одна собака не признала этого с соответствующими выводами. Так что воспринимай Михаилов как естественную реакцию на ваше поведение. Кесарю - кесарево.(с)

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)