Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

За фактом санкції ЄС проти Росії за невиконання Мінська продовжені ще на півроку.
    Ось це - ФАКТ.
    А хто буде підтиратися рішеннями Консультаційної Ради - яка різниця?
    Але великим вченим з ПЄС на факти - плювати, у них є теорія! І якщо факти суперечать теорії - тим гірше для фактів.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, пане Дятел, Ви можете щось написати своїми словами?
    Ви вже раз повідомили, що хто Ви є, але цього замало.
    Хомчин довб.JPG
    Ще щось напишіть цікавеньке, ніж перепощувати чужі пости.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

• Тупо Тупо x 2
  4. Anything that can go wrong will go wrong. Murphy’s Law

Дуже детально походження назви закону описано в книзі «Історія закону Мерфі», автором якої є Нік Спарк (англ. Nick T. Spark). Спарк дійшов висновку, що різниця в спогадах учасників робить неможливим точно визначити, хто першим кинув знамениту згодом фразу «Закон Мерфі».
    Закон швидше за все походить зі спроби використати нові вимірювальні прилади, винайдені Едом Мерфі, і був названий його іменем у відповідь на слова, сказані Мерфі про невдалу роботу приладів.
    Одного дня Мерфі виявив критичну помилку, допущену одним з техніків при монтажі експериментального обладнання, і сказав на його адресу фразу, що стала прототипом закону Мерфі —
    «Якщо щось можна зробити неправильно, ця людина так і зробить!».

Так, Ви вірно здогадалися.
    Це я знову про Зеленського
    FB_IMG_1584211206619.jpg

Володимир Омелян

5. FB_IMG_1583360759919.jpg

• Баян Баян x 1
  6. FB_IMG_1584208281851.jpg

• Баян Баян x 1
  7. Lanktocha

Йшла мова про інше, але старий прилад заклинило.
    Мусить повторювати старе із методички.
    P.S. Один раз побачили, хто хотів перечитав, зубрити як на екзамен ніхто не буде.

• Тупо Тупо x 1
  8. ETFwSmcXsAATh-S.jpeg

9. Lanktocha

Не зовсім доречно, між цими 2 випадками є багато розбіжностей, для початку там було не рівно 25%, принципи вибору Чорнговола і Порошенка були різні, серед цих виборців Порошенка далеко не всі затяті нарвані боти, а й вибравші "менше зло", порівняно із невідомим та ненадійним Зеленським. Будь у ІІ турі Гриценко чи Смєшко, Порошенко програв би із таким же відривом, а може і більшим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  10. FB_IMG_1584208281851.jpg

• Баян Баян x 1
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехло, хто в Європі вже кажуть?

• Тупо Тупо x 2
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Кацапські канали, які в Європі транслюють
    А Мих любитель таке посмакувати

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

Намагання порохоботів усіх рангів і пошибу:

- Як повернути окуповані території до складу України?
    - Дуже просто. Сепаратистів судити, лінію розмежування перенести на кордон з Росією.
    - А як це здійснити??
    - Ви мене дурницями не грузіть.. Я не тактик, я стратег. І червоні лінії, глядіть!!

• Тупо Тупо x 1
  14. ETDvXgwWoAENg5E.jpeg

• Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Та йому аби кукурікнути, а там хоч не розвиднюйся. Пруфи на такі новини давать він не буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Можна й так от...
    Тільки щось сказав по-русски,
    зразу хап його й в-Домбас -
    парканом огородити
    й сказать гарно:- Це для вас!
    Далі...знаходИть хазарців,
    та і слать в Біробіджан,
    і міняти справедливо:
    - Два хазари = один Йван!
    А шо? Тактика!:preved:

17. постараюсь помягче

принимая во внимание тот медицинский факт, что зелефаны, в большинстве своём, тупы как пробки, могу взять на себя смелость предположить, что, в случае вспышки эпидемии коронавируса в Украине, у нас может слегка сократиться поголовье именно этих представителей прямоходящих. ибо это - стадо. которому не писаны никакие инструкции и рекомендации врачей

а вот украинофилы, как существа более высокого порядка, приложат все необходимые усилия для того, чтобы не заболеть самим и уберечь от вируса своих родных и близких. конечно, насколько это возможно. поэтому выживут и, в итоге, составят большинство населения Украины. вот так природа и эволюция восстановят баланс умных и не очень в стране

сразу хочу принести свои извинения за излишнюю жёсткость этого текста. но когда на кону судьба страны, мне кажется, не время играться в излишнее человеколюбие и толерантность. нашими союзниками в борьбе за сохранение независимости должны стать даже такие неоднозначные вещи, как вирусы и вызванные ими эпидемии.

до сих пор на майдане и на фронте гибли лучшие. а вата отсиживалась в тылу. похоже, коронавирус может исправить эту несправедливость. поэтому, в данном контексте, вполне уместно, в очередной раз, вспомнить незабвенного г-на воланда : "я часть той силы, что вечно хочет зла и вечно совершает благо"

не так страшен китайский корона-вирус - как те, кто привели к власти украинский колома-вирус. почти год правящий страной и, настойчиво и последовательно, уничтожающий всё то, за что шесть лет отдают свои жизни тысячи лучших представителей нашей нации

поэтому граждане Украинцы : берегите себя. каждый из вас - на вес золота. с нашей нынешней "властью" мы можем рассчитывать только на себя. а наша Украина, соответственно - только на нас

и да пребудет с нами древнегреческая богиня здоровья - Панацея
    Отто Йорк

• Тупо Тупо x 1
  18. hrim

hrim Well-Known Member

Варіант 1. Ваш друг @medwedo berlogsoni кілька років тому істерично капсом пропонував штурмувати окуповані Росією міста: "СОДАТИ В ОКОПАХ ДЕМОТИВОВАНІ". Відповідаючи на мій закид, що це привело б до значних жертв і руйнувань, він цинічно сказав, що його поради в Генштабі не слухають.

Варіант 2. Окуповані території є зараз каменем на шиї окупанта. Повертати окуповані території треба так (це можуть бути роки, чи десятиріччя), щоб камінь залишався на шиї окупанта, а не передавався недолугим Зеленобобам.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Silver bullet

Щодо повертання саме зараз, то це було б невчасно. І без того, як на мій погляд, проблем "вище даху". Але я ж не сиджу в окопі, і моїх рідних там нема. Мої дома. А тим родинам, чиї батьки-діти там кожного дня ризикують життям - от тим треба щоб війна закінчилась, кордон повернувся, і все було б як раніше, до 2014року.
    Тим, хто в полоні, їх родинам - треба, щоб як завгодно повернутись додому і побачити, як ростуть діти. Хто там в тому консультаційному органі - їм до задниці. Не буде все по-нашему, як требують порохоботи. Бо не було такого і з Порохом. І його син-мільйонер ніколи не буде ризикувати життям.
    Отож, наша поведінка-функція від обставин.

Так хто правий, @hrim? Ми з вами чи вони? Дуже важкий вибір. Буквально - життя та смерті.
    Я чекаю на готове. Чисто логікою ясно, що зраджувати країну, її інтереси президент ніколи не буде.
    Але вимагати, щоб все було тільки по-нашому плану - то не отримати нічого. Нічого і братися.
    Цемах пішов на обмін - ой, який стояв стогін, мабуть, с тиждень.Все, Гаазі - кінець. Останніми словами крили президента, хоч би одна сука вибачилась. І що? А в результаті - були інші свідкі, законсперовані. Так і в всьому іншому. Чекайте МОВЧКИ. Є люди, які краще вас розуміються в розвідці, контррозвідці і державних справах.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Тупо Тупо x 1
  20. Роман Безсмертний: Моя перша реакція на документи Єрмака була – якими ж дурнями треба бути, щоб таке підписати

Тетяна Ніколаєнко
    Головний редактор bykvu.com
    У п’ятницю ЗМІ опублікували документи з мінських домовленостей, в яких фіксується суб’єктність ОРДЛО, а також пропонується створити раду для їх участі в узгодженні дій по проведенню майбутніх виборів на Донбасі. Що цей документ означає для України, який в цьому план Росії і чому Андрієм Єрмаком мала б зацікавитись СБУ в інтерв’ю Буквам розповів колишній учасник мінської контактної групи Роман Безсмертний.

П’ятниця, 13 березня 2020, 23:04

Як ви, як людина, яка працювала в мінській групі багато років, сприйняли цей документ?

Перша емоція була така дуже чесна – це ж якими дурнями треба бути, щоб підписати такий документ. Друга – коли я разів чотири прочитав, була – ну в школі не вчилися, інститут прогуляли, не розуміють наслідків. Як би сказати російською – «потерялись в ситуации». Тут немає і натяку на здоровий глузд ні в політичній, ні в правовій, ні в мілітарній частині.

Третє – це вже я вашим колегам казав, що йдеться по суті про визнання сторонами конфлікту представників ОРДЛО та України. І виведення Росії за рамки конфлікту.

Навіщо йти на такий крок я, чесно, не розумію.

Ця історія логічна лише в контексті того, що Володимир Зеленський оголосив себе президентом миру, який заради цього готовий на все.

Я на це нагадую приказку: від добра добра не чекай. І римський вислів: хочеш миру – готуйся до війни.

Перед тим як випливли у ЗМІ ці документи були повідомлення про зустріч у Мінську Дмитра Козака і Андрія Єрмака. Чи є цей документ результатом саме цієї зустрічі?

Можу сказати одне, що цей документ – це точно не рузультат роботи ТКГ чи підгруп мінського формату. І вперше за всю свою історію знайомства з Леонідом Кучмою я можу сказати, що його використали. Кучма розуміє, що це все означає і навряд чи йому це подобається.

Я навіть можу підозрювати, що цей документ вийшов у світ десь з його оточення.

Може. Але це не головне. А головне, що Єрмак зробив фатальну помилку.

Я почув слова Єрмака на брифінгу – він же не розуміє, що він зробив, що вони надали суб’єктність бойовикам ОРДЛО.

Але, щоб він не казав журналістам на брифінгу, Russia today – це завтра по світу розтрубить так, що він ніколи вже з цього не виплутається.

Мені здавалось, що Зеленський, як людина, яка саме завдяки інформаційній складовій кампанії стала президентом, має розуміти, наскільки важлива інформаційна боротьба – що не організаційний, технічний фактор домінує, а інформаційний.

А натомість такий ляп, мені просто хочеться придумати для вас заголовок: «Підписання капітуляції в умовах пандемії».

Ну ти ж кіно знімав, ти ж знаєш, що Apple не дає айфони в руки поганим героям, а ти нащо їм даєш? Щоб в тебе питали, а чиє завдання ти тут виконуєш? Ти на яку державу працюєш? Я б на місці СБУ задався цим питанням.

Навряд чи друг Зеленського Баканов піде на такий крок проти довіреної особи президента.

Тут питання не дружби, а інтересів держави. І це серйозне питання. І тут знову ж головне – про це треба говорити і ці питання озвучувати.

Вибачте, що це за підпис під документами «Согласен, Ермак»?

Я розумію, нехай делегація, у неї там хоч якісь повноваження є. А які повноваження в Єрмака, хочеться спитати? А що документи вже не треба ратифікувати?

І як можна писати на документі мовою іншої країни, мовою ворога «согласєн». Де ви таке бачили? Мене від цього просто рве на частини. І це робить випускник факультету міжнародних відносин. Я бачу, що він виконує завдання.

Чиє завдання він виконує? Москви чи Зеленського?

Зеленський не уявляє, що це за каша заварена. Тому його можна лише вести в цьому процесі. І він точно його не веде.

Але я бачив президентів, які не розбиралися в процесі, але хотіли кращого для країни, тому вони брали паузу. Зеленський цього не робить. Значить, міркую я, Єрмак має такий авторитет в очах Зеленського, що він його переконує.

Мені після того, як президент не вийшов сьогодні на брифінг по коронавірусу і по ситуації з Мінськом, здається, що йому некомфортно з цим і він не хоче себе прив’язувати до таких речей негативних.

Таню, якщо президент виходить на брифінг з Аваковим по вбивству вашого колеги Павла Шеремета, і не виходить по коронавірусу і Мінську, то постає питання, чи він розуміє різницю між першим і другим?

Думаю, він розуміє значення саме позитивного піару.

Я це поясню тільки одним – отримати аплодисменти від Кремля Зеленський хоче набагато більше, ніж від мільйонів українців.

Давайте повернемось до документа. Судячи з завдань цієї ради, вона готуватиме умови для проведення виборів на Донбасі восени чи коли там домовляться?

– Ця рада має лише дорадчі функції, але ж питання не в її повноваженнях. Питання в картинці. Кого посадять в раду? Може там сидітиме десять сивох. А картинка від них ітиме по всьому світу, і буде в нас подолання внутрішнього конфлікту.

Вас не дивує, що цей документ виплив якраз після того, як Медведчук злітав у Москву, а Сивохо хотів презентувати свою платформу порозуміння. Мені здається все це планом, розробленим у Кремлі.

Один ніби створює громадський вимір процесу, другий летить в Москву і створює – парламентський. Ось дивіться, яка в нас картинка на виході: і Європа підтримує, і Рада Європи, і громадськість.

А саму раду створять, як думаєте?

Думаю, що ні. Це лише інформаційна історія.

Тобто, щоб Росія зафіксувала статус ОРДЛО як суб’єкта?

Так. І наші «генії» повелися.

В документі також згадується про нові лінії розмежування. На вашу думку, після розведення в трьох місцях чи доцільно продовжувати цю практику?

Моя позиція, що далі це продовжувати недопустимо і треба повернути війська на позиції назад. Поясню: я розцінюю два останні зіткнення на лінії фронту як спроби російської сторони зробити зони для прориву. І це вже питання Генштабу і аналітиків, які там сидять – ніяких відведень більше бути не може. Україна в цій ситуації втрачає суперважливі позиції для оперативно-тактичного контролю для ситуацією. Про це ще Трандафілов писав, а російська воєнщина що у нас, що в Сирії користується ще тими старими напрацюваннями.

Я думаю, що ці розведення ще й не на користь нашим солдатам, які не розуміють, що вони там роблять, якщо президент домовляється про мир.

Для солдатів важливий не президент, а щоб на сотню був хоч один старший, хто пояснить, навіщо вони там стоять. Тоді буде все в порядку. Ні – тоді в нас будуть проблеми.

Ще один пункт загаданого документу – це обмін полоненими. Як ви думаєте, чи відбудеться він і чи відбудеться друга нормандська зустріч?

Цей обмін конче потрібний Зеленському і Єрмаку, щоб врятувати своє обличчя. Але, боюсь, що вони за це ще щось здадуть.

А Норманді – думаю, що зберуться, ще посидять. Без особливих результатів. Європейців зараз більше хвилюватиме коронавірус і сирійські біженці.

Після того як у «відставку» пішов Владислав Сурков, а на перші ролі вийшов Дмитро Козак багато говориться про повторення молдовського варіанту в Україні, і що нам повертатимуть Донбас, як Молдові Придністров’я. Ви вірите в такий варіант.

По, перше хочу сказати, що говорити про відставку Суркова можна лише використовуючи лапки. В його інтерв’ю є ключова фраза «ізмєнілся контекст». І з цього треба виходити. А щодо дій Росії, то треба пам’ятати відому українську приказку: не вмер Гаврило, то болячка додавила. Тут те саме: це просто різний інструментарій буде. В Суркова він був агресивний, а в Козака м’якший. Але нам все одно треба готуватися до війни. Путін завершить питання з Конституцією, 9 травня проведуть парад, а потім або тут спровокують внутрішній конфлікт (між президентом і суспільством), або пряма агресія. Ситуація, яка складається в Росії після падіння цін на нафту, змушуватиме шукати об’єкти для атаки. Першою впаде Білорусь, і Європа, на жаль, на це не зверне увагу, потім ситуація дійде до балтійських країн…

Ви думаєте, що сюжет відомого серіалу «Окуповані» стане реальністю?

На жаль, так. І зміни в Конституцію про незважання на міжнародне право говорять саме про це. І ініціатива Терешкової – це просто початок коронації, переведення Путіна в статус імператора. А далі він ітиме в наступ, ми будемо 3-4 у списку, бо росіяни розуміють, що тут їх чекає опір і суттєві втрати.

Звісно, постає питання, а як же Європа, США. Чи вони допоможуть нам?

Нам допомогти може тільки нам, тобто ми самі

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)