Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Господіну Пензюку "неймйотся".
    Я визнав свою помилку, бо попутав ті морди ригівські (які дуже схожі). По-перше, тому що пройшло багато років, по-друге, я засідань Верховної Ради не дивлюся, після того як зрозумів, що то - марна трата часу.
    А те що прізвище Лукаш - відоме кожному українцю, і сказати, що воно відоме лише півтора чоловікам, дійсно може сказати лише кацап.
    Я б не переплутав фейси покійного Чечетова і здравствующого в Росії Азарова. А ті підстилки ригівські переплутав.
    Дійсно здивувався, що кричащу морду Лукашихи не знайшов. Але часу не було заморочуватися, що то - Бондаренко. Таке ж лайно, як і Лукаш.
    Те що я - не кацап, я доводив, але всякому пензюку-авнюку сто разів це повторювати не збираюся.
    Я живу в Україні, а ти - хер знає де, і хер знає, що ти таке. Підгавкуєш тут, путінська шавка.
    Щоб ти, кацапське лайно, не думало, що я десь змився, якщо ти тут насереш свою відповідь, кажу, що у мене є чим зайнятися крім як відповідати на всякі кацапські лайна. Відповім пізніше.

• Баян Баян x 1
  2. Сумно, навіть гірше. Замість кропіткоі роботи з об’єднання суспільства його продовжують розривати на шматки і послідовно насаджувати наратіви російської пропаганди. Чи свідомо це робиться? Вже зрозуміло, що так. А от у чому сенс цього і, які наслідки це матиме для країни?

Звичайно, можна відвернути увагу міжнародного співтовариства від російської агресії, незаконної анексії Криму та окупації частини сходу України, замінити ці дії на “внутрішній конфлікт” і чекати на мир, але це матиме трагічні наслідки для суспільства та України як держави.

Дуже небезпечним є і намагання створити у суспільстві образ такого собі “опонента миру” з усіх, хто проти втрати суб’єктності України. Водночас, впевнена, що українське суспільство не хоче миру за будь-яку ціну і не збирається жертвувати своїм суверенітетом та свободою.

Тим часом, Україна зникає як суб’єкт публічної сфери, що має свою політику, інтереси і порядок денний.

Українці завжди боролися за свободу та гідність, в цьому і полягає головна відмінність між Україною і Росією. У нас різні політичні культури. Саме тому і виникає постійне протистояння дискурсу свободи і дискурсу не-свободи, яке є ціннісним протистоянням двох систем, двох різних способів життя та різних систем, які знаходяться у гострому зіткненні.

Росія – це не проблемний сусід, з яким можна домовитися, “просто переставши стріляти”, а “екзистенційний ворог”, метою якого є повне знищення Української держави.
    Lana Zerkal

3. FB_IMG_1583360759919.jpg FB_IMG_1583360759919.jpg

4. Досить вже істерики.
    Державна зрада відбулася ще в грудні минулого року у Парижі, коли зелений недолік підписав там меморандум.
    А дії Єрмака у Мінську - лише логічне продовження підриву обороноспроможності України та зради національних інтересів держави.
    Так, це стаття 111 Кримінального кодексу.
    Тому ...
    Малюйте нові червоні лінії, бо старі вони вже тричі обісцяли.

5. Деякі чиновники починають нагадувати прикраси на ялинці в березні. Дивишся і думаєш: Зняти їх чи краще хай повісять.

6. Як я це пропустив. Як гарно підмічено:
    ""Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження – українець, з виховання – руський, з переконань – неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі – боягуз, себелюб і раб. От це – малорос", – Володимир Винниченко, 1915 р."

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й дуб.

Росія не агресор, а спостерігач, цьомай дупу Путіну, бидло.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. hrim

hrim Well-Known Member

Тем хуже для тебя.
    У кацапов есть смягчающее обстоятельство - им столетиями вменяют, что у них нет собственной идентичности, что они - "какнаУкраинцы".
    Ты же здесь занимаешся манипуляциями, дезорганизацией, поэтому ты - просто, засранец.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Мих, не звертайте уваги на кацаполапого. Бреше як сивий мерин. В 2014 стояло два підписи якихось двох чуваків. Без посад. Вася пупкіни.
    Ті домовленості дали краіні передишку для створення арміі. Ці дають передишку кацапам, щоб зібратисяз силами, пережити кризи і знову напасти на Украіну. А тепер запамятайте хто допомагає кацапам. Щоб вони не кричали потім, що вони не за це голосували.. За це.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження – українець, з виховання – руський, з переконань – неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі – боягуз, себелюб і раб. От це – малорос", – Володимир Винниченко, 1915 р."

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане Михайло, їм тре час від часу нагадувати як їх найо.ували. От вони кричали проти Гонтарєвої, виявилося - найоб. От вони кричали про Ротердам+, виявилося, найоб.

Тому вони, відчувають, що з них робили дураків і вони ними стали. Ясний пєнь, що визнати себе одураченим, це просто жах. А що робити?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Політика Зеленського привела до того, що ми по суті втратили партнерів на Заході. Ми просто самі, добровільно від них відмовилися. А їм, партнерам, двічі казати не треба. Баба з воза, коням легше. Вже нема європейської коаліції проти Путіна. Все розбазарено. Грошей МВф не дасть. Тепер Росія голими руками візьме те, чого добивалася останні 6 років. Бидло, із-за власної несимпатії до Пороха, здало Україну Путіну. То хворі люди.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не згідний, що так аж всі відвернулись, при попередній владі не будували "Північний потік", не вели співпрацю, бо ми повинні страждати від санкцій, а ви спокійно торгувати?

• Тупо Тупо x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Bo-во...
    upload_2020-3-14_13-38-23.png
    https://www.dymka.com.ua/ukraina/ko...l2yefymqqjzhd7hg7yfaznno6ekg-p8ih9ofj5znbsceo

16. Планктоша визнав свою приналежність до кацапів сам: " бо ми повинні страждати від санкцій"
    Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження – українець, з виховання – руський, з переконань – неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі – боягуз, себелюб і раб. От це – малорос", – Володимир Винниченко, 1915 р."

• Баян Баян x 1
  17. Якось за лавиною все більших і дикіших скандалів перестав відслідковувати кадрові призначення в зеленій камандє маладой. А тут випадково у стрічці в друзів помітив згадку про призначення однієї колоритної постаті. Це вже далеко не свіжа новина, указ вийшов ще 16 січня. Але персона заслуговує на нашу увагу.

Так от, Зеленський призначив заступником керівника Державного упраління справами (горезвісна "ДУСя") такого собі Ігоря Лисого. А я ж не злопам'ятний, просто злий я і пам'ять у мене добра. Перше, про що згадав, то це про обіцянку "ліквідувати цю владну кормушку". Але ж то було ще до виборів, а ми ж знаємо, що "обіцянка-цяцянка, а зеленим дурням - радість", ну і "сказав пан: кожух дам, то й слово його тепле". Досі гріються, напевно. А "Дуся" не лише існує, а ще й процвітає.

А друге - це постать нового зама в цій "хлібній установі". Алёна Яхно нагадала про один епізод з "героїчного трудового шляху" пана Лисого, а я додатково витягнув із пам'яті й трохи додаткових деталей. Це якраз те, що може мати вплив на його нинішню діяльність. Ідеться про вміння гарно присвоювати собі чуже майно. Бо ж це лише нас у дитинстві виховували віршиками на зразок:

"Дід онучка так навчав:
    Не бери, чого не клав".

Колишній директор табору "Артек" вважав, що це для лохів, а він же не лох (тому так гарно вписався в каманду верховного Янелоха). Так от, 30 січня 2014 року (пригадуєте, що відбувалося в ці дні в Києві?) Лисого чи то указом Януковича, чи лише розпорядженням керівника ДУС Кравця (досі в бігах) призначили директором табору "Артек". Скільки часу він займав цю посаду, як повівся в дні початку окупації Криму, чи працював на окупантів та куди подався опісля, я не відслідковував. А от до призначення пан Лисий відмітився в дуже нечистих бізнес-оборудках. Він очолив Кримську фруктову компанію та набрав у оренду чимало землі в місцевих селян. А от розрахуватися з власниками землі не забажав. І ці селяни, що зверталися в усі можливі інстанції, через адвоката написали скаргу й мені, тодішньому нардепу. Ще пригадую, як звертався в прокуратуру й інші інстанції, але там відфутболили відписками. Я б про цю давню справу й не згадав уже, але освіжили згадку. Махінації тоді сягнули чималих сум. А ще виплило те, що Лисий зі своєю компанією зуміли отримати чималу компенсацію від держави, де теж були якісь суттєві порушення, але деталей уже не згадаю.

До речі, подальша доля компанії не менш скандальна. Я не знаю, чи пан Лисий мав після призначення в "Артек" і анексії Криму якесь до неї відношення, але його стиль роботи там зберігся. В Держреєстрі судових ухвал є купа рішень судів щодо її діяльності, зокрема вже в Херсонській області, де так само колишня (?) компанія Ігоря Лисого не сплатила за оренду землі й судилася проти держорганів, які розірвали з нею орендні відносини. Також судом тоді було доведено, що компанія сама господарчої діяльності не вела, а лише була спекулянтом на ринку суборенди, також не виконала й інших умов орендного договору. Щось подібне, наскільки можу згадати, наче б то фігурувало й у кримській справі компанії, коли нею точно керував Ігор Лисий.

У будь-якому випадку ДУС поповнюється "гідними" представниками влади й бізнесу часів пізнього Януковича. Буде кому належно оприходувати державні кошти. Табличку ділення він, напевно ж, не забув?
    Тарас Чорновіл

18. Зелебобики, а назвіть хоч одну країну, де головний завгосп підписує якісь міжнародні документи?

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, не кіпішуйте. Десь на Заході є ваш вірний партнер Порошенко. А ви просто самі, добровільно від нього відмовилися.
    Але він може запросто звідтам переживати за Україну і Рошен. Як Лєра.

А може він порадиться з Лєрою, взнає розцінки і таки повернеться в Україну, га?

• Тупо Тупо x 1
  20. Бійся своїх бажань
    Зебобіки, ви так довго волали про
    - Доктор смерть
    - Сивий алкаш
    - Ворог на Банковій

що нарешті ваші бажання збулись: ви все це маєте! Догавкались!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)