Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Але Ньюзван кричить, що в Горлівці 12 короновірусних. Навряд чи там є тести, мабуть там і без тестів все ясно - дупа. Але що буде далі? Путін почне оце вірусне кубло бігом спихувати в Україну, як бесплатну ядерну бомбу?)

• Тупо Тупо x 1
  2. FB_IMG_1584135101450.jpg

• Тупо Тупо x 1
  3. Дура, я ще тебе переживу разом з вашим віслюком. Я ще побачу як він гойдатиметься під смерекою

• Тупо Тупо x 3
  4. І
    А що це косалапий кацап сьогодні притих після зашкварів віслюка з єрмаком? Ще не поступили цидульки що брехати?

5. Протести ще не розпочалися а вже 50 слуг підписали листа проти єрмака. Так скоро і сам бубочка підпише..

6. Good man

Good man Обычный человек

косалапий кацап? Может просто кацалапый?;)
    Ищет на просторах интернета фотографии Лукаш, которая Бондаренко, которую все знают, поэтому путают.

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Україна закриває пасажирське авіасполучення з 17 березня

Влипла й наша Україна в гру супер-розумних
    й опинилась з усіма в світовій афері,
    з вірус-коронвірусом,економікою й НАТО...
    та й прокинемось в один день...раптом в СССРі.
    або так...
    Опинилась Україна в світовій афері,
    коронвірус,на замку й всі ворота й двері...
    задрімаємо помало в євро-тишині
    і опинимось з Зеленим,раптом...в СССРі.

8. Ось цей випадок на всі 100% про кацалапого, булю-дулю, як же без цигана, ну і я не голосував за віслюка, але виборів зараз не буде. Ідеальна характеристика причин іхньоі поведінки. Іх мами стоячи об підлогу рожали:

View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1238559229394419714?s=20

9. Зеленський каже, про запровадження контролю на пунктах пропуску в Україну і про підготовлені лікарні. І що всіх прибулих громадян України на карантин. Ага. Я прилетів сьогодні ввечері з Варшави, жодної перевірки стану здоров’я прибулих. Ніхто навіть температуру в аеропорту не міряв - welcome home. Підозрюю, що з готовністю лікарень така сама брехня.
    Володимир Ар'єв

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У вівторок зустрічав доньку з Катовіц. В аеропорту Львова всіх пасажирів перевірили. І її теж.
    А всяке біосміття перевіряти заборонено і відповідними приписами і здоровим глуздом. Їхня доля - добриво.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, а ты и в самом деле такой тупой, каким стараешься казаться?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут я тут, не притих. Просто маю чим зайнятися крім як тобою, дурнем, та із тим пензюком лаятися.
    Я вночі сплю, тому що в Україні ніч, в той час як всяка нечиста сила вилазить на форум, щоб висратися.
    Я там з Нотоцом ввечері про тебе вірші писав, в "Петрі", який пололожив на всіх порохоботів свій томос і втік в Гишпанію.

А ти, Хомчин, дурний як ніпель, через який все йде лише в один бік.
    Ти бачиш лише що сам пишеш, і тобі здається, що інші не пишуть. І чомусь особливу увагу на мене, грішного, звертаєш.
    А я вчора навіть тут писав увечері, і пізніше в інших темах. А потім трохи почитав англійською і ліг відпочивати.
    Ось пост (по цидулці, звичайно). Якщо те, що я написав - брехня, то спростуй яким небудь чорноволохом.
    Зеленський і КО - 2

PS Я вчора отримав від Пріуса десяток оцінок "тупо", а ти, порохобот, кажеш, що я сховався. Можливо, бачиш тільки ті пости, де до тебе звертаються на "ти" і називають дятлом, то так і скажи. Я - з великим задоволенням, хоча мені це буде і не дуже зручно. Але якщо дятел хоче, щоб до нього зверталися "дятел", то я буду.
    Можу на "Ви", ось так: пане Дятел.
    А щоб вас, дятлів не переплутати, то я буду до Вас звертатися "пане Дятел", а до Гудмана - "господін Пензюк".

Останнє редагування: 14 бер 2020
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що занадто, то занадто, що би я кому не бажав, але від деяких речей зарікатись не можна. Колись сам думав, декому призначають складні медичні процедури, специфічні ліки, здавалось, мені такого не треба, у разі чого просто випю таблетку, але все не так. То звідки і на основі чого зарікатись хто кого переживе? Є нещасні випадки, у кого інфаркт, інсульт чи відходить тромб.

Бачили вчора у Шустера, навіть Кравчук сказав, такі речі як якісь домовленості їх влада виносила на публіку, все йшло через парламент, робити таємно, як мінімум підло.

• Тупо Тупо x 1
  14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Там багато чого заявляли. Вчора, наприклад, я бачив підбірку роликів з різних рос.каналів про те, як був підбитий боінг над лугандоном. Чого тільки там не було... Версій з десяток і всі різні. Суть то одна - боїнг збила Україна. Але різними способами.
    Історію про розіп’ятого хлопчика нагадати?
    Дивіться далі хто і що там 3,14здонув на рос.тв

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Capitoshechka, я навіть не хотів тому довбню Миху ці приклади наводити.
    Вірити РосЗмі після "розп"ятих мальчиків" та українських винищувачів розміром з футбольне поле (на фото), що знищили малазійський Боїнг.
    Чи занаючи крилатий вираз "іхтамнєт"...

Зараз проснеться Хомчин (пан Дятел) і обкладе Миха корінцями хрону за те, що той читає росЗмі, як колись матюкав мене за це.
    Тому що треба читати лише чорноволохів, гайдукевичів і бірюкових. Лише там сєрмяжна правда.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Capitoshechka

Свого часу на роств заявили що десь під Черніговом стоїть база НАТО і з цієї бази ведеться обстріл ракетами всіх машин з рос.номерами, які перетинають російсько-український кордон.
    І сестра моєї невістки, яка мешкає в Пітері свято в усю цю маячню вірила. І замість того, щоб приїхати сюди разом зі своїм чоловіком машиною (що було б дешевше і швидше для них) - вона поперлася потягом. І моєму брату довелося з Конотопа пертися в Бахмач, щоб її там зустріти (цей потяг через Конотоп не йде). І після того, як він їй в Бахмачі напер по перше число, йому довелося вислухати ото всю маячню про базу НАТО, про ракетні обстріли машин...
    Правда чомусь в наше село так жодна ракета і не прилетіла (село якраз на кордоні з кацапами - до кордону менше кілометра). Поряд з селом на трасі розташовано КПП (митники і прикордонники)

• Подобається Подобається x 2
  17. Good man

Good man Обычный человек

Пан иуда, когда же у тебя совесть проснется? Так красиво рассказывал, что не знать Лукаш может только кацапский казачок засланный. А в итоге сам её не узнал. Что-то не видно, чтобы после этого ты сам себя называл кацапским казачком засланным.;)

18. Capitoshechka

@Мих , шо там ще кацапи на своїх каналах розказують?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)