Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. А ви звернули увагу що інтерв'ю Гардіан, опублікували не в форматі питання - відповідь, а в форматі коли журналіст просто описує сенс сказаного і жестикуляцію Зеленського? Тобто не пряму мову, а свій переклад смислів.
    Просто ця макака, навіть на своїй рідній ізиге не може сформулювати чітко свою думку. Уявіть собі ту пекельну працю, коли потрібно цей наркоманський потік несвідомого, переводити ще й на англійську мову? Думаю журналісти спробували перевести, зрозуміли що місія нездійсненна, написали свій текст, опублікували, і поїхали у відпустку, лікувати свою психіку від цього уебана ...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я вам що тільки що дав?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Суки проїбали все і навіть не розуміють глибину пи@деця який створили, глибину ями, в якій вони опинились і з якої самостійно не виберуться. І зжеруть їх там черви їхньої ж гнилої сутності!

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мих, ви знову сіли в калабаню)))

зі

Скукатіща...:boredom:

Останнє редагування: 10 бер 2020
  6. Gyppsy

@Мих, ви не спішіть)))

Так, Ющенко привів Яника, Порох привів Зеленського.

І того наступного, хто стане президентом, приведе Зеленський.

Але справа навіть не в тому.

Нам потрібно, щоб нарешті політики несли відповідальність за свої дії на державних постах. Бо безкарність породжує вседозволеність і беззаконня. І ця відповідальність повинна бути не якоюсь ефемірною політичною чи моральною, а конкретно адміністративною і кримінальною, залежно від закону.

Кожний бажаючий може подати заяву на будь-кого з чиновників і прокуратура повинна цю заяву розглянути, провести слідство і віддати до суду. Хай суд визначає степінь покарання за злочин, чи його відсутність.

Досі такого не практикували.
    Тепер є прецедент - Портнов ганяє всіх кого хоче, найбільше Порошенка, Парубія і іншихз Майдану.
    Це нормально. Якщо вони невинні, то будуть сміливо дивитися людям в очі. Якщо винні - понесуть покарання і знову ж таки будуть сміливо дивитися людям в очі.
    Так має бути. І так буде.

Мене дивує інше: чому ватний Портнов і Ко ведуть таку діяльність, а "проєвропейські" опозиційні юристи мовчать?
    Де Власенко, Сироїд, Мохницький, де Луценко зі своїми підручними прокурорами і адвокатами? Чому вони не ганяють Медведчука, Бойка, Шуфрича, того ж Портнова?
    Чому не чути, що заведені справи по уряду Гончарука?
    Чи нема за що?

Чи ці власенки, сироїди і мохницькі не мають сили? Чи бажання? Чи їм пох?

А от покидьку Портнову не пох. Він робить те що хоче. І робить це досить непогано, що нє?

@Мих, це не мої позитивні відгуки в адресу Портнова.
    Це чисто мої міркування без ура-патріотизму.

Хватить скакати і факелами махати. Треба робити і за свої дії відповідати.
    Або тихо сидіти і чекати на суконку. /знаєте той анекдот? ;)/

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Иуда, на 8-е марта меня не было на форуме, почему ты ничего не сказал по этому поводу? Дескать, отмечает, кацап, праздник. Двуличный моральный урод. Одно слово - иуда.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто говорив? Та хоча би у всіх агітаціях від порохоботів, окрім "Армія. Мова. Віра".
    Не вважав і не вважаю Порошенка безальтернативним, хоч Зеленський далеко не оптимальна заміна.
    Не будьте романтиками, якщо хтось розчарувався у Зеленському, прихильником Порошенка не став.
    Скільки будете нагадувати про ці президентські вибори, які давно минули, скоро будуть нові?

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Тебе прямым текстом много раз говорили. Порошенко неидеальный, но он лучший из имеющихся реальных кандидатов. Мы все хотим стать миллионерами, но каждый день встаём и идём на свою работу, лучшую из того, что нам предложили, или мы нашли. Это называется реальность.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Назвіть реальну кандидатуру на пост президента.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тюрму всі бояться, навіть такі сміливі, як ви.

Але от "біда"... виявляється, криміналу нема. Писати Порошенко - злодій багато розуму не треба, а от якби вас за шкірку і в суд зі звинуваченням про наклеп, я б подивився на ваш запал.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я за що й говорю, подайте в суд на Порошенка, а не махайте фекаліями, в суді і відповісьте за свої слова.

13. Good man

Good man Обычный человек

Порошенко ведёт себя грамотно. Зеленский все свои ошибки сам допускает и скоро это дойдет до самого последнего планктоши. Порошенко только не даёт Зеленскому сдать Украину Путину.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо на наступних виборах знову кинуть клич: лиш би не Порошенко, то гарантія, знову виберуть придурка і будуть гратися ще 5 років.

15. Good man

Good man Обычный человек

Посмотрите на рейтинг Зеленского. Точнее, на его динамику. Она очевидна. Он пытается спастись от недовольства народа заменой правительства, но это временная передышка от неминуемого падения рейтинга. Более того, правительство стало значительно более олигархическим, чем раньше. Разочарование людей будет ещё более сильным. Ведь Зеленский ворвался в большую политику "человеком из народа, которому чужды интересы олигархов". А в итоге он сам, своими собственными руками начинает работать с олигархами.

Планктоши и прочие борщеварочки не понимали и не понимают недовольство Зеленским в силу своего скудоумия. Умные люди умеют смотреть на два-три шага вперёд. В условиях контроля олигархами 2/3 - 3/4 ВВП любой президент будет вынужден считаться с ними. И эффективный менеджер это не тот, который громче всех орёт, что он из народа, а тот, кто умеет грамотно и в интересах страны выстроить отношения с олигархами. Да, неблагородное, неприятное занятие, но оно нужно стране, и президент обязан этим заниматься. А если ты хочешь остаться белым и чистым, то иди на сцену и играй клоуна перед людьми.

16. Вся Италия на карантине. Под сто тысяч заражённых и пол тысячи погибших от коронавируса. Израиль всех прибывающих из за границы отправляет на карантин. Отменены все публичные мероприятия несмотря на праздник Пурим. Последней страной без заболевших был Кипр. Вчера и там обнаружили двоих. Доктор и пациент, приехавший из Италии. А сколько у нас в Италии заробитчан?
    Польша вводит санитарный контроль на всех границах. Весь мир на ушах. И только в Украине все спокойно как в болоте. Ни больных, ни заражённых, ни тест систем. Одна Черновецкая область плюнула на МОЗ и сама закупила тесты. А что же министерство здравохранения.?
    А министерство рекомендует отказаться от рукопожатия при встрече. Заменив поднятием руки. Типа Хайль!
    Ну и по телевизору, лучшие в мире доктора, типа Комаровского - рассказывают темному народу что это все не опасней гриппа.
    А причина такого пофигизма зелёной власти не только в том, что они профаны во всем.
    Во первых сами тесты, очень недешевые. А во вторых пока у всех заболевших диагноз ОРЗ и грипп, они лечатся по домам или на крайний случай в больнице за свой счёт.
    Если же подозрение на коронавирус или не дай Бог положительный результат теста. То надо организовывать карантин в больнице, ложить туда пациента и лечить за гос счёт. А как они умеют это делать, мы видели по Санжарам и самолёту с Китая.
    В общем Зеленский и его люди - тупо пиз@ят наши деньги и экономят на нас!
    Oleg Helgiv

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Невже ви серйозно вважає, що в Порошенка є шанс? Ні, ви серйозно?

• Тупо Тупо x 1
  18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Давайте Вас виберемо.

19. Gyppsy

Ну та й добре, що нема. Нашо йому тота тюрма?

Але зате скільки людей при ділі;)

Ану давайте сюди мої дописи, в котрих я щось там наклепав на Порошенка.
    Але давайте не вирвані фрази, а цитати з лінком. Такі, як вчора ввечері ви дали, правда по звичці, як і завжди, пшикнули в калабаню)))

Навіщо мені подавати на когось в суд?
    Від того є люди, щоб по судах ходити.

Та й я не маю часу на дурниці - зараз от знову беру лапаті і іду капаті капусту, як і заповідав безневинно санкційонований Мікола Яновіч)))

Останнє редагування: 10 бер 2020
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)